bozeman כתב:יוניטי בהחלט שווה את ה-20-25$, בטח אחרי כל התיקונים. חווית משחק טובה מאוד ומעניינת יחסית (תקראו את הביקורת בנושא שלו).
בכל מקרה - זאת בעיה כשיש ויצר, בכל זאת הוא קרוב ל-20 שעות הסינגל...
bling כתב:אני רואה מחירים כאלו ועכשיו אני עוד יותר מתכווץ מבפנים עכשיו כשיש לי גם מחשב נורמלי, למה לקונסולות אין מבצעים כאלו ראבאק, שחקני הקונסולות צריכים לפתוח במרד
Klayman כתב:
אז יאללה בלינג!. GMG ממתינה לך
. Step over to the dark side!
bling כתב:זה חתיכת סיפור לחבר אותו לטלוויזיה וזה נראה לי מעפן לשחק על מסך מחשב כשאני יושב על כסא משרדי :/
Klayman כתב:Batman arkham Knight ב 40 אחוז הנחה בGMG עם הקוד: BATMAN-ARKHAM-SAVE40
תהנו.
Kazz כתב:חח, GMG מנסים לשרוף סידי-קיז שהם השיגו בדרך לא לגיטימית או משהו? אחלה דיל למי שנמנע מNUUVEM.
bling כתב:אני רואה מחירים כאלו ועכשיו אני עוד יותר מתכווץ מבפנים עכשיו כשיש לי גם מחשב נורמלי, למה לקונסולות אין מבצעים כאלו ראבאק, שחקני הקונסולות צריכים לפתוח במרד
bling כתב:תעדכנו פה כשיש מבצע טוב על אורי והיער העיוור בבקשה, אני לא הכי מעודכן בכל המבצעים שרצים על הפיסי ב 100 הפלטפורמות השונות שלו.
Nucleus_Dawn כתב:bling כתב:תעדכנו פה כשיש מבצע טוב על אורי והיער העיוור בבקשה, אני לא הכי מעודכן בכל המבצעים שרצים על הפיסי ב 100 הפלטפורמות השונות שלו.
אני ממליץ לך לעשות שני דברים.
אחד זה להתקין תוסף לכרום בשם enhanced steam. אז תוכל לראות את המחיר הנמוך הנוכחי של כל משחק (וההיסטורי).
אתה גם יכול להכניס משחקים לwishlist שלך בסטים ואז תקבל מייל ברגע שיש מבצע.
bling כתב:Nucleus_Dawn כתב:bling כתב:תעדכנו פה כשיש מבצע טוב על אורי והיער העיוור בבקשה, אני לא הכי מעודכן בכל המבצעים שרצים על הפיסי ב 100 הפלטפורמות השונות שלו.
אני ממליץ לך לעשות שני דברים.
אחד זה להתקין תוסף לכרום בשם enhanced steam. אז תוכל לראות את המחיר הנמוך הנוכחי של כל משחק (וההיסטורי).
אתה גם יכול להכניס משחקים לwishlist שלך בסטים ואז תקבל מייל ברגע שיש מבצע.
תודה, אני אעשה את זה, אבל מה עם כל שאר הפלטפורמות כמו ORIGIN, GMG, NUUVEM, GOG ובקיצור מליון חנויות ומקורות למבצעים, איך אפשר להשאר מעודכן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים