ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי swym » 28 יוני 2015, 16:24

הבעיה היא שאתה ממשיך להתווכח למרות שכל המספרים נגדך: ב-2014 יצאו בסטים פי כמה וכמה דמואים בהשוואה ל2007,2008,2009 או כל שנה בודדת אחרת במילניום הקודם. על הקונסולות כמות הדמואים רק הלכה וגדלה משנה לשנה.
השוואה שכזו צריכה לכלול תקופות זמן זהות, ואני מקווה שאתה מבין עד כמה מטומטם זה לטעון שבשנה מסוימת לא יצאה אותה כמות דמואים כמו עשור שלם בעבר. זו בדיוק אותה דוגמא מדיון המכירות: אם אין לך נתונים לגבות את ההכרזות המופרכות שלך, אל תבזבז את הזמן שלנו על להעלות אותן מלכתחילה. זו תבנית חוזרת שכבר הוזהרת לגביה בדיון אחר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יוני 2015, 16:27

רק שהדמואים בסטים גדולים כי יש פי כמה יותר משחקים כל שנה בסטים והם מגיעים מאינדים קטנים ומפיצות עצמאיות לרוב. אני מנחש שקאז מדבר על משחקים גדולים, שפעם היית מקבל דמואים לHL ולDEAD RISING או לRE5 או לCALL OF DUTY והיום אין בכלל משחקים גדולים שמוציאים דמואים פחות או יותר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 יוני 2015, 18:01

ואלב הוציאה בטא לסטים OS 2.0. והוו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 יוני 2015, 18:01

ואלב הוציאה בטא לסטים OS 2.0. והוו.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 יוני 2015, 18:04

Klayman כתב:ואלב הוציאה בטא לסטים OS 2.0. והוו.

זה אומר גם סורס 2 או שאין קשר?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 יוני 2015, 18:30

לא נראה לי שיש קשר. אבל דוטא 2 כבר עבר שדרוג למנוע הזה והבטא מתחילה בקרוב או משהו. לא באמת עוקב.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2015, 20:13

כן, זה כזה פטתי שDOTA 2 זה המשחק SOURCE 2 הראשון. החברה הזאת ויתרה על פיתוח משחקי AAA.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יוני 2015, 20:23

DrKeo כתב:כן, זה כזה פטתי שDOTA 2 זה המשחק SOURCE 2 הראשון. החברה הזאת ויתרה על פיתוח משחקי AAA.

זה ממש מבאס. מי יכל לצפות שנאבד את מפתחת המשחקים הכי טובה בעולם, בגלל שהם יהיו יותר מידי מצליחים בשביל להמשיך לפתח משחקים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2015, 20:44

זה מקרה קלאסי של רעלת כסף :)

הבעיה היא שהראש של החברה הזאת הוא לא מפתח משחקים, הוא מפתח מערכות הפעלה. ברגע שיש כסף לעשות מה שבא, כל אחד בחברה הזאת נודד לעשות מה שבא לו ואין 200 אנשים שישבו ויעשו AAA.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 יוני 2015, 20:50

אני די משוכנע שכיום אין בואלב אנשים שאשכרה יכולים להרים משחק בסגנון HL.

ואגב, זה בדיוק מה שאמרתי אחרי ששמעתי את הפודקאסט ההוא - גייב ממש מתגעגע לעבודה במיקרוסופט ולפיתוח מערכות הפעלה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2015, 11:27

Klayman כתב:אני די משוכנע שכיום אין בואלב אנשים שאשכרה יכולים להרים משחק בסגנון HL.

ואגב, זה בדיוק מה שאמרתי אחרי ששמעתי את הפודקאסט ההוא - גייב ממש מתגעגע לעבודה במיקרוסופט ולפיתוח מערכות הפעלה.

אני חושב שרוב הצוות הישן עדין שם, לפחות הגדולים. לדעתי רק קיילי ביילי עזב מהגדולים. חוץ מזה הם הוציאו משחק AAA גדול לפני 4 שנים, כלומר בטוח יש שם אנשים, השאלה מה הם עושים חוץ מאשר לעבוד על כל מני DOTA, מנועים ו-VR כל היום. אני מקווה שלא שמענו מהם כי הם בונים איזה חוויה בלעדית לVR, נראה לי שזאת התקווה האחרונה כי גייב צריך את זה בשביל לקדם את מערכת ההפעלה שלו :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 יוני 2015, 13:28

DrKeo כתב:
Klayman כתב:אני די משוכנע שכיום אין בואלב אנשים שאשכרה יכולים להרים משחק בסגנון HL.

אני חושב שרוב הצוות הישן עדין שם, לפחות הגדולים. לדעתי רק קיילי ביילי עזב מהגדולים. חוץ מזה הם הוציאו משחק AAA גדול לפני 4 שנים, כלומר בטוח יש שם אנשים, השאלה מה הם עושים חוץ מאשר לעבוד על כל מני DOTA, מנועים ו-VR כל היום. אני מקווה שלא שמענו מהם כי הם בונים איזה חוויה בלעדית לVR, נראה לי שזאת התקווה האחרונה כי גייב צריך את זה בשביל לקדם את מערכת ההפעלה שלו :)

אולי ביחד עם העבודה על סורס 2, הם גם באמת עבדו על משחק מלא והם פשוט לא חושפים אותו, כי הם רוצים לחשוף אותו איזה 3 חודשים לפני שהוא יוצא וזה בעצם סתם תהליך פיתוח רגיל, של 5-6 שנים, מחברה שפשוט לוקח לה המון זמן לפתח, כמו רוקסטאר, או בליזארד, או משהו כזה ואוף אין סיכוי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2015, 14:25

אולי כן, לצערנו גם אולי לא :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 יוני 2015, 19:08

נאאאא.. זה שלפני ארבע שנים יצא משחק בכלל לא אומר כלום. מאיפה אתה יודע מי נשאר בכלל ומי כבר המשיך הלאה? וגם אם הוותיקים עוד שם, אז מה? אולי כבר אין להם כח והם כבר שרופים ואין להם שום רצון להיכנס עכשיו ללופ של הפקת משחק AAA? בארבע שנים יכלו לקרות מלא דברים.

אני חושב שהם תיגברו משמעותית את אזור החומרה בחברה, אחרת לא היינו רואים את ה vr וכו' במצב כזה.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 יוני 2015, 21:11

מחשבה רנדומלית שצצה לי במוח, בזמן שעשיתי מבחן משנה שעברה:
ממש הייתי רוצה לנסות את השלט של VALVE עם GTA V.
זה המשחק היחיד שאי פעם גם לי לשנות את דעתי כל כך הרבה, על האם עדיף לי שלט, או עכבר ומקלדת. כשאני נוהג, ברור לי שעדיף לי שלט. כשאני יורה (בטח ובטח אם אני בגוף ראשון), אז הדיוק של העכבר הופך את הכל להרבה יותר כיפי וזורם.
יכול להיות שהשלט של VALVE יהיה בדיוק נקודת האמצע הנכונה בשבילי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2015, 21:41

דוגרי, אין לנו מושג. וכל נושא החומרה, זה קרה לפני שנתיים/שלוש, הם שכרו המון המון סופרסטארים של טכנולוגיה לבישה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 יוני 2015, 22:35

יש לנו את ''המושג'' מהריאיון של גייב אצל קילי - ''אם מספיק אנשים רוצים לעשות X הם עושים אותו''. כנראה שאנשים שם פשוט לא רוצים.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2015, 00:09

Klayman כתב:יש לנו את ''המושג'' מהריאיון של גייב אצל קילי - ''אם מספיק אנשים רוצים לעשות X הם עושים אותו''. כנראה שאנשים שם פשוט לא רוצים.

אולי מספיק אנשים רוצים לעשות שם משחק AAA לVR? :)

(תן לקוות יא פארטי פופר)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 יולי 2015, 01:09

Klayman כתב:יש לנו את ''המושג'' מהריאיון של גייב אצל קילי - ''אם מספיק אנשים רוצים לעשות X הם עושים אותו''. כנראה שאנשים שם פשוט לא רוצים.

אנשים רוצים... פשוט לא מספיק :P
או שמספיק אנשים רוצים וזה לוקח להם 7-8 שנים והם לא מגלים שום דבר לאף אחד, כי ככה ויום בהיר אחד הם ישיקו איזה IP חדש ומטורף, או המשך סופר מצופה.
ואולי אנשים פשוט לא רוצים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2015, 01:28

וכמו שגייב כבר אמר בראיון לפני שנה וחצי, את המשחק הבא שלהם הם יחשפו קרוב בצורה חריגה לשחרור. אז או שהם לא עובדים על כלום, או שהם מממשים את מה שגייב אמר לפני שנה וחצי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 יולי 2015, 06:41

מהפה שלכם....

מזמן לא רציתי לטעות כ"כ. מת למשחק חדש שלהם. עדיפות גדולה מאוד לסינגל פלייר. אבל אני גם לא ממש סומך על זה.. כי בראיון ההוא (אפשר לדפדף פה קצת אחורה ולראות מה כתבתי) גייב גם אמר ש"אם הם ישיקו סינגל חדש, זה יהיה רק על סמך הלקחים מפורטל 2". אולי זאת סתם הטעיה מכוונת אבל כל ה"אם נשיק.. אז רק על סמך" לא הציג לי תמונה כאילו משהו מתבשל בכלל. אני גם באמת לא רואה את האינטרס, מבחינתם כרגע. עדיף לעשות מלא כסף על משחקים של אחרים ובו זמנית לפתח passion projects כמו החומרה, שלא יזיקו יותר מדי לשורה התחתונה או לשם של החברה, אם יכשלו.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2015, 11:43

Klayman כתב:מהפה שלכם....

מזמן לא רציתי לטעות כ"כ. מת למשחק חדש שלהם. עדיפות גדולה מאוד לסינגל פלייר. אבל אני גם לא ממש סומך על זה.. כי בראיון ההוא (אפשר לדפדף פה קצת אחורה ולראות מה כתבתי) גייב גם אמר ש"אם הם ישיקו סינגל חדש, זה יהיה רק על סמך הלקחים מפורטל 2". אולי זאת סתם הטעיה מכוונת אבל כל ה"אם נשיק.. אז רק על סמך" לא הציג לי תמונה כאילו משהו מתבשל בכלל. אני גם באמת לא רואה את האינטרס, מבחינתם כרגע. עדיף לעשות מלא כסף על משחקים של אחרים ובו זמנית לפתח passion projects כמו החומרה, שלא יזיקו יותר מדי לשורה התחתונה או לשם של החברה, אם יכשלו.

בקיצור, כולנו מקווים ופחות או יותר מנחשים. הרי אם איזה משהו גדול היה בפיתוח אתה חושב שהוא היה חושף את זה אצל ג'ף קילי בראיון בפודקאסט? אין לנו שמץ מה הולך בחברה הזאת. אם בסוף יתברר שהם עובדים על משחק וזה לא משחק סינגל, אני זורק את המיקרופון והולך.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 יולי 2015, 15:02

DrKeo כתב:רק שהדמואים בסטים גדולים כי יש פי כמה יותר משחקים כל שנה בסטים והם מגיעים מאינדים קטנים ומפיצות עצמאיות לרוב. אני מנחש שקאז מדבר על משחקים גדולים, שפעם היית מקבל דמואים לHL ולDEAD RISING או לRE5 או לCALL OF DUTY והיום אין בכלל משחקים גדולים שמוציאים דמואים פחות או יותר.

RE6, Dead Rising 3 ו-Modern Warfare 3 קיבלו דמו - בכולם שיחקתי בעצמי. אני מניח שאם HL3 יצא מתישהו אז גם לו יהיה דמו (אגב, לא קיבלנו כבר הדלפות חצי רשמיות שהם עובדים על L4D3? גם לו אני בטוח שיהיה דמו. ל-2 היה)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 יולי 2015, 15:42

סווים אתה אוסף פה פירורים, בתכל׳ס דמואים זו חיה נכחדת, כל שבוע אני נכנס לחנות של סוני לראות אם העלו משהו וברוב המקרים אין כלום וכשיש משהו, זה תמיד זבלה שאני אפילו לא מכיר, איזה משחק פלאש שמעשהו פיתח והעלה לי ל PSN.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2015, 15:47

bling כתב:סווים אתה אוסף פה פירורים, בתכל׳ס דמואים זו חיה נכחדת, כל שבוע אני נכנס לחנות של סוני לראות אם העלו משהו וברוב המקרים אין כלום וכשיש משהו, זה תמיד זבלה שאני אפילו לא מכיר, איזה משחק פלאש שמעשהו פיתח והעלה לי ל PSN.

בדיוק, בסטים אני מתאגר אותך למצא דמו למשחק גדול מ2015. בזמנו על ה360 פעם בשבוע הייתי מוריד דמו גדול.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 69 אורחים