דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2013, 14:00

Kazz כתב:לא יאומן.
רק שוב אגיד שהמשפט הבא זה משהו שקאוטיק אמר וש-סוויס לא רואה שום בעיה איתו:
"העובדה שהרוב המוחלט של האנשים שמתלוננים על זה שהם יהיו צריכים להיות מחוברים פעם ב24 שעות, הם אנשים שמחוברים לאינטרנט 24/7".

האם שניכם מבינים מה זה 'עובדה'? האם שניכם מבינים שמה שהמשפט הזה אומר זה טמטום אחד גדול כי קאוטיק שלף את זה מהתחת? האם שניכם מבינים מה עליכם לעשות כדי להגיד שהמצב שמתואר במשפט הוא 'עובדה'?

אני לא יודע מה קרה, אבל כנראה רוב האנשים פה החליקו על הראש במעבר לווקסלים. אני חושש שכל נסיון לעשות מווקסלים פורטל לדיון רציני על משחקים גורלו כשלון לאור התגובות, הטיעונים והלוגיקה שמוצגים פה ע"י קאוטיק, סוויס ואחרים.

כן... החלטתי שאני מסכים עם שחר שזאת עובדה. לא רוצה להסכים? TOUGH.

יש בעיה עם הזמנים של הפסוטים שגורם פה לבלבול :|
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2013, 14:45

Nigga כתב:גיא, שחר, סוויס, קליימן, אתם מוכנים להסביר לי למה אתם מגנים על ה Xbox One?
אני לא מבין את הבקרת נזקים שלכם, כולנו ראינו את אותה החשיפה? מה יש לכם?
אולי במקום להיאחז בקש תתחילו להפנים שאנחנו (הגיימרים) כבר לא על הכוונת של מיקרוסופט..
העקשנות שלכם להמשיך לדבר על ה Xbox One כאילו היא קונסולת משחקים עוד תגרום לכם להתקרחות.

אה? בקרת נזקים? לא יודע מה איתך אחי אבל אנחנו כנראה גיימרים שונים. כבר כתבתי שאני כנראה הבן אדם פה בפורום (האמת שכנראה שי משתמש כבד כמוני) שמשתמש בקונסולה הכי הרבה מבחינת האפשרויות השונות. אני לא רוצה לחבר מחשב לטלוויזיה. כלומר המחשב שלי מחובר אבל אני מעדיף לא להשתמש בוא בטלוויזיה.

לי לא מפריע אותנטיקציה, מבחינתי אמרתי שזה יכול להוליד גם דברים שיש בהם משהו שהוא לטובת המשחקים. כנ"ל על קינקט שחייב להיות מחובר. אני שונא... שונא! את הזמן שלוקח לעבור בין נטפליקס לבין פיפא... שונאאאאא!!! זה מעצבן אותי ברמות.

עם זאת כבר אמרתי שכל המסיבת עיתונאים הרגישה לי די MEH כמסיבת עיתונאים. באופן כללי אמרתי שכנראה תהיה לי החלטה קשה מאוד איזו קונסולה לרכוש קודם כי בסופו של יום הכי חשוב זה המשחקים ובנושא הזה שתי החברות הולכות להפציץ.

מה אתה באמת רוצה ומה קשור בקרת נזקים (די זה כזה ישן כבר לבלבל את המוח על זה, אני אחרון הפאנבויים וכך גם נדב וגם קליימן וגם עומר ובאופן כללי כל מי שמגיב פה. גם אתה אני לא חושב שאתה פאנבוי בכלל אז צא מהסרט). אני לא יודע.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Almogj
Minion

הודעהעל ידי Almogj » 23 מאי 2013, 15:04

Nigga כתב:גיא, שחר, סוויס, קליימן, אתם מוכנים להסביר לי למה אתם מגנים על ה Xbox One?
אולי במקום להיאחז בקש תתחילו להפנים שאנחנו (הגיימרים) כבר לא על הכוונת של מיקרוסופט..
העקשנות שלכם להמשיך לדבר על ה Xbox One כאילו היא קונסולת משחקים עוד תגרום לכם להתקרחות.

צודק לגמריי. די חלאס רואים כבר על מיקרוסופט שזה לא תהיה קונסולה מעולה לגיימרים אלא לכל המשפחה... לא יודע כמה הסוני 4 תהיה טובה לגיימרים אבל האקסבוקס one יהיה סוג של לכל המשפחה[חוויית מולטימדיה או משהו כזה] עזבו כבר. זה לא כמו ה 360. זה פשוט לא נראה טוב

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2013, 15:32

Nigga כתב:מה אני רוצה? אני לא רוצה שום דבר. אני פשוט חושב על הימים של ה Plug&Play ולא יכול שלא להתבאס. לאן התדרדרנו ינעל רבאק.
אם סוני גם תלך בכיוון הזה עם ה PS4 תהיה בטוח שאני אהיה לא פחות ווקלי כמו שאני עכשיו. זה פשוט מתסכל.
והעובדה שחלקכם פשוט משלימים עם זה ומנסים להחליק כל דבר כאילו זה מים פשוט מדהימה אותי. לא נתפס.

אז ראשית כל אנחנו כמו שאמרתי גיימרים שונים מאוד שמצפים לדברים שונים מאוד מהקונסולה. שנית למעט נושא האינטרנט אני לא רואה מה כל כך יותר מסובך פה.

אבל בתאכלס על מה אתה חושב שאני "מחליק"?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מאי 2013, 16:17

אני מכיר את כל הIP של RARE וזה לא מתאים לי לשום IP. אם אנחנו מדברים על לוק ראליסטי שממש כולל אנשים ודמויות אנושיות הגיוניות ולא דובונים פרוותיים אז זה:
1) משחק קז'ואל כמו קינקט ספורט עם איזה גלשן רחיפה או צניחה חופשית
2) סוג של תמונה מוזרה מPERFECT DARK
3) סגנון גרפי חדש לKILLER INSTINCT
4) סתם תקווה הזויה לBLAST CORPS למרות שאין מצב
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2013, 16:38

DrKeo כתב:אני מכיר את כל הIP של RARE וזה לא מתאים לי לשום IP. אם אנחנו מדברים על לוק ראליסטי שממש כולל אנשים ודמויות אנושיות הגיוניות ולא דובונים פרוותיים אז זה:
1) משחק קז'ואל כמו קינקט ספורט עם איזה גלשן רחיפה או צניחה חופשית
2) סוג של תמונה מוזרה מPERFECT DARK
3) סגנון גרפי חדש לKILLER INSTINCT
4) סתם תקווה הזויה לBLAST CORPS למרות שאין מצב

זה בטוח משחק קינקט. זה יותר מידי fun for the family הסגנון המצוייר הזה של הבחור.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2013, 01:12

swiss-the-engine כתב:זה בטוח משחק קינקט. זה יותר מידי fun for the family הסגנון המצוייר הזה של הבחור.

אולי זה סוג של PILOT WINGS משולב עם קינקט ספורט 3 או משהו כזה. אולי זה סתם קינקט ספורט 3 עם מיני משחק של סקיידייבינג או משהו כזה. בקיצור, כנראה שזאת לא החשיפה הגדולה של הAAA שאמור להיות מRARE. אני די בטוח שהם לא מפגרים מספיק בשביל לשים בתפריט שמליון איש יראו תמונה של משחק אמיתי שהם רוצים להכריז עליו.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 23 מאי 2013, 17:13

GolanBerlin כתב:
חחחח, מה שאמרתי זה שתמיד נדב אומר שנינטנדו גרועה במסיבות עיתונאים ובלהציג דברים. הוא תמיד אומר שהתצוגה של ה-Wii U היתה מבישה. אז אמרתי, שאם התצוגה של ה-Wii U מבישה, אין ספק שגם התצוגה של ה-Xbox One היתה מבישה כפליים. כמעט נרדמתי אתמול. לפחות הראו את ה-COD החדש, ואז גמרתי. אבל חוץ מזה, היה משעמם.

אני חושב שבהצהרת כוונות היא לא נכשלה: יש בסיס טכנולוגי מרשים (קינקט והקישוריות הרבה), מערכת הפעלה שאין שני לה, ושלט מעולה.

לשחקנים הייתה שם הצהרת כוונות משמעותית מאוד: 15 משחקים במהלך השנה הראשונה. העניין הוא, שזו בסה"כ הצהרת כוונות, ועצם האכזבה נובע מכך שלא קיבלנו אף מידע לגבי מהותם.

מייקרסופט חייבת לשמור כמה קלפים ל-E3, כפי שסוני שומרת (את החשיפה של הקונסולה עצמה), זה כדי ליצור ציפייה ודריכות לקראת E3, שיהיה להן במה לגנוב תשומת לב. ולהזכירך, נינטנדו בתחילה חשפה רק את השלט.

אבל כן, יש מקום לכמה סייגים שהושמעו כאן: יש ויכוח לגבי הפער הטכנולוגי, הגישה למשחקי יד שנייה, ביצוע אקטיבציה למשחקים (תלות ברשת), התלות בקינקט, הצורך להיות מחובר מדי זמן-מה לרשת (ככל הנראה), וכן הלאה.

DrKeo כתב:תהנה מיותר הולכי רגל ו-AI טוב יותר לכל הדמויות שיתנהגו בצורה ראליסטית יותר. את הדוגמאות על המים שהבאתי לפני שבוע בערך באחד הת'רדים פה אי אפשר לעשות בדור הקודם, דברתי ארוכות על זה שעד עכשיו כל מה שמים יכלו לעשות זה לעלות ולרדת כמו איזה מעלית ושם נגמרו היכולות של מה שאפשר לעשות אותם. אבל עזוב אותך מזה, תאר לך GTA שכל העיר הריסה סטייל מה שהולך ברד פאקשן גרילה או קראקדאון או אינפמס (אני לא יודע אם הדור הקרוב יהיה מספיק חזק לזה אבל אולי זה שאחריו), זה חדשני כי מעולם לא שחקת במשהו כזה וזה גיימפליי חדש ואדיר שלא יכלת להנות ממנו לפני.

שוב, AI טוב יותר, ושאר הדוגמאות שהבאת, הם לא מהפכה בעיניי. אלה אותם הדברים שמזמן היו קיימים, רק בשיפורים.

ואתה ממשיך לומר "היכולות של מה שאפשר לעשות איתם", אבל לא מפרט מהן אותן יכולות לגיימפליי. איזה חידות חדשות ניתן ליישם באמצעותן, שלא היה ניתן לפני כן.

mega כתב:מעניין אם זה בגלל שהחברות לא יכולות להתאפק או בגלל ש E3 השנה הולך להיות כ"כ מפוצץ שלא יהיה זמן להראות את הכל.

זה כי ב-E3 המון משחקים יתחלקו בתשומת הלב, לא כי היא תהיה מפוצצת באופן מיוחד. החברות רוצות שהמשחקים שלהן ייהנו מתשומת לב בלעדית. לכן מקדימות את ההמולה.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2013, 01:25

רונן כתב:ואתה ממשיך לומר "היכולות של מה שאפשר לעשות איתם", אבל לא מפרט מהן אותן יכולות לגיימפליי. איזה חידות חדשות ניתן ליישם באמצעותן, שלא היה ניתן לפני כן.

ברצינות? נתתי כבר כל כך הרבה דוגמאות שכבר בא לי להקיא מלחשוב על חדשות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 מאי 2013, 18:01

swiss-the-engine כתב:לא קשור למיק' זה אומר לא קשור למיק'. מפתח רוצה לעשות הגבלות דרקוניות? שיהיה לו לבריאות. להתלונן שלא ידעת אחרי שרכשת את המשחק או משהו כזה זה בערך כמו לומר לא ידעתי שחייב אינטרנט בשביל לשחק מולטי. כן מולטי זה כבר ברור לכולם אבל אם יהיו תקדימים בנושא אז אנשים ילמדו לשים לב לעובדה הזאת (NEEDS ONLINE CONNECTION IN ORDER TO PLAY ALL GAME MODES) במשחקים שכיום לא נראה לי שצריך להתייחס לנקודה הזאת.

מה גם שאתה לא מתייחס לדינאמיות שאפשר להכניס למשחק כשאתה יודע ש100% מהקהל שלך הולך לשלוח מידע על המשחק כל 24 שעות.

מי קהל שבוי? אפשר למכור את הקונסולה. אתה לא שבוי בכלל. לא חסרים תחליפים.

מה שאמרתי על גולד זה לא מטופש בכלל. אתה מקבל AI טוב יותר עם כרטיס של 500$? אני חושב שזאת תהיה הנחה סבירה לחלוטין מבחינתי שלא וזאת למרות שאני לא שחקן PC. ההבדלים שתקבל בכרטיס מסך שבמחשב שלך יכולים להיות (חלק לפחות) מההבדלים שתקבל בין משחק 1005 לוקאל לבין משחק שהוא משולב.

סלח לי אבל התגובה שלך מפגרת.
חלאס כבר עם התגובות בסגנון ״תתמודד עם זה״ סטייל אדם אורת׳,זה דיון מטומטם.
אל תגיד לי לא חייב לקנות משחקים עם הגבלות דרקוניות,אם יש פתח להגבלות כאלו שמפתחות ינצלו אז זה חרא,אם פתאום יותר ויותר משחקים ישתמשו בזה כולל מותגים שאני אוהב אז זה יהיה ממש מבאס,להגיד אל תקנה זה בערך כמו שאשפוך את תסכולי אם יחליטו להפוך את סדרת מטאל גיר למשחק ריקודים לקינקט ותגיד לי משהו כמו: ״מה אתה מתלונן,מי הכריח אותך לקנות?״ אתה מבין שזאת צורת דיבור מטומטמת?

כנ״ל העניין של ״אתה לא שבוי תמכור את הקונסולה״,תגיד אתה צוחק עלי? אומנם אני לא מסכים הרבה פעמים עם קאז וגם חושב שהוא מגזים לפעמים אבל אם התגובות שלכם אליו הם בסגנון הזה אז אין פלא שהוא מתוסכל.
מה זה תמכור!? אני מודע לזה שאנחנו סכ״ה מתעסקים במשחקי וידאו ושום דבר רע שיכול לקרות הוא לא עניין של חיים ומוות אבל שוב,פשוט תגובה מפגרת שלך,למכור קונסולה אחרי שמייק הפכה אותה ללא שמישה עבורי ועבור המוני אנשים זה חתיכת עוול צרכני אדיר ובאסה גדולה,למה אני צריך עכשיו להפסיד כסף,זמן והתעסקויות עם כאב הראש הזה? נכון שזה לא כמו לקבל סרטן אבל תענה לעניין,ברגע שאתה מסכים שדברים יכולים להתגלגל למצב כזה זה אומר אוטומטית שאתה מסכים עם העמדה שלי ואין בכלל דיון בינינו אלא שאתה צריך לאמר שאני צודק וזה יכול להיות בעייתי או לחלופין להסביר למה אין כל סיכוי שבעולם שזה יקרה ולשכנע אותי כך שהחששות שלי לשווא,לא לאמר לי ״אז תמכור את המכשיר״ כמו איזו תגובה אטומה של איש בחליפה בלי שום סימפטיה כלפי וכלפי הצרכנים שידפקו.

גם בקשר לתוספת כח,אתה כל כך סומך על המניעים של המפיצות שרק ירצו לדחוף את הגבולות של המשחקים שלהן וישתמשו בחישובי ענן רק מתי שצריך ולא כדי לדפוק לי drm? כן בטח,תעשה לי טובה.
וגם אם זה היה המצב זה פשוט עצוב לתפיסתי מה שנהיה מקונסולות שחלק גדול מבסיס המשתמשים נדפק בגלל שאין לו אינטרנט מספיק יציב או מהיר בבית,אחת הסיבות שאני מעדיף קונסולות זה בגלל החוויה האחידה שיש לכולם ושאני יודע שאני תמיד מקבל ממנה את המקסימום,אז עכשיו גם מייק התפשרה לי על החומרה וגם היא מצאה פתח קל לכח נוסף שעל הדרך גם ידביק לי drm מציק ואני אפילו לא יכול להנות ממנו כמו שצריך כי לא באשמתי נדפקתי עם אינטרנט לא יציב,איזה כיף.

אבל עזוב את התפיסה שלי,התגובות בסגנון של ״תתמודד עם זה״ הן לא רציניות ויוצרות דיונים מטומטמים ושטחיים,חלאס עם זה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדש

הודעהעל ידי swym » 24 מאי 2013, 03:39

bling כתב:http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-spec-analysis-xbox-one
DF סוף סוף ערכו את ההשוואה בין 2 הקונסולות,הם היו נוכחים בפאנל של המהנדסים בהנחיית לארי הירב שם הם קיבלו קצת מידע ומספרים,בדקו מקורות ואישרו כמעט באופן סופי שה SPECS תואמים לגמרי לשמועות- קרי כרטיס מסך עם 12 cu ו 1.2 TF ובקיצור כל מה שהיה בdocs שדלפו.
הם מציינים שלפס4 יש יתרון בכרטיס המסך ובזיכרון (הם לא מעלים גאלמר את החשש שהבעת כלפי GDDR5) מה שמציב את הבוקס אולי בעמדה נחותה יותר מבחינת כח אבל הם מאוד מתלהבים מהטכנולוגיה והפונקציות האחרות שלא קשורות לכח נטו.

האמת היא שהם אומרים בדיוק את מה שטענתי :
Xbox One may well have a latency advantage over PS4 and power consumption will probably be lower, but GPU bandwidth - a key element in graphics performance - is indeed more limited on the Microsoft hardware.
ובגדול אני מסכים בהחלט עם רוב הדברים שהם אומרים על הפערים: כשזה מגיע לגרפיקה הPS3 בהחלט במצב הרבה יותר טוב, וה"חישובים בענן" הם בולשיט שיווקי שלא רלוונטי לרוב המוחלט של המשחקים שרצים בזמן אמת (אבל הי, תמיד יהיה נחמד לראות משחק Civilization שמתנהל בתורות עם AI אימתני שרץ בענן...)

רונן כתב:אני מצטער, גיא, אין פה דוגמאות. ביקשתי לדעת מה הבשורה למשחקיות, והבאת לי שמות של משחקים שכביכול עושים זאת. זה כמו לספר לי על יכולות AI יותר גבוהות. זה בסה"כ שיפור של הקיים. לא משהו חדש, בפרט לא הוסבר איך זה הופך את המשחקיות על פניה.

אז זה רק מתבטא בחלקיקים אורגניים? היכן הבשורה הגדולה? מדוע זה משנה מבחינת המשחקיות בין אם יהיו ממדיים ובין אם יהיו אורגניים? מזכיר לי את הדוגמה של נדב למים הריאליסטיים לשימוש בחידות, על אף שבאותו אופן ניתן להשתמש באותן חידות גם במים בטכנולוגיה ישנה יותר.
אולי יש אמת בדבריכם, אך אתם נכשלים בלהסביר אותם.
...ואולי לך זה לא אכפת, אז עלא כיפאק, אני רק ראיתי לנכון לציין שזה לא ממש משחק (גרילה) שאני זוכר במיוחד בדור המשחקים הזה, ואני מניח שיש סיבה. יש לי ציפיות אחרות מהמשחקים שלי. יהיה נחמד אם ישוויצו ביכולות הטכנולוגיה במשחקים ממש טובים, לא רק טובים.

דווקא הבאתי שמות של משחקים שקיימים כאיום אבל לא מסוגלים לעשות את זה, במיוחד כדי שיהיה לך יותר קל לתפוס מה המשחקים החדשים יוכלו לעשות. אבל אם אתה לא מצליח להבין אפילו את זה, איך בדיוק יהיה אפשר לנהל איתך דיון תאורטי על משהו חדש לחלוטין שלא קיים כיום? הרי אתה לא מבין אפילו במה הכוונה לחלק אורגני במשחק - כזה שחוקים פיזיקליים חלים עליו. אולי באמת עדיף שנשאל את זה ככה: שיחקת בכלל בחיים שלך בבאנג'ו N&B? או במיינקראפט? וכמה שעות יש לך על RFG? אי אפשר להסביר לך על הדור הבא לפני שתבין בכלל מה הולך בדור הנוכחי.
כי הרי מן הסתם יש לך ציפיות אחרות מהמשחקים שלך: קנית Wii בתחילת הדור ככה שחדשנות טכנולוגית במשחקים כנראה מעולם לא הכי דיבר אליך. מה שאני לא מבין במקרה הזה, הוא למה אתה ממשיך לשאול על חדשנות טכנולוגית כשהיא לא באמת מעניינת אותך מלכתחילה (ובספק שבכלל מבין אותה)?

Kazz כתב:אם הקונסולה תדרוש חיבור אחת ליום כדי שתוכל לשחק במשחקי סינגל בלי חיבור אז זה גרוע. לא, לי זה לא ישנה למרות שחוויתי מספיק בעיות תקשורת אבל מדובר בצעד רע. יש איזורים בארה"ב עם כיסוי רע ותקשורת לא אמינה. גם להתחבר פעם ביום זה קרוב לבלתי אפשרי עבורם. גם האפשרות לקחת את הקונסולה איתך לטיולים או למקומות בהם אין חיבור נגיש ולשחק במה יש לך יורד מהפרק. שלא נדבר על כל המדינות המתפתחות שהONE תכשיל את עצמה מלתקוע יתד בהם ולהשאיר את סוני כאופציה היחידה.

אנשים, כדאי קצת להירגע עם ההשמצות ההדדיות שהלכו פה.
אבל קאז, תענה לי על זה: היום אתה לוקח את הקונסולה איתך הרבה לטיולים? אולי לקמפינג? מחבר אותה ואת הטלוויזיה שלקחת איתך לגנרטור חשמל בשטח? תזכורת: למעט מקרים כאלו שגם ככה לא פרקטיים (בכל זאת, קונסולה זה לא לפטופ על בטריה) אנחנו חיים בעשור השני של המאה ה-21, וקיים חיבור זמין אפילו במקומות נטולי wifi וספק אינטרנט קווי - פשוט כי אפשר לקבל היום את הכל דרך hotspot שכל אחד בעל טלפון סלולרי יכול להפעיל.
לא שזה משנה: אני די בטוח שבסופו של דבר החיבור ידרש רק לפעולות מסוימות (נניח אימות דיסק, או בשביל פיצ'רים מסוימים שמשתנים בין משחק למשחק), לא בתזמונים מסוימים. אחרת כל מה שאתה צריך זה לזייף את השעון בקונסולה... או שיש לך דרך טובה להסביר איך מיקרוסופט תצליח לאכוף פצצת זמן שמחייבת להתחבר לאינטרנט בלי החיבור עצמו לאינטרנט?

DrKeo כתב:4) למי שמצפה לעניין הטלביזיה בלי תמיכה של הוט או יס בONE צפוי קצת להתאכזב. כל מה שיש בONE זה HDMI IN, כלומר היא מקבלת את הוידאו והאודיו של הממיר אבל איך היא שולטת עליו?

HDMI מאפשר להעביר אותות שליטה. יש המון תקנים שונים, אבל הם מצליחים להסתדר: יש לי למשל טלוויזיה של SONY ששולטת על מערכת קולנוע ביתית של SAMSUNG דרך חיבור הHDMI.

למה להגן על הקונסולה? אמרתי כבר שבלי שהם יורדים מהקטע של לשלם 50$ עבור מולטיפלייר באונליין אני לא מתכוון לקנות אותה - בטח לא כפלטפורמה למשחקי מולטיפלייר.
אבל בתכלס הפיצ'רים לא מעניינים אותי ומה שאכפת לי ממנו זה כמה שיותר משחקים על הקונסולה שאני בוחר לשלם עליה: מיקרוסופט סיפקה לי את זה בדור הנוכחי, ונכון לעכשיו היא גם מבטיחה לי יותר משחקים אקסלוסיביים בשנה הראשונה ממה ששמעתי שסוני מבטיחה לי, ככה שנראה לי שהפוקוס לא השתנה עד כדי כך. כשנדע באיזה משחקים מדובר בפועל יהיה על מה לדבר.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 23 מאי 2013, 20:01

חייב להגיד שאני כן מרוצה משירותי הטלוזיה שהמכשיר יתן לי
נכון שזה לא יהיה כמו באמריקה, אבל גם תמיכה ברמה מסוימת בשירותי התוכן הישראלי יהיו מועילים
לראות טלוזיה ובחלק השני לשחק משחק, לדבר בסקייפ ולראות שידור כדורגל
יש למכשיר הזה המון פונטציל, מסכים שהוא צריך להראות משחקים ( אבל אני לא מודאג כי יש את הE3 )
אבל אישית אני אוהב את זה שהמכשיר הוא קופסת מדייה נוחה לכל הבית
מקווה שבE3 אדע בדיוק מה היכולות שלו עם הטלווזיה ככה שיהיה יותר ברור מה יפעל בארץ
הדבר הזה ה, זה משהו שיכול להיות מאוד יעיל
אם רק יגידו שיש דרך כולשהיא להעביר את הגיטרה שלי מה360 לX1 אני יהיה בעננים
אבל חייב להגיד שכואב לי מאוד כרגע לדעת שהתוכן משחקים שלי, וזה תוכן רציני, לא יעבור לX1

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 מאי 2013, 20:04

מנהל הטכנולוגיה הראשי של EA יוצא במחמאות (מוגזמות?) כלפי הקונסולות של הדור הבא:

EA's CTO : PS4 & One architecturally 'a generation ahead of the highest end PC:'
Both the Xbox One and PlayStation 4 have adopted electronics and an integrated systems-on-a -chip (soc) architecture that unleashes magnitudes more compute and graphics power than the current generation of consoles. These architectures are a generation ahead of the highest end PC on the market and their unique design of the hardware, the underlying operating system and the live service layer create one of the most compelling platforms to reimagine game mechanics.

Our benchmarks on just the video and audio performance are 8-10 times superior to the current gen. The compute capabilities of these platforms and the data transfer speeds we can now bank on, essentially removes any notion of rationing of systems resources for our game engines

עוד בלינק:http://www.linkedin.com/today/post/article/20130522214715-10904058-the-technology-behind-xbox-one

קפיצה של פי 8-10 מהדור הקודם זה נחשב לראוי?
מה סדר גודל הקפיצה של הפס3 וה 360 מהדור של הפס2 והאקס בוקס למשל?

עריכה: מה קורה לפורום,למה ההודעות והזמנים משתגעים ככה?

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 23 מאי 2013, 20:11

בקשר לאנשים שחשבו מזה התמונה מאחורה:
http://www.vg247.com/2013/05/23/crackdo ... ial-tease/

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 מאי 2013, 04:31

טוב לא היתי בבית מהבוקר אז כמה תשובות

בעניין מתי MS תחליט לנתק את הLIVE של הXBOX ONE ,בXBOX המקורי זה היה בערך 10 שנים אחרי ההשקה ,לא זוכר במדויק
אבל זה 10 שנים מההשקה ,לא 10 שנים מסוף היצור והמכירה

הבעיה הגדולה זה נגיד שמחליטים לבטל את ההגנה המסריחה הזאת ,זה יצריך עדכון גדול יחסית לעקוף את ההגנה המובנת לכל מישחק
גם שלא מחוברים
בעצם להריץ שרת ווירטואלי בתוך הקונסולה ,כמו שפרצו את ההגנה של יוביסופט
ולא בטוח בכלל שMS תירצה לעשות את זה

בעניין תאימות לאחור לדור הבא ,מי הבטיח לכם את זה ?
רק בגלל שזה PC בעיקרון ? ,אנחנו לא יודעים מה יהיה בדור הבא ,ועם MS תחליט לתת תמיכה אחורנית ,או תחליט לישאר דווקא בתחום הזה
הצלחה או כישלון של הXBOX ONE יכול מאוד להשפיע ,והפעם סוני יוצאת באותו הזמן ,עם קונסולה קלה לפיתוח
ובלי חלק מהבעיות בPS3
סוני תנצח ביפן זה ברור לכולנו פה
סוני סיכוי מאוד טוב שתנצח באירופה
וסוני תיתן מילחמה חזקה בארצות הברית

הXBOX ONE גם מיתחרה בPC
וגם בטלוויזיות חכמות\סטרימרים\ממירים ומה לא ?

כרגע בגלל היד שניה הXBOX ONE מרגיש לי כמו איזה סמארטפון WIN 8

בעניין החיבור פעם ב24 שעות ,נגיד לצורך הדיון אתם צריכים להיות במלון כמה ימים ,לא משנה עם זה טיול ,או עבודה או מה שזה לא יהיה
לא מדבר על חול כרגע ,ובכוונה ,כי רוב הארצות הרבה יותר גדולות מישראל ,ולפעמים אנשים לנים במלון או אכסניה

אז נגיד שאתם לוקחים אתכם את הXBOX ONE ,ואחרי 24 שעות זה מישקולת שמנגנת רק סרטים ,וזה רק דוגמה אחת בודדה

עוד דוגמה ,אני מחפש דירה בצפון ,מאוד יכול להיות שאני יצתרך לשפץ ולתקן כמה דברים בעצמי לחסוך עלויות
וגם לפקח על אנשי מיקצוע

בגלל המרחק ,יכול להיות שאני ירצה לישון שמה לפעמים עד סיום העבודה
אבל אני לא ירצה לעשות אינטרנט ,כי זה רק לתקופה קצרה ,הXBOX ONE לא מתאימה לזה ,ויש אלף ואחד דוגמאות אחרות

חילים בבסיס עם אינטרנט מוגן \אנשים בחופשה בביקתה ביער \וכו וכו וכו
זה פשוט רעיון דבילי לחלוטין לחיב את זה על כל מישחק

סוני אומרת ככה ,עם חברה כמו EA רוצה לעשות את זה היא יכולה ,וכל חברה אחרת שרוצה
אבל לא חובה לעשות את זה ,וזה לא יהיה בכל מישחק PS4

למי שהזכיר את סטים ,גם סטים מאפשר הרבה מישחקים גם בלי אינטרנט אחרי ההתקנה

נינטנדו לפחות בינתים לא חוסמת ,אולי המסר שלה כמו של סוני ואולי היא מסרבת לחסום -לא יודע
אבל בינתים לא חסום (למרות שהגנה אזורית גם מעצבן ,אבל זה ענין אחר )

MS כן מחיבת ,ובאמת לא מבין למה מגינים אליה ?
עם זאת היתה EA היתם זורקים חרא על המסך ,עם זאת היתה נינטנדו אני היתי זורק חרא על המסך ,דווקא בגלל שאני מחבב את נינטנדו
עם זאת היתה סוני ,היתי חושב אליה מה שאני חושב על EA

אבל מיקרוסופט הקדושה ? ,רק בגלל שאחרי הRROD זה היה גן עדן לשחקני קור לכמה שנים עד שיצא הקינקט
שגם את זה שכחתם איך אפכו את ה360 מקונסולת קור ,ליותר ויותר פונה למישפחות

בקיצור אני מסכים עם אנגרי גו

עכשיו עם לא היה לי PC ,אלו הקונסולות הניחות שהיתי בוחר לפי הסדר

PS4 -הרבה מישחקי מולטיפלטפורם בגרפיקה טובה ולא מחיב חסימות יד שניה

WIIU -בילעדים של נינטנדו ובלי חסימות

XBOX ONE -מאוד דומה לPS4 ,אבל ההגבלות הורגות אותי

ככה שכן ,נינטנדו פישלה שהיתי בוחר PS4 לאומת WIIU ,למרות שאני חובב נינטנדו
אבל עם כל הכבוד הXBOX ONE פישלה יותר

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 מאי 2013, 20:41

kririn כתב:...

אני לא מאמין לך שהיית מעדיף WIIU על פני הבוקס גם עם כל ההגבלות אם לא היה לך PC.
אתה רוצה לאמר לי שאתה פשוט תעדיף לוותר לגמרי על הדור הזה וכל משחקי המולטי פלטפורם שהם הרוב הגדול והמוחלט שכולנו משחקים+על גראפיקה וטכנולוגיה מתקדמת רק בגלל שאתה לא יכול לשחק עם הקונסולה ביער?! :roll:

תעשה לי טובה קרירין,ואם התשובה שלך עדיין חיובית אז אתה חתיכת עוף מוזר שלא מייצג אפילו מליונית מהאנשים,כל בנאדם כמעט יעדיף את הבוקס עשרות מונים מעל ה WIIU גם אם כל התסריטים של החיבור פעם ב 24 שעות וללא משחקים משומשים ואפילו בתסריט רע שהמחירים ישארו זהים כמו היום,בקיצור כל הזוועות הכי גדולות ועדיין עדיף פי 100 בערך את הבוקס החדשה בערך לכל בנאדם ממוצע שאוהב משחקים.
רק בשביל זה שהמכשיר נתמך ע"י התעשייה ויקבל את כל משחקי המולטי פלטפורם זה עדיף לבד על ה WIIU,אפילו אם כל מה ש MS תעשה זה להתעסק בטלוויזיה,אפיליקציות וקינקט ללא בלעדי אחד לרפואה,זה בכלל לא בר השוואה.

קרירין זאת הודעת תגובה לך,הפורום תקע לי אותה באמצע שום מקום

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 23 מאי 2013, 20:52

לאיפה נעלמו כל ההודעות?

Kazz
Veteran

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדש

הודעהעל ידי Kazz » 23 מאי 2013, 21:03

swym כתב:אבל קאז, תענה לי על זה: היום אתה לוקח את הקונסולה איתך הרבה לטיולים? אולי לקמפינג? מחבר אותה ואת הטלוויזיה שלקחת איתך לגנרטור חשמל בשטח? תזכורת: למעט מקרים כאלו שגם ככה לא פרקטיים (בכל זאת, קונסולה זה לא לפטופ על בטריה) אנחנו חיים בעשור השני של המאה ה-21, וקיים חיבור זמין אפילו במקומות נטולי wifi וספק אינטרנט קווי - פשוט כי אפשר לקבל היום את הכל דרך hotspot שכל אחד בעל טלפון סלולרי יכול להפעיל.
לא שזה משנה: אני די בטוח שבסופו של דבר החיבור ידרש רק לפעולות מסוימות (נניח אימות דיסק, או בשביל פיצ'רים מסוימים שמשתנים בין משחק למשחק), לא בתזמונים מסוימים. אחרת כל מה שאתה צריך זה לזייף את השעון בקונסולה... או שיש לך דרך טובה להסביר איך מיקרוסופט תצליח לאכוף פצצת זמן שמחייבת להתחבר לאינטרנט בלי החיבור עצמו לאינטרנט?

לא, אני לא נוהג לעשות את זה. אבל אני לא מתייחס לדברים רק מתי שהם משפיעים עלי באופן ישיר. אני מסוגל להסתכל על משהו ולשקול את היתרונות והחסרונות שלו מבחינה עקרונית ומבחינה כללית גם כאשר זה לא בהכרח פקטור לשימוש האישי שלי.

זו לא שאלה אם קיים חיבור, זו שאלה של תדירות בעיות התקשורת. במקרה שיש דרישה להתחבר כל יום אז זה יעמיד בעיות להרבה אנשים, באמריקה ומחוצה לה.

אני לא רואה סיבה למה פיל האריסון ענה בצורה ישירה וברורה שיידרש חיבור כל יום אם אין להם דרך לגרום לזה לעבוד בלי פירצות ובלי שזה יהיה נכון מבחינה מסויימת. בהתחשב שמיקרוסופט מסרבת לתת תשובה חד-משמעית לעניין אז הגיוני להסיק שהיא כן תחייב התחברות כל X זמן כדי שתוכל להמשיך לשחק סינגל אופליין. אולי לאור התגובות הם ישנו את התזמון למשהו יותר נורמלי עבור כל המשתמשים. בכל אופן, אני לא רואה שום דבר חיובי ברעיון עצמו של יצירת תלות בין חיבור אינטרנטי למשחק אופליין למעט בשלב אשרור המשחק.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 23 מאי 2013, 23:22

באירוע שאלות עם מייגור נלסון, הוא העיר על עניין היד השניה כי שום דבר לא סגור. יש עוד כמה חודשים והם עוד שוקלים את כל הפרטים. בגדול הוא אמר שהם מכוונים שזה יהיה כמו ב-360.
יהיו עוד פרטים על הקונסולה ומה שהיא תגיע בE3 (הדסט למשל...) וגם לגבי הקונטרולר (כולל פרטים טכניים)
הוואן תתמוך גם בתלת מימד וגם ב4K
התמיכה הרשמית במדינות שכבר יש בהם לייב תמשך (יאי לנו!)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 מאי 2013, 09:18

קרירין קראת את מה שהבאתי שאמר מייגר נסלון - חצי מהדברים שכתבת לא נכונים והחצי השני - עדיין לא בטוח.
לשם הדוגמאות המופרחות שאתם צריכים להביא (באמת, אתה משפץ בית בצפון ולוקח איתך את הקונסולה? האם מישהו בעולם עשה את זה? ואותו אחד הוא זה שצריכים להתחשב בו?) דווקא יש דוגמאות הרבה יותר מוחשיות.
שני אחים עם חשבון לכל אחד על אותה קונסולה - האם הם יוכלו לשחק באותו עותק? והתשובה - כן! בקיצור, אנחנו לא בטוחים איך הולך להיות עניין האקטיבציה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 מאי 2013, 09:19

פחחח:
תמונה
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 24 מאי 2013, 09:44

מייג'ור נלסון פרסם כרגע תמונה של חפיסת המשחק לפורזה 5:
תמונה

האמת האי שאני די אוהב את העיצוב של החפיסות החדש.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 מאי 2013, 10:35

סוויס - כל מה שאני אומר, זה שאני לא מאמין שהקונסולה תעבוד בארץ ברבע מהיכולות שהוצגו. אם מחוסר תמיכה, חוסר בהסכמי זכויות יוצרים והלאה.

Kazz - אני עוד מחכה לתשובה. מה ההבדל בין אימות משחק באינטרנט (כמו שעושים מול סטים), לוגין לפורום, כתיבת הודעה, שליחתה, הצגה של ת'רד עמוס תוכן ועוד, לבין שליחה של כמה בייטים של מידע הלוך וחזור לשרתים של מיקרוסופט? אם אנשים יכולים לבצע את הפעולות הראשונות, למה שלא יוכלו לבצע את השניה?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 24 מאי 2013, 10:59

אחרי שהמניה של סוני עלתה בעקבות חשיפה של XBOX ONE
אז הגיע גם האפקט אל נינטנדו והמכירות של Wii U עלו ב-875 אחוז באמזון...

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 מאי 2013, 19:08

bling כתב:סלח לי אבל התגובה שלך מפגרת.
חלאס כבר עם התגובות בסגנון ״תתמודד עם זה״ סטייל אדם אורת׳,זה דיון מטומטם.
אל תגיד לי לא חייב לקנות משחקים עם הגבלות דרקוניות,אם יש פתח להגבלות כאלו שמפתחות ינצלו אז זה חרא,אם פתאום יותר ויותר משחקים ישתמשו בזה כולל מותגים שאני אוהב אז זה יהיה ממש מבאס,להגיד אל תקנה זה בערך כמו שאשפוך את תסכולי אם יחליטו להפוך את סדרת מטאל גיר למשחק ריקודים לקינקט ותגיד לי משהו כמו: ״מה אתה מתלונן,מי הכריח אותך לקנות?״ אתה מבין שזאת צורת דיבור מטומטמת?

כנ״ל העניין של ״אתה לא שבוי תמכור את הקונסולה״,תגיד אתה צוחק עלי? אומנם אני לא מסכים הרבה פעמים עם קאז וגם חושב שהוא מגזים לפעמים אבל אם התגובות שלכם אליו הם בסגנון הזה אז אין פלא שהוא מתוסכל.
מה זה תמכור!? אני מודע לזה שאנחנו סכ״ה מתעסקים במשחקי וידאו ושום דבר רע שיכול לקרות הוא לא עניין של חיים ומוות אבל שוב,פשוט תגובה מפגרת שלך,למכור קונסולה אחרי שמייק הפכה אותה ללא שמישה עבורי ועבור המוני אנשים זה חתיכת עוול צרכני אדיר ובאסה גדולה,למה אני צריך עכשיו להפסיד כסף,זמן והתעסקויות עם כאב הראש הזה? נכון שזה לא כמו לקבל סרטן אבל תענה לעניין,ברגע שאתה מסכים שדברים יכולים להתגלגל למצב כזה זה אומר אוטומטית שאתה מסכים עם העמדה שלי ואין בכלל דיון בינינו אלא שאתה צריך לאמר שאני צודק וזה יכול להיות בעייתי או לחלופין להסביר למה אין כל סיכוי שבעולם שזה יקרה ולשכנע אותי כך שהחששות שלי לשווא,לא לאמר לי ״אז תמכור את המכשיר״ כמו איזו תגובה אטומה של איש בחליפה בלי שום סימפטיה כלפי וכלפי הצרכנים שידפקו.

גם בקשר לתוספת כח,אתה כל כך סומך על המניעים של המפיצות שרק ירצו לדחוף את הגבולות של המשחקים שלהן וישתמשו בחישובי ענן רק מתי שצריך ולא כדי לדפוק לי drm? כן בטח,תעשה לי טובה.
וגם אם זה היה המצב זה פשוט עצוב לתפיסתי מה שנהיה מקונסולות שחלק גדול מבסיס המשתמשים נדפק בגלל שאין לו אינטרנט מספיק יציב או מהיר בבית,אחת הסיבות שאני מעדיף קונסולות זה בגלל החוויה האחידה שיש לכולם ושאני יודע שאני תמיד מקבל ממנה את המקסימום,אז עכשיו גם מייק התפשרה לי על החומרה וגם היא מצאה פתח קל לכח נוסף שעל הדרך גם ידביק לי drm מציק ואני אפילו לא יכול להנות ממנו כמו שצריך כי לא באשמתי נדפקתי עם אינטרנט לא יציב,איזה כיף.

אבל עזוב את התפיסה שלי,התגובות בסגנון של ״תתמודד עם זה״ הן לא רציניות ויוצרות דיונים מטומטמים ושטחיים,חלאס עם זה.

תראה מה אני יגיד לך... אתה חושב שהתשובה מפגרת? זכותך. אני חושב שהתשובה סבירות והגיוניות ביותר בהנחה שכולנו מניחים פה הנחות שונות ואין לנו כדור בדולח שמספר לנו על העתיד.
אכן זכותך וזכות קאז להיות מתוסכל וזכותכם לא לקנות את הקונסולה ולהראות למיק' שאתם לא תומכים בהתנהגות כזאת. כל דיבור מעבר לזה הוא די מיותר כל עוד אין לנו דוגמאות קונקרטיות להישען עליהם.

והנה קראתי כתבה ARShttp://arstechnica.com/gaming/2013/05/how-the-xbox-one-draws-more-processing-power-from-cloud-computing/ שמדברת על החישובים בענן ובדיוק כמו שאמרתי מדברים שם על דברים שהם לא רגישים ללאג שיוכלו לקבל בוסט רציני ושבמקרה שאין חיבור אז פשוט לא תקבל את הבוסט הויזואלי הזה.
אתה מבין עכשיו שמה שאני אומר הוא לא מפגר? אם לא יצאו מנקודת הנחה שכל מי שיש לו את הקונסולה לפחות מסוגל להתחבר לאינטרנט אז למה להשקיע (מבחינת המפתחת) שטכנולוגיה כזאת תעבוד כראוי? אם נשאר בדעה שלך אז אני יפסיד ואתה תרוויח קונסולה שעובדת כל הזמן בכל מקום, אפילו בקוטב הצפוני.

קליימן אני מאמין שאנחנו צריכים להבדיל בין היכולות לבין הסכמים עם ספקי תוכן. היכולות יעבדו ברובם המוחלט אבל דברים כמו NFL מן הסתם לא. מבחינתי אני מקווה שלפחות מה שיושק באירופה (בהנחה שישקיעו באירופה, כמו להביא את הפרמייר ליג) יעבוד בישראל. מסכים לגבי זה שחבל להתמקד רק בדוברי אנגלית, במיוחד לאור העובדה שהמסיבה הייתה פרטית והיה להם את כל הזמן שבעולם, אבל אני גם מבין שיש בעייתיות עם ספקי תוכן, הם ממש BACKWARDS ועתיקים במחשבה שלהם ויש סיכוי טוב שספקים אירופאים מבלבלים את המוח הרבה מעבר ליחס הכוחות הריאלי שלהם (כמות האנשים שהם מספקים להם את התוכן לעומת התוכן שמסופק לדוברי אנגלית) ואולי הם ויתרו על לבלבל איתם את המוח ובמקום זאת לחכות שהקונסולה תתפוס תאוצה ואז יהיה להם קצת יותר קל להתמקח איתם (אולי גם הכניסה של ווינפון תעזור להם בנושא... יש לא מעט מדינות אירופאיות שווינפון ממש תופס בהם תאוצה).
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 88 אורחים