bling כתב:שיחקתי קצת ב TF2, מן הסתם נוב מוחלט אבל התגעגעתי לשליטת עכבר ב FPSים תחרותיים, עולם אחר.
אמרו לי שאם אהבתי את ET יהיה לי יחסית קל להתחבר למשחק הזה, חיפשתי class עם רייפל ולא מצאתי משהו כזה, לא מת על הנשקים שזמינים לי בהתחלה.
וזה הכל בפינתנו, בלינג מדבר על משחקים שיצאו ב 10 השנים האחרונות מאז ששיחק במחשב.
Yahel12 כתב:Counter strike:global offensice? סופר תחרותי, ממכר מאתגר וקשה מאוד.. אני משחק המון.. גם יש לי את ההיסטוריה של cs:s אבל זה כבר משהו אחר.. ממליץ אם אתה רוצה FPS שבאמת דורש כישרון ותחרותי מאוד.
האמת שלא יודע אם כישרון זו המילה המתאימה פשוט המון יכולת וכישרון ביחד
Laskin כתב:VR SLI - Provides increased performance for VR apps. Multiple GPUs can be assigned a specific eye to dramatically accelerate stereo rendering. With the GPU affinity application programming interface, VR SLI allows scaling for PCs with two or more GPUs.
Klayman כתב:יש Summer Sale גדול בGOG. אגב, בGOG יש אפשרות לקבל REFUND עד 30 יום, ושם אתם פאקינג מקבלים עותק חסר DRM של המשחק. אז במקרה הזה GOG>STEAM&ORIGIN.
Klayman כתב:בGOG? בתיאוריה? אתה יכול לסיים את כולו וגם לשמור עותק שלו אחרי שתקבל REFUND. אין שום DRM על משחק שהורדת מGOG. קח את קובץ ההתקנה, ותעביר אותו גם לכל האינטרנט, והוא עדיין יעבוד.
bling כתב:[="Klayman"]בGOG? בתיאוריה? אתה יכול לסיים את כולו וגם לשמור עותק שלו אחרי שתקבל REFUND. אין שום DRM על משחק שהורדת מGOG. קח את קובץ ההתקנה, ותעביר אותו גם לכל האינטרנט, והוא עדיין יעבוד.[/]
אז מה מונע מאנשים לקנות משחק, לסיים אותו בחודש ולבקש החזר, טוב ליבם?
What if I don't want to bother with trying to get my game working? All I want is my money back!
Our top priority is to help you get the game working, and this means that we will require some cooperation from you. We won't ask anything extravagant, or super time-consuming, like a system reinstall, but if you absolutely refuse to try anything, we won't be able to determine whether the problem can be fixed or not, and won't be able to issue a refund.
This is especially relevant if there are some glaring issues with your computer, like DirectX faults, or drivers that are ancient, or even missing.
We know that, since we're the Internet's leading DRM-free gaming platform, our Money Back Guarantee offer here is open to a certain amount of abuse. If you're being a bad person who's abusing our trust of you and asking for a whole lot of your games to be refunded and we can't resolve your problems, we'll have to stop offering you refunds.
So don't be that guy. No one likes that guy.
How many games can you ask for money back? We're humans here, so there's no hard numbers. If it seems like you're exploiting us, we'll let you know and tell you that this will be your final refund offer from us.
אז מה מונע מאנשים לקנות משחק, לסיים אותו בחודש ולבקש החזר, טוב ליבם?

DrKeo כתב:מפתחי אינדי טוענים שמאז מדיניות ההחזרים של STEAM המכירות שלהם צנחו ב70%. מסתבר שבגלל שסטים מרשים 4 שעות של משחק לפני שמחזירים, בגלל שהרבה משחקי אינדי הם פחות מ4 שעות, אנשים מסיימים אותם ואז מחזירים אותם.
bling כתב:DrKeo כתב:מפתחי אינדי טוענים שמאז מדיניות ההחזרים של STEAM המכירות שלהם צנחו ב70%. מסתבר שבגלל שסטים מרשים 4 שעות של משחק לפני שמחזירים, בגלל שהרבה משחקי אינדי הם פחות מ4 שעות, אנשים מסיימים אותם ואז מחזירים אותם.
חשבתי שהם מרשים שעתיים רק, 4 שעות זה באמת מגיע לגבול של ה Abuse, אבל 70%? נשמע לי ירידה קצת מוגזמת, ברור שיש המון אנשים לא ישרים אבל לא חשבתי ברמה כזו.
DrKeo כתב:bling כתב:DrKeo כתב:מפתחי אינדי טוענים שמאז מדיניות ההחזרים של STEAM המכירות שלהם צנחו ב70%. מסתבר שבגלל שסטים מרשים 4 שעות של משחק לפני שמחזירים, בגלל שהרבה משחקי אינדי הם פחות מ4 שעות, אנשים מסיימים אותם ואז מחזירים אותם.
חשבתי שהם מרשים שעתיים רק, 4 שעות זה באמת מגיע לגבול של ה Abuse, אבל 70%? נשמע לי ירידה קצת מוגזמת, ברור שיש המון אנשים לא ישרים אבל לא חשבתי ברמה כזו.
כמובן שמדובר בשלושה מפתחי אינדי שבוכים, יכול להיות שמדובר במשהו מאוד נקודתי. גם יכול להיות שהמשחקים שלהם קטסטרופה ובגלל זה יש אחוז החזרות גדול. כנראה שהם לא בדיוק אורי והיער העיוור
DrKeo כתב:מפתחי אינדי טוענים שמאז מדיניות ההחזרים של STEAM המכירות שלהם צנחו ב70%. מסתבר שבגלל שסטים מרשים 4 שעות של משחק לפני שמחזירים, בגלל שהרבה משחקי אינדי הם פחות מ4 שעות, אנשים מסיימים אותם ואז מחזירים אותם.
בחדשות AMD, זה רשמי ויהיה 390X עם 8GB GDDR5 בנוסף לגרסת 4GB.
בחדשות NVIDIA, השמועות החדשות גורסות שסדרת פסקל תצא כבר בQ1 2016 על 16NM כשNVIDIA מדלגת על 16NM למקסוואל. אם זה נכון אז אנחנו הולכים לראות חתיכת קפיצה מטורפת, גם מדובר בארכיטקטורה חדשה שהולכת להיות קפיצה גדולה מאוד לפי השמועות, גם מדובר בירידה ל16NM וגם מדובר במעבר לזיכרון HBM. סדרה 1000 הולכת להיות מטורפת
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 46 אורחים