נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי InterAl » 25 אפריל 2015, 21:08

אני משחק על צג מחשב, אין לי screen tearing כמעט אף פעם ולכן אני גם לא מפעיל vsync באף משחק. ההבדל בין 30 ל-60 FPS הוא הבדל של שמיים וארץ גם במשחקי גוף שלישי, וכמעט תמיד עדיף להקריב איכות למען פריימרייט. ושליטת מקלדת + עכבר עדיפה גם ב-GTA. אין שום בעיה לנהוג עם מקלדת, זה אפילו נוח יותר לטעמי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אפריל 2015, 21:49

InterAl כתב:אני משחק על צג מחשב, אין לי screen tearing כמעט אף פעם ולכן אני גם לא מפעיל vsync באף משחק. ההבדל בין 30 ל-60 FPS הוא הבדל של שמיים וארץ גם במשחקי גוף שלישי, וכמעט תמיד עדיף להקריב איכות למען פריימרייט. ושליטת מקלדת + עכבר עדיפה גם ב-GTA. אין שום בעיה לנהוג עם מקלדת, זה אפילו נוח יותר לטעמי.

התגובה שלי להודעה הזאת היא פחות או יותר לא, לא, לא ולא :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אפריל 2015, 22:29

DrKeo כתב:סדרה חדשה של amd הולכת לצאת עוד חודש כך שזה יהיה טפשי לא להמתין לפחות עד אז, המחירים יהיו נוחים יותר אחרי שהיא תצא.

ולמי שיש 970 ורוצה gta עובד נעול על 30 באיכות גרפית הזויה, הנה ההגדרות שאני משחק עליהן:

קצת הסברים. הכל מודלק עד הסוף חוץ מאשר דשא שהורדתי מאולטרה לvery high, באזורים מיוערים אולטרה יכול לחתוך את הfps בחצי! בהגדרות המתקדמות הורדתי את הצללים באיכות הגבוהה כי זה פשוט טפשי בזמן שמשתמשים בהצללה של nvidia (היא עושה את הצללים רכים ומטושטשים, כלומר לבזבז 500mb זיכרון ואיזה 4-5 פריימים בשניה בשביל צל חד יותר שהאפקט של nvidia ממילא מטשטש, לכבות ומהר). את הaa עשיתי Txaa עם msaa x4 שנותנים יחד איכות תמונה גבוהה מx8 msaa. בשילוב עם super sampling של 2351x1323 מקבלים איכות תמונה פשוט מטורפת, זה נפטר מכל הזחלנים והאלייזינג. אפילו x8 msaa לא מצליח לעשות איכות תמונה באמת טובה בגלל המרחקים שרואים אליהם מה שיוצר הרבה עצמים קטנים מגודל פיקסל.

ההגדרות האלה מביאות גרפיקה מקסימלית עם איכות תמונה שלא ראיתם באף משחק עולם פתוח מעולם ו-fps שלא יורד לעולם מ30.

אגב, אפשר להשתמש בaa להשתקפויות, אפשר שלא, אני צנצנת אם מישהו מצליח לראות את ההבדל אז העדפתי לכבות.

מגניב...
אשתמש בזה ונראה עד כמה המעבד מהווה צוואר בקבוק.
הניחוש שלי - מאוד.
מה המעבד שלך?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 25 אפריל 2015, 22:43

DrKeo כתב:התגובה שלי להודעה הזאת היא פחות או יותר לא, לא, לא ולא :)

טוב... רק אל תנסה למכור לי שחיכית שנה וחצי בשביל לשחק ב-GTA5 על 30FPS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אפריל 2015, 23:15

InterAl כתב:טוב... רק אל תנסה למכור לי שחיכית שנה וחצי בשביל לשחק ב-GTA5 על 30FPS.

