אגב, אפשר להוריד ולשחק בחינם במצב הארינה קומאנדר עד ה15 במרץ.
https://robertsspaceindustries.com/prom ... xeast-2015
תכניסו את הקוד PAXEASTFREEFLY2K15
Laskin כתב:זה ממש לא "בושה של מחשב" זה תלוי מאוד בצרכים.
אם הייתי סטודנט פלצן עם תקציב (=הרבה סטודנטים) הייתי יכול מאוד להנות ממנו, בתנאי שהייתי קונה את המפצל היקר הזה.
זה לא שאנשים כל הזמן משתמשים בכמה כניסות אבל פאק.. עוד יציאת USB אחת הייתה ממש משדרגת את החבילה. הלכו על עיצוב במקום פונקציונליות. בדיוק ההפך מהשעון
Laskin כתב:כן, בגלל זה אמרתי שזה מאוד תלוי בצרכים.
יש אנשים שממש נהנים עם הTRACKPAD, ואולי באמת אפל עשתה פה עבודה טובה... אבל עדיין, בגלל שצריך לפעמים לפחות לחבר דיסק און קי או הארד דיסק חיצוני - זה מטומטם שלא הוסיפו עוד USB. ז"א, לא "מטומטם" כי הוא בנוי בצורה גיאונית פשוט, אבל מטומטם כי זה חסר שימוש והייתי מצפה שמינימום יספקו לי את ה"תוסף" ההכרחי הזה בחינם.
תשמע, אם הייתי סטודנט שצריך את המחשב לאיזה 4-5 שעות ביום נגיד, אז הייתי בהחלט שוקל דבר כזה.
אתם לא יכולים להשוות את זה להרבה מחשבים, המטרה של זה היא להיות בין טאבלט ללפטופ, אבל בצורה הכי קלה ומינימליסטית שניתן לעשות.
זה תחום שבוודאי יש לו שוק איפהשהו...
Klayman כתב:
omerkot כתב:הוא מציין בהגינות שאי אפשר ממש לשפוט כי צריך להתרגל לזה... גם הdualshockים למניהם חייבו תהליך הסתגלות די משמעותי עד לשלב שבו באמת אפשר היה ליהנות מהם.
DrKeo כתב:הוא אומר בדיוק מה שאני רוצה את השלט הזה בשבילו, תחליף עכבר בסלון מול הטלביזיה.
Death_119 כתב:למה בדיוק? הוא אמר שזה אסון לעומת עכבר, הוא נראה ספקן שזה אפילו מתאים לCIV (סתם ניסה למצוא לו שימוש כל שהוא בכוח), נשמע נורא.
DrKeo כתב:לא נכון, הוא אמר שהוא יופי לשחק CIV מול הטליביזיה. חוץ מזה מה שווה ביקורת של משהו ששחקת בשלט 20 דקות? מאיפה לו איך זה לשחק 3 שעות CIV מול הטלביזיה על שלט סטים שאתה רגיל אליו מאימון של 500 שעות?
Death_119 כתב:לא יודע, כל הביקורות עד היום של שלטים היו מאותו אופן ולא היתה שום בעיה להגיד אם הוא טוב או לא, זה לא Rocket science וגם מדובר בבחור שכנראה לא פוגש שלט פעם ראשונה בחייו. מה הקטע של למצוא משהו טוב בכוח במוצר שדיי ברור שהוא לא. אז מה אם יש מדבקה של סטים עליו. למה הוא מתאים בדיוק? לCIV? למה? כי בגלל שזה בתורות אין לך בעיות לא להשתגע שהשלט לא מדויק? שמת לב כמה ז'אנרים הוא הרג? TPS, FPS, כנראה כל דבר שדורש זמן תגובה, כלומר - משחקי מולטי, בטח RTS ועוד... נשמע נפלא.
Nucleus_Dawn כתב:וכל ההרחבות של טיטאנפול בחינם גם לPC, לכבוד חגיגות השנה ליציאת המשחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים