Batman - Arkham Knight הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Batman - Arkham Knight הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יולי 2015, 17:49

האמת שזה נכון, אם שלמת על מחשב 1000$ אתה רוצה ביצועים של 1000$, שלא נדבר על זה שהגרפיקה הייתה נחותה לפס4 ועם פיצ'רים חסרים שהובטחו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 יולי 2015, 18:11

DrKeo כתב:האמת שזה נכון, אם שלמת על מחשב 1000$ אתה רוצה ביצועים של 1000$, שלא נדבר על זה שהגרפיקה הייתה נחותה לפס4 ועם פיצ'רים חסרים שהובטחו.

אבל לא הבנת.. הוא לא מדבר על באטמן. הוא מדבר על עליונות כללית כלפי משחקי קונסולה, כמו גרסאת ה ps360 של gta v.

ושוב אני שואל - הפיצ'רים שהובטחו היו בסרטון של נווידיה. איפה הם???
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יולי 2015, 19:56

אין לי שמץ, עשו סרטון מואץ וחשבו שהם יצליחו להוציא את זה לפועל עד השיגור?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 יולי 2015, 06:45

כבר אי אפשר לסמוך על אף אחד.
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 יולי 2015, 02:24

הצלחתי לגרום לגרסאת הpc לעבוד לי ושיחקתי איזה שעה סתם בשביל לראות איך היא רצה ומי נגד מי.
קודם כל, המצב לא עד כדי כך רע.. כלומר הוא רע, ועצם העובדה שהמשחק פחות טוב מהקונסולות בהגדרות הגבוהות ביותר (גם בלי קשר למפלצת שצריך בשביל להריץ אותו יציב בהגדרות האלו) היא בגדר ביזיון, אבל המשחק רץ לי יחסית יציב בהגדרות בינוניות (760gtx) וגם כשהוא נופל זה בקטנה וברמת המציק ולא ברמת הבלתי שחיק. המשחק עצמו נראה כמובן נהדר גם בלי האפקטים המתבקשים ושדרוג שהוא סטנדרט על הpc.
שלא תבינו לא נכון אני ממש לא עומד להמשיך לשחק בו ככה כי כן יש באגים של טעינת טקסטורות ודברים כאלו שקצת מוציאים מהמשחק ואני גם בטוח שעם פאץ מאסיבי המשחק ירוץ לי הרבה יותר טוב/יפה, ואני ממליץ לכולם להמתין לפאץ, אבל אם לא היה פאץ מאסיבי בדרך, המשחק לטעמי כן שחיק במצב כזה וכן הייתי מסיים אותו.

אגב, בשעה הזאת פחות התרשמתי לטובה מהמשחק (באטמן סטנדרטי בצורה אדירה, הבאטמוביל שעממה אותי בטירוף, הדחליל עושה רושם שעשה את השינוי הקיצוני ביותר בסדרה מההייליט של אסילום לאויב המשעמם בהסטוריה של באטמן.. אבל כאמור רק התחלה) אבל מה שכן הרשים אותי והיה קפיצה מרשימה ומורגשת מהמשחקים הקודמים היא העובדה שהכל רץ בזמן אמת כאילו בתוך גיימפלי ואין הפסקה לטעינה ולסרטונים "מבוימים" שאין שליטה בהם כשמדובר בדיאלוגים. זה אולי נשמע סתמי על הנייר אבל זה פשוט תפס אותי. מרשים מאוד ומרגיש נהדר.

אה, והגשם.. וואו הגשם נראה כל כך טוב

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 24 יולי 2015, 09:26

הסיבה היחידה שיצאתי וקניתי את גרסת הפס4 אחרי שקניתי את גרסת המחשב זה בגלל שהיא יציבה יותר. על המחשב הייתי מגיע למספר חד ספרתי בFPS..
מעבר לזה עשיתי כבר איזה 62 אחוז מהמשחק ואני חייב להגיד שלמרות שהקטעים עם הבאטמובייל מורגש שדחפו בכוח,אני נהנה מהם במיוחד בהתגנבות. לגבי הסיפור,אין מילים הוא לא מפסיק להפתיע אותי. בהחלט משחק השנה שלי כרגע D:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 24 יולי 2015, 22:54

matangt8 כתב:עשיתי כבר איזה 62 אחוז מהמשחק ואני חייב להגיד שלמרות שהקטעים עם הבאטמובייל מורגש שדחפו בכוח,אני נהנה מהם במיוחד בהתגנבות. לגבי הסיפור,אין מילים הוא לא מפסיק להפתיע אותי. בהחלט משחק השנה שלי כרגע D:

יפה מאוד, זו גם דעתי בדיוק. סוף־סוף מישהו שחושב כמוני על קטעי ההתגנבות בבאטמוביל. אני נהניתי ממנה. אפילו לא הייתי מוותר עליה בכלל שימושיה. בלעדיה המשחק הזה טוב פחות בהכרח. אבל אני מניח שזה נתון לוויכוח.

גם בעבורי מדובר במשחק השנה, בינתיים. MGS או Deus Ex יכולים לשנות זאת.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 25 יולי 2015, 00:06

אני מסכים שבלי באטמוביל המשחק יהיה פחות טוב כי עשו את גוטהם ענקית מדי בשביל לרחף. אולי יכלו לעשות יותר גיוון למשימות בלי באטמוביל אבל מה זה משנה,המשחק אדיר גם ככה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 יולי 2015, 19:15

טוב שיחקתי היום
בהתחלה עשיתי את ארלי קווין ,ואת ראד אוד או איך שקוראים לזה

בגדול מאכזבים מאוד ,ומאוד קצרים

אחרי זה התחלתי את המישחק ,מבחינת מיפרט ,יש לי I5 חזק יחסית
16 גיגה DDR3
אבל בכרטיס מסך רק 550TI ,אבל בגרסת ה2 גיגה
המישחק רץ בהגדרות הנמוכות ביותר ,והפרימים לא משהו ,אבל שחיק ,ויותר מעניין אותי לסיים את הסיפור ,לא רוצה לשדרג כרטיס רק בגלל שתי מישחקים כרגע
(GTA 5 השני )

מבחינת מישחקיות ,חלק כמו באטמן הקודמים ,חלק טנקמוביל ...
כן כן איזה אוטו ,הרכב מיתנהג כמו טנק רק מהיר ,לדעתי כרגע זה תוספת נחמדה

דבר לא נחמד ,זה ש"רוקנו את העיר" ,יש לי הרגשה שזה לא היה התכנון המקורי
אלה בגלל מיגבלות שהמפתחת ניתקלה בהם ,אבל אין לי מושג עם זה באמת המיקרה
המישחק גרפית ניראה טוב גם בהגדרות נמוכות ,טוב שאין לי קפיצות פרימים
אבל העיר ריקה ,

עוד דבר כבר בהתחלה ניתקלתי בבאגים ,שחיבו אותי לעשות ריסט לצקפוינט הקרוב
בגדול גם עם הכל היה פועל טוב ,לא חושב שלפי השעות הראשונות ,זה יתקדמות גדולה בסדרה
העניין שזה רחוק מלפעול טוב

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אוגוסט 2015, 16:55

טוב אז סיימתי את המשחק וחסר לי רק לעשות חידות רידלר כדי לקבל את הסוף האמיתי.
הרגשתי שהחלק השני של הקמפיין פחות טוב, יש שם כמה קטעי טנקמוביל מהגהנום, אולי מהבחינה הזו הרמה הקשה לא מומלצת לכולם כי מלחתכילה הטנק הוא לא בדיוק אלמנט מוצלח אבל אם רוב הזמן זה היה עוד נסבל או לא מזיק יותר מדי, בחלק המאוחר יותר של המשחק זה כבר מתחיל להרגיז ולהיות מוגזם.

הסיפור הראשי שסובב סביב איש הדחליל והמזימה שלו היה די גרוע, לא היה שום חיבור אליו והוא היה נבל גנרי ומשעמם למדי לצערי, יש אלמנט מסויים מבחינת הסיפור שמציל את כל העסק שאני לא יכול לפרט עליו מחשש לספוילרים, בלעדיו זה היה יכול להיות קטסטרופה מוחלטת.
הרבה מהתוכן צד די חלש, גם אלמנטים שיכולים להיות מגניבים כמו מרדפי באטמוביל נמאסים כשאתה צריך לעשות אותם 20 פעם, פשוט מאכזב שרוקסטדי ככה התדרדרה לפילרים זולים עם התוכן צד.

מה שכן יש כמה דברים מגניבים שם, בעיקר בחלק ממשימות הרידלר וחלק מהמבוקשים כמו הפינגווין ואולי טו-פייס, אבל סכ"ה לא מספיק תוכן טוב.
הקמפיין בגדול למרות החלקים הגרועים בו היה טוב בסכ"ה, אני לא אכחיש שהמשחק יכל לצאת טוב יותר ויש קצת אכזבה, אבל בגדול זה עדיין ממש אחלה משחק שמומלץ לחובבי הסדרה.

הייתי שם אותו מעל אוריג'ין אבל מתחת לסיטי ואסיילום, למרות שמבחינת גיימפליי הוא הרבה יותר מתקדם מאסיילום, בהקשר לזמנים שבהם כל אחד יצא והציפיות שהיו מהם אסיילום היה משחק טוב יותר, הוא הרגיש יותר מהודק ועם פחות פילר ולא היו בו אלמנטים מעצבנים כמו עם הטנקמוביל, גם היה לו THEME טוב יותר וחיבור גדול יותר לאווירה ולעולם.

בסופו של דבר אני חושב שעד כמה שתאהבו או תשנאו את המשחק תלוי בעד כמה תתבאסו/ תהנו מהבאטמוביל, אישית רוב המשחק היא לא הפריעה לי (חוץ מהקטעים המאוחרים יותר בקמפיין) ונהניתי מהאלמנטים של הפאזלים שהיו איתה לאורך הקמפיין, אבל אני יכול להבין מישהו שבגללה התאכזב מאוד מהמשחק כי בסופו של דבר הוא נשען עליה לא מעט.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 אוגוסט 2015, 20:22

:(. אוף. נשמע כמו שחששתי שהוא יהיה כל הזמן.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אוגוסט 2015, 20:30

כן אני חושב שמבחינתך כדאי להשיג אותו בסייל, אני אישית לא מתחרט על הקנייה אבל כן, בשביל אנשים שהם לא מעריצים שרופים מומלץ לחכות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוגוסט 2015, 20:33

אני כבר הבנתי שאני לא אשחק בו השנה. עדין לא תקנו אותו, אני רק בסקייליג' בוויצ'ר והקדימו את גרסת הPC של MGS5 לעוד 4 שבועות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 אוגוסט 2015, 09:06

המישחק פשוט לא טוב במיוחד
אבל הוא לא גרוע כמו AC יונטי

פשוט פורט לא מוצלח במיוחד ,של מישחק שבגדול חוץ מהבאטנק ,לא מוסיף יותר מידי לסדרה
גם עם הכל היה פועל מצוין ,זה לא היה מישחק השנה מבחינתי ,ולא קרוב לזה
אבל זה גם לא יהיה קרוב למשחק הגרוע של השנה

מה שכן האופטימיזציה כרגע מאוד גרוע ,לפחות בPC ,ואני משחק ברמה גרפית נמוכה משמעותית ,ממשחקי באטמן הקודמים
וזה להשאיר קצב פרימים נורמלי
ה550TI ,לא בדיוק דרג עליון ,אבל מריץ נחמד מישחקים כמו פאר קראי 4 לדוגמה
בבאטמן האחרון ירדתי לגרפיקת זנות ,רק שיהיה שחיק

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אוגוסט 2015, 10:04

אני עוד לא החלטתי אם אתחיל אותו לפני או אחרי MGS5... לכו תדעו, אולי גם לו יש מלא באגים שהורסים אותו...
עם היחס שקיבל קוג'ימה בחברה, אני גם לא אתפלא אם הוא עשה כמה באגים בכוונה :D

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 אוגוסט 2015, 10:49

אני לא חושב שיהיו בעיות כאלו עם MGS5
קיבלנו את הקדימון לפני ,והקדימון דורש חומרה הרבה פחות חזקה מבאטמן האחרון
גם לא היו באגים ברמה כזאת

אולי הוא יאכזב מסיבות אחרות ,אבל די ברור מהקדימון מה שמקבלים
בבאטמן מיתלהבים שאפשר לקבל המון שעות מישחק ,אבל כמו AC ,הרבה מאוד מזה זה פילרים
מה שאני כן אוהב ,זה הדיבוב ,הוא רוב הזמן מאוד מוצלח ,מזכיר את הסידרה המצוירת הישנה ,אותם מדבבים ?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אוגוסט 2015, 11:15

באגים זה לא רק ביצועים, אתה יודע... אין לי ספק שהוא יטוס ב-60 פריימים על מחשב סביר פלוס.
אבל זה כן עולם פתוח, מה שלא היה בGZ, ועם עולם פתוח מגיעות תקלות שעלולות להיות "שוברות-משחק".

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 אוגוסט 2015, 11:50

כן אבל לפחות בGZ ראינו את ההדגמה של המישחקיות +הביצועים
ככה שאני פחות מודאג מהבחינה הזאת

אני בכלל לא מבין איך WB הגיעה לרמת פשלה כזאת עם באטמן ,לפי מה שהבנתי המנוע הגרפי לא חדש
אלה איזה גירסה של אנריל 3
רוקנו את העיר ,אני מעריך לשפר ביצועים ,ובכל זאת פישלו

מה עשו ? כיוונו את המישחק רק למיפרטים דרג גבוה ? ,רוב השוק יושב על בינוני ומטה שיבדקו נתונים בסטים
אולי המישחק ניראה פיצוץ באיזה אולטרה מיפרטים ,אבל הם לא תימחרו או פירסמו את המישחק ,כמו איזה מישחק ניאו גיאו בשנות ה90
מה גם שגרסאות הקונסולות זה יחסית למחשב מישחקים מודרני ,דרג בינוני מינוס

אבל עוד הפעם ,עם התלונות ,זה לא המישחק הגרוע בעולם ,מאוד מאכזב ,כן
אין לי לא XBO או PS4 להשוות ,אבל לפי מה שקראתי ,גם שם לא פרצו גבולות ,30 פרימים לשניה ,עיר ריקה ,אז כן אפשר לעשות מישחק יפה גרפית בצורה כזאת
אבל זאת המטרה ?
בכלל לא מבין ,למה לא הצליחו או לא רצו מהתחלה לעשות גירסאות PS3\360 ,הבאטטנק ,ניראה לי סתם תרוץ
עם מספיק זמן ומספיק כישרון ,אני חושב שהיו מצליחים לעשות גירסאות נחמדות לPS3\360

לא שזה כבר משנה ,כי הPS3\360 כבר מתו מבחינת כמות מכירת המישחקים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוגוסט 2015, 12:18

אני רק אציין שGZ היה הפורט הכי טוב שראיתי על הPC מזה שנים. פשוט מושלם, הכל עובד מושלם ללא רבב או גימגומון בגרפיקה עדיפה ואפילו לא דורש איזה 970.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אוגוסט 2015, 12:35

קרירין משעשע, כותב:
"בכלל לא מבין ,למה לא הצליחו או לא רצו מהתחלה לעשות גירסאות PS3\360"
ואז
"לא שזה כבר משנה ,כי הPS3\360 כבר מתו מבחינת כמות מכירת המישחקים"

:P

ושוב, לא דואג לTPP מבחינת ביצועים. טכנית הוא מצויין. יש באגים של מערכות שונות ומורכבות בעולם פתוח שלא קשורות לביצועים, יכולים להעלם לך דברים חשובים ב"בסיס האם" או גאדג'טים שנתקעים... לכו תדעו.
בדרך כלל לא הייתי מודאג אבל משהו רע מאוד קרה בשנים האחרונות עם גרסאות מחשב, ולא יהיה מאוד מפתיע אם גם מפתחת יפנית "תיפול" כאן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 אוגוסט 2015, 12:37

קרירין, אין קשר לזה שרוקנו את העיר בגלל ביצועים, באטמן בעיר פתוחה וחיה זה משחק שונה מהסדרה של רוקסטדי, העיר ריקה בגלל שאלו המשחקי באטמן בכמה שנים האחרונות והם מעצבים את הגיימפליי סביב עיר מלאה בפושעים, חידות של הרידלר וכו', זה לא משהו חדש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוגוסט 2015, 12:56

אני עדין מחכה לבטמן GTA שלי :)
ככה לצאת מהאחוזת וויין שלי על גבעה מחוץ לגות'ם, להכנס לבטמוביל, לנהוג בכביש חשוך דרך יער ולתוך גות'ם :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אוגוסט 2015, 13:18

עם הנזק של קראקדאון 3, ופאקינג DAY&NIGHT CYCLE

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 אוגוסט 2015, 13:20

bling כתב:קרירין, אין קשר לזה שרוקנו את העיר בגלל ביצועים, באטמן בעיר פתוחה וחיה זה משחק שונה מהסדרה של רוקסטדי, העיר ריקה בגלל שאלו המשחקי באטמן בכמה שנים האחרונות והם מעצבים את הגיימפליי סביב עיר מלאה בפושעים, חידות של הרידלר וכו', זה לא משהו חדש.

אבל אין מלא פושעים ,שים לב טוב
יש הרבה "אויבים מושרצים" ,בחלקים מסוימים במשחק ,אולי אני טועה ,אבל זכור לי עיר עם יותר "חיים" ,בשני המישחקים הקודמים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 אוגוסט 2015, 13:24

kririn כתב:
bling כתב:קרירין, אין קשר לזה שרוקנו את העיר בגלל ביצועים, באטמן בעיר פתוחה וחיה זה משחק שונה מהסדרה של רוקסטדי, העיר ריקה בגלל שאלו המשחקי באטמן בכמה שנים האחרונות והם מעצבים את הגיימפליי סביב עיר מלאה בפושעים, חידות של הרידלר וכו', זה לא משהו חדש.

אבל אין מלא פושעים ,שים לב טוב
יש הרבה "אויבים מושרצים" ,בחלקים מסוימים במשחק ,אולי אני טועה ,אבל זכור לי עיר עם יותר "חיים" ,בשני המישחקים הקודמים

לא נכון, דווקא יש הרבה פושעים, יש גם לא מעט מרדפי מכוניות ברחבי העיר של פושעים ושוטרים, יש הרבה מהומות, לרוב הם בורחים ממך כשאתה מתקרב עם הבאטמוביל אבל העיר חיה הרבה יותר מהמשחקים הקודמים בסדרה, בהפרש גדול.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 23 אורחים