OT - כל מה שלא קשור לכלום

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: OT - כל מה שלא קשור לכלום

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2015, 16:39

We're just normal men. We're just innocent men

My_T
Padawan

הודעהעל ידי My_T » 09 פברואר 2015, 17:21

bozeman - עדכון התוכנה, גם אם ההתקנה היא על USB, נעשה דרך התפריטים של הטלוויזיה ואין לי אפשרות להגיע אליהם
DrKeo - הגעתי למדריך הזה, לא עוזר. דרך התפריט שהוא נכנס אליו אמנם החלפתי את השפה לעברית, אבל נכנסתי אליו בדרך אחרת (שלא פועלת עכשיו, קוד IR מיוחד ששידרתי מהפלאפון - כאמור הטלוויזיה מגיבה רק לכפתור כיבוי כרגע).
הפורום היחידי שראיתי שמתעסק בטלוויזיות האלה הוא SamyGo, ושם יש מדריך איך לאפס את ה-eeprom באמצעות חיבור שתי נקודות על הלוח אם - ואפילו זה לא עבד :(

כבר כמעט איבדתי תקווה מלתקן את זה בעצמי, אבל אני אפילו לא יודע לאן ניתן לשלוח את זה לתיקון. סמסונג עצמם בטח לא יטפלו בזה כי זה לא דגם שמיובא לארץ רשמית (הם מייבאים דגם מאסיה, UA48H6400AW, ואילו אני קניתי UE50H6400AW - גרסה אירופאית).

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 פברואר 2015, 17:59

יש טלווזיות שמייד מזהות קובץ עדכון בUSB... (נכון, הרוב לא)....
אבל חייב להיות HARD RESET איפה שהוא... ואם קנית בארץ מחנות - חייבת להיות אחריות לשנה לפחות. והם לא יכולים להתחמק - במקרה הגרוע זורקים להם את הטלווזיה בפרצוף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 פברואר 2015, 13:16

בוב סימון מת בתאונת דרכים סתמית. ממש עצוב לי, נורא חיבבתי אותו.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 12 פברואר 2015, 16:25

swiss-the-engine כתב:בוב סימון מת בתאונת דרכים סתמית. ממש עצוב לי, נורא חיבבתי אותו.

רק חבל שהוא לא מאוד מחבב אותך. אבל כן, כתב טוב וחביב בסה"כ, חבל שנהרג.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 פברואר 2015, 16:37

קשה לצפות משהו ממישהו שלא גר בישראל כשרוב האנשים המתגוררים בישראל כאלה בורים/מטומטמים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 12 פברואר 2015, 21:53

swiss-the-engine כתב:קשה לצפות משהו ממישהו שלא גר בישראל כשרוב האנשים המתגוררים בישראל כאלה בורים/מטומטמים.

יש המון אמריקאים שהם הרבה יותר פרו ישראל מרוב הישראלים. חלקם הגדול אפילו לא יהודי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 פברואר 2015, 00:18

InterAl כתב:יש המון אמריקאים שהם הרבה יותר פרו ישראל מרוב הישראלים. חלקם הגדול אפילו לא יהודי.

רובם המכריע לא "בני האליטה" ולזה מן הסתם התכוונתי בקונטקסט של כתב high profile כמו בוב סימון.

נ.ב
ו"יהודים"... הם במקרה הטוב אגנוסטים בני מעמד ביניים גבוהה "בני האליטה". אין לצפות מהם סטייה מהנתיב הפרוגרסיבי "מהנדס חברתי" של אותה "אליטה".
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 פברואר 2015, 01:25

אני כן מצפה מהם, אבל לא מופתע מהם. בכל מקרה עצם זה שהם מהאליטה לא נותן להם שום הנחות אצלי. להיפך, זה רק יותר גרוע.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 13 פברואר 2015, 10:05

swiss-the-engine כתב:רובם המכריע לא "בני האליטה" ולזה מן הסתם התכוונתי בקונטקסט של כתב high profile כמו בוב סימון.

נ.ב
ו"יהודים"... הם במקרה הטוב אגנוסטים בני מעמד ביניים גבוהה "בני האליטה". אין לצפות מהם סטייה מהנתיב הפרוגרסיבי "מהנדס חברתי" של אותה "אליטה".

יפה אמרת. לרוב אותם האנשים שאפילו הולכים קדימה ומגדירים את עצמם "מסורתיים" או משהו בסגנון, אין שמץ של מושג למה הם מקיימים מנהגים דתיים. במקרה הטוב התשובה היא "ככה אני מאמין" (ככה לימדו אותך) ובמקרה הרע התשובה היא "כי צריך" (פייספאלם :( )

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 פברואר 2015, 13:13

InterAl כתב:אני כן מצפה מהם, אבל לא מופתע מהם. בכל מקרה עצם זה שהם מהאליטה לא נותן להם שום הנחות אצלי. להיפך, זה רק יותר גרוע.

בדיוק הכוונה שלי. ואם כבר אז אתמול יצא סרטון בדיוק על זה של בן שפירו.

Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 פברואר 2015, 14:11

אני לא ממש מסכים עם הסרטון. זה נכון שימין פוליטי הולך בד"כ עם אמונה דתית, אבל זה רק מתאם וזה לא בהכרח מעיד על סיבתיות. מה הקשר בין תמיכה בסוציאליזם ובפייסנות מדינית לאתאיזם? אין קשר. לדעתי היהודים האמריקאים הם שמאלנים כי הם רוצים להצטייר כאנשים טובים, נדיבים ומתקדמים, בניגוד לתדמית האנטישמית שמציירת את היהודים כקפיטליסטים מרושעים ונצלנים. סוג של מנגנון הגנה של מיעוט נרדף.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 פברואר 2015, 14:13

InterAl כתב:אני לא ממש מסכים עם הסרטון. זה נכון שימין פוליטי הולך בד"כ עם אמונה דתית, אבל זה רק מתאם וזה לא בהכרח מעיד על סיבתיות. מה הקשר בין תמיכה בסוציאליזם ובפייסנות מדינית לאתאיזם? אין קשר. לדעתי היהודים האמריקאים הם שמאלנים כי הם רוצים להצטייר כאנשים טובים, נדיבים ומתקדמים, בניגוד לתדמית האנטישמית שמציירת את היהודים כקפיטליסטים מרושעים ונצלנים. סוג של מנגנון הגנה של מיעוט נרדף.

Spot on.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 פברואר 2015, 16:42

InterAl כתב:אני לא ממש מסכים עם הסרטון. זה נכון שימין פוליטי הולך בד"כ עם אמונה דתית, אבל זה רק מתאם וזה לא בהכרח מעיד על סיבתיות. מה הקשר בין תמיכה בסוציאליזם ובפייסנות מדינית לאתאיזם? אין קשר. לדעתי היהודים האמריקאים הם שמאלנים כי הם רוצים להצטייר כאנשים טובים, נדיבים ומתקדמים, בניגוד לתדמית האנטישמית שמציירת את היהודים כקפיטליסטים מרושעים ונצלנים. סוג של מנגנון הגנה של מיעוט נרדף.

לא חושב שיש סרטון של כמה דקות וגם לא של כמה שעות שאפשר "להסכים איתו" בנושאים שהם מעבר ל"למה בריטני עשתה קרחת". לגבי דת וימין אני כן חושב שיש סיבתיות (לצורך העניין אני לא מאמין בסיפורי מעשיות על נוח ושאר ירקות) אבל זה לא משהו שיש לי סבלנות לכתוב עליו.

לגבי סיבתיות עם אתאיזם או אגנוסטיות אני חושב שזאת חלק מהיהירות האינהרנטית שיש לחלק נכבד מאוד מהאוכלוסיה שמזדהה עם התיאורים האלה אבל גם כאן זה לא משהו שאני מוכן לכתוב הר של מלל והתכתבויות בשביל להביע באופן לא שיטחי.

הסיבות שמנית לטעמי לא קשורות לשמאלנות חוץ ממילה אחת וזאת "מתקדמים". וזה מתקשר ל"יהירות" האינהרנטית שהזכרתי אבל שוב, חפיף לנסות להסביר את הכוונה במלואה. האנטישמיות גם ציירה יהודים כקומוניסטים מזוויעים. ובכלל אנטישמיות היא מילה לא טובה... שנאת יהודים היא יותר מדוייקת והיא תפסה כל צורה שרק אפשר להעלות על הדעת והיא ממש לא קשורה לקפיטליזם או קומוניזם פר סה.

בכל אופן, בוב סימון... חיבבתי אותו ואהבתי לשמוע את קולו. מוות סתמי וחבל.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2015, 17:36

יש למשהו המלצה על סטרימר? הדגש על חיבור דיסק קשיח לסטרימר ולראות תוכן ב1080p עם כתוביות בעברית.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 13 פברואר 2015, 17:40

DrKeo כתב:יש למשהו המלצה על סטרימר? הדגש על חיבור דיסק קשיח לסטרימר ולראות תוכן ב1080p עם כתוביות בעברית.

אני יכול להמליץ על הNUC של אינטל. יקר אבל מצוין ובכל מקרה, אם אתה מחפש 1080P אז אל תפזול לכיוון של סינים ב200 שקל מעליאקספרס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2015, 18:26

omerkot כתב:אני יכול להמליץ על הNUC של אינטל. יקר אבל מצוין ובכל מקרה, אם אתה מחפש 1080P אז אל תפזול לכיוון של סינים ב200 שקל מעליאקספרס.

שמעתי שהוא מצויין אבל זה לא htpc מלא? אני מחפש לאמא שלי, לא בדיוק מהנדסת חשמל. כלומר משהו פשוט, לחבר דיסק נייד וישר לראות את הרשימה של הסרטים. אתה יודע, עם שלט סטייל שלט של טלבזיה שאישה בת 60+ תצליח להשתמש.

האמת שהצורך עלה כשהטלביזית סמסונג התחילה לגמגם עם סרטים באיכות גבוהה כשמחברים אליה דיסק קשיח ולא דיסק און קיי.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 13 פברואר 2015, 21:29

DrKeo כתב:שמעתי שהוא מצויין אבל זה לא htpc מלא? אני מחפש לאמא שלי, לא בדיוק מהנדסת חשמל. כלומר משהו פשוט, לחבר דיסק נייד וישר לראות את הרשימה של הסרטים. אתה יודע, עם שלט סטייל שלט של טלבזיה שאישה בת 60+ תצליח להשתמש.

האמת שהצורך עלה כשהטלביזית סמסונג התחילה לגמגם עם סרטים באיכות גבוהה כשמחברים אליה דיסק קשיח ולא דיסק און קיי.

השאלה מה אתה מתקין עליו עליו. יש לי כזה עם OPENELEC וזה מאוד פשוט להפעלה.
הבעיה היחידה של הNUC היא שמעבר למחשב, אתה צריך לקנות את הכל בנפרד (זכרון, דיסק כלשהו ושלט מדיה סנטר תואם).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2015, 21:47

כן תארתי לי. הצורך הוא סך הכל משהו שאפשר לחבר אליו דיסק חיצוני ולראות סרטים ב1080P עם תרגום, זה הכל. אני חושב שהNUC הוא קצת OVERKILL.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 13 פברואר 2015, 22:36

יש כל מני מכשירים אחרים שהם לא סיניים כמו הwetek play או הcuboxים אבל אני לא יכול להמליץ כי אני לא ממש מכיר אותם.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 13 פברואר 2015, 22:41

גאוני.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 פברואר 2015, 18:23

omerkot כתב:יש כל מני מכשירים אחרים שהם לא סיניים כמו הwetek play או הcuboxים אבל אני לא יכול להמליץ כי אני לא ממש מכיר אותם.

אני מכיר מישהו שיש לו cubox והוא מאוד מרוצה. אבל הוא מבין במחשבים אז לא יודע כמה החוויה שלו היא אינדיקציה במקרה של נדב ואמא שלו.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2015, 19:26

swiss-the-engine כתב:אני מכיר מישהו שיש לו cubox והוא מאוד מרוצה. אבל הוא מבין במחשבים אז לא יודע כמה החוויה שלו היא אינדיקציה במקרה של נדב ואמא שלו.

זה עוד MINI PC, אני מחפש סטרימר פשוט :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 פברואר 2015, 15:36

משהו משתמש דרך האקסבוקס בנטפליקס או אמזון פריים בארץ?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 18 פברואר 2015, 16:03

ארז.
תמונה

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים