נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 מאי 2015, 14:33

DrKeo כתב:מגן עליהם? אחלה סרט, זאת לא יצירת אומנות ו"אביר אפל" הם לעולם לא יצליחו לעשות אז אצלי בספר זה היה אחלה סרט מארוול. אם לא הייתי מסתכל על סרטי מארוול במשקפיים מיוחדים אז קפטן אמריקה 2 הוא סרט ממש רע כי זה מה שהוא בלי משקפיי מארוול. אז ראיתי את קפטן אמריקה עם "משקפיי מארוול" ונהנתי מאקשן דבילי, חורים בעלילה ויקום טפשי. אני באתי לנוקמים עם ציפיה לדיאלוג שנון, לצחוק קצת, ליהנות מהאקשן ולראות לאיפה היקום של מארוול מתקדם ודווקא בצד האקשן והמקום שאליו מתקדמים התאכזבתי. סך הכל מאוד נהנתי מהסרט, גם לי נראה מוזר שהוא מתעלם לגמרי מאיירונמן 3 אבל וואללה זה לא מזיז לי יותר מדי. הסרטים של מארוול הם פופקורן זול, לא יותר מזה. היחיד שהצליח להתעלות הוא שומרי הגלקסיה.

בנושא איירונמן 3, הוא הסרט מארוול היחיד שבאמת נהנתי ממנו מההתחלה ועד הסוף חוץ מאשר שומרי הגלקסיה. המנדרין הרגיש לי דמות מטומטמת ממש וברגע שהיה הטוויסט צחקתי וצהלתי, זה היה ממש לעניין. הסרט כתוב מאוד שנון, ביחוד ההומור שלו והוא שונה מרוב סרטי מארוול. בנושא הטענה על החליפות האוטומטיות וכדומה, אני לא בטוח שאתה הבנת את הכוח של טוני סטארק. קפטן אמריקה הוא סופר חזק, ת'ור הוא אל וטוני סטארק הוא סופר מהנדס. זה הכל, סופר מהנדס. לא סופר חזק, לא סופר טייס חליפות, הוא סופר מהנדס. הוא בונה דברים ובונה אותם יותר טוב בכל אחד אחר. וכן, כל אחד יכול להכנס לחליפה שלו ולהיות איירונמן, זה חצי מהקונספט. הרי מה הוא וורמשין אם לא "כל אחד שנכנס לחליפה של איירונמן"?

בכל מקרה, כל אחד והטעם שלו אני משער. אהבתי את הנוקמים 2, חשבתי שחוץ מאשר סצנות הSLOW MOTIONS האקשן היה די תזוזתי, מבולגן ולא מעניין אבל מעבר לזה מאוד נהנתי מהסרט. בנוסף אולטרון הוא הנבל הטוב הראשון ביקום של מארוול, הגיע הזמן.

ודודי, ת'ור 2? באמת? הוא לא נבחר פחות או יותר פה אחד הסרט מארוול הכי גרוע אחרי איירונמן 2?

ת'ור גרוע יותר מת'ור 2 וקפטן אמריקה גרוע יותר מכל סרט מארוול אחר, לפי דעתי. אפילו איירונמן 2 יותר טוב מהם.

אולטרון היה נהדר. נורא נהניתי מזה שהוא רובוט עם attitude.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מאי 2015, 14:45

Nucleus_Dawn כתב:
ת'ור גרוע יותר מת'ור 2 וקפטן אמריקה גרוע יותר מכל סרט מארוול אחר, לפי דעתי. אפילו איירונמן 2 יותר טוב מהם.

אולטרון היה נהדר. נורא נהניתי מזה שהוא רובוט עם attitude.

כשחושבים על זה, אין למארוול באמת יותר מדי סרטים טובים, רובם די נוראיים. יש להם אולי 6 סרטים טובים ועוד ערימה של נוראיים כמו הענק הירוק (זה עם אדוארד נורטון), איירונמן 2, קפטן אמריקה 1, ת'ור 1-2. הם פחות או יותר עושים סרט טוב, סרט רע ביחס די שווה. אני חייב להגיד שאני לא בטוח שיש לDC יותר מדי אתגר לנצח אותם באיכות, הבעיה היא ברווחים. לא ברור לי איך סרטי מארוול עושים כל כך הרבה כסף, איש הפלדה היה יותר טוב מכל סרטי מארוול חוץ מאשר שומרי הגלקסיה לדעתי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 מאי 2015, 14:56

DrKeo כתב:כשחושבים על זה, אין למארוול באמת יותר מדי סרטים טובים, רובם די נוראיים. יש להם אולי 6 סרטים טובים ועוד ערימה של נוראיים כמו הענק הירוק (זה עם אדוארד נורטון), איירונמן 2, קפטן אמריקה 1, ת'ור 1-2. הם פחות או יותר עושים סרט טוב, סרט רע ביחס די שווה. אני חייב להגיד שאני לא בטוח שיש לDC יותר מדי אתגר לנצח אותם באיכות, הבעיה היא ברווחים. לא ברור לי איך סרטי מארוול עושים כל כך הרבה כסף, איש הפלדה היה יותר טוב מכל סרטי מארוול חוץ מאשר שומרי הגלקסיה לדעתי.

איש הפלדה לא היה מוצלח במיוחד, לדעתי.

אני חושב שמארוול פשוט מכירים בכך שברוב המקרים, מדובר בסיפורים אידיוטיים, מלאי חורים, עם דמויות לא מעניינות במיוחד והסרטים בהתאם. הם לא מפחדים להיות מצחיקים ומבדרים, אנשים מחפשים לצחוק ולהתבדר מהסרטים האלו וזהו. הם פשוט מספקים בדיוק את מה שהם מתיימרים לספק ובדיוק את מה שאנשים מחפשים.

סרטי בטמן היו עם דמות מאוד מעניינת, אז הם גם היו הרבה יותר רציניים. DC עשו טעות, כשהם חשבו שסופרמן היא דמות מעניינת כמו בטמן והמשיכו עם אותו קו אפל, למרות שזה לא התאים לדמות. הם יצרו ציפיות שהסרטים יהיו מעניינים ועמוקים כמו סרטי בטמן, אבל דמות מחורבנת כמו סופרמן, פשוט לא מסוגלת להחזיק סרט כזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 מאי 2015, 15:34

DrKeo כתב:מגן עליהם? אחלה סרט, זאת לא יצירת אומנות ו"אביר אפל" הם לעולם לא יצליחו לעשות אז אצלי בספר זה היה אחלה סרט מארוול. אם לא הייתי מסתכל על סרטי מארוול במשקפיים מיוחדים אז קפטן אמריקה 2 הוא סרט ממש רע כי זה מה שהוא בלי משקפיי מארוול. אז ראיתי את קפטן אמריקה עם "משקפיי מארוול" ונהנתי מאקשן דבילי, חורים בעלילה ויקום טפשי. אני באתי לנוקמים עם ציפיה לדיאלוג שנון, לצחוק קצת, ליהנות מהאקשן ולראות לאיפה היקום של מארוול מתקדם ודווקא בצד האקשן והמקום שאליו מתקדמים התאכזבתי. סך הכל מאוד נהנתי מהסרט, גם לי נראה מוזר שהוא מתעלם לגמרי מאיירונמן 3 אבל וואללה זה לא מזיז לי יותר מדי. הסרטים של מארוול הם פופקורן זול, לא יותר מזה. היחיד שהצליח להתעלות הוא שומרי הגלקסיה.

בנושא איירונמן 3, הוא הסרט מארוול היחיד שבאמת נהנתי ממנו מההתחלה ועד הסוף חוץ מאשר שומרי הגלקסיה. המנדרין הרגיש לי דמות מטומטמת ממש וברגע שהיה הטוויסט צחקתי וצהלתי, זה היה ממש לעניין. הסרט כתוב מאוד שנון, ביחוד ההומור שלו והוא שונה מרוב סרטי מארוול. בנושא הטענה על החליפות האוטומטיות וכדומה, אני לא בטוח שאתה הבנת את הכוח של טוני סטארק. קפטן אמריקה הוא סופר חזק, ת'ור הוא אל וטוני סטארק הוא סופר מהנדס. זה הכל, סופר מהנדס. לא סופר חזק, לא סופר טייס חליפות, הוא סופר מהנדס. הוא בונה דברים ובונה אותם יותר טוב בכל אחד אחר. וכן, כל אחד יכול להכנס לחליפה שלו ולהיות איירונמן, זה חצי מהקונספט. הרי מה הוא וורמשין אם לא "כל אחד שנכנס לחליפה של איירונמן"?

בכל מקרה, כל אחד והטעם שלו אני משער. אהבתי את הנוקמים 2, חשבתי שחוץ מאשר סצנות הSLOW MOTIONS האקשן היה די תזוזתי, מבולגן ולא מעניין אבל מעבר לזה מאוד נהנתי מהסרט. בנוסף אולטרון הוא הנבל הטוב הראשון ביקום של מארוול, הגיע הזמן.

ודודי, ת'ור 2? באמת? הוא לא נבחר פחות או יותר פה אחד הסרט מארוול הכי גרוע אחרי איירונמן 2?

מה לא אהבת בת'ור 2? מלבד הטמטום של הלגקסיות שבאמת היה מדע מטופש, כל השאר היה נפלא, אני מת על Asgard. לעומת ת'ור הראשון שהרגיש כמו חצי סרט כי לא היה נבל אמיתי שם וקרב בודד בלבד, 2 היה חתיכת פיצוי. אחלה סרט. בטח מוצלח מאיירונמן 2 ו-3. אבל כל אחד וטעמו.

אני מייצג רק אותי, כמו שמאוד אהבתי את Terminator 4 וכנראה רוב האנשים לא.

אם הייתי צריך לדרג הייתי הולך על:
1) Guardians of the galaxy.
2) Avengers 1.
3) Captain America 2: Winter Soldier.
4) Iron man.
5) Thor 2.
6) Avengers 2.
7) Iron Man 3.
8) Thor.
9) Captain America 1.
10) Iron Man 2.

אני דווקא מאוד אהבתי גם את The hulk השני של נורת'ון, הוא הרגיש לי מאוד ריאליסטי (הסצנה הפותחת בברזיל נהדרת), הוא עשוי מאוד טוב. הוא מאבד קצת מומנטום והעובדה שתמיד הצבא הוא האויב שלו זה קצת נדוש (למרות שאהמרים שיורים גלי קול זה מגניב), אבל בהחלט לא סרט רע.

את סופרמן של שניידר שנאתי, למען האמת, שנאתי את לוייס ליין. את Dare devil ואלקטרה לא יכלתי אפילו לצפות מעבר למחצית שלהם, כאילו גרועים הם היו. אז הכל יחסי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מאי 2015, 15:36

Nucleus_Dawn כתב:
איש הפלדה לא היה מוצלח במיוחד, לדעתי.

אני חושב שמארוול פשוט מכירים בכך שברוב המקרים, מדובר בסיפורים אידיוטיים, מלאי חורים, עם דמויות לא מעניינות במיוחד והסרטים בהתאם. הם לא מפחדים להיות מצחיקים ומבדרים, אנשים מחפשים לצחוק ולהתבדר מהסרטים האלו וזהו. הם פשוט מספקים בדיוק את מה שהם מתיימרים לספק ובדיוק את מה שאנשים מחפשים.

סרטי בטמן היו עם דמות מאוד מעניינת, אז הם גם היו הרבה יותר רציניים. DC עשו טעות, כשהם חשבו שסופרמן היא דמות מעניינת כמו בטמן והמשיכו עם אותו קו אפל, למרות שזה לא התאים לדמות. הם יצרו ציפיות שהסרטים יהיו מעניינים ועמוקים כמו סרטי בטמן, אבל דמות מחורבנת כמו סופרמן, פשוט לא מסוגלת להחזיק סרט כזה.

אני לא חושב שעשו טעות עם איש הפלדה, אני חושב שהטעות היחידה שם היא שהם עשו קצת יותר אקשן ממה שהיה צריך להיות. הסצנות עם קווין קוסטנר היו מצויינות, כך גם אלה עם ראסל קרו, הקוספט הכללי של הסיפור היה מצויין וגם הבימוי היה טוב. בניגוד למארוול האקשן שם היה עוצר נשימה ואפילו זוד היה אחלה של נוול. הבעיות העיקריות היו מעט מדי עלילה ויותר מדי אקשן לדעתי, גם קצת יותר פיתוח דמות לסופרמן עצמו לא היה מזיק. בקיצור, אני חושב שאם היו לDC שלושה סרטים בשנה כמו שיש למארוול, אחוז ההצלחות היה הרבה יותר גבוה משל מארוול. גם לדעתי האישית איש הפלדה, אפילו שהוא לא בדיוק סרט מדהים, יותר טוב מרוב סרטי מארוול.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מאי 2015, 15:40

הדירוגים שלנו לא כל כך שונים דודי. אולי הייתי מחליף בין שני סרטי הנוקמים, מעלה למעלה את IRONMAN 3 ומוריד את THOR 2 כמה מקומות. זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 מאי 2015, 15:41

DrKeo כתב:אני לא חושב שעשו טעות עם איש הפלדה, אני חושב שהטעות היחידה שם היא שהם עשו קצת יותר אקשן ממה שהיה צריך להיות. הסצנות עם קווין קוסטנר היו מצויינות, כך גם אלה עם ראסל קרו, הקוספט הכללי של הסיפור היה מצויין וגם הבימוי היה טוב. בניגוד למארוול האקשן שם היה עוצר נשימה ואפילו זוד היה אחלה של נוול. הבעיות העיקריות היו מעט מדי עלילה ויותר מדי אקשן לדעתי, גם קצת יותר פיתוח דמות לסופרמן עצמו לא היה מזיק. בקיצור, אני חושב שאם היו לDC שלושה סרטים בשנה כמו שיש למארוול, אחוז ההצלחות היה הרבה יותר גבוה משל מארוול. גם לדעתי האישית איש הפלדה, אפילו שהוא לא בדיוק סרט מדהים, יותר טוב מרוב סרטי מארוול.

הדמות של לויס פשוט הרסה את הסרט, למען האמת - את האמינות שהסרט ניסה ליצור. כל הקטע של - "עיתונאית שהופכת ללוחמת קומנדו שעושה בלאגן בספינה של זוד". היה פוקוס עצום עליה כדמות והיא פשוט דמות נוראית. לטעמי הסרט היה מוצלח הרבה יותר אם היו פשוט מוותרים עליה.

יש מחלה בסרטים הללו ללכת לסטרואוטיפ הנשי, אחד הדברים היפים בGuardians היה שהם לא נפלו לסטראוטיפ, גאמורה לא שמה על קוויל, היא עושה מה שהיא רוצה ומסתדרת בזכות עצמה, היא לא מתאהבת בפלירטוטים שלו אלא רואה אותו מגוחך אולי עד סצינת הסיום. זה אחד הדברים היפים שהם עשו שם. היא מוצלחת כי Thanos בנה אותה מוצלחת. שלא כמו לוייס ליין שללא שום הכשרה עושה תפקיד שגדול עליה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 03 מאי 2015, 16:03

דווקא לי זה לא יותר מדי הפריעה. והיא די צליחה את הדמות. לטעמי הסרט היה מעט מדי עלילה כסופר מן, הרבה יותר גנב את ההצגה היו ה"אבות" של סופרמן
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 03 מאי 2015, 16:24

המבנה בחצי הראשון של איש הפלדה של "פלאשבק, הווה, פלאשבק, הווה..." היה קצת מבלבל וקוטע תשומת לב לדעתי, ולויס אכן גרועה. חוץ מזה אין לי יותר מדי טענות לסרט, ההפך.
זה ללא ספק אחת מהיצירות הכי אפיות שראיתי (בכל תחום מדיה) הקרבות מרהיבים והמוזיקה סוחפת (חלק גדול מהאפיות הוא בזכות המוזיקה לדעתי, חבל שבסרטים של מרוואל אין באמת מנגינות שאני אטרח לשמוע בנפרד מהסרט)

אני מסתכל על הנוקמים ומסתקרן לדעת עד כמה ליגת הצדק יהיה שונה או דומה. סופרמן לבדו כל כך חזק שקשה לדמיין את האינטרקציות בין שאר החברים וכמה פרועים יהיו הקרבות שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מאי 2015, 17:03

MGS FREAK כתב:המבנה בחצי הראשון של איש הפלדה של "פלאשבק, הווה, פלאשבק, הווה..." היה קצת מבלבל וקוטע תשומת לב לדעתי, ולויס אכן גרועה. חוץ מזה אין לי יותר מדי טענות לסרט, ההפך.
זה ללא ספק אחת מהיצירות הכי אפיות שראיתי (בכל תחום מדיה) הקרבות מרהיבים והמוזיקה סוחפת (חלק גדול מהאפיות הוא בזכות המוזיקה לדעתי, חבל שבסרטים של מרוואל אין באמת מנגינות שאני אטרח לשמוע בנפרד מהסרט)

אני מסתכל על הנוקמים ומסתקרן לדעת עד כמה ליגת הצדק יהיה שונה או דומה. סופרמן לבדו כל כך חזק שקשה לדמיין את האינטרקציות בין שאר החברים וכמה פרועים יהיו הקרבות שם.

אם נסתכל על הנוקמים, יש שם כל הזמן בעיה כשיש גיבורים מאוד חזקים (איירונמן, ההולק, ת'ור או קפטן אמריקה) ובו בזמן יש גיבורים די מסכנים כמו אלמנה שחורה או הוקאיי. ברגע שהחזקים נלחמים הוקאיי ואלמנה שחורה הופכים ללא מעניינים במיוחד. בליגת הצדק הבעיה הרבה יותר חמורה. יש את סופרמן שהוא כל כך הרבה יותר חזק מהאחרים שהוא לבד הגיבור החזק בזמן שכל האחרים הם סוג של "הוק איי". הם צריכים למתן את סופרמן כדי לעשות את האחרים מעניינים, כלומר או לשים אותו מחוץ למשחק בחלקים גדולים של הסרט או להחליש אותו בצורה משמעותית עם אוייבים שקשורים לקריפטונייט וכדומה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 מאי 2015, 17:56

Death_119 כתב:הדמות של לויס פשוט הרסה את הסרט, למען האמת - את האמינות שהסרט ניסה ליצור. כל הקטע של - "עיתונאית שהופכת ללוחמת קומנדו שעושה בלאגן בספינה של זוד". היה פוקוס עצום עליה כדמות והיא פשוט דמות נוראית. לטעמי הסרט היה מוצלח הרבה יותר אם היו פשוט מוותרים עליה.

יש מחלה בסרטים הללו ללכת לסטרואוטיפ הנשי, אחד הדברים היפים בGuardians היה שהם לא נפלו לסטראוטיפ, גאמורה לא שמה על קוויל, היא עושה מה שהיא רוצה ומסתדרת בזכות עצמה, היא לא מתאהבת בפלירטוטים שלו אלא רואה אותו מגוחך אולי עד סצינת הסיום. זה אחד הדברים היפים שהם עשו שם. היא מוצלחת כי Thanos בנה אותה מוצלחת. שלא כמו לוייס ליין שללא שום הכשרה עושה תפקיד שגדול עליה.

לא יודע אם הדמות של לואיס, היא הבעיה (השחקנית היתה מאוד לא משהו), אבל לי הרגיש מאוד כאילו התאמצו לתת לה זמן מסך, בצורות שהולכות והופכות לאידיוטיות יותר.
מטוס עם ציוד ייחודי, הולך למשימה להציל את העולם. מי נשים עליו? כמובן! כתבת צעירה, שאין לה באמת שום יכולת לתרום למשימה.
זו היתה החלטה באמת מוזרה.

משהו שנורא הפריע לי בסופרמן, זה שהוא לא ניסה להציל אף אחד. הרגיש כאילו עשרות אלפים מתים והוא לא עושה שום דבר, כדי לעצור את זה. גם הנשיקה בסוף, עם הנוף של הגופות הקבורים של חלק נכבד מאזרחי מטרופוליס, פשוט הרגיש מוזר. מאוד לא סופרמני.
הרגיש לי כאילו ניסו לעשות בטמן, אבל עם סופרמן ויצא מישמש לא הגיוני וקצת מחורבן.

נהניתי מהאפקטים והסרט בהחלט עשוי טוב. פשוט היו כמה קטעים שהוציאו אותי מהסרט וגרמו לי לחשוב על כמה שזה הוליווד (כמו שבאיזה סרט עשוי היטב, מישהו פתאום אומר "הם פורצים לאינטרנט! אין ברירה. חייבים לעשות לאינטרנט ריסט).
בסרטים של מארוול זה גם קורה, אבל זה הרבה יותר נסלח כשהאווירה הומוריסטית והדמויות עצמן אומרות משפטים כמו "אנחנו נלחמים בצבא של רובוטים והעיר צפה. אני עם חץ וקשת. שום דבר פה לא הגיוני".
ככה זה מרגיש לי, לפחות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 מאי 2015, 18:15

ואוו כמה זמן לא ראיתי סרט גיבורי על (מאז הבאטמן השלישי שהלכתי עם חבר שקיבל כרטיסים מתנה לקולנוע).. ולפניו, באטמן השני. ><
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מאי 2015, 18:21

חוץ מהקטע של לואיס שמטיילת לה באזורים סופר סודיים, לא הרגשתי איזה חוסר הגיון או חורים גדולים באיש הפלדה. הרוב היה עשוי טוב והגיוני, פשוט הייתי שם יותר דגש על הפיתוח דמויות ופחות על האקשן. אגב, איימי אדמס שחקנית מצויינת, אולי פשוט לא נתנו לה לזרוח באיש הפלדה.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 03 מאי 2015, 23:39

על מה אתם מדברים?
איש הפלדה הוא סרט מחורבן, משעמם טיכו.
האפקטים מדהימים, שניידר לוקח כל פעם את היכולות הויזואליות שלו לרמה חדשה, אבל העלילה פשוט משעממת. הסרט גם יותר מדי רציני, כבד ומהורהר. זה בלתי נסבל כשמדובר על סרט של שעתיים ומשהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2015, 03:49

רשמי. משמאל לימין: סליפנוט, קפטן בומרנג, קטנה, אנצ׳נטרס, ריק פלאג, הארלי קווין, דד שוט, קילר קרוק ואל דיאבלו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 מאי 2015, 10:49

מה זה?^
לסדרה גות'האם? כי זה נראה מאוד.... זול?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2015, 11:36

Laskin כתב:מה זה?^
לסדרה גות'האם? כי זה נראה מאוד.... זול?

זה לSuicide squad. התמונה היא סוג של פוטושופ ששם את כולם יחד בצורה מזוייפת ה שנותן לזה לוק של FMV במשחק NEED FOR SPEED אבל אנשים כבר פרקו את התמונות לתמונות יח"צ אינדיביאוליות והם נראים הרבה יותר טוב. היי, וויל סמית גלח את הראש, השקעה. הנה איכות טובה יותר, יש שם כמה שנראים טוב וכמה שנראים לא משהו. קילר קרוק זה Mr. Eco מאבודים (או אדביזי מOZ למי שמעדיף :)):
תמונה

אני חושב שאם היו מסירים את אל דיאבלו מצד ימין ואת קפטן בומרנג וסליפנוט מצד שמאל התמונה הייתה נראת הרבה יותר טוב. ביחוד אם אשכרה היו לוקחים אותם ומצלמים אותם יחד ולא עושים פוטושופ זול. אנצ'נטרס נראת טוב, קילר קרוק נראה סביר להתחשב בזה שהם מנסים ללכת על משהו יחסית מעודן, דד שוט נראה טוב, קיטנה נראת גם לא רע והארלי קווין נראת קצת תחפושת זולה אבל גם סביר (אבל אולי זה יותר אפקט כמה השחקנים שמשחקת אותה חמה). אוי כמה זנותיות הולכות להיות כל הבנות בפורים עם הלוק הארלי קווין הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 מאי 2015, 11:56

סה"כ נראה כמו COSPLAY סביר. אני לא צופה עתיד טוב לסרט הזה... לא בגלל התמונה, באופן כללי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2015, 12:07

Laskin כתב:סה"כ נראה כמו COSPLAY סביר. אני לא צופה עתיד טוב לסרט הזה... לא בגלל התמונה, באופן כללי :)

יש להם במאי טוב, מי יודע. מהסט הם נראים קצת יותר טוב, אני עדין חושב שהארלי קווין ואנצ'נטרס נראות באמת טוב:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 מאי 2015, 12:10

הארלי קווין תמיד נראית טוב :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2015, 12:12

Laskin כתב:הארלי קווין תמיד נראית טוב :)

כן זה נכון. אני משער שפסיכולוגית בלונדינית בלבוש זנותי והתנהגות מופרעת פונה לצד היותר פריימלי של המוח.

אני רק טיפה מפחד שזה שיש להארלי קעקועים מאשר את זה שגם לג'וקר יהיו :/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מאי 2015, 12:45

הקרוק לא אמור להיות בגובה של איזה 3+ מטר? אני מתבסס על משחקי ארקהם. נראה די מסכן פה, כמו איזה באדי בילדר שקיבל מחלת עור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2015, 12:54

bling כתב:הקרוק לא אמור להיות בגובה של איזה 3+ מטר? אני מתבסס על משחקי ארקהם. נראה די מסכן פה, כמו איזה באדי בילדר שקיבל מחלת עור.

בסדרה המצויירת הוא היה די בגודל הזה, אני משער שזה תלוי באיטרציה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2015, 17:02

Snow troopers ואישור שאדם דרייבר הוא הנבל עם המסכה בטריילר:
תמונה

בנוסף יש אישור שLupita Nyong’o (זאת שזכתה באוסקר על 12 שנים של עבדות) משחקת דמות שנקראת Maz Kanata שהיא פיראטית חייזרית והיא תהיה בCGI.
תמונה
והנה מהסט, משמאל לימין: ג'ון וויליאמס, קיילין קנדי, לורנס קסדן (שכתב את האמפריה מכה שנית ובערך את שובו של הג'דיי) וג'יי ג'יי:
תמונה

קצת יצורים:
תמונה
תמונה

ואוסקר אייזיק על XWING החדשה:
תמונה

והקאסט שנחשף עד עכשיו:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin