לא טעיתי ומה יש לי להתייחס לדוגמאות שלך? נתתי את רובן בעצמי. נראה לי יותר שמדובר בפרוייקטי צד שמגניב להם להתעסק איתם, שעדיין צריכים להוכיח את עצמם בעולם האמיתי. בוא נראה את המוצרים בפעולה, לפני שנקבע שמדובר ב'חידושים נועזים'. הקונטרולר, נראה לי אישית כעיקר בזבוז הזמן שלהם. יכול להיות שהוא יהיה טוב, יכול להיות שיהיה נורא, אבל נראה לי שלהשקיע כ''כ הרבה זמן בקונטרולר אחד, זה טירוף. בכל מקרה, גם אם כל אחד ואחד מהחידושים של ואלב יתרסק לרצפה, זה לא באמת משנה. זה לא יסכן את ואלב כהוא זה. היא לא מתכננת להכניס המון כסף מהם (אם אכן כל התכנונים בקוד פתוח, המנוע בחינם וכו'). לכן, נראה שמדובר במעין פרוייקט צד, ולא ''עבודה''. לא מרגיש שהם לוקחים כאן שום סיכון, כי אין באמת ''סיכון'' לחברה. יש להם כ''כ הרבה כסף מסטים, שכבר לא מעניין אותם לעשות משחקים וליצור IP חדשים או המשכים בסדרות הקיימות שלהם. זה הכל. ודווקא שם, חבל לי. כי אני בטוח שואלב יכולה לחדש ולהביא לכולנו עולם חדש במשחקים ובחוויות, ובשנים האחרונות אני פשוט לא רואה את זה.
בנושא סינדיקייט - טחנו מים כבר שעות. אמרת את שלך, אמרתי את שלי והתייחסנו אחד לדברי השני כבר. לא מסכים איתך. לא חושב שמה שאמרתי, שיש אופציה להשתמש בIP קיים, יוביל קטגורית ל''אפס IPים חדשים''. אצלך הכל שחור ולבן. אני רואה גם גוונים של אפור (לא... לא 50.. חכמולוגים שכמוכם

).. ולא, לא אמרתי שחיסכון בכסף היה הסיבה לכך שהם השתמשו בסינדיקייט. אמרתי שזאת אפשרות.
מודה שלא ידעתי שEA ו-ואלב מוכרות משחקים ביופליי

. אני לא יודע מה בדיוק עבר בין ואלב לEA, וכנראה שגם אתה לא יודע. אני בהחלט יכול להבין שEA, כחברה כלכלית וכיוצרת תוכן, רוצה להכניס כמה שיותר כסף. אולי המכירות ביופליי לא ממש רלוונטיות ולכן לEA לא כ''כ אכפת. אבל כמות הכסף שהיא ''הפסידה'' בסטים הייתה גדולה מדי? יכול להיות. אולי היא לא הייתה מרוצה משירות הלקוחות הביזיוני של ואלב (שאליו אתה ממשיך שלא להתייחס, כבר הודעה רביעית)? יש הרבה אפשרויות, כשאף אחד מאיתנו לא יודע מה נכון. אתה, כמובן, לוקח את הצד של ואלב בצורה עיוורת - אבל האמת היא, שגם לך אין מושג מה קרה.
אההה.. ואתה יכול גם לא להביא את הדברים שלך ש''מבקרים'' את ואלב... אתה לא ממש עושה טובות... אתה זה שהצהיר שהיית ''מאוד ביקורתי כלפיהם בשנים האחרונות''. יש לך כאן 2143 הודעות ואף לא אחת מהן, לדעתי, מבקרת את ואלב. אז אתה מבקר אותה רק בגאף? זה הרי חלק מלא מ''הדיון כאן''. אז אל תצייר את זה כאילו אתה מסכן ונרדף. אתה מרסק כל חברה על שטויות ומהלל כל אינדי שטות וכל החלטה שואלב קיבלה אי פעם. לפחות כאן. אז זה לגמרי חלק מהדיון.