Laskin כתב:אני לא חושב שזה יהיה הרוב בדור הזה. הביקורות לרוב קוטלות משחקים עם פריימרייט בעייתי, והמפתחים יודעים שזה פוגע להם בMETASCORE. גירסת הXO של PROJECT CARS היא בעלת FPS די נוראי לפי מה שקראתי, וזה מתבטא בציונים של הגירסה הזו.
עד כמה זה אכפת להם? תלוי... עד כמה זה משנה לצרכנים.
לדעתי זה משנה מספיק כדי שישנו את זה.
בדור הקודם לא ציפינו בכלל למשחקים בFULL HD, ובטח שלא ל-60 פריימים, היינו פתוחים להרבה יותר פשרות מאשר בדור הזה. אני מקווה.
Nucleus_Dawn כתב:
GTA לא. לא בדור הקודם ולא בזה שלפניו.
גם AC לא. לא בדור הקודם ולא בנוכחי.
גם FC3 לא עבד בFPS טוב בדור הקודם. גם FC4 לא. בדור הנוכחי 4 עבד בסדר, כי הוא רק פורט מדור קודם.
זה לא שמור למשחקי עולם פתוח, כמובן. לא חסרים משחקים מסדרוניים וסגורים שעובדים על FPS מתחת ל30. ראינו את זה בTLOU ובכל המשחקים של FROM (ב360 DS2 עבד אחלה. בPS3 הוא היה בעיקר מתחת ל30).
אני משוכנע שיש עוד המון, שאני פשוט לא זוכר.
bling כתב:דור קודם הסטנדרט היה 720P ולזה כן אנשים ציפו, מתי בכלל לאנשים ולביקורות היו ציפיות מ FPS? זה שבכלל מזכירים את זה על הוויטצ'ר 3 בביקורות זה מפתיע כי לרוב הם עיוורים אפילו למשחק כמו GTA5 שרץ על הדור הקודם ב 20+ FPS קבוע בעיר, אבל כמו שראית בציונים של הוויטצ'ר זה לא נראה שפגע יותר מדי, הזכירו את העניין אבל לא יותר מזה.
אני מסכים שיש יותר מודעות לעניין מבעבר, אבל אני חושב שמהר יתרגלו מחדש למצב שהיה בדור הקודם ללא תלונות יותר מדי, קשה לי לראות מפתחות מוותרות על לדחוף כמה שיותר את הקונסולות גם על חשבון FPS.
Death_119 כתב:אני מדבר על הפס4.
Death_119 כתב:מדהים, השטויות בGAF אשכרה תפסו מים. הדיון לגבי השינמוך שעבר הWitcher מאז 2013 הביא לתגובה רישמית מאחד המפתחים בחברה שמאשר שהWitcher עבר שינמוך. למה? כי הם לא ידעו ב-2013 איך יראו הפס4 והאקסבוקס One. ברגע שהם יצאו הם הבינו שהמשחק לא יוכל לרוץ על שתי הקונסולות והחליטו לכתוב אותו עבור הקונסולות (האקסבוקס היא למעשה המכנה הנמוך של המשחק) כאשר הפגיעה בפיסי היא ברורה:
http://whatifgaming.com/developer-insid ... en-out-why
bling כתב:זה לא נשמע לי הגיוני, כאילו אם לא היו קונסולות אתה רוצה לאמר שהדרישות מערכת המינימליות היו מתחילות מ 680GTX? כמה שהקונסולות חלשות מפתחי PC לא היו מורידים מחשבי PC מקבילים בכח מהדרישות המינימליות וכמעט אף חברה מסחרית לא יכלה לכתוב משחק AAA שמיועד רק לכמה מליונים בודדים שמחזיקים כרטיסי High End.
חוץ מזה תמיד אפשר לעשות שנמוכים רציניים, עובדה שדור שעבר משחקים כמו קרייסיס 3 ובאטלפילד הראו הפרש של דור לכל דבר בין הקונסולות ל PC, אז כן העיצוב של המשחק מבחינת אולי גיימפליי, העולם, פיזיקה, המורכבות של הסביבות וכו׳ צריך להתאים גם לדור הקודם, אבל מה מונע מהם לעשות Foilage ברמה גבוהה יותר, שיידרים עדיפים ורוב הטענות שמתייחסים אליהן ופשוט לבטל את זה בגרסת הקונסולות?
חוץ מזה למה אני אמור להאמין ללינק הזה שכאילו מדובר במישהו מ CDP? נראה מפוקפק, זה לא איזה מאמר בגיימספוט או דיגיטל פאונדרי שמבטיחים לנו שאכן הדובר מ CDP עם כל הכבוד.
Death_119 כתב:זה מה שמפריע לך, שהן מתחילות ב-660 ולא ב-680? כן, למה לא, סדרה 6 יצאה ב-2012, לפני כמעט שלוש שנים, סביר בהחלט להפוך אותה ללא רלוונטית. קרייסס עשה את זה בכיף לכל מה שהיה בזמנו.
Laskin כתב:אבל כבר יש מספיק הבדלים בין גירסת המחשב לקונסולות, ואם הם עבדו על אפקט עשן מתקדם - למה לזרוק אותו לפח? למה שלא יזרקו גם את הפרווה או סופר-סאמפלינג או HBAO+?
התנין כתב:יש הבדלים, אבל כשאני רואה השוואה אחד על אחד, אז ההבדלים באמת לא כ-א-ל-ה ניכרים לעין (GTA, dying light וכו'), להוציא דוגמאות חריגות כמו קרייסיס ששם באמת רואים הבדל עצום, אבל זה משחק שמלכתחילה תוכנן למחשב ורק אח"כ הוצא לקונסולות.
לעומת זאת, הבדלים כפי שנראו מהטריילר של הוויצ'ר לפני כשנתיים לבין המצג הנוכחי הם בהחלט משמעותיים וייתכן בהחלט שהדבר היה משפיע לרעה על המכירות בקונסולות, שהן למעשה הפלטפורמה שמצדיקה את קיומן של מפתחות המשחקים. להוציא את הסיבה שמניתי פה, אני לא רואה שום שיקול רציונלי העומד לעיניה של החברה לשנמך את הגדרות המשחק, לכל הפלטפורמות, בעולם בו יש כרטיסי מסך מפלצתיים. אם יש לכם הסבר טוב יותר לדפוס הפעולה הנ"ל, אתם מוזמנים להעלותו.
התנין כתב:יש רבים שמחזיקים כרטיסים חלשים מזה שציינת ועדיין טובים משמעותית מאלו שבקונסולות.
Laskin כתב:לא מבין מה הבעייה להוסיף אפקטים מתקדמים פשוט... אם הם כבר בנו מנוע שמאפשר למשל את העשן המדהים ההוא - למה להוריד אותו לגמרי מגירסת המחשב?
כמו פרווה מתקדמת - מי שרוצה שיפעיל, הרוב לא ישתמשו בזה.
התנין כתב:יש הבדלים, אבל כשאני רואה השוואה אחד על אחד, אז ההבדלים באמת לא כ-א-ל-ה ניכרים לעין (GTA, dying light וכו'), להוציא דוגמאות חריגות כמו קרייסיס ששם באמת רואים הבדל עצום, אבל זה משחק שמלכתחילה תוכנן למחשב ורק אח"כ הוצא לקונסולות.
לעומת זאת, הבדלים כפי שנראו מהטריילר של הוויצ'ר לפני כשנתיים לבין המצג הנוכחי הם בהחלט משמעותיים וייתכן בהחלט שהדבר היה משפיע לרעה על המכירות בקונסולות, שהן למעשה הפלטפורמה שמצדיקה את קיומן של מפתחות המשחקים. להוציא את הסיבה שמניתי פה, אני לא רואה שום שיקול רציונלי העומד לעיניה של החברה לשנמך את הגדרות המשחק, לכל הפלטפורמות, בעולם בו יש כרטיסי מסך מפלצתיים. אם יש לכם הסבר טוב יותר לדפוס הפעולה הנ"ל, אתם מוזמנים להעלותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 41 אורחים