הייתי מעדיף שירוץ ב60, אבל בין איכות תמונה/גרפיקה ל60? אני בוחר באיכות תמונה וגרפיקה. שלא נדבר על זה שמדובר במשחק עם תנודות fps מטורפות, קשה להגיע ל60 ממש נעול בלי מיקרו גמגומים, לא משנה איזה מעבד יש לך. זה משחק חוויה, לא איזה גיימפליי טוויץ׳ וסופר דיוק. במשחק עולם פתוח שכזה לקבל איכות תמונה מושלמת זאצ חוויה בפני עצמה, משהו שאפילו x8msaa לא באמת מצליח לעשות.

שחר, יש לי 3570k, לא הצלחתי לגרום למשחק לגמגם פעם אחת.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אפריל 2015, 23:19

DrKeo כתב:הייתי מעדיף שירוץ ב60, אבל בין איכות תמונה/גרפיקה ל60? אני בוחר באיכות תמונה וגרפיקה. שלא נדבר על זה שמדובר במשחק עם תנודות fps מטורפות, קשה להגיע ל60 ממש נעול בלי מיקרו גמגומים, לא משנה איזה מעבד יש לך. זה משחק חוויה, לא איזה גיימפליי טוויץ׳ וסופר דיוק. במשחק עולם פתוח שכזה לקבל איכות תמונה מושלמת זאצ חוויה בפני עצמה, משהו שאפילו x8msaa לא באמת מצליח לעשות.

כן. אני עושה את אותה בחירה, באופן עקבי, בכל פעם שאני צריך לעשות אותה. לא זכור לי משחק אחד שגרם לי לרצות לעשות בחירה שונה. כנראה בגלל שאני לא משחק בשום משחק שבו זמן תגובה רלוונטי להצלחה שלי (חוץ מפיפ"א, אבל שם לא צריך לעשות שום בחירה).

מעניין... לי יש הגדרות נמוכות יותר ואני רואה ירידות די תכופות, בהגדרות שאני שמתי. אשים את שלך ואבדוק איך זה. חיכיתי שתעשה את זה, כדי שאוכל למדוד באמת, עד כמה המעבד שלי מהווה בעיה.
אם ההנחה שלי נכונה, אנסה לעשות אובר קלוק רציני. אם זה לא יעזור, לא נורא. אולי בעוד כמה חודשים אשדרג.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אפריל 2015, 23:24

Nucleus_Dawn כתב:
כן. אני עושה את אותה בחירה, באופן עקבי, בכל פעם שאני צריך לעשות אותה. לא זכור לי משחק אחד שגרם לי לרצות לעשות בחירה שונה. כנראה בגלל שאני לא משחק בשום משחק שבו זמן תגובה רלוונטי להצלחה שלי (חוץ מפיפ"א, אבל שם לא צריך לעשות שום בחירה).

מעניין... לי יש הגדרות נמוכות יותר ואני רואה ירידות די תכופות, בהגדרות שאני שמתי. אשים את שלך ואבדוק איך זה. חיכיתי שתעשה את זה, כדי שאוכל למדוד באמת, עד כמה המעבד שלי מהווה בעיה.
אם ההנחה שלי נכונה, אנסה לעשות אובר קלוק רציני. אם זה לא יעזור, לא נורא. אולי בעוד כמה חודשים אשדרג.

אם יש לך בעיות מעבד אולי תצטרך לרדת בצפיפות ובראיה למרחק :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אפריל 2015, 23:29

DrKeo כתב:אם יש לך בעיות מעבד אולי תצטרך לרדת בצפיפות ובראיה למרחק :/

לא. זה הדבר האחרון שאגע בו. אני מעדיף אפילו AA פחות טוב, על פני זה (אם כי, יכול להיות שזה לא באמת יעזור).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אפריל 2015, 23:39

Nucleus_Dawn כתב:
לא. זה הדבר האחרון שאגע בו. אני מעדיף אפילו AA פחות טוב, על פני זה.

ברור, אבל aa או טקסטורות לא משפיעים על מעבד. דווקא דשא יכול אגב אם לא הורדת אותו מאולטרה. יש מצב שdx12 יגאל אותך :)
אגב אני לא יודע אם ראית את ההודעה שלי משבוע שעבר אבל בגלל חוסר בקריאות ציור לgpu ה970 מנוצל רק ב70% מהזמן אפילו עם i7 מודרני כך שdx12 יתן ל970 להריץ את המשחק די בקלות. ביחוד ש970 לא באמת יורד מ50fps בהגדרות מקסימליות, עוד 30% ביצועים והמשחק נעול על 60.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אפריל 2015, 23:41

DrKeo כתב:ברור, אבל aa או טקסטורות לא משפיעים על מעבד. דווקא דשא יכול אגב אם לא הורדת אותו מאולטרה. יש מצב שdx12 יגאל אותך :)
אגב אני לא יודע אם ראית את ההודעה שלי משבוע שעבר אבל בגלל חוסר בקריאות ציור לgpu ה970 מנוצל רק ב70% מהזמן אפילו עם i7 מודרני כך שdx12 יתן ל970 להריץ את המשחק די בקלות. ביחוד ש970 לא באמת יורד מ50fps בהגדרות מקסימליות, עוד 30% ביצועים והמשחק נעול על 60.

השאלה אם DX12 באמת הולך להגיע באותו יום שווינדוס 10 יגיע, ביוני, או שנצטרך לחכות עוד כמה חודשים בשביל זה.

בכל מקרה, יש לי מעבד בן 4-5. אני חושב שלשדרג אותו כבר קצת מתבקש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 אפריל 2015, 00:01

DrKeo כתב:הייתי מעדיף שירוץ ב60, אבל בין איכות תמונה/גרפיקה ל60? אני בוחר באיכות תמונה וגרפיקה. שלא נדבר על זה שמדובר במשחק עם תנודות fps מטורפות, קשה להגיע ל60 ממש נעול בלי מיקרו גמגומים, לא משנה איזה מעבד יש לך. זה משחק חוויה, לא איזה גיימפליי טוויץ׳ וסופר דיוק. במשחק עולם פתוח שכזה לקבל איכות תמונה מושלמת זאצ חוויה בפני עצמה, משהו שאפילו x8msaa לא באמת מצליח לעשות.

גם פריימרייט חלק זאת חוויה. אבל כמובן שזאת שאלה של אחוזים. לדעתי השיפור באיכות בין גבוה לאולטרה הוא אולי 10%. זה לא מצדיק קיצוץ של 50% בביצועים (אם אתה חייב vsync זה סיפור אחר - אני לא). אבל בלי קשר, לשחק כל משחק שהוא על 30FPS במחשב זה בזיון לדעתי. לא משנה אם זה UT או סטארקרפט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אפריל 2015, 00:21

InterAl כתב:גם פריימרייט חלק זאת חוויה. אבל כמובן שזאת שאלה של אחוזים. לדעתי השיפור באיכות בין גבוה לאולטרה הוא אולי 10%. זה לא מצדיק קיצוץ של 50% בביצועים (אם אתה חייב vsync זה סיפור אחר - אני לא). אבל בלי קשר, לשחק כל משחק שהוא על 30FPS במחשב זה בזיון לדעתי. לא משנה אם זה UT או סטארקרפט.

כל אחד ואיך שהוא מעדיף. אני סופר רגיש לארטאפקטים, אתה כנראה שלא כי לא מעניין אותך vsync או aa גבוה. Gta זה משחק של חוויה, אין פה שום דרישה לסופר ביצועים. אתה מדבר פה על ut או סטארקראפט, שני משחקי אונליין סופר מהירים שגם אני תוך שניה אלך על very low לפני שאני אתפשר על fps. אבל gta? זה מסוג המשחקים שהאוייבים זזים ברבע קמ״ש ונופלים על הרצפה בשני גלגולים אחרי שהם חוטפים כדור אחד. הגיימפליי לא באמת מושפע מ60 פריימים במקרה הזה ולפחות לי לטוס במטוס ולראות קילומטרים של נוף ועמודי חשמל כשהכל סופר חלק ונעים לעין במקום ריצודים של קריעות ומסך וזחלנים זה הרבה יותר חשוב מ60fps.

כנראה שברגע שאני אעבור לשחק באונליין אני ארד בהגדרות בשביל 60 יציב, שם זה חשוב יותר. אבל בסינגל? תן לי 30 יפיפה על 60 עם ארטאפקטים בכל יום.

אגב, מדובר במשחק בעייתי בגלל המצבי קיצון שלו. דווקא בבנצ׳מארקים שתמצא באינטרנט הוא רץ בקלות ב60 fps כשהכל באולטרה/very high, פשוט זה לא משקף את זה שרוב הזמן המשחק רץ ב70+ ואז נופל ברגעים מסויימים ל50 מה שגורם לגמגומים מעצבנים, ביחוד עם vsync.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 אפריל 2015, 00:26

DrKeo כתב:
אגב, מדובר במשחק בעייתי בגלל המצבי קיצון שלו. דווקא בבנצ׳מארקים שתמצא באינטרנט הוא רץ בקלות ב60 fps כשהכל באולטרה/very high, פשוט זה לא משקף את זה שרוב הזמן המשחק רץ ב70+ ואז נופל ברגעים מסויימים ל50 מה שגורם לגמגומים מעצבנים, ביחוד עם vsync.

אני חושב שזה פשוט הכרחי, במשחקים עם עולם פתוח ומורכב כל כך והמון גורמים שהמפתחים לא באמת יכולים לצפות.
יש כל כך הרבה רנדומליות, שברור שהמשחק ירוץ בין שני קיצונים בFPS.

במשחקים עם אזורים סגורים ומוגבלים, הרבה יותר קל לשלוט על הFPS, אבל במשחק כמו GTA, זה בגדר הבלתי אפשרי. אם יש לך את החומרה המתאימה כדי לרוץ באזור ה70-140, אז נהדר. נועלים על 60 והכל עובד חלק. אם אתה רץ באזור ה50-90, נראה לי שממש עדיף לנעול על 30 וללכת על הגדרות גבוהות יותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אפריל 2015, 00:31

Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שזה פשוט הכרחי, במשחקים עם עולם פתוח ומורכב כל כך והמון גורמים שהמפתחים לא באמת יכולים לצפות.
יש כל כך הרבה רנדומליות, שברור שהמשחק ירוץ בין שני קיצונים בFPS.

במשחקים עם אזורים סגורים ומוגבלים, הרבה יותר קל לשלוט על הFPS, אבל במשחק כמו GTA, זה בגדר הבלתי אפשרי. אם יש לך את החומרה המתאימה כדי לרוץ באזור ה70-140, אז נהדר. נועלים על 60 והכל עובד חלק. אם אתה רץ באזור ה50-90, נראה לי שממש עדיף לנעול על 30 וללכת על הגדרות גבוהות יותר.

לצערי זה מה שקורה אצלי, 50-90 ואז כל פעם שיורדים מ60 הvsync מרסק אותו ל30 וזה גורם לגמגומים מזעזעים. זה מצחיק, בבנצ׳מארק אתה רואה שהוא מריץ ב70fps אבל במציאות זה 80fps עם גמגומים מטרידים. ואז מגיעים לעולם הויתורים, האם אני משחק משחק שרץ לי ב80fps ב30 רק כי הוא מחליט לרדת מ60 כל כמה שניות או שאני מוריד את הגרפיקה מספיק כדי שהוא ירוץ ב120fps רק כדי שהמינימום יהיה מעל ל60?
ועל זה נאמר, איפה הgsync שיבוא לגאול אותנו ויעלים את הקונספט הטפשי של 60 או 30. ככה הייתי נועל אותו על 50fps וסוגר עניין.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 אפריל 2015, 00:33

DrKeo כתב:לצערי זה מה שקורה אצלי, 50-90 ואז כל פעם שיורדים מ60 הvsync מרסק אותו ל30 וזה גורם לגמגומים מזעזעים. זה מצחיק, בבנצ׳מארק אתה רואה שהוא מריץ ב70fps אבל במציאות זה 80fps עם גמגומים מטרידים. ואז מגיעים לעולם הויתורים, האם אני משחק משחק שרץ לי ב80fps ב30 רק כי הוא מחליט לרדת מ60 כל כמה שניות או שאני מוריד את הגרפיקה מספיק כדי שהוא ירוץ ב120fps רק כדי שהמינימום יהיה מעל ל60?
ועל זה נאמר, איפה הgsync שיבוא לגאול אותנו ויעלים את הקונספט הטפשי של 60 או 30. ככה הייתי נועל אותו על 50fps וסוגר עניין.

אתה יכול לקנות היום מסך GSYNC. אפילו יש לך כמה אפשרויות טובות ולא יקרות :D

האמת שאני מת למסך GSYNC. ברור לי שזה "ינעל" אותי לכרטיסי מסך של NVIDIA, אבל אני לא רואה איך זו תהייה בעיה מתישהו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אפריל 2015, 01:16

Nucleus_Dawn כתב:
אתה יכול לקנות היום מסך GSYNC. אפילו יש לך כמה אפשרויות טובות ולא יקרות :D

האמת שאני מת למסך GSYNC. ברור לי שזה "ינעל" אותי לכרטיסי מסך של NVIDIA, אבל אני לא רואה איך זו תהייה בעיה מתישהו.

אני צריך טלביזית gsync :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 אפריל 2015, 01:26

DrKeo כתב:אני צריך טלביזית gsync :/

בשביל זה באמת תצטרך לחכות. הכי גדול זה 27 אינץ' (יש אחד 28 אינץ', אבל הוא רק 60 הרץ).
אגב, אין איזו ערכה להתקנת GSYNC לכל מסך?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אפריל 2015, 01:56

Nucleus_Dawn כתב:
בשביל זה באמת תצטרך לחכות. הכי גדול זה 27 אינץ' (יש אחד 28 אינץ', אבל הוא רק 60 הרץ).
אגב, אין איזו ערכה להתקנת GSYNC לכל מסך?

מצחיק שדווקא היום הכריזו על מסך 34״ אבל הוא יקר והוא גם 21:9 שזה לא משהו שאני מחפש.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 אפריל 2015, 05:51

יש ערכה למסך (לא טלוויזיה) אחד ספציפי של אסוס, לפי מיטב זכרוני בשעה זו :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 אפריל 2015, 09:35

DrKeo כתב:חבל שלא היה מישהו שיתן לך את אותה עיצה ב2011 עם ה580 שעלה כמעט כפול מה970 אה? :)

רק שאני קניתי את אחד הכרטיסים הכי משתלמים בכל הזמנים בשל התקופה אם לא המשתלם מכולם. המשחקים בשלוש השנים מהרגע שרכשתי את הכרטיס (שלוש וחצי אם הייתי רוכש אותו באוקטובר 2010) נחלקו לקבוצות הבאות:
1) 90% מהמשחקים היו משחקי דור קודם שיצאו לאקסבוקס 360 והפס3 כמו פורטאל 2, Dishonored, Batman, Skyrim, Dead space 2 ועוד... משחקים שרצו לרוב במנוע Unreal 3 עם שדרוגים כאילו ואחרים, מנוע בן כמעט 4 שנים ברגע שאני רכשתי את הכרטיס. התוצאה? הכרטיס הריץ לרוב את הפשוטים שבמשחקים ב-200 פריימים כמו פורטאל 2 או סקיירים, מעל ל-60 פריימים בקלות את כל השאר.
2) מה שהשאיר 10% ממשחקי הדור הבא האמיתיים של התקופה, BF3, Witcher 2, Metro 2033, Crysis 2 גם שם הייתי לרוב מעל 60 בלי להתאמץ על שיא ההגדרות. המקומות היחידים בהם התפשרתי היה בAA בBF3, לא רצתי על 8 אלא על 2, וMetro 2033 שם הורדתי את אפקט הDF וטסלציה בCrysis 2 שמורידה לי את המשחק ל-30 פריימים לאחר הפאטצ'.

המשחקים היחידים בהם הכרטיס התקשה להיות מעל 60 הם GTA 4 שרץ על בין 45-60 פריימים, כנראה הפורט הגרוע בהיסטוריה לפיסי, וקרייסס הראשון שרץ על 40 פריימים. הסטאטוס המדובר נשמר שלוש שנים, בתכלס המשחקים האמיתיים שבהם הכרטיס כבר מתקשה, למרות שאני עדיין מריץ כמעט הכל על מקסימום אבל מסתפק ב-30 זה Rome 2, אני בטוח שגם AC Unity כבר יהרוג אותו ובטוח Witcher 3. אבל תראה כמה זמן עבר עד שאילו הגיעו.

אתם מרגיש זה המצב שלך היום? סבבה, אני חושב שלא.

בזמן שאני עם הכרטיס המדובר עברת שלושה כרטיסים, כולל מעבר לאחר שנתיים משרכשתי את הכרטיס ל-660 שהוא אפילו חלש מהגרסה של ה-580 שיש לי. רק עכשיו, יותר מארבע שנים לאחר שרכשתי את הכרטיס קנית כרטיס לשם דוגמא שבאמת מתעלה על ה-580 שביידי בצורה מובהקת. אז תסלח לי שאני לא מתלהב מהביצועים של ה-970 לאור ההיסטוריה של השנים האחרונות שאני חוויתי. תגיד שזה לא ריאלי, שזו היתה נקודה יוצאת דופן בהיסטוריה, סבבה, לי צורם לראות כרטיס High end מקרטע פחות משנה מצאתו. תאמת אני לא יודע מה לעשות, ה-980 יקר רצח ולא שווה את הכסף כמו שצוין פה לא פעם, גם על ידך, אין ספק שה-970 הוא המשתלם מכולם היום, אבל אני אתבאס לשחק Witcher 3 ב-30 פריימים, אני כבר שוקל לעבור לSLI ואפילו אין לי מושג אם יש לי מקום בלוח אם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 אפריל 2015, 09:55

שמעתי את זה אתמול בBeyond, לא ראיתי שזה עלה:
כולם יודעים שלבת'סדה יש מסיבת עיתונאים לראשונה בE3 עוד חודשיים לערך, לכבוד המסיבה הם שלחו הזמנות, ההזמנה כוללת למעשה את כל המשחקים הידועים של החברה שיוצגו (דום, וולפנשטיין), מלבד אחד - Fallout ויש למעשה כיסא עם סימן שאלה שמייחסים להכרזה על המשחק.

כמו כן הם הזכירו עוד כמה דברים שכנראה נראה שם:
1) FO כנראה יוכרז, אבל זה ניחוש גרידא.
2) The Evil within 2 יוכרז רוב הסיכויים.
3) Dishonored 2 יוזכר גם.
4) מוד זומבים לWolfenstien.
5) דום 4 יוצג.

זו ההזמנה:
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 אפריל 2015, 10:08

אין לי מושג על מה אתה מדבר, ה-970 עולה 330 דולר והוא מריץ 95% מהמשחקים ביותר מ-60 פריימים בלי שום בעייה.
וכן, מה לעשות - THE WITCHER 3 הוא כנראה הCRYSIS של ימנו, ורוב הכרטיסים הבודדים הכי חזקים לא יתמודדו איתו... כשאתה קנית את הכרטיס שלך, בן כמה היה קרייסיס, שהוא לא מריץ אותו ב-60? כי THE WITCHER עוד לא יצא.
חוץ מזה, היום המשחקים מגיעים עם בערך אלף אפקטים מיוחדים ותובעניים ביחד.
הכרטיס שאתה קנית בשום צורה לא היה "שווה" או חזק יותר באופן יחסי, מה-970 שיצא לפני יותר מחצי שנה.
וכן, אפשר להתחיל למדוד את זה אם אתה רוצה. להביא קישורים? ה-580 לא עבר את ה-40 פריימים בMETRO בלי PHYSX ובלי AA מתקדם, ב-1080P.
והוא עלה בהשקה כמה? 500 דולר? שזה מחיר של 970 וחצי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אפריל 2015, 12:13

Death_119 כתב:רק שאני קניתי את אחד הכרטיסים הכי משתלמים בכל הזמנים בשל התקופה אם לא המשתלם מכולם. המשחקים בשלוש השנים מהרגע שרכשתי את הכרטיס (שלוש וחצי אם הייתי רוכש אותו באוקטובר 2010) נחלקו לקבוצות הבאות:
1) 90% מהמשחקים היו משחקי דור קודם שיצאו לאקסבוקס 360 והפס3 כמו פורטאל 2, Dishonored, Batman, Skyrim, Dead space 2 ועוד... משחקים שרצו לרוב במנוע Unreal 3 עם שדרוגים כאילו ואחרים, מנוע בן כמעט 4 שנים ברגע שאני רכשתי את הכרטיס. התוצאה? הכרטיס הריץ לרוב את הפשוטים שבמשחקים ב-200 פריימים כמו פורטאל 2 או סקיירים, מעל ל-60 פריימים בקלות את כל השאר.
2) מה שהשאיר 10% ממשחקי הדור הבא האמיתיים של התקופה, BF3, Witcher 2, Metro 2033, Crysis 2 גם שם הייתי לרוב מעל 60 בלי להתאמץ על שיא ההגדרות. המקומות היחידים בהם התפשרתי היה בAA בBF3, לא רצתי על 8 אלא על 2, וMetro 2033 שם הורדתי את אפקט הDF וטסלציה בCrysis 2 שמורידה לי את המשחק ל-30 פריימים לאחר הפאטצ'.

המשחקים היחידים בהם הכרטיס התקשה להיות מעל 60 הם GTA 4 שרץ על בין 45-60 פריימים, כנראה הפורט הגרוע בהיסטוריה לפיסי, וקרייסס הראשון שרץ על 40 פריימים. הסטאטוס המדובר נשמר שלוש שנים, בתכלס המשחקים האמיתיים שבהם הכרטיס כבר מתקשה, למרות שאני עדיין מריץ כמעט הכל על מקסימום אבל מסתפק ב-30 זה Rome 2, אני בטוח שגם AC Unity כבר יהרוג אותו ובטוח Witcher 3. אבל תראה כמה זמן עבר עד שאילו הגיעו.

אתם מרגיש זה המצב שלך היום? סבבה, אני חושב שלא.

בזמן שאני עם הכרטיס המדובר עברת שלושה כרטיסים, כולל מעבר לאחר שנתיים משרכשתי את הכרטיס ל-660 שהוא אפילו חלש מהגרסה של ה-580 שיש לי. רק עכשיו, יותר מארבע שנים לאחר שרכשתי את הכרטיס קנית כרטיס לשם דוגמא שבאמת מתעלה על ה-580 שביידי בצורה מובהקת. אז תסלח לי שאני לא מתלהב מהביצועים של ה-970 לאור ההיסטוריה של השנים האחרונות שאני חוויתי. תגיד שזה לא ריאלי, שזו היתה נקודה יוצאת דופן בהיסטוריה, סבבה, לי צורם לראות כרטיס High end מקרטע פחות משנה מצאתו. תאמת אני לא יודע מה לעשות, ה-980 יקר רצח ולא שווה את הכסף כמו שצוין פה לא פעם, גם על ידך, אין ספק שה-970 הוא המשתלם מכולם היום, אבל אני אתבאס לשחק Witcher 3 ב-30 פריימים, אני כבר שוקל לעבור לSLI ואפילו אין לי מושג אם יש לי מקום בלוח אם.

1) היה לך 580, אז תשווה ל980 לא ל970
2) לא הייתה לך עסקה טובה כמו שאתה אוהבת לתאר, שלמת מעל ל500$ למען השם. אף פעם זאת לא עסקה טובה לשלם על הכרטיס הכי חזק כי הוא תמיד מתומחר יקר מדי ונותן ביצועים לא טובים דולר לFPS. כל משחק שהרצת ב60FPS גם ה570 הריץ ב60 וכל משחק שלא הרצת ב60FPS גם ה570 לא הריץ ב60FPS. שנה מאוחר יותר יצא ה660TI, כרטיס שעלה פחות מחצי ונתן ביצועים יותר טובים כך שלהגיד עסקה מצויינת, זה תלוי אם אתה אוהב את הכסף שלך או לא
3) ה980 מריץ כל משחק בקיום ב60FPS חוץ מאשר ACU שהוא קטסטרופה טכנית והכרטיס מתקרב לגיל שנה. בגיל שנה אני יכול לתת לך רשימה של לפחות 3-4 משחקים שלא רצו לך על ה580 ב60FPS כבר בשנה שקנית אותו כמו CIV 5, GTA, מטרו, LA Noire או קרייסס 2. אפילו אם מסתכלים על הוויצ'ר 2, למרות שהממוצע שלו מעל ל60FPS על ה580, עדין הוא נופל ל50FPS מדי פעם, בדיוק כמו GTA5 על ה970. כך שאו שהזיכרון שלך מטעה אותך, או שאתה פשוט לא שם לב כשאתה לא באמת משחק ב60FPS. כל הדוגמאות אגב מ2011, השנה שבה קנית את הכרטיס.

או במילים אחרות, מי שקנה 970 לא במצב שונה מדי ממש שאתה היית ב2011 חוץ מאשר זה שהוא שלם 200$ פחות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 אפריל 2015, 12:38

170$ פחות, ליתר דיוק ;)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 אפריל 2015, 13:10

DrKeo כתב:1) היה לך 580, אז תשווה ל980 לא ל970
2) לא הייתה לך עסקה טובה כמו שאתה אוהבת לתאר, שלמת מעל ל500$ למען השם. אף פעם זאת לא עסקה טובה לשלם על הכרטיס הכי חזק כי הוא תמיד מתומחר יקר מדי ונותן ביצועים לא טובים דולר לFPS. כל משחק שהרצת ב60FPS גם ה570 הריץ ב60 וכל משחק שלא הרצת ב60FPS גם ה570 לא הריץ ב60FPS. שנה מאוחר יותר יצא ה660TI, כרטיס שעלה פחות מחצי ונתן ביצועים יותר טובים כך שלהגיד עסקה מצויינת, זה תלוי אם אתה אוהב את הכסף שלך או לא
3) ה980 מריץ כל משחק בקיום ב60FPS חוץ מאשר ACU שהוא קטסטרופה טכנית והכרטיס מתקרב לגיל שנה. בגיל שנה אני יכול לתת לך רשימה של לפחות 3-4 משחקים שלא רצו לך על ה580 ב60FPS כבר בשנה שקנית אותו כמו CIV 5, GTA, מטרו, LA Noire או קרייסס 2. אפילו אם מסתכלים על הוויצ'ר 2, למרות שהממוצע שלו מעל ל60FPS על ה580, עדין הוא נופל ל50FPS מדי פעם, בדיוק כמו GTA5 על ה970. כך שאו שהזיכרון שלך מטעה אותך, או שאתה פשוט לא שם לב כשאתה לא באמת משחק ב60FPS. כל הדוגמאות אגב מ2011, השנה שבה קנית את הכרטיס.

או במילים אחרות, מי שקנה 970 לא במצב שונה מדי ממש שאתה היית ב2011 חוץ מאשר זה שהוא שלם 200$ פחות.

צודק לגבי הכל, ה-570 היה הרבה יותר משתלם, הנקודה שלי היא הרווח בגלל התקופה שהיתה. דרך אגב, ה- 660 ti לא יצא עד אוגוסט 2012, שנה ותשעה חודשים אחרי השיגור של ה-580.

אתה טועה לגבי הביצועים, אין לי גרסה רגילה של ה-580, יש לי גרסה שהיא Factory OC ומגיעה עם עוד זיכרון ועוד קירור. כל המשחקים שציינת מלבד GTA רצים לי מעל 60. לא מאמין? יכל לצלם לך תמונות היום.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים