נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 02 יוני 2015, 21:16

השבח לאללה! הגיע הזמן.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 21:20

איזה יופי, בדיוק למחשב החדש שלי!
גם דיירקס X12, גם ווינדוס חדש, גם מקבלים החזרים מ VALVE (מתי סוני מתי!?), זמן טוב להיות PC גיימר :D

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 יוני 2015, 21:23

תכלס זה תמיד זמן טוב :).
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 יוני 2015, 21:34

lol 'מיישרים קו עם EA'.

האחת מציעה ריפאנד במשך 72 שעות מהרכישה רק על המשחקים שהיא פיתחה, השנייה מציעה ריפאנד במשך השבועיים הראשונים מרכישת המשחק - ל*כל* משחק שנמצא בחנות, כולל DLC. יחי ההבדל 'הקטן'. אפשר לזקוף לזכות EA שהם התחילו עם פוליסה טובה שאולי הפעילה 'לחץ' על ואלב לאמץ גם כן. אבל במקום למהר ולעשות משהו רק כדי לבטל את היתרון של אוריג'ין בנושא, ואלב עבדו על פוליסה נרחבת ונדיבה הרבה יותר שלמיטב ידיעתי שוב יוצרת תקדים חיובי ומעלה את הרף בכל הנוגע לתוכן משחקים דיגיטלי.

זה כנראה מסביר למה ואלב עובדים גם על דרך ספירת שעות משחק גם במצב אופליין.

אגב, לבקש ריפאנד למשחק שקניתם שיום אחרי לפתע קיבל מבצע, ולקנות את המשחק מחדש במחיר המבצע בכסף שקיבלתם חזרה - ואלב לא מחשיבה את זה כאביוז של השיטה. אז כבר אין את הבאסה הזאת במידה ואתם קונים ישירות מסטים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 23:40

שיחקתי קצת ב TF2, מן הסתם נוב מוחלט אבל התגעגעתי לשליטת עכבר ב FPSים תחרותיים, עולם אחר.
אמרו לי שאם אהבתי את ET יהיה לי יחסית קל להתחבר למשחק הזה, חיפשתי class עם רייפל ולא מצאתי משהו כזה, לא מת על הנשקים שזמינים לי בהתחלה.

וזה הכל בפינתנו, בלינג מדבר על משחקים שיצאו ב 10 השנים האחרונות מאז ששיחק במחשב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 23:43

bling כתב:שיחקתי קצת ב TF2, מן הסתם נוב מוחלט אבל התגעגעתי לשליטת עכבר ב FPSים תחרותיים, עולם אחר.
אמרו לי שאם אהבתי את ET יהיה לי יחסית קל להתחבר למשחק הזה, חיפשתי class עם רייפל ולא מצאתי משהו כזה, לא מת על הנשקים שזמינים לי בהתחלה.

וזה הכל בפינתנו, בלינג מדבר על משחקים שיצאו ב 10 השנים האחרונות מאז ששיחק במחשב.

שמעתי שwing commander 4 משחק פצצה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 23:47

קודם אני צריך לעבור על דיגר ודייב :P

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 03 יוני 2015, 00:36

Counter strike:global offensice? סופר תחרותי, ממכר מאתגר וקשה מאוד.. אני משחק המון.. גם יש לי את ההיסטוריה של cs:s אבל זה כבר משהו אחר.. ממליץ אם אתה רוצה FPS שבאמת דורש כישרון ותחרותי מאוד.

האמת שלא יודע אם כישרון זו המילה המתאימה פשוט המון יכולת וכישרון ביחד

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 יוני 2015, 06:43

נקווה לראות גם את EA מרחיבה את ההחזרים הכספיים שלה. אגב, אני לא חושב שואלב יצאה עם התכנית הזאת מטוב ליבה, אלא יותר כדי להשוות ולעלות על EA ובנוסף, על מנת להרגיע את הצרות שהתחילו להיות לה עם האיחוד האירופי בשנה האחרונה..

בכל מקרה, זה מבורך וזה היה צריך לבוא מואלב, כמובילת השוק, לפני שנים. מי יודע, אולי ואלב סופסוף תקבל ציונים נורמליים במתן שירות לקוחות.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 יוני 2015, 11:05

Yahel12 כתב:Counter strike:global offensice? סופר תחרותי, ממכר מאתגר וקשה מאוד.. אני משחק המון.. גם יש לי את ההיסטוריה של cs:s אבל זה כבר משהו אחר.. ממליץ אם אתה רוצה FPS שבאמת דורש כישרון ותחרותי מאוד.

האמת שלא יודע אם כישרון זו המילה המתאימה פשוט המון יכולת וכישרון ביחד

מכיר את CS יותר מדי טוב, לא מתחבר כל כך לסגנון הזה, אני אוהב aim ארקדי יותר כמו ב ET וגם ב TF2 הסגנון די דומה.
מה שכן ל CS יש את סרטוני הפראגים הכי טובים שיש.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 03 יוני 2015, 13:35

בהשוואה בין EA לואלב, מישהו זוכר אם EA מגבילה את הrefund שלה ללא יותר משעתיים שימוש? מספר אחר כלשהו?

Laskin כתב:VR SLI - Provides increased performance for VR apps. Multiple GPUs can be assigned a specific eye to dramatically accelerate stereo rendering. With the GPU affinity application programming interface, VR SLI allows scaling for PCs with two or more GPUs.

למה זה נשמע לי מוכר...
http://www.amd.com/en-us/innovations/so ... -gaming/vr

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2015, 14:43

כן, אבל אם נסתמך על העבר - רק טומב ריידר הבא הבא יתמוך בזה ;)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 יוני 2015, 19:35

יש Summer Sale גדול בGOG. אגב, בGOG יש אפשרות לקבל REFUND עד 30 יום, ושם אתם פאקינג מקבלים עותק חסר DRM של המשחק. אז במקרה הזה GOG>STEAM&ORIGIN.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 יוני 2015, 20:02

Klayman כתב:יש Summer Sale גדול בGOG. אגב, בGOG יש אפשרות לקבל REFUND עד 30 יום, ושם אתם פאקינג מקבלים עותק חסר DRM של המשחק. אז במקרה הזה GOG>STEAM&ORIGIN.

וכמה שעות אפשר לשחק בו לפני שזכאים לקבל החזר?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 יוני 2015, 20:12

בGOG? בתיאוריה? אתה יכול לסיים את כולו וגם לשמור עותק שלו אחרי שתקבל REFUND. אין שום DRM על משחק שהורדת מGOG. קח את קובץ ההתקנה, ותעביר אותו גם לכל האינטרנט, והוא עדיין יעבוד.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 יוני 2015, 20:27

Klayman כתב:בGOG? בתיאוריה? אתה יכול לסיים את כולו וגם לשמור עותק שלו אחרי שתקבל REFUND. אין שום DRM על משחק שהורדת מGOG. קח את קובץ ההתקנה, ותעביר אותו גם לכל האינטרנט, והוא עדיין יעבוד.

אז מה מונע מאנשים לקנות משחק, לסיים אותו בחודש ולבקש החזר, טוב ליבם?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 יוני 2015, 21:23

bling כתב:[="Klayman"]בGOG? בתיאוריה? אתה יכול לסיים את כולו וגם לשמור עותק שלו אחרי שתקבל REFUND. אין שום DRM על משחק שהורדת מGOG. קח את קובץ ההתקנה, ותעביר אותו גם לכל האינטרנט, והוא עדיין יעבוד.[/]

הוא לא אוטומטי, הם צריכים להסכים שזה מסיבה טובה כמו בעיה טכנית:
What if I don't want to bother with trying to get my game working? All I want is my money back!
Our top priority is to help you get the game working, and this means that we will require some cooperation from you. We won't ask anything extravagant, or super time-consuming, like a system reinstall, but if you absolutely refuse to try anything, we won't be able to determine whether the problem can be fixed or not, and won't be able to issue a refund.
This is especially relevant if there are some glaring issues with your computer, like DirectX faults, or drivers that are ancient, or even missing.

ואם יש לך דפוס הם ידעו גם לטפל בך:
We know that, since we're the Internet's leading DRM-free gaming platform, our Money Back Guarantee offer here is open to a certain amount of abuse. If you're being a bad person who's abusing our trust of you and asking for a whole lot of your games to be refunded and we can't resolve your problems, we'll have to stop offering you refunds.
So don't be that guy. No one likes that guy.
How many games can you ask for money back? We're humans here, so there's no hard numbers. If it seems like you're exploiting us, we'll let you know and tell you that this will be your final refund offer from us.

אז כן, אתה יכל לגנוב משחק אחד, כנראה גם יותר, אבל מתי שהוא הם יסמנו אותך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2015, 22:27

אפילו לא צריך לחכות חודש. אפשר לקנות, להוריד ולהחזיר. העותק ישאר לך על המחשב והוא יהיה פעיל כי אין DRM.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 06 יוני 2015, 18:25

מי שלא גילה איך עושים תחנת מוזיקה משלך בGTAV הנה המדריך: http://www.pcgamer.com/how-to-create-a- ... -in-gta-5/

זה אפילו עובד באונליין :)
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2015, 23:43

אם היה וקסלים לפני 10 שנים הייתי מצביע :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2015, 11:58

מפתחי אינדי טוענים שמאז מדיניות ההחזרים של STEAM המכירות שלהם צנחו ב70%. מסתבר שבגלל שסטים מרשים 4 שעות של משחק לפני שמחזירים, בגלל שהרבה משחקי אינדי הם פחות מ4 שעות, אנשים מסיימים אותם ואז מחזירים אותם.

בחדשות AMD, זה רשמי ויהיה 390X עם 8GB GDDR5 בנוסף לגרסת 4GB.
תמונה

בחדשות NVIDIA, השמועות החדשות גורסות שסדרת פסקל תצא כבר בQ1 2016 על 16NM כשNVIDIA מדלגת על 16NM למקסוואל. אם זה נכון אז אנחנו הולכים לראות חתיכת קפיצה מטורפת, גם מדובר בארכיטקטורה חדשה שהולכת להיות קפיצה גדולה מאוד לפי השמועות, גם מדובר בירידה ל16NM וגם מדובר במעבר לזיכרון HBM. סדרה 1000 הולכת להיות מטורפת :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 יוני 2015, 12:02

DrKeo כתב:מפתחי אינדי טוענים שמאז מדיניות ההחזרים של STEAM המכירות שלהם צנחו ב70%. מסתבר שבגלל שסטים מרשים 4 שעות של משחק לפני שמחזירים, בגלל שהרבה משחקי אינדי הם פחות מ4 שעות, אנשים מסיימים אותם ואז מחזירים אותם.

חשבתי שהם מרשים שעתיים רק, 4 שעות זה באמת מגיע לגבול של ה Abuse, אבל 70%? נשמע לי ירידה קצת מוגזמת, ברור שיש המון אנשים לא ישרים אבל לא חשבתי ברמה כזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2015, 12:06

bling כתב:
DrKeo כתב:מפתחי אינדי טוענים שמאז מדיניות ההחזרים של STEAM המכירות שלהם צנחו ב70%. מסתבר שבגלל שסטים מרשים 4 שעות של משחק לפני שמחזירים, בגלל שהרבה משחקי אינדי הם פחות מ4 שעות, אנשים מסיימים אותם ואז מחזירים אותם.

חשבתי שהם מרשים שעתיים רק, 4 שעות זה באמת מגיע לגבול של ה Abuse, אבל 70%? נשמע לי ירידה קצת מוגזמת, ברור שיש המון אנשים לא ישרים אבל לא חשבתי ברמה כזו.

כמובן שמדובר בשלושה מפתחי אינדי שבוכים, יכול להיות שמדובר במשהו מאוד נקודתי. גם יכול להיות שהמשחקים שלהם קטסטרופה ובגלל זה יש אחוז החזרות גדול. כנראה שהם לא בדיוק אורי והיער העיוור :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 יוני 2015, 13:12

DrKeo כתב:
bling כתב:

כמובן שמדובר בשלושה מפתחי אינדי שבוכים, יכול להיות שמדובר במשהו מאוד נקודתי. גם יכול להיות שהמשחקים שלהם קטסטרופה ובגלל זה יש אחוז החזרות גדול. כנראה שהם לא בדיוק אורי והיער העיוור :)

זהו... הייתי מניח שמדובר פשוט במשחקים לא טובים.
יכול להיות שVALVE בטעות עלו על דרך להלחם בכל הshovelware והניסיונות הנצלניים של מפתחים לעשות קצת כסף מהיר? לא חסרים משחקים שיש בהם רק תוכן שנקנה בחנויות מודלים של UNITY והם בקושי שחיקים. נראה שעכשיו אפשר כבר להחזיר את ה"משחקים" האלו ופתאום לא קל לנצל את זה שאנשים לא מבקשים החזרים בסטים.
עכשיו, בלי להתכוון (או עם?) VALVE מצאו דרך לתת למשתמשים את האפשרות לסנן את המשחקים האלו בעצמם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 08 יוני 2015, 14:31

בחדשות AMD, זה רשמי ויהיה 390X עם 8GB GDDR5 בנוסף לגרסת 4GB.
תמונה

בחדשות NVIDIA, השמועות החדשות גורסות שסדרת פסקל תצא כבר בQ1 2016 על 16NM כשNVIDIA מדלגת על 16NM למקסוואל. אם זה נכון אז אנחנו הולכים לראות חתיכת קפיצה מטורפת, גם מדובר בארכיטקטורה חדשה שהולכת להיות קפיצה גדולה מאוד לפי השמועות, גם מדובר בירידה ל16NM וגם מדובר במעבר לזיכרון HBM. סדרה 1000 הולכת להיות מטורפת :)

והינה אתה גורם ל970 להיראות כבר כרטיס כל כך מיושן חחח
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 45 אורחים