נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Wan7ed » 29 אפריל 2015, 00:26

הנוקמים 2 אחלה סרט, וגם אני לא אהבתי את הראשון... הסוף קצת חלש, אבל בגדול הוא סרט קומיקס לא רע בכלל.

משחקי הכס פרק שלישי סוף סוף השתפר אחרי התחלה מאוד חלשה לטעמי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אפריל 2015, 12:43

הולך לראות היום באיימקס את הנוקמים 2.

אה, וזוכרים שאני התלוננתי שהכח של MR FANTASTIC מFANTASTIC 4 או איך שלא קוראים לו ממש ארכאי ומטופש? (שהוא יכול למתוח את עצמו כמו גומי)
אז היום "נחשף" שזה לא הכח שלו בסרט הקרוב, אלא הכח "לעוות את המרחב סביבו", מה שיוצר מצב כאילו הוא נמתח.

אז חדשות מעולות! כבר אין לו כח ממש ממש דבילי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2015, 12:55

Laskin כתב:הולך לראות היום באיימקס את הנוקמים 2.

אה, וזוכרים שאני התלוננתי שהכח של MR FANTASTIC מFANTASTIC 4 או איך שלא קוראים לו ממש ארכאי ומטופש? (שהוא יכול למתוח את עצמו כמו גומי)
אז היום "נחשף" שזה לא הכח שלו בסרט הקרוב, אלא הכח "לעוות את המרחב סביבו", מה שיוצר מצב כאילו הוא נמתח.

לא יודע, בטריילר זה נראה כאילו הוא נמתח. נשמע לי כמו תיאור מפוצץ לאותו כוח דבילי :)
אני הולך מחר לאיימקס :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 אפריל 2015, 17:39

Laskin כתב:הולך לראות היום באיימקס את הנוקמים 2.

וזה שדוקטור דום הוא לא דיקטטור אלא חבר שלהם זה בסדר? ושהם לא קיבלו את הכוחות במסע לחלל אלא בניסוי שהשתבש?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2015, 18:07

Death_119 כתב:וזה שדוקטור דום הוא לא דיקטטור אלא חבר שלהם זה בסדר? ושהם לא קיבלו את הכוחות במסע לחלל אלא בניסוי שהשתבש?

הקטע של הניסוי שהשתבש הוא כן מהקומיקס לפי מה שהבנתי, וריאציה של אחד מסיפורי הORIGIN השונים שלהם.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 29 אפריל 2015, 18:50

Death_119 כתב:וזה שדוקטור דום הוא לא דיקטטור אלא חבר שלהם זה בסדר? ושהם לא קיבלו את הכוחות במסע לחלל אלא בניסוי שהשתבש?

נשמע שזה מבוסס על גרסת האולטימייט של ה-FF. על דוקטור דום:

"Around age twelve, Victor was brought to America and began studying at the Baxter Building, a government think-tank of young geniuses, such as Reed Richards and Susan Storm.[6] "

"He worked to help Reed Richards develop a teleporter to the "N-Zone", but reprogrammed its coordinates without telling anyone. This caused the accident that gave the Fantastic Four their powers. "

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 אפריל 2015, 09:48

פרק 3 במשחקי הכס היה בהחלט נפלא. דרך אגב, הם יצאו לדרך חדשה לחלוטין עלילתית עם סאנסה ובריאן, גם ג'יימי זה הנפצה שלא היתה בספרים והקו עלילה שלו חדש. גם דיי ברור שהם יעוותו בטירוף את העלילה סביב דאנריז. כעיקרון אין להם עוד חומר לסדרה מעבר לעונה וחצי כנראה, כאשר הם כבר מיצו את הקו עלילה של בראיין וריקון, ג'ון וסטאניס יגמרו את הקו עלילה שלהם שמקביל לספר העונה, סרסיי תגמור את הקו עלילה שלה גם העונה וגם אריאה לקראת הסוף. הם השמיטו לחלוטין את כל הקו עלילה של בית טאלי ואת זה של בית גרייג'וי וגם
ספויילר: הצג
טארגריאן
שזה ברור שהם לא נוגעים בהם העונה.

מה שמשאיר פוטנציאל למרוח רק את דאנריז ודיי ברור שהם ימצו גם את זה של מירסלה למרות שגם אותו כנראה יש סיכוי שהם ימרחו לעונה הבאה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 30 אפריל 2015, 11:36

MGS FREAK כתב:ככה נראה איש הפלדה אחרי ששיחקו לו קצת בפילטרים (הגרסה ממימד מקביל שבו דיסני קנו את DC):

פאק זה יפה.

זה גם זיוף
http://furiousfanboys.com/2015/04/video ... -of-steel/
הם ערכו את ה"מקור" ככה שיראה יותר אפור ממה שהוא היה באמת. וכמובן שרוב האנשים והעיתונות קפצו על זה בלי לעשות אפילו את הבדיקה הכי בסיסית שיש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אפריל 2015, 12:32

ראיתי אתמול את הנוקמים: אולטרון.
בעיניי זה הסרט הכי טוב של מארוול, שהמתחרה הטוב היחיד בקטגוריה הזו הוא כמובן שומרי הגלקסיה, למרות שההומור כמובן הרבה יותר טוב שם, אבל גם הנוקמים מציג הומור סביר פה ושם.
אחלה, אחלה של סרט אקשן. ולא אהבתי את הראשון כל כך.

האמת שבאתי עם ציפיות יחסית נמוכות, לסרט אקשן כיפי וילדותי, אבל הוא באמת יותר טוב ממה שחשבתי, ולא היו הרבה מדי קטעים משעממים ולא נחוצים, אולי קצת עם הוק-איי. אבל לא הגזימו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2015, 15:57

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 אפריל 2015, 23:16

ראיתי היום את הנוקמים.
בגדול אחלה סרט, מומלץ בוודאי לחובבי הזאנר אבל גם מי שסתם רוצה אקשן.
בקטן - מהטריילר הראשון אני וכמה חברים ישר קבענו שהולכים לבכורה ועוד (פיספנו שבוע שעבר למרות שהזמנו מראש כי אשתו של חבר אושפזה). ולכן היה לנו הייפ גדול, ולדעתי זה קצת היה פחות ממה שחשבתי. לא מבחינת הסרט אלא הקונספט:

א. כי חשבתי שיהיה קשר גדול יותר לסדרה שילד כמו בשנה שעברה עם קפטן אמריקה. ב. כי בעצם הסרט היה "משהו סגור מאוד" הם יצרו את הבעיה - הם פתרו את הבעיה. לא היה משהו רחב כמו שציפיתי

זה לא מספיק בשביל שאתאכזב לגמרי, אבל טיפה ככה "מהורהר"...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 01 מאי 2015, 00:27

יצא לי לראות את ההמשך של הנוקמים לפני שבועיים והסרט בסדר, לא יודע כבר מה עתיד סרטי מארוול, אבל אני קצת מחכה לדדפול וגם לפנתר השחור.

אני הכי מחכה לאססינס קריד, הסדרת גאונית כל כך שדורשת סרט יותר מאשר משחק, ככה ימחישו את זה יותר טוב, ויותר בצורה עלילתית מדויקת עם סדר, כי במשחק הראשון שעליו עושים את הסרט לא היה בדיוק סדר עם ההתנקשויות וגם זה לא יהיה רפטטיבי כמו המשחק.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מאי 2015, 01:49

ראיתי את הנוקמים, עלילה לא רעה, אולטרון אדיר והומור מצויין. מה שבעיקר הפריע לי הוא האקשן המבולבל והתזוזתי, באמת שהייתי שמח אם היו חותכים את סצנות האשן בחצי ומוסיפים עוד קצת דיאלוג שהוא הצד החזק של הסרט הזה. כמו חנן
פחות אהבתי את זה שהסרט מכיל את עצמו. מצד שני הוא מכין את הקרקע לקפטן אמריקה 3 אז אולי הוא לא הבסיס לתזוזות ענקיות ביקום הגלקטי של מארוול אבל הוא כן מכוון את הסירה לקראת מלחמת האזרחים.

