נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2015, 18:07

Kazz כתב:בעיות של לעשות curating כמו שצריך. לוודא שהמודים לא גנובים. לוודא שאין בעיות של מוד שמכיל יצירות של מישהו אחר שלא נתן את הסכמתו ועוד וכו'. אם הייתה תגובה כזו נרעשת אז סימן שהביצוע הנוכחי של ואלב היה בעייתי ולוקה בחסר. זה טוב גם עבור מי שהיה בעד, עכשיו הביצוע העתידי יהיה טוב יותר ומקיף יותר. כל הפלוסים של היוזמה הזו עדיין יתקיימו ויגיעו, רק מאוחר יותר ואחרי שואלב עיכלו את הפידבק. אל תדאג, זה לא יהיה כמו מיקרוסופט שכאילו מכריזים על פיצ'ר אמיתי ואז 'גונזים' אותו לצמיתות בגלל שהקהל התנגד ל DRM.

אין פה שום דבר שלילי. הקהילה אמרה את שלה על ביצוע יוזמה בעייתי at best, עוד דוגמה לכך שגם ואלב לא חסינה מכך למרות חלק מהאנשים שחושבים שכולם פאנבויים שלהם ומקלים עליהם וכו', ואלב מראה תגובה מהירה ולא מתעקשת להמשיך את העניין על אפתם וחמתם של רוב הקהילה, וכאשר ואלב תשגר את טייק 2 של היוזמה אנחנו נקבל מערכת שלמה שתטפל גם בסוגיות שהועלו.

עדין לא הצגת אף בעיה. מישהו פרסם תוכן שלך? תתלונן. מה הבעיה?
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 אפריל 2015, 21:12

הבעיה שצריך אנשים שיעברו על כל תלונה ויבדקו אם יש דברים בגו ואז לדבר עם שני הצדדים האחרים או שסתם מדובר בטרוליות. ואלב לא מוכנים להקדיש את כוח האדם לכך ולהפיל הכל על הקהילה שתנהל את עצמה זה לא פתרון טוב.
ועוד שלל בעיות אחרות כמו מודרים ששמים פרסומות בגרסות החינמיות של המוד. אתה יכול להגיד שהפתרון הוא פשוט לא להשתמש במוד כלל וללמד אותו לקח. איך שלא תחתוך את זה מדובר בהתנהגות בעייתית ולא רצויה שמרעה מודים קיימים שהתחילה רק בגלל היוזמה הזו. חלק מהפתרון הוא לא לשגר יוזמה ניסויית שכזו על משחק עם קהילה קיימת שפיתחה מודים במשך שנים.

ויש את כל החששות לגבי השלכות שליליות עתידיות של הצלחה של מהלך שכזה.

להתנהג שלא היה שום דבר מפוקפק בביצוע היוזמה הזו ושהיא לא תרמה להתפתחויות שליליות זו היתממות. זה לא צריך להפריע לך שהתוכנית חזרה לתנור וכשהיא תחזור בעתיד היה תהיה במצב טוב יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2015, 22:23

Kazz כתב:הבעיה שצריך אנשים שיעברו על כל תלונה ויבדקו אם יש דברים בגו ואז לדבר עם שני הצדדים האחרים או שסתם מדובר בטרוליות. ואלב לא מוכנים להקדיש את כוח האדם לכך ולהפיל הכל על הקהילה שתנהל את עצמה זה לא פתרון טוב.
ועוד שלל בעיות אחרות כמו מודרים ששמים פרסומות בגרסות החינמיות של המוד. אתה יכול להגיד שהפתרון הוא פשוט לא להשתמש במוד כלל וללמד אותו לקח. איך שלא תחתוך את זה מדובר בהתנהגות בעייתית ולא רצויה שמרעה מודים קיימים שהתחילה רק בגלל היוזמה הזו. חלק מהפתרון הוא לא לשגר יוזמה ניסויית שכזו על משחק עם קהילה קיימת שפיתחה מודים במשך שנים.

ויש את כל החששות לגבי השלכות שליליות עתידיות של הצלחה של מהלך שכזה.

להתנהג שלא היה שום דבר מפוקפק בביצוע היוזמה הזו ושהיא לא תרמה להתפתחויות שליליות זו היתממות. זה לא צריך להפריע לך שהתוכנית חזרה לתנור וכשהיא תחזור בעתיד היה תהיה במצב טוב יותר.

כן? אם משהו פרסם מוד שלי ופניתי לתמיכה של סטים יתעלמו ממני? מאיפה הבאת את זה? ומה הבעיה בפרסומות במודים חינמים? היום אי אפשר לעשות את זה?

אני רוצה שזה יצא כדי שיראו מה הבעיות ויגהצו אותן, לא להוריד את זה כי 2% בכו ועכשיו לנחש את הבעיות או לפצוץ את המערכת ברגולציות לא נחוצות. סתם מבאס לראות אותם מתקפלים לבכי קומץ.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 אפריל 2015, 23:50

התמיכה של סטים ידועה כאשפה, אז ישמצב טוב שלא יענו לך.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2015, 01:12

Klayman כתב:התמיכה של סטים ידועה כאשפה, אז ישמצב טוב שלא יענו לך.

זאת כבר בעיה אחרת...

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 אפריל 2015, 07:09

כן ולא.. כי אם התמיכה שלהם ידועה כאשפה, אנשים יחששו להגיע למצב שהם צריכים אותה.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אפריל 2015, 09:03

נכון, אחת הבעיות הכי גדולות של סטים, זה שאנשים מפחדים לקנות מהם דברים, מחשש שאם יגיעו למצב שהם צריכים תמיכה - אולי לא יקבלו אותה כמו שצריך...
בגלל זה לא הולך להם :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2015, 10:54

Klayman כתב:כן ולא.. כי אם התמיכה שלהם ידועה כאשפה, אנשים יחששו להגיע למצב שהם צריכים אותה.

אז שיחששו, VALVE יבינו שהתמיכה שלהם גורמת לפחות מכירות מודים וישפרו את התמיכה שלהם. אני עדין מחפש את הסיבה לא לשגר את זה, ביחוד שהסיכוי שהתגובה שלהם עוד כמה חודשים כשהם ישגרו את זה מחדש "הנה, שגרנו ומה שלקח לנו חודשים לשפר זאת התמיכה!" הוא די אפסי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אפריל 2015, 12:11

רוקסטאר ענו לי והם טוענים שפיצו את הפרופיל אונליין שלי בכסף על כל מה שאבד לי (כל המכוניות שהיו לי), אבל נכנסתי מהמשרד לעמוד שלי בSOCIAL CLUB ואני רואה את אותו סכום.. אולי אני צריך להכנס למשחק כדי לקבל את זה.
מעניין בכמה פיצו אותי... סכום הוגן יהיה 1.5 מליון, מתחת לזה זה פחות ממה שביזבזתי שם :(
מקווה ל-4 מליון, כדי שאוכל לקנות גם איזה מטוס ומסוק או משהו ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2015, 12:15

Laskin כתב:רוקסטאר ענו לי והם טוענים שפיצו את הפרופיל אונליין שלי בכסף על כל מה שאבד לי (כל המכוניות שהיו לי), אבל נכנסתי מהמשרד לעמוד שלי בSOCIAL CLUB ואני רואה את אותו סכום.. אולי אני צריך להכנס למשחק כדי לקבל את זה.
מעניין בכמה פיצו אותי... סכום הוגן יהיה 1.5 מליון, מתחת לזה זה פחות ממה שביזבזתי שם :(
מקווה ל-4 מליון, כדי שאוכל לקנות גם איזה מטוס ומסוק או משהו ^_^

יש לי הרגשה שבדיוק כמו בBF, בGTA אני פשוט ארוץ כל היום ישר למטוסים/מסוקים. אגב אני כבר 76% השלמה בסינגל כך שאני מתקרב למולטי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אפריל 2015, 12:40

אבל פאקינג תסיים כבר את הTUTORIAL כדי שאוכל להזמין אותך! וזה גם לכל השאר! :)
ב GTA ONLINE קצת קשה לסמוך על מטוסים, הם ממש יקרים ולגנוב אותם ממש לא קל כל כך, לפחות לא את מטוסי הקרב וזה...
לקנות אותם זה המון כסף, אז למעטים יש. וגם די קל להוריד אותם עכשיו, כשיש HOMING LAUNCHER.

אתמול עשיתי את ההכנות לHEIST הראשון שאני מוביל, ככה שאולי היום/מחר סוף סוף אוכל לקנות את הרכב הממוגן, ואז נוכל לעשות הרבה כיף ביחד, מבלי לפחד שיורידו אותנו כל כך מהר ^_^
ממש מקווה שגם קיבלתי פיצוי טוב, שאוכל לשדרג אותה עד הסוף.
למרות שבטח אני לא יכול לשדרג "עד הסוף" כי השדרוגים נפתחים ככל שאתה עולה ברמות ועושה מירוצים. מה שאומר שנעשה גם המון מירוצים ביחד!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2015, 12:50

Laskin כתב:אבל פאקינג תסיים כבר את הTUTORIAL כדי שאוכל להזמין אותך! וזה גם לכל השאר! :)
ב GTA ONLINE קצת קשה לסמוך על מטוסים, הם ממש יקרים ולגנוב אותם ממש לא קל כל כך, לפחות לא את מטוסי הקרב וזה...
לקנות אותם זה המון כסף, אז למעטים יש. וגם די קל להוריד אותם עכשיו, כשיש HOMING LAUNCHER.

אתמול עשיתי את ההכנות לHEIST הראשון שאני מוביל, ככה שאולי היום/מחר סוף סוף אוכל לקנות את הרכב הממוגן, ואז נוכל לעשות הרבה כיף ביחד, מבלי לפחד שיורידו אותנו כל כך מהר ^_^
ממש מקווה שגם קיבלתי פיצוי טוב, שאוכל לשדרג אותה עד הסוף.
למרות שבטח אני לא יכול לשדרג "עד הסוף" כי השדרוגים נפתחים ככל שאתה עולה ברמות ועושה מירוצים. מה שאומר שנעשה גם המון מירוצים ביחד!

סבבה סבבה, מבטיח לעשות את הטוטוריאל היום :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אפריל 2015, 13:44

אני באמת חייב להכנס לשוונג עם GTA.
סופ"ש שעבר לא שיחקתי בכלל. בסופ"ש הזה אשתדל לשים כמה שעות טובות. אולי אפילו אצור דמות אונליין :oops:
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אפריל 2015, 13:49

תיצור ותסיים את הטוטוריאל, קודם כל. אחרת אי אפשר להזמין ויהיה מעפן אם נהיה 3 אנשים מחוברים ולא תוכל להצטרף ^_^

אגב, מישהו קנה בזמנו את BROKEN AGE?
יצא הפרק השני, אני אתחיל אותו היום/מחר.
ממש, ממש, ממש אהבתי את הראשון

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אפריל 2015, 13:51

Laskin כתב:תיצור ותסיים את הטוטוריאל, קודם כל. אחרת אי אפשר להזמין ויהיה מעפן אם נהיה 3 אנשים מחוברים ולא תוכל להצטרף ^_^

כן... אני גם צריך לשחק בBROKEN AGE. זמנים עמוסים :D
אגב, כדאי לך לשחק מההתחלה. בכל מקרה לא יקח לך הרבה זמן לסיים את הפרק הראשןו, כי אתה די זוכר את הפתרונות לפאזלים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2015, 13:55

Laskin כתב:תיצור ותסיים את הטוטוריאל, קודם כל. אחרת אי אפשר להזמין ויהיה מעפן אם נהיה 3 אנשים מחוברים ולא תוכל להצטרף ^_^

כן, אני השקעתי בקיקסטארטר שלהם. קבלתי את החלק השני אבל אני עמוק בGTA ואני לא אוהב להתפרש על כמה משחקים במקביל. בטח כשאני אסיים את הסינגל של GTA אני אעבור אליו ואז אחריו אחזור למולטי של GTA.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אפריל 2015, 14:05

Nucleus_Dawn כתב:
כן... אני גם צריך לשחק בBROKEN AGE. זמנים עמוסים :D
אגב, כדאי לך לשחק מההתחלה. בכל מקרה לא יקח לך הרבה זמן לסיים את הפרק הראשןו, כי אתה די זוכר את הפתרונות לפאזלים.

אתה לא תחליט עליי! הזכרון שלי די גרוע :)
אבל יש מצב שאעשה זאת. אתן לאשה לשחק הפעם...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אפריל 2015, 17:50

יש! פיצו אותי ב-2 מליון. הוגן...
נכנסתי למשחק וקיבלתי הודעה מהבנק, כמו במונופול (חלה טעות, קבל 2 מליון), והתנצלות.
עכשיו היה לי 3 מליון, קניתי 2 אופנועים ואת הרכב כמעט הכי טוב (הכי מהיר) ושדרגתי אותו טיפה, ויזואלית.
שיפורי מנוע, טורבו, בלמים ו״שריון״ אני אקנה רק כשיפתחו לי הכי טובים.
את הכסף אני שומר עכשיו לרכב הממוגן שייפתח לי, ואת השאר אשמור ליום שיצאו דברים חדשים (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2015, 18:06

אוקיי, ניסיתי קצת את GTA ONLINE והיה מאוד נחמד. אני חייב לציין שבגלל החיבה שלי לשלט מול הטלביזיה במקום עכבר מול המסך מחשב, אני נהנה יותר מהמירוצים כי שם אני משחק בין שווים.

