matangt8 כתב:קיבלתי קלף של HL2 שהוא גירסה מיוחדתכבר אספתי 5 דולר מהקלפים האלה
עשיתי 190 דולר משני skins של CS:GO שאני מרבה לשחק..
matangt8 כתב:קיבלתי קלף של HL2 שהוא גירסה מיוחדתכבר אספתי 5 דולר מהקלפים האלה
Yahel12 כתב:
עשיתי 190 דולר משני skins של CS:GO שאני מרבה לשחק..
matangt8 כתב:היי אני לא שואף להגיע לזה חחח אבל אם המטרה הייתה לבאס אז הצלחתה...
Yahel12 כתב:
לאלהיפך.. סתם כי זה אפשרי, אבל זה כמו להמר.. אתה יכול לפתוח המון קייסים ולא לזכות במשהו טוב ואז להפסיד גם.. אני פתחתי משהו כמו 10 וקיבלתי שני סקינים ששווים את המחיר הזה.. בכול מקרה זה שוק מטומטם שאנשים מוכנים לבזבז כסף על דברים קוסמטיים וגם סטים וגם אני מרוויחים מהעניין, אני לא אוהב את זה אבל זה מה שיש.
Yahel12 כתב:
לאלהיפך.. סתם כי זה אפשרי, אבל זה כמו להמר.. אתה יכול לפתוח המון קייסים ולא לזכות במשהו טוב ואז להפסיד גם.. אני פתחתי משהו כמו 10 וקיבלתי שני סקינים ששווים את המחיר הזה.. בכול מקרה זה שוק מטומטם שאנשים מוכנים לבזבז כסף על דברים קוסמטיים וגם סטים וגם אני מרוויחים מהעניין, אני לא אוהב את זה אבל זה מה שיש.

DrKeo כתב:סלח לי אם אני אקח בנצ׳מארק שבו טייטן בלאק, כרטיס חזק מה290x בבערך 20-30% (תלוי בבנצ׳מארק), מפסיד לו. נצטרך לחכות שלושה שבועות.
Yahel12 כתב:
אני יודע שזה רק בנצ'מארקים, עדיין זה משמח לראות שהתחרות אמיתית
Laskin כתב:המוד הכי מגניב עד כה לGTA V
תריצו לקראת הסוף אם אין לכם סבלנות, שם הוא באמת משתגע עם זה.
זה אשכרה נראה כמו משהו שהייתי רוצה לראות בDLC מטורף... הלוואי וישתגעו עם ההרחבות בקטע מטורף, אפילו כוחות על או משהו עם החייזרים שלהם.
יכול להיות מרענן מאוד לראות תוכן כזה מרוקסטאר ולא רק דרך מודים.
רק שלא יעשו זומבים, זה ממש נמאס וRDR עשה את זה כבר.
matangt8 כתב:אני צריך עזרה,חבר רוצה לקנות מחשב גיימינג מאחר והמחשב שלו כבר זחל (GTS 240 עם I3 ישן). יש לו תקציב של 5500 שקל. אשמח אם תעזרו לי עם המפרט. (המלצתי לו משהו דומה לשלי ואני חושב שאפשר להשיג משהו טוב יותר..)

bozeman כתב:אבל המחיר.... מה המחיר...
swym כתב:אותי גם מעניין לדעת מה המימדים שלו ומה צריכת החשמל, בטח אם השמועה שהוא מתבסס על קירור מים נכונה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים