bling כתב:http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-spec-analysis-xbox-oneDF סוף סוף ערכו את ההשוואה בין 2 הקונסולות,הם היו נוכחים בפאנל של המהנדסים בהנחיית לארי הירב שם הם קיבלו קצת מידע ומספרים,בדקו מקורות ואישרו כמעט באופן סופי שה SPECS תואמים לגמרי לשמועות- קרי כרטיס מסך עם 12 cu ו 1.2 TF ובקיצור כל מה שהיה בdocs שדלפו.
הם מציינים שלפס4 יש יתרון בכרטיס המסך ובזיכרון (הם לא מעלים גאלמר את החשש שהבעת כלפי GDDR5) מה שמציב את הבוקס אולי בעמדה נחותה יותר מבחינת כח אבל הם מאוד מתלהבים מהטכנולוגיה והפונקציות האחרות שלא קשורות לכח נטו.
האמת היא שהם אומרים בדיוק את מה שטענתי :
Xbox One may well have a latency advantage over PS4 and power consumption will probably be lower, but GPU bandwidth - a key element in graphics performance - is indeed more limited on the Microsoft hardware.
ובגדול אני מסכים בהחלט עם רוב הדברים שהם אומרים על הפערים: כשזה מגיע לגרפיקה הPS3 בהחלט במצב הרבה יותר טוב, וה"חישובים בענן" הם בולשיט שיווקי שלא רלוונטי לרוב המוחלט של המשחקים שרצים בזמן אמת (אבל הי, תמיד יהיה נחמד לראות משחק Civilization שמתנהל בתורות עם AI אימתני שרץ בענן...)
רונן כתב:אני מצטער, גיא, אין פה דוגמאות. ביקשתי לדעת מה הבשורה למשחקיות, והבאת לי שמות של משחקים שכביכול עושים זאת. זה כמו לספר לי על יכולות AI יותר גבוהות. זה בסה"כ שיפור של הקיים. לא משהו חדש, בפרט לא הוסבר איך זה הופך את המשחקיות על פניה.
אז זה רק מתבטא בחלקיקים אורגניים? היכן הבשורה הגדולה? מדוע זה משנה מבחינת המשחקיות בין אם יהיו ממדיים ובין אם יהיו אורגניים? מזכיר לי את הדוגמה של נדב למים הריאליסטיים לשימוש בחידות, על אף שבאותו אופן ניתן להשתמש באותן חידות גם במים בטכנולוגיה ישנה יותר.
אולי יש אמת בדבריכם, אך אתם נכשלים בלהסביר אותם.
...ואולי לך זה לא אכפת, אז עלא כיפאק, אני רק ראיתי לנכון לציין שזה לא ממש משחק (גרילה) שאני זוכר במיוחד בדור המשחקים הזה, ואני מניח שיש סיבה. יש לי ציפיות אחרות מהמשחקים שלי. יהיה נחמד אם ישוויצו ביכולות הטכנולוגיה במשחקים ממש טובים, לא רק טובים.
דווקא הבאתי שמות של משחקים שקיימים כאיום אבל לא מסוגלים לעשות את זה, במיוחד כדי שיהיה לך יותר קל לתפוס מה המשחקים החדשים יוכלו לעשות. אבל אם אתה לא מצליח להבין אפילו את זה, איך בדיוק יהיה אפשר לנהל איתך דיון תאורטי על משהו חדש לחלוטין שלא קיים כיום? הרי אתה לא מבין אפילו במה הכוונה לחלק אורגני במשחק - כזה שחוקים פיזיקליים חלים עליו. אולי באמת עדיף שנשאל את זה ככה: שיחקת בכלל בחיים שלך בבאנג'ו N&B? או במיינקראפט? וכמה שעות יש לך על RFG? אי אפשר להסביר לך על הדור הבא לפני שתבין בכלל מה הולך בדור הנוכחי.
כי הרי מן הסתם יש לך ציפיות אחרות מהמשחקים שלך: קנית Wii בתחילת הדור ככה שחדשנות טכנולוגית במשחקים כנראה מעולם לא הכי דיבר אליך. מה שאני לא מבין במקרה הזה, הוא למה אתה ממשיך לשאול על חדשנות טכנולוגית כשהיא לא באמת מעניינת אותך מלכתחילה (ובספק שבכלל מבין אותה)?
Kazz כתב:אם הקונסולה תדרוש חיבור אחת ליום כדי שתוכל לשחק במשחקי סינגל בלי חיבור אז זה גרוע. לא, לי זה לא ישנה למרות שחוויתי מספיק בעיות תקשורת אבל מדובר בצעד רע. יש איזורים בארה"ב עם כיסוי רע ותקשורת לא אמינה. גם להתחבר פעם ביום זה קרוב לבלתי אפשרי עבורם. גם האפשרות לקחת את הקונסולה איתך לטיולים או למקומות בהם אין חיבור נגיש ולשחק במה יש לך יורד מהפרק. שלא נדבר על כל המדינות המתפתחות שהONE תכשיל את עצמה מלתקוע יתד בהם ולהשאיר את סוני כאופציה היחידה.
אנשים, כדאי קצת להירגע עם ההשמצות ההדדיות שהלכו פה.
אבל קאז, תענה לי על זה: היום אתה לוקח את הקונסולה איתך הרבה לטיולים? אולי לקמפינג? מחבר אותה ואת הטלוויזיה שלקחת איתך לגנרטור חשמל בשטח? תזכורת: למעט מקרים כאלו שגם ככה לא פרקטיים (בכל זאת, קונסולה זה לא לפטופ על בטריה) אנחנו חיים בעשור השני של המאה ה-21, וקיים חיבור זמין אפילו במקומות נטולי wifi וספק אינטרנט קווי - פשוט כי אפשר לקבל היום את הכל דרך hotspot שכל אחד בעל טלפון סלולרי יכול להפעיל.
לא שזה משנה: אני די בטוח שבסופו של דבר החיבור ידרש רק לפעולות מסוימות (נניח אימות דיסק, או בשביל פיצ'רים מסוימים שמשתנים בין משחק למשחק), לא בתזמונים מסוימים. אחרת כל מה שאתה צריך זה לזייף את השעון בקונסולה... או שיש לך דרך טובה להסביר איך מיקרוסופט תצליח לאכוף פצצת זמן שמחייבת להתחבר לאינטרנט בלי החיבור עצמו לאינטרנט?
DrKeo כתב:4) למי שמצפה לעניין הטלביזיה בלי תמיכה של הוט או יס בONE צפוי קצת להתאכזב. כל מה שיש בONE זה HDMI IN, כלומר היא מקבלת את הוידאו והאודיו של הממיר אבל איך היא שולטת עליו?
HDMI מאפשר להעביר אותות שליטה. יש המון תקנים שונים, אבל הם מצליחים להסתדר: יש לי למשל טלוויזיה של SONY ששולטת על מערכת קולנוע ביתית של SAMSUNG דרך חיבור הHDMI.
Nigga כתב:גיא, שחר, סוויס, קליימן, אתם מוכנים להסביר לי למה אתם מגנים על ה Xbox One?
אני לא מבין את הבקרת נזקים שלכם, כולנו ראינו את אותה החשיפה? מה יש לכם?
אולי במקום להיאחז בקש תתחילו להפנים שאנחנו (הגיימרים) כבר לא על הכוונת של מיקרוסופט..
העקשנות שלכם להמשיך לדבר על ה Xbox One כאילו היא קונסולת משחקים עוד תגרום לכם להתקרחות.
למה להגן על הקונסולה? אמרתי כבר שבלי שהם יורדים מהקטע של לשלם 50$ עבור מולטיפלייר באונליין אני לא מתכוון לקנות אותה - בטח לא כפלטפורמה למשחקי מולטיפלייר.
אבל בתכלס הפיצ'רים לא מעניינים אותי ומה שאכפת לי ממנו זה כמה שיותר משחקים על הקונסולה שאני בוחר לשלם עליה: מיקרוסופט סיפקה לי את זה בדור הנוכחי, ונכון לעכשיו היא גם מבטיחה לי יותר משחקים אקסלוסיביים בשנה הראשונה ממה ששמעתי שסוני מבטיחה לי, ככה שנראה לי שהפוקוס לא השתנה עד כדי כך. כשנדע באיזה משחקים מדובר בפועל יהיה על מה לדבר.