Laskin כתב:הנה מדריך ביצועים, וכמה כל הגדרה באמת משנה... כמו שניחשתי - הMSAA הכי משפיע.
http://in2gpu.com/2015/04/14/grand-thef ... nce-guide/
אבל אני לא מכבה אותו, אלא מוריד לX2... זה מספיק טוב.
Laskin כתב:צודקובכל זאת... יש משחקים שהיו הגדרות ספציפיות שממש "שברו" את הביצועים, שהן לא היו קשורות לAA.
DrKeo כתב:מצאתי לעצמי את ההגדרות שעובדות לי אחלה בלי להוריד דברים שחשובים לי, אם אתה רוצה אני אעלה את ההגדרות לכאן.
אחרי בערך 4-5 שעות בתוך המשחק, אני ממש נהנה אבל מצד שני הוא מזכיר לי איזו עבודה בעיניים GTA4 היה. זה ההמשך לGTA:SA, המשחק הקודם היה סוג של ניסוי מוזר ולא ברור. פתאום המכוניות מרגישות כמו בSA רק עם הרבה יותר פיסיקה (לעומת סירות מרחפות ב4), העולם ענקי יותר מSA (לעומת 4 ששם הוא היה שבריר גודל מSA) ומלא בדברים כמו מכוניות/ג'ט סקי/אופניים/אופנועים/מסוקים/מצנחים ושאר הירקות שרוקסטאר הורידו בGTA4 וגם המשימות פתאום כיפיות ומושקעות לעומת הזבל שנתנו לנו ב4 (כלומר "לך לשם, תהרוג את כולם, תחזור חזרה" שמתאר פחות או יותר 85% מהמשימות בGTA4). זה פשוט מרגיש כאילו 4 היה תרגיל, לקחו לנו את כל הצעצועים, עכשיו שהחזירו אותם פתאום המוח מתפוצץ.
בכלליות אני ממש נהנה בנתיים. אגב יש למישהו מושג איך אני מחליף את ה"אוטו שלי"? ניסיתי לגנוב אוטו מגניב ולשפצר אותו במוסך ואז לחנות אותו בחניה. הבעיה היא שברגע שהשארתי אותו בצד לכמה דקות וחזרתי ממשימה, הוא לא היה יותר איפה שהשארתי אותו ונעלם לעד יחד עם ה50,000 שהשקעתי בו לשיפצורים.
Laskin כתב:אבל אני אל "מוותר" על כלום ולא "מקבל" שום דבר נוסף בגירסת הקונסולה. וכך גם אף אחד, אלא אם אין לו בקר, למרות שאז גם ככה - שיקנה בקר, בלי שום קשר. זה תמיד טוב
Laskin כתב:אונליין - כן, אבל איך זה קשור לתחרויות ב"מציאות"? מי שרוצה יכול למצוא מספיק מתחרים אונליין בכל גירסה שיבחר... בזה אין שום יתרון לשום קונסולה.
matangt8 כתב:הסיבה היחידה שקניתי את מורטל קומבט למחשב ולא לקונסולות היא בגלל המחיר והזמן. לא התחשק לי להוציא 200 שקל ולחכות שבועים או 300 שקל ולקנות בחנות באילת. מצאתי את המשחק ב48 דולר בGMG וחשבתי שזה הדבר הכי משתלם כרגע במידה ואני רוצה לשחק בו באופן מיידי. אני לא אחד שמשחק הרבה באונליין אז לא ממש משנה לי
Laskin כתב:אתה יוצא מנקודת הנחה שלא יהיו הרבה שחקנים על הPC, אני חושב שMK X יצליח מאוד, וישחקו בו עוד הרבה זמן. במיוחד בPC שכל הזמן יהיו מבצעים הרבה יותר טובים ואז עוד ועוד שחקנים יכנסו לאורך זמן.
אם זה היה גילטי גיר אולי הייתי יותר מסכים שההנחה שלך מוצדקת.
DrKeo כתב:למה נגד AI? יש לך ספק בכלל שיהיה לו קשה למצא שחקנים בPC? מה קרה? מאות אלפי אנשים זה לא מספיק כדי למצא שחקן? איך לעזאזל משחקים כמו בלייזבלו שמוכרים במאות אלפים על גבי כל הפלטפורמות יחד מוצאים שחקנים? המשחקים האלה הם משחקי מולטי בנשמה שלהם, גם אם ימכרו רק 100,000 עותקים לPC הוא עדין ימצא שחקנים אחרי שנה.
bling כתב:יכול להיות שזה יהיה משחק סופר תוסס על ה PC, אבל למה בכלל להסתכן, לא יודע מה יהיה שם עוד שנה ואיזו איכות של שחקנים הוא ימצא, בלי קשר לפקטור הלא קטן של משחק מקומי נגד חברים (שעדיין לרוב האנשים אין PC בסלון) ובטורנירים עצמם.
בקיצור, כבר מתחילים למחזר פה בטירוף, הוא אמר את הסיבות שלו למה העדיף את גרסת ה PC וסכ"ה הן הגיוניות ואני מבין אותן, אני חושב באופן כללי שאם אתה בקטע של ללמוד את המשחק ולנצל את האספקטים התחרותיים שלו עד הסוף, קונסולה זה הבית הטבעי של הז'אנר הזה, זה הכל.
Laskin כתב:אני חושב שזה היה נכון בערך עד שנת 2008. כשרוב משחקי המכות בקושי היו מגיעים לPC, ואם כן אז הרבה הרבה אחרי ובגירסה נכה, ולא להרבה אנשים היה בקר עדיין.
הבקר של ה360 די שינה את זה, ומאז משחקי מכות יוצאים לא הרבה אחרי, ומשחקים אותם הרבה זמן אחרי שיצאו.
אני משוכנע שהמצב של SFIV על הPC מצויין. וגם המודים עושים אותו בכלל מגניב![]()
קיצר, המצב שונה היום. מאוד.
Nucleus_Dawn כתב:סיקור טכני מעניין לGTA V בPC, מדיגיטל פאונדרי.
הנקודה הכי מעניינת, לדעתי, היא שעם 750TI ומעבד i3, המשחק רץ ברמה טיפה יותר טובה מבקונסולה, ב1080P, ב60FPS. כלומר, מחשב של 300 פאונד נותן ביצועים עדיפים על קונסולות של 300 פאונד.
---
ו...זה היה מהר. GTA V כבר עובד, ברמה סבירה, על האוקולוס ריפט. תהנה, לאסקין
האיכות של הסרטון שם ממש מחורבנת, אבל וואו, זה נראה פסיכי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 37 אורחים