עדין שומרי הגלקסיה טוב יותר, צחקתי שם עד דמעות ונהנתי מכל שניה בזמן שכאן סצנות האקשן פשוט שעממו אותי. בנוסף, אני חייב להגיד שכל נושא האבני אינפיניטי מטופל בצורה קטסטרופלית על ידי מארוול. אף אחד שלא מכיר את האינפיניטי גאנטלט לא מבין מה הסרטים האלה רוצים מהחיים שלהם. מה הבעיה לעשות את זה פשוט? אבן חזקה צהובה בנוקמים, אבן כחולה חזקה בת׳ור 2, אבן סגולה חזקה בשומרי הגלקסי וכך הלאה. אבל מה הם עושים? טאזרקט! שרביט לוקי! ערפל מוזר בת׳ור וכך הלאה. מה נסגר אתכם? זה מקגאפן קלאסי. זאת אבן עם כוחות חזקים והיא בצבע x, זה כל מה שצריך אבל מארוול מסבכת עניינים עד אין סוף.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 01 מאי 2015, 22:36

The Jinx - מיני-סדרה דוקומנטרית קצרה שחובה לראות (רצוי מאוד בלי לקרוא עליה לפני, כי מדובר על סיפור אמיתי ואתם תספויילרו בקלות).

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 מאי 2015, 10:57

ראיתי את הנוקמים ויצאתי סופר מאוכזב, לטעמי, הסרט בינוני, נופל מהקודם ובכלל, פשוט סרט סתמי. מה טוב? אין ספק שכל קטע פעולה שם מתעלה על קודמיו עשרות מונים, למען האמת - השיתוף פעולה, במיוחד בסצנת הפתיחה בין הנוקמים השונים היה לא פחות ממדהים, קטע האקשן הטוב ביותר מאז ומעולם. מה רע? כל השאר בערך, החל מהמבטא הרוסי הנוראי של Scarlet witch וQuick silver, שניהם דרך אגב, שחקנים גרועים. הבחור ששיחק את Quick silver באקסמן עשה עבודה טובה פי כמה. כל ההליכה על ניסיון להכניס נפח בדמויות (הצד הריגשי של Hawkeye לצד הפחדים של חלק מהם והרומן המטופש של ברוס ונטשה) היה פשוט גרוע,
סצנת השבירה והחזרה לביתו של Hawkeye היה בצורה יוצאת דופן מזעזע ושיטחי
, מן גרסה של בנות גילמור פוגשות את הקלונוע.
כל נושא הפחדים היה מגוחך, החל מהעובדה שלחשוב רגע על הפחד של כל דמות גרם לה להכנס למסע ערעורים של מספר ימים וכלה בעובדה של מה שהוצג כפחד של כל דמות. טוני סטארק מאבד את "חבריו"? ונשאר חי? נו באמת. ת'ור רואה ממבו ג'מבו שאנשים סביבו מתים ונכנס כמה דקות לאחר מכן לבריכה קסומה (ביוב בניו יורק?) כדי לצאת מסודר פסיכולוגית חמש דקות אחר כך? פשוט ממבו ג'מבו נוראי. אבל הכי גרוע היה פשוט אולטרון, אני לא חושב שאיי פעם ראיתי בסרטים בחור רע שלא מבין מה הוא רוצה. להפטר מהאבנג'רס כי הם גורם שגורם לקאוס בפני עצמו? אוקיי, אבל רגע, אולי אני אסיים את החיים על כדור הארץ, רגע, לא באמת, אני אברא חדשים בדמות מחשבתי ויעריצו אותי. זה נראה כאילו סקארלט וויטצ' מנסה לשכנע אותו שזה מה שהוא רוצה והוא לא מוכן לקבל אבל במקביל עושה הכל כדי לממש את מה שהיא אמרה. פשוט מטומטם. לא מצליח להבין איך משהו מעבר למנטליות של בן 12 יצליח להנות מהסרט הזה.

גם הבינה המלאכותית שהוסתרה בתוך השרביט לצד האבן, נו באמת. זה כבר ממבו ג'מבו ברמה עולמית.

זה היה נראה כמו אקשן מטורף לצד פיתוח דמות ורגש מבית מדרשו של ג'ורג' לוקאס.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 02 מאי 2015, 13:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 02 מאי 2015, 11:51

Death_119 כתב:ראיתי את הנוקמים ויצאתי סופר מאוכזב, לטעמי, הסרט בינוני, אבל נופל מהקודם ובכלל, פשוט סרט סתמי. מה טוב? אין ספק שכל קטע פעולה שם מתעלה על קודמיו עשרות מונים, למען האמת - השיתוף פעולה, במיוחד בסצנת הפתיחה הם לא יותר ממדהימים, קטע האקשן הטוב ביותר מאז ומעולם. מה רע? כל השאר בערך, החל מהמבטא הרוסי הנוראי של Scarlet witch וQuick silver, שניהם דרך אגב, שחקנים גרועים. הבחור ששיחק את Quick silver באקסמן עשה עבודה טובה פי כמה. כל ההליכה על פיתוח הדמות היה פשוט גרוע,
סצנת השבירה והחזרה לביתו של Hawkeye היה פשוט מזעזע
, היה נראה כמו בנות גילמור פוגשים את הקלונוע.
כל נושא הפחדים היה מגוחך, החל מהעובדה שלחשוב רגע על הפחד של כל דמות גרם לה להכנס למסע ערעורים של מספר ימים וכלה בעובדה של מה הוצג כפחד של כל דמות. טוני סטארק מאבד את "חבריו"? ונשאר חי? נו באמת. ת'ור רואה ממבו ג'מבו שאנשים סביבו מתים ונכנס כמה דקות לאחר מכן לבריכה קסומה (ביוב בניו יורק?) כדי לצאת מסודר פסיכולוגית חמש דקות אחר כך? פשוט ממבו ג'מבו נוראי. אבל הכי גרוע היה פשוט אולטרון, אני לא חושב שאיי פעם ראיתי בסרטים בחור רע שלא מבין מה הוא רוצה. להפטר מהאבנג'רס כי הם גורם שגורם לקאוס בפני עצמו? אוקיי, אבל רגע, אולי אני אסיים את החיים על כדור הארץ, רגע, לא באמת, אני אברא חדשים בדמות מחשבתי ויעריצו אותי. זה נראה כאילו סקארלט וויטצ' מנסה לשכנע אותו שזה מה שהוא רוצה והוא לא מוכן לקבל אבל במקביל עושה הכל כדי לממש את מה שהיא אמרה. פשוט מטומטם. לא מצליח להבין איך משהו מעבר למנטליות של בן 12 יצליח להנות מהסרט הזה.

גם הבינה המלאכותית שהוסתרה בתוך השרביט לצד האבן, נו באמת. זה כבר ממבו ג'מבו ברמה עולמית.

זה היה נראה כמו אקשן מטורף לצד פיתוח דמות ורגש מבית מדרשו של ג'ורג' לוקאס.

ועוד לא דיברנו על החורים המטורפים ביקום של מרוואל שמורידים את האמינות לקרקעית:
שום הסבר איך איירון מן חזר לתמונה אחרי הסוף של איירון מן 3, זה פשוט מטמטמם אותי שאין מילה אחת על זה. שילד התפרקה, ניק פיורי במחתרת, ואיכשהו יש לו הליקרייר מאובזרת ומאויישת עם אלפי אנשים כאילו שילד עדיין מתפקד ? דה פאק ?. ת'ור שאמר "עד עכשיו התגלו 4 אבנים", אחת מ-4 היא זאת משומרי הגלקסיה, איך הוא יודע עליה לעזאזל ויותר חשוב, טוב שנזכרת באמת לספר למישהו על האבנים האלה, אידיוט. אני לא רואה שום קשר פה לתאנוס למרות הסצנה הקטנה שלו בסוף שכביכול מראה שהוא עמד מאחורי האירועים פה, הקשר אליו נראה ממש מאולץ, והכפפה שהוא לקח בכלל נמצאת באסגרד, איך הוא השיג אותה ?. ועוד נקודה שהיא פשוט חוסר אמינות זוועתי, אחרי שכבשו את הבסיס של היידרה פשוט נטשו אותו ואת כל הציוד שהיה בו כמו שהוא במקום לקחת אותו למחקר, מה זאת החצי עבודה הזאת ? שלא לדבר שהיו צריכים להציב שמירה על המקום כי אחר כך אולטרון השתמש באותו מקום בדיוק בתור בסיס.

אם הייתי חבר בנוקמים הייתי מכנס את כל החבר'ה לחרקירי קבוצתי.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אף אחת מסדרות הטלוויזיה של מרוואל לא שופכת אור על משהו מהנ"ל (לא צפיתי בהן)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 מאי 2015, 12:40

ראיתי אתמול את הנוקמים בIMAX וממש נהניתי.
אני עדין חושב ששומרי הגלקסיה סרט יותר טוב, אבל זה במקום השני, בשבילי.

אהבתי מאוד את זה שהם העלו את כמות הבדיחות ולוקחים את עצמם פחות ברצינות. בעולם כל כך אידיוטי, כמו שיש ברוב הקומיקסים, זה עובד מצוין :D

ממה נהניתי, בקיצור.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 02 מאי 2015, 13:28

Nucleus_Dawn כתב:ראיתי אתמול את הנוקמים בIMAX וממש נהניתי.
אני עדין חושב ששומרי הגלקסיה סרט יותר טוב, אבל זה במקום השני, בשבילי.

אהבתי מאוד את זה שהם העלו את כמות הבדיחות ולוקחים את עצמם פחות ברצינות. בעולם כל כך אידיוטי, כמו שיש ברוב הקומיקסים, זה עובד מצוין :D

ממה נהניתי, בקיצור.

הם כן לקחו את עצמם ברצינות וזאת הבעיה פה לדעתי. יש פה דיסוננס רציני בין רגעים של רצינות תהומית לרגעים של בדיחות מפגרות ולפעמים רגעים שהכל מתערבב (כמו הקטע שהוקאיי והאלמנה נוסעים במכונית לקראת הסוף). האווירה בסרט הייתה מאוד לא אחידה ומבלבלת. "אני אמור לצחוק ? אני אמור לבכות ? מה מנסים להעביר לי לעזאזל ?". בשומרי הגלקסיה ידעו איזה אווירה ותחושות רצו להעביר ושמרו את הסרט בתוך המסגרת הזאת. כאן זה היה all over the place.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 מאי 2015, 21:36

ברור שהם לקחו את עצמם ברצינות, אבל יש בסרט הזה מחלות רציניות:
1) הניסיון הברוטאלי לחבר אותנו לPhase 3 בכל מחיר. איך? החלום של ת'ור מראה את ראגנורוק (הסרט השלישי של Thor) לצד העובדה שמה שגורם לו הוא העובדה שThanos מחזיק בששת הInfinity stones (Avengers 3). אם נתעלם מהצורך להכניס את סליבג פשוט בכוח והבריכת מים הלא קשורה.
החלום של סטארק מראה פחד מפלישה גדולה לכדור הארץ. הוא חושב שזה הצ'יטארי, כמובן שזה לא נכון והוא צריך באמת לפחד מThanos, אבל הוא לא מכיר אותו. עוד התייחסות לAvengers 3.

עכשיו, למה? האם זה הרגיש כשייך לסרט? האם התעלולים של Scarlet witch היו במקום? אני חושב שלא. זה הרגיש חסר כל קשר למה שהלך תוך כדי. רוצים לרמוז על דמות בצורה יפה? לדוגמא השימוש בKlaw היה נפלא, גם הם שמרו על המסורת של לכרות יד במסורת Star wars בכל סרט בPhase 2 וגם הם מובילים אותנו לוואקנדה ולהופעה של Black panther בPhase 3.

2) הצורך הפשוט מרגיז להרחיב את הדמויות שלא זוכות לסרט משל עצמן - קרי Black widow וHawk eye. הקישור לחדר האדום בפחדים של נטשה היה שוב חסר כל קשר, עוד סצנה שלא הובילה לכלום. החיבור למשפחה של Hawk eye היה פשוט שערוריתי, היה שם אחד משניים - רצון לבנות דמות באמצע הסרט, מה שהרגיש נורא ומאולץ (אוקיי, יש לו ילדים וחווה, מה הקשר עכשיו), טרולינג סביב המוות של Quick silver. "תראו איזה יופי, Hawk eye הוא אבא, אישתו רק ביקשה שיחזור, יש לו ילדה בדרך" עכשיו הוא עומד בפני מוות כי Ultron רודף אחריו עם מטוס, הנה הוא עומד למות, אהההה... עשיתי לכם טרולינג, Quick silver מת. וואו... נפלא.

3) עומס גיבורים, גם War machine ובטח The falcon הושכלו בצורה מגעילה כדי שיהיו כנראה בשוט סיום לקראת הצוות הבא. גם Fury הרגיש לא קשור בכלום.

היו גם הרבה דברים טובים, Klaw היה מצויין, הדואליות בקרב הראשון ונקודת המבט של הידרה, James spider מדהים בדיבוב, למרות שאולטרון היה דמות עם המון בעיות. גם Vision מוצלח ודווקא הרבה יותר מתאים מאשר אולטרון (לא נוקט דעה בשנייה שהוא נוצר בשונה מאולטרון והרמיזה להיותו טוב מוחלט באמצעות הפטיש של Thor).

הבונוס הכי גדול הוא כמובן Planet hulk.

בכל מקרה, סרט שבאמת נעשה עם המון אהבה ומכיל מלא References, הבעייה שלא פעם הReference הקריב את הסרט עצמו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מאי 2015, 23:51

אני לא יודע מה אתם רוצים, זה מארוול, כל הסרטים שלהם מטומטמים ומלאים חורים. חוץ משומרי הגלקסיה אין שם סרט באמת טוב. הנוקמים 2 הוא אחלה, מצחיק וכתוב לא רע וחוץ מסצנות אקשן מבולגנות ותזוזתיות שדי שנאתי (חוץ מהראשונה, ממנה נהנתי). הייתי שם אותו שלישי אחרי שומרי הגלקסיה ואיירונמן 3.

The jinx באמת מדהים, ראיתי שבוע שעבר הכל ביומיים והסדרה הזאת משאירה אותך עם הלסת למטה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 מאי 2015, 10:27

DrKeo כתב:אני לא יודע מה אתם רוצים, זה מארוול, כל הסרטים שלהם מטומטמים ומלאים חורים. חוץ משומרי הגלקסיה אין שם סרט באמת טוב. הנוקמים 2 הוא אחלה, מצחיק וכתוב לא רע וחוץ מסצנות אקשן מבולגנות ותזוזתיות שדי שנאתי (חוץ מהראשונה, ממנה נהנתי). הייתי שם אותו שלישי אחרי שומרי הגלקסיה ואיירונמן 3.

The jinx באמת מדהים, ראיתי שבוע שעבר הכל ביומיים והסדרה הזאת משאירה אותך עם הלסת למטה.

זה הכל עניין של טעם, אבל Thor 2 היה הרבה יותר לטעמי, גם Winter soldier היה נהדר. דווקא את Ironman 3 לא אהבתי. בלי לדבר על העובדה שAvengers הראשון פי כמה יותר מוצלח מהשני וגם מכל הסרטים האחרים של מארבל מלבד Gurdians.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 03 מאי 2015, 10:59

אני לא עד כדי כך מתבאס, היה אחלה סרט, קצת חבל שהוא מכיל את עצמו, אבל סה"כ כמו שנדב כתב - עדיין סרט מארוולי.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 03 מאי 2015, 11:17

DrKeo כתב:אני לא יודע מה אתם רוצים, זה מארוול, כל הסרטים שלהם מטומטמים ומלאים חורים....הייתי שם אותו שלישי אחרי שומרי הגלקסיה ואיירונמן 3.

\.

זה שהם ככה והתרגלנו לזה לא אומר שצריך להגן עליהם (כמו בת'סדה שהתרגלנו מהם למשחקים מבוגבגים עד לרמה שסולחים להם על זה "כי זה הם").

אני גם פשוט לא מבין את כל השבחים על איירון מן 3. כולם מהללים את מרוואל על הטוויסט ו"וואו איזה אומץ מצידם על המקוריות". לא. הם צריכים להפגין מקוריות בכל סרט. זה כמו שאומרים לאבו מאזן "וואו כל הכבוד שהוא מגנה פיגועים", Bitch Please . ככה צריכה להיראות הנורמה.
בכל מקרה לדעתי הסרט היה ממוצע ביותר, הוא הראה שטוני לא שווה כלום. כל דמות שניה בסרט הזה נכנסה לחליפה ושלטה בה במקצועיות, שלא לדבר על כך שהחליפות יכולות לפעול באופן עצמאי, תזכיר לי למה צריך אותך בפנים טוני ? גם הסצנה לקראת הסוף שהוא כביכול מראה מה הוא שווה גם בלי החליפה (כשהוא אילתר נשקים סטייל שכחו אותי בבית) לא באמת מפצה על הגול העצמי של הצגת החליפה בתור מה שעושה את האדם ולא ההפך.

בניגוד גמור לכך, קפטן אמריקה 2 הוא לדעתי אולי הסרט היחיד (שומרי הגלקסיה מתקרב) שהוא סרט ממש טוב בפני עצמו. באתי אליו בגישת "נו טוב, מה יכול להיות רע, בכל מקרה צריך לראות את כל סרטי ההכנה לפני הנוקמים 2" והוא ממש הפתיע אותי לטובה. דגש חזק על דמויות ועלילה, קרבות מגע מרשימים, אפקטים פרקטיים (למרות הקראפטון של CGI), והשלכות רציניות על העולם (סצינת הפתיחה של הנוקמים 2 וזהו, לצערי)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 מאי 2015, 11:51

גם אני לא אהבתי את איירון מן 3 כל כך. רק הראשון היה טוב, לדעתי, וגם זה - ביחס לרמה הנמוכה של סרטי-קומיקס באותה תקופה.
אבל להגיד שהנוקמים 1 היה טוב יותר מהשני? זה ממש משונה לי.
הראשון היה ממש ילדותי ומטופש.

בשני יש חורים? שייייייייט! איך זה שהם לא לוקחים את עצמם ברצינות ומסבירים הכל כמו שצריך, ועושים עוד 40 סרטים כדי שנוכל להבין ולהתייחס לה-כ-ל בפרטי פרטים? :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מאי 2015, 13:08

MGS FREAK כתב:
זה שהם ככה והתרגלנו לזה לא אומר שצריך להגן עליהם (כמו בת'סדה שהתרגלנו מהם למשחקים מבוגבגים עד לרמה שסולחים להם על זה "כי זה הם").

אני גם פשוט לא מבין את כל השבחים על איירון מן 3. כולם מהללים את מרוואל על הטוויסט ו"וואו איזה אומץ מצידם על המקוריות". לא. הם צריכים להפגין מקוריות בכל סרט. זה כמו שאומרים לאבו מאזן "וואו כל הכבוד שהוא מגנה פיגועים", Bitch Please . ככה צריכה להיראות הנורמה.
בכל מקרה לדעתי הסרט היה ממוצע ביותר, הוא הראה שטוני לא שווה כלום. כל דמות שניה בסרט הזה נכנסה לחליפה ושלטה בה במקצועיות, שלא לדבר על כך שהחליפות יכולות לפעול באופן עצמאי, תזכיר לי למה צריך אותך בפנים טוני ? גם הסצנה לקראת הסוף שהוא כביכול מראה מה הוא שווה גם בלי החליפה (כשהוא אילתר נשקים סטייל שכחו אותי בבית) לא באמת מפצה על הגול העצמי של הצגת החליפה בתור מה שעושה את האדם ולא ההפך.

בניגוד גמור לכך, קפטן אמריקה 2 הוא לדעתי אולי הסרט היחיד (שומרי הגלקסיה מתקרב) שהוא סרט ממש טוב בפני עצמו. באתי אליו בגישת "נו טוב, מה יכול להיות רע, בכל מקרה צריך לראות את כל סרטי ההכנה לפני הנוקמים 2" והוא ממש הפתיע אותי לטובה. דגש חזק על דמויות ועלילה, קרבות מגע מרשימים, אפקטים פרקטיים (למרות הקראפטון של CGI), והשלכות רציניות על העולם (סצינת הפתיחה של הנוקמים 2 וזהו, לצערי)

מגן עליהם? אחלה סרט, זאת לא יצירת אומנות ו"אביר אפל" הם לעולם לא יצליחו לעשות אז אצלי בספר זה היה אחלה סרט מארוול. אם לא הייתי מסתכל על סרטי מארוול במשקפיים מיוחדים אז קפטן אמריקה 2 הוא סרט ממש רע כי זה מה שהוא בלי משקפיי מארוול. אז ראיתי את קפטן אמריקה עם "משקפיי מארוול" ונהנתי מאקשן דבילי, חורים בעלילה ויקום טפשי. אני באתי לנוקמים עם ציפיה לדיאלוג שנון, לצחוק קצת, ליהנות מהאקשן ולראות לאיפה היקום של מארוול מתקדם ודווקא בצד האקשן והמקום שאליו מתקדמים התאכזבתי. סך הכל מאוד נהנתי מהסרט, גם לי נראה מוזר שהוא מתעלם לגמרי מאיירונמן 3 אבל וואללה זה לא מזיז לי יותר מדי. הסרטים של מארוול הם פופקורן זול, לא יותר מזה. היחיד שהצליח להתעלות הוא שומרי הגלקסיה.

בנושא איירונמן 3, הוא הסרט מארוול היחיד שבאמת נהנתי ממנו מההתחלה ועד הסוף חוץ מאשר שומרי הגלקסיה. המנדרין הרגיש לי דמות מטומטמת ממש וברגע שהיה הטוויסט צחקתי וצהלתי, זה היה ממש לעניין. הסרט כתוב מאוד שנון, ביחוד ההומור שלו והוא שונה מרוב סרטי מארוול. בנושא הטענה על החליפות האוטומטיות וכדומה, אני לא בטוח שאתה הבנת את הכוח של טוני סטארק. קפטן אמריקה הוא סופר חזק, ת'ור הוא אל וטוני סטארק הוא סופר מהנדס. זה הכל, סופר מהנדס. לא סופר חזק, לא סופר טייס חליפות, הוא סופר מהנדס. הוא בונה דברים ובונה אותם יותר טוב בכל אחד אחר. וכן, כל אחד יכול להכנס לחליפה שלו ולהיות איירונמן, זה חצי מהקונספט. הרי מה הוא וורמשין אם לא "כל אחד שנכנס לחליפה של איירונמן"?

בכל מקרה, כל אחד והטעם שלו אני משער. אהבתי את הנוקמים 2, חשבתי שחוץ מאשר סצנות הSLOW MOTIONS האקשן היה די תזוזתי, מבולגן ולא מעניין אבל מעבר לזה מאוד נהנתי מהסרט. בנוסף אולטרון הוא הנבל הטוב הראשון ביקום של מארוול, הגיע הזמן.

ודודי, ת'ור 2? באמת? הוא לא נבחר פחות או יותר פה אחד הסרט מארוול הכי גרוע אחרי איירונמן 2?

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים