DrKeo כתב:אוף, ממש בא לי לראות אותו, יש ממש ספויילר או מה?
DrKeo כתב:אמממ... נראה לי שאני אראה. אוי אני מתרגש כמו ילדה קטנה, המשחק כבר ברשימה שלי בסטים והכל, אני לגמרי מוכן!
DrKeo כתב:הסרטון פתיחה דווקא בסדר, רק איזה 5 דקות. בשביל מטאל גיר מדובר בפחות או יותר כמו להראות רק את הלוגו של המשחק
בנושא צ'יקו בכלוב, אתה יכול לפתוח אותו בלי כלום, לא צריך איזה חפץ מיוחד פשוט לוחצים Y בשלט. אני אגב אוהב להרוג את כולם, לא ברור לי למה משחקי התגנבות מענישים אותך על הרג. גילוי זה רע, אבל הרג? תנו לי לתפוס אותם מאחור ולשסף להם את הגרון ולגרור את הגופה, זה בדיוק משחק התגנבות.
בנושא האזעקות, הדרך היחידה להתחמק מהן באמת זה לעשות תצפיות כמו שצריך (שמאוד קל לעשות אותן מהמגדלים, פשוט הורגים את השומר ושולפים את המשקפת). אני תמיד חודר לאזורים מנקודות גבוהות, זה נותן לי את היכולת לתצפת לפני.
Klayman כתב:אפשר בשלוש שורות מה ההבדל בין סנייק לבוס וכו?
Klayman כתב:אפשר בשלוש שורות מה ההבדל בין סנייק לבוס וכו?
DrKeo כתב:כל העניין הזה של לא להרוג לא ברור לי. אני משחק מטאל גיר, הגיוני שאני אתפוס אוייבים מאחור, זה הרי הכי קלאסי שיש להתגנבות לא? ברגע שאני תופס אותו יש לי שלוש אופציות:
1) לשחרר אותו -> כלומר מידית אזעקה
2) לגרום לו לאבד את ההכרה -> כלומר עוד 5 דקות הוא יתעורר ויפעיל אזעקה (מנסיון, לצערי)
3) להרוג אותו
כלומר או שאתה מתחמק מהם לגמרי, או שאתה הורג אחרת יש אזעקה. זה ממש מרגיז. למה מענישים אותי על הרג? תנו לי להרוג, מקסימום תעשו משימות ספציפיות שאסור (למשל להגיד שהם חבר'ה נורא טובים שאסור להרוג אותם) אבל הזמן לאסור את זה? ממש מבאס.
שחר, כמו שאמרתי מקודם הסוד להמנע מאזעקות הוא לתצפת וככה לדעת איפה נמצא כל אוייב. אם כבר התחילה אזעקה, יש לה 3 שלבים. הראשון הוא ALERT שבו ממש רואים אותך ותוקפים אותך, אם תתחבא הוא יעבור ממש מהר. אז מגיע השלב של החיפוש, בשלב הזה ינסו לצוד אותך ולמצא לאיפה נעלמת. גם הוא אחרי כמה שניות נעלם ואז מגיע השלב האחרון שבו הם חוזרים לפטרול הרגיל שלהם אבל כל האוייבים הנוספים שבאו לתגבר עדין נמצאים שם. כשהוא נגמר הם יעלמו והכל יחזור למצב הרגיל. לא קשה מדי להפטר מאזעקה, פשוט תשבור קו ראיה, נסה לזחול או ללכת צמוד לקיר הרחק מאותם אוייבים. יש אופציה ממש נוחה באזור של הכלוב של צ'יקו, בגלל שהוא על צוק ליד הים אפשר לשבירת קו ראיה הראשוני להתלות מהצוק. כמובן שתמיד יש שיחים וכדומה, לא קשה מדי לשבור קו ראיה ראשוני מדי ואחרי זה צריך בעיקר סבלנות (זמן טוב לשמוע את הקלטות אגב!).
Klayman כתב:הזוי לחלוטין..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 15 אורחים