המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Laskin כתב:גם אני מוריד GoT רק ב-1080P... עם כל האהבה (המטורפת!) שלי לסדרה, לצפות בארבעת הפרקים האלה ששוקלים איזה 300-500 מגה זה בזיון.
היום אצפה בה בערב.
בקשר לסדרות קומיקס אחרות - לצערי המשכתי עם ARROW עד אמצע העונה השנייה ורק אז הפסקתי. זה היה גילטי פלז'ר, אבל בעיקר גילטי.
ראיתי גם איזה 4 פרקים של הפלאש, ושניים של קארטר וש.י.ל.ד ושלושה של גות'אם... כולן איומות ונוראות.
נטפליקס עשו בהחלט עבודה ה-ר-ב-ה יותר טובה.
פשוט לדעתי DAREDEVIL זו בחירה קצת MEH כי זה לא הסופר-הירו הכי מעניין בעולם, בלשון המעטה, ואם היו עושים על דמויות אחרות אולי התוצאה הייתה באמת איכותית.
אבל שווה לצפות בכל מחיר רק בשביל הקטע בפרק השני, כמו שאמרתי, ההומאז' לOLDBOY. סצינה מעולה בלי שום קשר לז'אנר
DrKeo כתב:כן, אבל היא עדין סדרת קומיקס. למשל הסצנת בית משפט (הרי הוא עורך דין) לא הייתה עוברת באף סדרה סוג ב' שמכילה בתי משפט, זה רק מדגיש כמה הרמה נמוכה ביחס לסדרות "רגילות". אבל ביחס לסדרות קומיקס? ואו, יצירת מופת!
אגב עדין לא מצאתי 1080P למשחקי הכס, הכי טוב שראיתי בנתיים הוא 1080i שזה זבל.
Death_119 כתב:הן מגיעות אחר כך, בדרך כלל שבוע אחרי.
Laskin כתב:אני ראיתי כבר בבוקר ב-1080P... בקיקאס-טורנטס. אני כבר לא משתמש בפיירט ביי מאז הבלאגן שם, הם עוד לא חזרו לעצמם, וכנראה שלא יחזרו :/
Death_119 כתב:צפיתי אתמול בפרק הראשון של משחקי הכס, היה נחמד מאוד, כרגיל הדיאלוגים סופר מעניינים ולמרות שלא באמת קורה הרבה שם, עדיין היה נפלא. אי אפשר עם הטיריון הזה, כל דקת מסך שלו בסדרה (ובאמת כל פרק זה מתמצה לדקה) היא פשוט זהב, גם בספרים, אוף... חשבתי להגיש תלונות לצער בעלי חיים בשל יחס לדרקונים, שובר את הלב מה שהולך שם.
DrKeo כתב:אני לא בטוח שיש צער בעלי חיים בוסטרוז.
אתמול ראיתי את הפרק וגם פרק אחד של daredevil. הפרק של dd קבל בign ציון 9.2 ושל משחקי הכס 8.2. לא ברורה לי הלוגיקה, 58 דקות של טיריאן מקיא יין שמות את הפרק הכי טוב של dd בכיס. חסרה להם קצת פרופורציה.
Death_119 כתב:דווקא 8 זה באמת אחלה ציון לפרק של אתמול, בהחלט מיצג.
DrKeo כתב:היה אחלה פרק, לא הכי טוב בעולם של GOT אבל ביחס לסדרות אחרות? עולם אחר לגמרי. סתם מצחיקה אותי הסקאלה הזאת, הרי הפרק הכי טוב של DD אי פעם לא יגיע לקרסוליים של הפרק הכי משעמם של GOT. הם אפילו לא משחקים על אותה סקאלה ועדין, איכשהו הפרק הסביר לגמרי של DD שראיתי אתמול קבל 92 והפרק של GOT שהוא יותר טוב מ99% ממה שיש בטלביזיה קבל 8.2. אני לא קטנוני ציונים, סתם מצחיק אותי איזה שרירותית הטבלת דירוגים של הערוץ טלביזיה שלהם.
Death_119 כתב:שמע, קשה לאמוד בין סדרות. אבל כשפרק מקבל אצלהם 9+ בסדרות שאני צופה בדרך כלל הם לא מזייפים וזה פרק טוב. בטח במשחקי הכס. אבל אין ספק שאם הסקאלה היא משחקי הכס רוב הסדרות היו נעות בציונים של סביב ה-20.
Laskin כתב:אני מאוד נהנתי. וכן, לתת לו הרבה מתחת לפרקים של DD זה משונה, אבל כל סדרה עם הציפיות שלה. עושים הנחות לסדרות קומיקס, באתרים כאלה. תמיד.
Laskin כתב:ספוילרים.... לא רציתי לדעת שהוא בכלל חי עד פרק 8כאילו, זה די ברור, אבל אל תחשוף פרטי עלילה! גם את ההפתעה של איילת זורר הרסת לי. שזה בכלל שטויות ולא קשור לעלילה אבל בכל זאת
מת עליה ^_^
בקשר לפוגי - הוא באמת מבאס, אבל דומה לדמות מהקומיקס, ממה שראיתי, ואולי גם שם הוא ה"קומיק רליף" הטיפשי, לך תדע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים