Death_119 כתב:זה לא נועד לחסוך מקום, כבר בלתי אפשרי כיום לרדת בגודל הGate של הטרנזיסטור ובגודל הפיסי שלו, משמע - מאוד מוגבלים בכמה לוגיקה אפשר לעשות בכל פיסת סיליקון. המהפך שרואים עכשיו זה בערך כמו המהפך שראינו במעבדים, מהירות השעון דיי נעצרה בשל בעיות פיסיקאליות, אבל מנגד עוברים לעיבוד מקבילי במקום מעבד אחד על כל Die אנחנו רואים ארבעה ושמונה ויותר. גם כאן יעברו לבנות בקומות וירוויחו עוד מקום לעוד לוגיקה.
קיבלתי את ה-970 בעבודה כרגע (האריזה עצומה הגודלה), מאוד מקווה שאמזון לא ייבשו אותי בדבר הקוד לWitcher 3.
Nucleus_Dawn כתב:
לא היה רשום בעמוד המוצר שמקבלים את הקודים האלו?
גם אם לא קיבלת, אני בטוח שאחרי מייל זריז, תקבל.
For a limited time, get two of the most anticipated titles of the year, The Witcher 3: Wild Hunt and Batman: Arkham Knight with a qualifying GeForce GTX 970 or GTX 980 purchase.
Batman: Arkham Knight marks the epic ending to an award-winning series that leverages NVIDIA GameWorks for a visually stunning and captivating experience that draws you into every moment of the game.
The Witcher 3: Wild Hunt marks a new era in the RPG genre with next-generation visual fidelity, over 100 hours of immersive gameplay, and more than 36 alternate endings. Experience this epic journey set in a graphically stunning open world where every choice has its consequences.
To receive the bonus with purchase:
1. Add qualifying products described in the promotion to your Shopping Cart via the Add to Cart button
2. We will send you an e-mail with the free redemption code and instructions to redeem within 7-10 business days after the product ships.
DrKeo כתב:אני מרגיש שCDP מתנקמים בי שקניתי את הווצי'ר בGMG, אין קודים עד שהמשחק יוצא בזמן שמי שקנה בGOG כבר יכול להתחיל את הPRELOAD. המשחק יוצא עוד שלושה ימים.
Nucleus_Dawn כתב:
הוא לא יוצא ב19? שזה עוד שבוע?
Death_119 כתב:קיבלתי את הקודיםואני עושה preload לWitcher 3 (כי אותי CDP אוהבים כי אני לא דופק אותם כמו נדב ומצדד באויבים שלהם).
DrKeo כתב:אין ספק שאני בוגד שקנה את המשחק בזול יחסית, אמר הבן אדם שקבל אותו חינם
DrKeo כתב:ההגדה של עצבים:
שלמתי כסף על הוויצ'ר 3, הוא כבר נמצא באתרי טורנט, אני אפילו לא יכול לעשות PRE LOAD עדין.
bozeman כתב:אם אני כן יש לי פרי לאוד - עדיין זה נחשב לעצבים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 39 אורחים