matangt8 כתב:אוף אני עכשיו מבואס שיש לי את הגירסת הwindforce 3x OC של ה970
DrKeo כתב:אתה מודע לזה שיש בינהם הבדל של איזה 5% בביצועים במקרה הטוב נכון?
matangt8 כתב:אני מודע לכך,אבל הG1 הוא כרטיס כל כך יפה יותר
DrKeo כתב:אני מודה שלא פתחתי את המחשב והסתכלתי עליו מאז שקניתי אותו לפני חודשים
DrKeo כתב:כן, גם לי יש G1...
Laskin כתב:כן, מבאס... אני גם צופה בעיות במולטי שוב, בימים הראשונים. בתקווה שנקבל שוב פיצוי כלשהו ^_^
אתם יודעים שהמשחק כבר זמן מה בטבלת המכירות של סטים...? קונים אותו בקצב אדיר.
אני מתאר לעצמי שאיזה 10 מליון אנשים ינסו להתחבר בשנייה שהסרברים נפתחים.
Laskin כתב:כן, למעלה משבועיים היה בלתי אפשרי. הכל קרס... רק אחרי חודשיים בערך זה היה יציב באמת.
המולטי מדהים, אני קניתי רק בשבילו, מן הסתם אסיים גם את הסינגל שוב, שהוא ללא ספק הכי טוב בסדרה בהפרש עצום, אבל המולטי היה כיף אדיר, כל כך הרבה גיוון, ועכשיו שיש יותר שחקנים וכמובן HEISTS זו תהיה עיקר החוויה שלי. אנחנו חייבים לעשות CREW.
נדב - תהיה אחראי ליצור אחד כזה, תקרא לו VOXELS וכולנו נצטרף! ואז בכל פעם שמצטרפים למשחק, אפשר ישר לקפוץ לסרבר עם כל הCREW.
וסתם לפני שאתה משחק - אני מציע לך ביום הראשון רק למצוא טלויזיה באיזה בית ולצפות בכל התוכן של התכניות השונות שם![]()
אחרי שתעשה כמה משימות יתווסף/ישתנה עוד תוכן בתכניות, והם עשו אותן *כל כך* טוב! במיוחד המצוירים, אבל גם הריאליטי והפרסומות ומה לא... גאונים.
DrKeo כתב:אז אתה אומר שכשאני מקבל משחק שאני מחכה לו בערך 7 שנים מאז GTA4, במקום להסתובב בעיר ולשחק לשבת ולראות טלביזיה?
אגב, מעניין איזו השפעה תהיה על המולטי בגלל שכולם פחות או יותר קבלו מליון דולר למולטי.
Nucleus_Dawn כתב:הוספתי אותך, נדב
אני גם מתחיל להוריד עכשיו. הידד וזה!
גם מוריד ממש מהר. יכול להיות שהעומס המוקדם של שחרור הקודים להורדה גרם לבעיות, אבל בנתיים זה נראה טוב. בקושי התחלתי ואני כבר ב700 מגה.
הקטע המצער הוא, שהלימודים מתחילים ביום ראשון ובסופ"ש כבר קבעתי לעשות עם החברה יום ספא. החיים שלי פשוט קשים.
בטח לא אשחק באמת עד הסופ"ש שאחרי הבא.
אני NucleusDawn, אז כל מי שרוצה, שיוסיף אותי. נסדר לנו איזה CREW, באמת. מה הגודל של הצוותים בהייסטס? יש אותי, את נדב ואת לאסקין כבר, אני מניח.
DrKeo כתב:לא יודע אצלי זה משחק בין 5MB לשני ל100KB לשניה. מאז שכתבתי את הפוסט הזה הורדתי רק 2 גיגה :/
Nucleus_Dawn כתב:
אני כבר ב8.5 ג'יגה...
Laskin כתב:אגב, החלטתי באופן די סופי שאני מוסיף עוד G1 970... יש לי חבר שמגיע מאילת, אקנה ב-1660 ש"ח.
קשה לי לדמיין את עצמי מוריד משהו מההגדרות הכי גבוהות כ"כ מוקדם, אחרי שקניתי מחשב כזהוכן, גם בFC4 לא הכל הכל על הכי גבוה, וגם בWITCHER זה צפוי שיקרה, וגם בGTA V עם מודים
![]()
חוץ מזה, שאני מתכנן לקנות VR בסוף השנה, ואני כן צריך מחשב חזק יותר בשביל זה.
Laskin כתב:כי זה לא יהיה כ"כ פשוט למכור אותו ביותר מ-1000 ש"ח, וכי ה980TI לא ייתן לי ביצועים כמו של 970 בSLI, כי ה980TI יעלה בערך 700 דולר בארץ ובכסף הזה אני יכול לעשות SLI משולש...
כל המשחקים הכי טובים לא עושים בעיות בSLI. במקרה הכי גרוע לוקח פשוט כמה שבועות עד שהם תומכים בו.
בנוסף, אני כן בונה על DX12 שיתפוס חזק, והוא מחבר את הזכרונות, כך שיהיה לי7/8 גיגה... אני לא חושב שאני צריך לדאוג במשך שנתיים לפחות.
בשורה התחתונה - אני מכפיל או מוסיף 80% במקרה הרע לביצועי המחשב שלי, תמורת בערך 1500 ש"ח. זה מספיק טוב לי, עד סדרה 10 או אפילו 12
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים