נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי bling » 17 אפריל 2015, 20:19

DrKeo כתב:בבנצ'מארק שפרסמת הוא לא מצליח להתקרב ל60FPS על MEDIUM בBF4 כשבמציאות כרטיס חלש ממנו מריץ את המשחק ב1080P בהגדרות טיפה גבוהות מהפס4 ב60FPS נעול (בניגוד לפס4). אז מה ההגדרות של הבנצ'מארק הזה? X8MSAA? אולי FXAA? אולי אין בכלל AA? מה זה MEDIUM בMETRO כי הטבלה מכסה 15 משחקים? זה על METRO רידוקס או לא כי ברידוקס הם שפרו את הביצועים באיזה 30%? דלוק אור וליומטרי מהנשקים או לא? כי אם כן הפיצ'ר הזה רצח את הביצועים של המשחק ובגרסת הקונסולות למשל הסירו אותו. יש AF? מה האיכות טקסטורות? יש HBOA?

בקיצור, מה הבנצ'מארק הזה אומר לי בכלל ביחס לפס4 חוץ מזה שיש אלף משתנים והדבר היחיד שידוע הוא "זה רץ ב1080P".

אתה צודק אבל חשבתי שמדיום מלחתכילה זה כבר לא משהו ושבטח גם שאר הקטגוריות נמוכות.
יש באנצ'מרקים של משחקים נוספים שאפשר להשוות ל settings המקבילים של הפס4 מלבד GTA5?
עדיף כאלו שלא דורשים מעבד חזק, נגיד איך TR רץ עליו?

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 17 אפריל 2015, 22:21

התקנתי את GTA V על המחשב השני שלי כרגע, שהוא עם i7 3770K ו- HD 7970 6 GB.
המשחק רץ הרבה יותר טוב ממה שציפיתי... נעלתי אותו אמנם ל-30 FPS, אבל כמעט כל ההגדרות על הכי גבוה... רק ה- POST FX על High והמד של ה- DRAW DISTANCE והאחרים עומדים על החצי.
אם אני לא נועל ל-30 המשחק רץ לי בין 50 ל-60 שזה גם מעולה אבל מרגיש לי פחות נוח.
יש לי משום מה באג עם ה- MSAA שברגע שאני מפעיל אותו יש בצד של המסך טשטוש מוזר כזה עם פיקסלים ורק אם אני מכבה את ה- MASS זה נעלם.. למישהו פה זה עוד קורה?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 אפריל 2015, 00:36

למה לנעול? אם הוא רץ על לא פחות מ50 אז הייתי משאיר.. ההבדל בין 50 ל 60 מדי פעם הוא לא כזה נוראי הייתי מעדיף לשחק ככה אבל זה רק אני

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אפריל 2015, 01:47

bling כתב:אתה צודק אבל חשבתי שמדיום מלחתכילה זה כבר לא משהו ושבטח גם שאר הקטגוריות נמוכות.
יש באנצ'מרקים של משחקים נוספים שאפשר להשוות ל settings המקבילים של הפס4 מלבד GTA5?
עדיף כאלו שלא דורשים מעבד חזק, נגיד איך TR רץ עליו?

הבעיה בהשוואות היא שלרוב במחשב יש הגדרות גרפיות גבוהות יותר מהפס4 וצריך למצא את הנקודה המתאימה בהגדרות כדי להשוואת. Df לפעמים עושים את זה, למשל הם עשו את זה עם bf4 והראו איך 750gtx מביא ביצועים עדיפים קלות על הפס4 בהגדרות זהות. Tr הוא חיה מאוד מוזרה כי גרסת הקונסולות כוללת שדרוגים שלא קיימים בpc כמו מודל לארה חדש תאורת עור חדשה ופיסיקה לעצים, מצד שני הגדרות מסויימות בה נמוכות מבpc כמו חוסר בטסלציה וטקסטורות פחות טובות וכדי להוסיף דובדבן על הקצפת, המשחק משתמש בtressfx שזה אפקט של amd שגורם לביצועים על כרטיסי nvidia להחתך בחצי. בקיצור, השוואה סופר קשה :)

בלי tressfx המשחק רץ בממוצע 65fps בהגדרות הכי גבוהות ב1080p עם fxaa בזמן שבפס4 הוא רץ בממוצע 52. אבל זה באמת אומר משהו כשבpc חסרים השיידרי אור/שיער/פיסיקת עצים שיש בפס4 ולעומת זאת יש טקסטורות חדות, טסלציה ו-af? בקיצור, אין לנו קרקע משותפת מספיק בשביל להשוואת, חבל שאיידוס לא הוציאו את השדרוגים של הרימאסטר גם לpc.
We're just normal men. We're just innocent men

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 18 אפריל 2015, 12:09

Yahel12 כתב:למה לנעול? אם הוא רץ על לא פחות מ50 אז הייתי משאיר.. ההבדל בין 50 ל 60 מדי פעם הוא לא כזה נוראי הייתי מעדיף לשחק ככה אבל זה רק אני

אני יודע אבל זה לא ממש נוח לי... שאני נועל זה 99 אחוז מהזמן על 30 FPS, ככה שזה יציב.
חייב לאמר שלא יודע מה עשו כ"כ מגרסת ה-PC, הפורט הוא מהטובים שראיתי אמנם אבל המשחק לא נראה משמעותית יותר טוב... יש יותר AA, יש אפקטים מגניבים של צל, יש השתקפויות טיפה חדות יותר.. זה תוספות קטנות שללא ספק נראות טוב יותר ונעימות לעין.
אבל שראיתי את ההבדל בין גרסת ה- PS3 ל- PS4 באמת נפלתי, פה אני מרגיש שקיבלתי שדרוג קל ל- PS4.. אחרי הכל שני הגרסאות רצות ב-1080P.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 אפריל 2015, 15:56

לא שיחקתי במחשב אז אני לא יודע.. מתוך הערכה אני מניח שגרסץ המחשב כאילו יותר טובה בגלל האפשרויות הרבות שאפשר לשנות, בפועל? כנראה לא בטוח שזה נכון..

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 אפריל 2015, 20:20

אהבתי את GTA V :). לא סיימתי אותו עדיין, אבל הוא אחלה משחק. באמת. יש כמה דברים קטנים שלא אהבתי, באגים קטנים ובינוניים (תקעו אותי באמצע משימה ונעלמו לי טקסטורות לחלוטין באמצע כניסה לבניין) ותכלס אני לא ממש מחובר לדמויות, אבל לבינתיים אלה בעיקר תלונות קטנות. אני בהחלט יכול לראות מדוע Watch Dogs נדחה בזמנו בחצי שנה כדי להוסיף גיוון וכיף, ונראה שיש דברים חופפים בין המשחקים בלי קשר. אגב, גרפית, כשהוא כמעט על הכל הכי גבוה (אפשרויות בודדות מתחת), הוא ממש יפה, אבל אני נוטה להסכים עם אינטר. Watch Dogs לא נופל ממנו, גרפית, אבל הפורט פה מרגיש הרבה יותר מהוקצע ומסודר. במדד הממש לא רשמי שלי שאומר ''האם בא לי לחזור לשחק בו אחרי כמה שעות?'' הוא די גבוה, אבל הוא ממש לא ''המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם'' או משהו בסגנון, אבל אולי אחרי שאסיים אותו דעתי תשתנה לגמרי.

אגב, כשכבר יצא לי למות, המשחק טען את עצמו בשניות בודדות - מה שעוד יותר הופך את הצרות בנושא של BB למוזרות. GTA V מריץ עולם פתוח מטורף עם סימולציות וכו' ועדיין נטען בשניות אחרי המוות - למה BB לא? :| איך הטעינה אחרי המוות בקונסולות?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אפריל 2015, 20:44

Klayman כתב:אהבתי את GTA V :). לא סיימתי אותו עדיין, אבל הוא אחלה משחק. באמת. יש כמה דברים קטנים שלא אהבתי, באגים קטנים ובינוניים (תקעו אותי באמצע משימה ונעלמו לי טקסטורות לחלוטין באמצע כניסה לבניין) ותכלס אני לא ממש מחובר לדמויות, אבל לבינתיים אלה בעיקר תלונות קטנות. אני בהחלט יכול לראות מדוע Watch Dogs נדחה בזמנו בחצי שנה כדי להוסיף גיוון וכיף, ונראה שיש דברים חופפים בין המשחקים בלי קשר. אגב, גרפית, כשהוא כמעט על הכל הכי גבוה (אפשרויות בודדות מתחת), הוא ממש יפה, אבל אני נוטה להסכים עם אינטר. Watch Dogs לא נופל ממנו, גרפית, אבל הפורט פה מרגיש הרבה יותר מהוקצע ומסודר. במדד הממש לא רשמי שלי שאומר ''האם בא לי לחזור לשחק בו אחרי כמה שעות?'' הוא די גבוה, אבל הוא ממש לא ''המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם'' או משהו בסגנון, אבל אולי אחרי שאסיים אותו דעתי תשתנה לגמרי.

אגב, כשכבר יצא לי למות, המשחק טען את עצמו בשניות בודדות - מה שעוד יותר הופך את הצרות בנושא של BB למוזרות. GTA V מריץ עולם פתוח מטורף עם סימולציות וכו' ועדיין נטען בשניות אחרי המוות - למה BB לא? :| איך הטעינה אחרי המוות בקונסולות?

Bb מתוכנת בצורה מאוד עצלנית, כשאתה מת זה עושה בדיוק אותו דבר כמו שהוא עושה כשהוא מעלה את המשחק מאפס. זה בעצם שווה ערך ללהכנס בתפריט הראשי לload ולהעלות שמירה, הוא לא מתחשב במה שיש בזיכרון. פשוט זורק הכל לזבל ומתחיל מאפס כי זה הכי קל.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 18 אפריל 2015, 22:58

Klayman כתב:אהבתי את GTA V :). לא סיימתי אותו עדיין, אבל הוא אחלה משחק. באמת. יש כמה דברים קטנים שלא אהבתי, באגים קטנים ובינוניים (תקעו אותי באמצע משימה ונעלמו לי טקסטורות לחלוטין באמצע כניסה לבניין) ותכלס אני לא ממש מחובר לדמויות, אבל לבינתיים אלה בעיקר תלונות קטנות. אני בהחלט יכול לראות מדוע Watch Dogs נדחה בזמנו בחצי שנה כדי להוסיף גיוון וכיף, ונראה שיש דברים חופפים בין המשחקים בלי קשר. אגב, גרפית, כשהוא כמעט על הכל הכי גבוה (אפשרויות בודדות מתחת), הוא ממש יפה, אבל אני נוטה להסכים עם אינטר. Watch Dogs לא נופל ממנו, גרפית, אבל הפורט פה מרגיש הרבה יותר מהוקצע ומסודר. במדד הממש לא רשמי שלי שאומר ''האם בא לי לחזור לשחק בו אחרי כמה שעות?'' הוא די גבוה, אבל הוא ממש לא ''המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם'' או משהו בסגנון, אבל אולי אחרי שאסיים אותו דעתי תשתנה לגמרי.

גם בPS3 וגם בPS4 אחרי המוות בGTA המשחק נטען ממש מהר. לא ניסתי את המחשב אבל אתה הסיבה היחידה שאתה מחכה זה רק בגלל הWASTED חחחח וכן בלודברן ממש מעצבן בנושא הזה :x
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אפריל 2015, 00:16

האמת שאחרי שקניתי את הכרטיס החדש, נכנסתי לWATCH DOGS שוב. כל ההגדרות על הכי גבוה, כאשר המשחק גם פועל ברזולוציה גבוהה מ1080P, בשביל AA יותר טוב. הוא באמת משתווה לGTA בדברים מסוימים (אחלה אנימציות, למשל), מתעלה עליו בדברים אחרים (מערכת ירי מלוטשת יותר, מה שמרגיש כגיוון גדול יותר במה שאנשים עושים בעולם), אבל בהרבה דברים שקשורים לתשומת לב לפרטים קטנים, הוא לא משתווה (ובנהיגה הוא פחות טוב, לדעתי). כל מיני דברים שאני שם לב אליהם בGTA ולא קיימים בWD, כמו כביש באזור פחות טוב בעיר, שיש בו תיקוני זפת כהים, כמו שיש במציאות, או סימני צמיגים בבוץ בכניסה לחניה, שמתאימים לכיוון שממנו היית מצפה ממכוניות לעבור על הבוץ, או זה שגם דקה אחרי שעברתי בחוף עם רכב, אני עדין חוזר לשם ורואה את החריצים שעשו הגלגלים שלי.
WD עשה דברים נהדרים, אבל כל הדברים הקטנים האלו בGTA הופכים את העולם שלו ליותר אמין ואורגני, לפי דעתי.
כמובן שאני לא מדבר על המשימות. בGTA V הן כל כך הרבה יותר טובות, הכתיבה ברמה אחרת לגמרי והדמויות הראשיות גורמות לך להרגיש רגשות שהם לא אפטיה.

בראייה יותר שטחית, ברגע שנכסתי לWD, באמת הופתעתי מכמה שהוא נראה פחות טוב משזכרתי. הרבה דברים מרגישים לי שם יותר שטוחים ומזויפים, בהשוואה לGTA. זה עדין הסנדבוקס העירוני הכי קרוב לGTA, ברמה הטכנית, אבל הוא לא לגמרי שם.
יש מצב שWD2 יעשה חתיכת מהפכה ויגרום לרוקסטאר לחשוב בפעם הראשונה על איך להיות יותר טובים המתחרים ולא סתם יותר טובים מהניסיון הקודם שלהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אפריל 2015, 00:52

מישהו יודע מי זה goodspate שבקש להצטרף לcrew של וקסלים?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 אפריל 2015, 06:34

יש לי הרגשה שאם היינו מקבלים את WD למחשב בהפרש דומה , היה לאובי יותר זמן ללטש את כל ההדברים הקטנים ברמה הגרפית הזאת, אבל אי אפשר באמת לדעת..
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אפריל 2015, 08:07

הסיפור די טראש, הם הלכו לגמרי על טירוף וטמטום ככה שאתה לא הולך להקשר עמוקות לדמויות במיוחד.

אני ת'אמת לא יכול לראות למה WD נדחה כי אם התוצר הסופי היה אמור להתחרות בגיוון של GTA5 אז הם נכשלו קשות, המשימות בקמפיין שלו היו נחמדות אבל כמעט כולן באותה וריאציה פחות או יותר, התוכן הצדדי נחמד לניסיון אחד שתיים אבל רפטטיבי ולא מתקרב למשימות הצדדיות ב GTA5, בקיצור מבחינת משימות, גם ראשיות וגם צדדיות וגיוון באופן כללי, הוא שנות אור מאחורי GTA5, זה אפילו לא קרוב.

בקשר למשחק הכי טוב אי פעם, גם אצלי הוא לא ברשימה, אבל אם הייתי מעריץ ענק של הז'אנר ושל GTA באופן כללי אז אין ספק שהוא כנראה הטוב ביותר בתחום שלו.

ואני מסכים ש BB מגוכח מהבחינה הזו, אבל אתה לא יכול להשוות אותו לגרסת ה PC של שום דבר, השוואה הוגנת תהיה לבדוק כמה זמן לוקח לגרסת ה PS4 של GTA5 להטען לעומת BB.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 אפריל 2015, 09:12

מן הסתם הם לא יכלו להוסיף גיוון ברמת GTA V בחצי שנה. אבל יש דברים דומים במשימות והרעיונות הכלליים. כנראה שהמצב לפני הדחייה היה גרוע פי כמה... אישית לא הרגשתי המוווון חזרתיות בWD, ודווקא לגמרי נהנתי ממנו. אני מקווה שהוא בסדרה כבר ייתן פייט אמיתי עם עולם הרבה יותר מגוון ומשמעותי.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אפריל 2015, 09:41

Klayman כתב:מן הסתם הם לא יכלו להוסיף גיוון ברמת GTA V בחצי שנה. אבל יש דברים דומים במשימות והרעיונות הכלליים. כנראה שהמצב לפני הדחייה היה גרוע פי כמה... אישית לא הרגשתי המוווון חזרתיות בWD, ודווקא לגמרי נהנתי ממנו. אני מקווה שהוא בסדרה כבר ייתן פייט אמיתי עם עולם הרבה יותר מגוון ומשמעותי.

WD היה אחלה אבל סכ״ה לא זכיר במיוחד, אתה יכול לזרוק לי משימות זכורות משם מלבד האחרונה ואולי השלב של המגרש גרוטאות ששולטים על הרובוטים?

כל משימה כמעט הסתכמה בלחדור לאיזה בסיס סגור, לפעמים גם סייעת ל NPC דרך מצלמות ואמרת לו לאן לזוז (די גרוע לרוב) והיו משימות שצריך להצמד לאוטו יריב מספיק זמן ושאר דברים בסגנון שיש גם במיני גיימס של התוכן הצדדי, זה בערך הקמפיין +-, נחמד מאוד ומשהו להעביר את הזמן בסבבה אבל לא הרבה יותר מזה לדעתי.
GTA5 ברמה אחרת לגמרי מהבחינה הזו ואני יכול לזרוק מהראש 10 משימות שאני זוכר כמו כלום וזה למרות ששיחקתי בו לפני WD.

לטעמי יובי לא קרובים בכלל לרמה הזו אם נקח את WD כמדד, הייתי אומר אפילו שכלבים ישנים גם יותר טוב מהמשחק שלהם והייתי קונה המשך שלו לפני WD2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אפריל 2015, 09:50

מסכים, SLEEPING DOGS היה הרבה יותר מהנה מWD. במיוחד הנהיגה, שהייתה מאוד לא מהנה *בכלל* בWD בעיניי.
בכלל, SD משחק ענק, וWD בקושי משחק של 7 אצלי בספר. אבל האמת שפרשתי ממנו מוקדם יחסית... פשוט לא היה לי כיף :/

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 19 אפריל 2015, 11:07

DrKeo כתב:מישהו יודע מי זה goodspate שבקש להצטרף לcrew של וקסלים?

אני :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אפריל 2015, 11:27

idan כתב:
אני :)

יש לנו כבר צוות מכובד :D

אפילו לא יצרתי את הדמות אונליין, עדיין. רק שיחקתי בקמפיין הנהדר, עד עכשיו.
ראיתי שהצבע של הצוות הוא כתום, אז אדאג לקנות נשקים כתומים ורכבים כתומים למשימות (אופנוע אחד ורכב מהיר וחזק אחד). אני ממש מצפה לזה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אפריל 2015, 11:39

לא אוהב כתום :(
ובאמת תיצרו כבר דמויות, מה קורה איתכם?! :)

בקשר לרכבים - ממליץ שלא לקנות עדיין, כי אחרי שעושים את הHEIST הראשון - הבנתי שיש רכב ממש טוב שניתן לקנות, שלא מופיע בכלל עכשיו. והוא ממוגן לחלוטין, שזה ממש שימושי, והבנתי שאפשר לקנות אותו גם לסינגל פלייר, ואז זה הרבה יותר כיף לעשות מרדפים ומשימות...
אז כדאי שתשמרו איזה חצי מליון בצד.

בנוסף, אל תקנו את הדירה הכי הכי יקרה, ולא זולה מדי. תקנו אחת שיש בה חדר לHEISTS, וגאראג' של 10 מכוניות. נדמה לי שיש אחת כזו באיזור ה-250 אלף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אפריל 2015, 12:32

הלוגו של האתר כתום, אלה אם אתם מעדיפים את הכחול הכהה של הטקסט :)

אני אוסיף אותך עידן, חבל שלא אמרת פה שזה אתה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אפריל 2015, 17:27

גרף השוואה לנתח השוק של NVIDIA מול AMD מ-2003 ועד Q4 2014:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 19 אפריל 2015, 18:16

לפני כמה ימים סיימתי מירוץ אונליין (הדבר הראשון שעושים), אחר כך חיכיתי שעות בשביל לשחק אונליין, לא ממליץ לשחק בGTA5 אונליין ללא הצוות, רק עם אנשים שמכירים בשביל לא לצאת עם נובים/ שחקנים "pro" ברשת שחושבים שהם יותר טובים ממכם, כמו שבקונסולה יש את הטנק, זה אותו דבר עם הנודניקים שהורגים אותך ללא הפסקה.
תמונה
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 19 אפריל 2015, 19:39

DrKeo כתב:גרף השוואה לנתח השוק של NVIDIA מול AMD מ-2003 ועד Q4 2014:
תמונה

אני לא מבין איזה מן הקווים מעיד על איזו חברה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אפריל 2015, 21:20

כחול כהה זה NVIDIA, כחול בהיר זה AMD. המספרים הם אחוזי שליטה בשוק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אפריל 2015, 21:56

DrKeo כתב:גרף השוואה לנתח השוק של NVIDIA מול AMD מ-2003 ועד Q4 2014:
תמונה

מעניין שדווקא כשAMD הוציאה את הכרטיסים הכי טובים שלה זה שנים - סדרת ה200 - מבחינת מחיר/ביצועים, הם גם הגיעו לנתח השוק הכי קטן שלהם בשנתיים האחרונות ואולי אי פעם (?).
יהיה ממש מעניין לראות גרף דומה, רק שהולך אחורה כמה שנים טובות. האם אי פעם היה מצב שבו NVIDIA שלטה בשוק באופן כל כך דומיננטי?
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 29 אורחים