אז עכשיו שיש לי מליון+ בחשבון ובערך שום חפץ שקניתי, מה מומלץ ככה בשביל מתחיל כמוני? או להמתין ולהשתמש בכסף כדי לקנות דברים מתקדמים יותר שהם יפתחו לי?

ושאלה, אם אני יכול לגנוב אוטו ולשים עליו מעקב GPS וביטוח, מה שונה בין זה לבין לקנות רכב?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 אפריל 2015, 19:34

Laskin כתב:נכון, אחת הבעיות הכי גדולות של סטים, זה שאנשים מפחדים לקנות מהם דברים, מחשש שאם יגיעו למצב שהם צריכים תמיכה - אולי לא יקבלו אותה כמו שצריך...
בגלל זה לא הולך להם :/

במקרה של מודים הסיכון שמשהו יתקלקל, ישתבש או יתחרבן, גדול הרבה יותר. בכל מקרה, לא אמרתי לרגע שזאת ''הבעיה הגדולה'' או משהו כזה, אז ההודעה הסרקסטית שלך מכוונת כנראה למישהו אחר.

וזה שיש לסטים תמיכה זבל זאת עובדה ידועה. תתייחס לזה איך שתרצה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2015, 19:47

יצאו קצת בנצ'מארקים של סדרה 6 של אינטל, סדרת SKYLINE. בנצ'מארקים מצויינים, קפיצה גדולה ראשונה קדימה מאז סדרה 3, הגיע הזמן באמת לקפוץ בביצועים ולא רק בצריכת חשמל. ה6700K נותן ביצועים של 5820K, כלומר אותם ביצועים ב150$ פחות (250$ לעומת 390$) למרות שה5820K הוא מעבד משושה בזמן שה6700 הוא רק מרובע.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 אפריל 2015, 19:48

אני חושב שאפילו מאז סדרה 2 לא הייתה קפיצה משמעותית במיוחד. הגיע הזמן :).
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2015, 19:55

Klayman כתב:אני חושב שאפילו מאז סדרה 2 לא הייתה קפיצה משמעותית במיוחד. הגיע הזמן :).

1, 2 ו-3 היו קפיצות גדולות. 4 ו-5 שפרו כמעט רק צריכה ובאמת לא עשו יותר מדי מעבר ל-GPU טוב יותר ולתת ללפטופים לחיות יותר זמן (למרות שהם עשו עבודה נהדרת בנושא, יש היום לפטופים עם סדרה 5 שרצים יום שלם של עבודה). 6 הוא היורש האמיתי של סדרה 3, אחרי פאקינג שלוש שנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אפריל 2015, 21:04

DrKeo כתב:אוקיי, ניסיתי קצת את GTA ONLINE והיה מאוד נחמד. אני חייב לציין שבגלל החיבה שלי לשלט מול הטלביזיה במקום עכבר מול המסך מחשב, אני נהנה יותר מהמירוצים כי שם אני משחק בין שווים.

אז עכשיו שיש לי מליון+ בחשבון ובערך שום חפץ שקניתי, מה מומלץ ככה בשביל מתחיל כמוני? או להמתין ולהשתמש בכסף כדי לקנות דברים מתקדמים יותר שהם יפתחו לי?

ושאלה, אם אני יכול לגנוב אוטו ולשים עליו מעקב GPS וביטוח, מה שונה בין זה לבין לקנות רכב?

עדיף לקנות, לא יודע איך זה עובד, אבל יכול להיות שפשוט ביטוח יעלה כמו רכב וזהו...

הדברים שאתה חייב זה:
נשקים
דירה
מסיכה

לך על דירה שמתאימה לHEIST, תברר מה כדאי באינטרנט, אל תקנה דירה ביותר מ-300 אלף אם אין צורך
נשקים - לא סגור על מה בדיוק פתוח לדמות חדשה. אבל תברר באינטרנט או שפשוט תלך לחנות ותראה לבד... אבל שוב, לא יודע מה פתוח אז תבחר טוב.
רכב, ממליץ לך לעזוב בינתיים, כדי שתוכל לקנות משהו טוב שנפתח אחרי ההייסט הראשון (שגם אני עוד לא סיימתי אותו).
הוא פשוט ממוגן ירי לחלוטין, ואין שום דבר שמתקרב לגדאיות שלו. עולה משהו כמו 600 אלף, אם אני זוכר את מה שקראתי, אז אם תשאיר חצי מליון אצלך, תקבל איזה 250 אלף אחרי ההייסט הראשון וזה יהיה מספיק.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 29 אפריל 2015, 21:11

דיייייי אתם גורמים לי לרצות GTA V יותר ממה שאני כבר רוצה :(
"A man chooses, a slave obeys"

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים