נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 08 מרץ 2015, 22:08

:shock:

אגב, אפשר להוריד ולשחק בחינם במצב הארינה קומאנדר עד ה15 במרץ.

https://robertsspaceindustries.com/prom ... xeast-2015

תכניסו את הקוד PAXEASTFREEFLY2K15

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2015, 00:52

אפל מציגה חידוש, ומעכשיו כל הפורטים שהיו לך במקבוק הקודם רק באביזר שצריך להסחב איתו וב-79$ בלבד!
תמונה
:roll:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 מרץ 2015, 07:30

המקבוק החדש שלהם גם רץ על core m... הביצועים לא צפויים להיות מדהימים. בכל מקרה, אין ספק שהוא מחשב יפהפה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מרץ 2015, 10:23

העיצוב הכי מתקדם של לפטופ שראיתי אי פעם.
אבל שוב העניין עם הפורטים הוא לגמרי חיסרון בעיניי וגם המקלדת... לא השתכנעתי עדיין שהיא באמת נוחה. יותר מדי שטוחה. אבל אני צריך לנסות לפני שאני קובע את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2015, 12:39

חומרה קטסטרופה, רק USB אחד ואפילו אי אפשר להשתמש בו בזמן שאתה טוען את המחשב. בושה של מחשב, עיצוב יפיפה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מרץ 2015, 12:45

זה ממש לא "בושה של מחשב" זה תלוי מאוד בצרכים.
אם הייתי סטודנט פלצן עם תקציב (=הרבה סטודנטים) הייתי יכול מאוד להנות ממנו, בתנאי שהייתי קונה את המפצל היקר הזה.
זה לא שאנשים כל הזמן משתמשים בכמה כניסות אבל פאק.. עוד יציאת USB אחת הייתה ממש משדרגת את החבילה. הלכו על עיצוב במקום פונקציונליות. בדיוק ההפך מהשעון :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2015, 13:54

Laskin כתב:זה ממש לא "בושה של מחשב" זה תלוי מאוד בצרכים.
אם הייתי סטודנט פלצן עם תקציב (=הרבה סטודנטים) הייתי יכול מאוד להנות ממנו, בתנאי שהייתי קונה את המפצל היקר הזה.
זה לא שאנשים כל הזמן משתמשים בכמה כניסות אבל פאק.. עוד יציאת USB אחת הייתה ממש משדרגת את החבילה. הלכו על עיצוב במקום פונקציונליות. בדיוק ההפך מהשעון :D

אתה קולט שברגע שאתה מטעין את המחשב יש לך אפס כניסות USB? זה לא הגיוני בשום צורה אפשרית, זאת קטסטרופה. אתה לא יכול להטעין את המחשב ולהשתמש בעכבר בו בזמן או לחבר דיסק און קי, WTF?

מעבד חלש, אין יציאה למסך, יש רק USB אחד וגם הוא לא שמיש בזמן הטענה... איך אפשר לקרא למחשב הזה משהו חוץ מאשר בזיון? הוא חתיך רצח אבל שם זה נגמר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מרץ 2015, 15:36

כן, בגלל זה אמרתי שזה מאוד תלוי בצרכים.
יש אנשים שממש נהנים עם הTRACKPAD, ואולי באמת אפל עשתה פה עבודה טובה... אבל עדיין, בגלל שצריך לפעמים לפחות לחבר דיסק און קי או הארד דיסק חיצוני - זה מטומטם שלא הוסיפו עוד USB. ז"א, לא "מטומטם" כי הוא בנוי בצורה גיאונית פשוט, אבל מטומטם כי זה חסר שימוש והייתי מצפה שמינימום יספקו לי את ה"תוסף" ההכרחי הזה בחינם.

תשמע, אם הייתי סטודנט שצריך את המחשב לאיזה 4-5 שעות ביום נגיד, אז הייתי בהחלט שוקל דבר כזה.
אתם לא יכולים להשוות את זה להרבה מחשבים, המטרה של זה היא להיות בין טאבלט ללפטופ, אבל בצורה הכי קלה ומינימליסטית שניתן לעשות.
זה תחום שבוודאי יש לו שוק איפהשהו...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מרץ 2015, 15:41

ועכשיו משהו אחר לגמרי:
סקוור עובדים על פרוייקט מעניין שאמור להיות שרת + סופר מחשב, ודרכו נשחק משחקים.
לא משהו חדש שלא שמענו עליו לפני כן, היה את הכשלון שהוא ONLIVE, אבל נראה שהם עושים את זה לא רע, והפעם יש הדגמה של ממש למה שניתן לעשות עם זה:

הסרטון הזה גרם לי להאמין שזה העתיד.
עכשיו רק צריך GOOGLE FIBER או אינטרנט אחר שיהיה מהיר במיוחד כדי שנוכל לשחק את משחקי העתיד ב4K בלי לאג :)
קיצר רק רציתי לשתף אותו. מעניין מאוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2015, 15:50

Laskin כתב:כן, בגלל זה אמרתי שזה מאוד תלוי בצרכים.
יש אנשים שממש נהנים עם הTRACKPAD, ואולי באמת אפל עשתה פה עבודה טובה... אבל עדיין, בגלל שצריך לפעמים לפחות לחבר דיסק און קי או הארד דיסק חיצוני - זה מטומטם שלא הוסיפו עוד USB. ז"א, לא "מטומטם" כי הוא בנוי בצורה גיאונית פשוט, אבל מטומטם כי זה חסר שימוש והייתי מצפה שמינימום יספקו לי את ה"תוסף" ההכרחי הזה בחינם.

תשמע, אם הייתי סטודנט שצריך את המחשב לאיזה 4-5 שעות ביום נגיד, אז הייתי בהחלט שוקל דבר כזה.
אתם לא יכולים להשוות את זה להרבה מחשבים, המטרה של זה היא להיות בין טאבלט ללפטופ, אבל בצורה הכי קלה ומינימליסטית שניתן לעשות.
זה תחום שבוודאי יש לו שוק איפהשהו...

אוהו יש המון כמוהו, קוראים לזה ULTRA BOOK. תן לי סיבה אחת לקחת את המחשב הזה במקום XPS חוץ מהסקסיות?

מעבד נורמאלי ושלוש כניסות USB יכל להיות מעולה. אבל המבנה הנוכחי שלו די מבזה את הלקוחות. כלומר המינימום זה שניים, אחד לכוח ואחד כחיבור USB אבל להשאיר רק מקום אחד לכולם? זאת בדיחה רעה.

בנושא הזרמות משחקים. אני בקושי סומך על הזרמה באותה רשת סטייל הLINK של VALVE, הזרמה דרך הרשת נשמעת לי כמו משהו רחוק מדי בשביל גיימרים. עדין לא ראיתי וידאו בהזרמה שנראה טוב באמת בלי שום קשר למשחקים, כשמשלבים פנימה את הזמן תגובה זה נשמע לי בכלל צולע. מכיר את זה שלא משנה כמה הסרטון יוטיוב איכותי הוא עדין לא מצליח להעביר גרפיקה של משחק דור הבא כמו סרטון מגיימרסייד? אז זאת הסיבה שהשירותי הזרמה האלה לא וולידים בשנים הקרובות.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 10 מרץ 2015, 16:09

מה כול כך מיוחד במחשב הזה? הוא נראה כמו כול מחשב נייד דק אחר.. עדיף לקנות מחשב נייד אחר ולא Apple, אפשר לקבל הרבה יותר בהרבה פחות.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 מרץ 2015, 19:00

צוות של 13 אנשים מבייש את EA,מקסיס ואחרים ומוציא את Cities: Skylines, משחק בניית וניהול עיר שגורף ביקורות מצויינות ושבחים על היותו המשחק הכי טוב בז'אנר בעשור האחרון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2015, 19:01

אם כבר ציינת את זה, סגרו את מקסיס שבוע שעבר. RIP :(

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 מרץ 2015, 20:02

?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2015, 22:06

Klayman כתב:

הוא אומר בדיוק מה שאני רוצה את השלט הזה בשבילו, תחליף עכבר בסלון מול הטלביזיה.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 10 מרץ 2015, 22:28

הוא מציין בהגינות שאי אפשר ממש לשפוט כי צריך להתרגל לזה... גם הdualshockים למניהם חייבו תהליך הסתגלות די משמעותי עד לשלב שבו באמת אפשר היה ליהנות מהם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 מרץ 2015, 22:48

יאפ... זה נשמע כמו תהליך שייקח זמן. אולי אשכרה ייצא מזה קונטרולר טוב.. אולי לא? נחכה ונראה. אני אישית לא אשלם 60 דולר על זה.
?

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 10 מרץ 2015, 22:54

omerkot כתב:הוא מציין בהגינות שאי אפשר ממש לשפוט כי צריך להתרגל לזה... גם הdualshockים למניהם חייבו תהליך הסתגלות די משמעותי עד לשלב שבו באמת אפשר היה ליהנות מהם.

שניכנס לשאלות פילוסופיות כמו האם שלט שצריך להסתגל אליו הוא באמת נוח? :)
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2015, 23:05

אז אנלוג כפול לא נוח? כי לוקח שבועות ללמוד שליטת אנלוג כפול. אין חיה כזאת משהו שמתישב לראשונה על שלט דאול אנלוג ובאמת מצליח לשחק fps. כולם אומרים שהשלט של וולוו מאוד שונה, אז מה יגידו אחרי שימוש של חודש בו?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 מרץ 2015, 15:41

DrKeo כתב:הוא אומר בדיוק מה שאני רוצה את השלט הזה בשבילו, תחליף עכבר בסלון מול הטלביזיה.

למה בדיוק? הוא אמר שזה אסון לעומת עכבר, הוא נראה ספקן שזה אפילו מתאים לCIV (סתם ניסה למצוא לו שימוש כל שהוא בכוח), נשמע נורא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2015, 16:01

Death_119 כתב:למה בדיוק? הוא אמר שזה אסון לעומת עכבר, הוא נראה ספקן שזה אפילו מתאים לCIV (סתם ניסה למצוא לו שימוש כל שהוא בכוח), נשמע נורא.

לא נכון, הוא אמר שהוא יופי לשחק CIV מול הטליביזיה. חוץ מזה מה שווה ביקורת של משהו ששחקת בשלט 20 דקות? מאיפה לו איך זה לשחק 3 שעות CIV מול הטלביזיה על שלט סטים שאתה רגיל אליו מאימון של 500 שעות?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 מרץ 2015, 16:54

DrKeo כתב:לא נכון, הוא אמר שהוא יופי לשחק CIV מול הטליביזיה. חוץ מזה מה שווה ביקורת של משהו ששחקת בשלט 20 דקות? מאיפה לו איך זה לשחק 3 שעות CIV מול הטלביזיה על שלט סטים שאתה רגיל אליו מאימון של 500 שעות?

לא יודע, כל הביקורות עד היום של שלטים היו מאותו אופן ולא היתה שום בעיה להגיד אם הוא טוב או לא, זה לא Rocket science וגם מדובר בבחור שכנראה לא פוגש שלט פעם ראשונה בחייו. מה הקטע של למצוא משהו טוב בכוח במוצר שדיי ברור שהוא לא. אז מה אם יש מדבקה של סטים עליו. למה הוא מתאים בדיוק? לCIV? למה? כי בגלל שזה בתורות אין לך בעיות לא להשתגע שהשלט לא מדויק? שמת לב כמה ז'אנרים הוא הרג? TPS, FPS, כנראה כל דבר שדורש זמן תגובה, כלומר - משחקי מולטי, בטח RTS ועוד... נשמע נפלא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2015, 19:23

Death_119 כתב:לא יודע, כל הביקורות עד היום של שלטים היו מאותו אופן ולא היתה שום בעיה להגיד אם הוא טוב או לא, זה לא Rocket science וגם מדובר בבחור שכנראה לא פוגש שלט פעם ראשונה בחייו. מה הקטע של למצוא משהו טוב בכוח במוצר שדיי ברור שהוא לא. אז מה אם יש מדבקה של סטים עליו. למה הוא מתאים בדיוק? לCIV? למה? כי בגלל שזה בתורות אין לך בעיות לא להשתגע שהשלט לא מדויק? שמת לב כמה ז'אנרים הוא הרג? TPS, FPS, כנראה כל דבר שדורש זמן תגובה, כלומר - משחקי מולטי, בטח RTS ועוד... נשמע נפלא.

כולם אומרים אותו דבר, השלט הזה הוא כמו שום דבר שהם אי פעם השתמשו בהם. שמעת על TUROK פעם? הוא המציא את האנלוג הכפול. אתה יודע מה הביקורות אמרו על השליטה שלו? קטסטרופה, לא אינטואטיבי. אני שחקתי בו עשרות שעות, אחרי כמה שעות התרגלתי וזה היה מדהים. להשתמש בשלט הזה על משחק כמו CIV דורש הרגל, אני רוצה לשמוע ביקורת של משהו על השלט במשחק שדורש עכבר ששחק 20 שעות, לא 20 דקות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מרץ 2015, 20:47

וכל ההרחבות של טיטאנפול בחינם גם לPC, לכבוד חגיגות השנה ליציאת המשחק :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 11 מרץ 2015, 20:54

Nucleus_Dawn כתב:וכל ההרחבות של טיטאנפול בחינם גם לPC, לכבוד חגיגות השנה ליציאת המשחק :)

EA המרושעת...

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים