bling כתב:זה לא עולה מאות דולרים להכנס לשם? די ברור למה לא ישחררו את כל ההרצאות בחינם במקרה שכזה.
DrKeo כתב:אני לא יודע אם טורוק יהיה טורוק בלי ערפל. אולי צריך לעשות שם ערפל מטורף כזה כמו בוויצ'ר 3
DrKeo כתב:האמת שהיה שם קונספט ממש מוזר של אנלוג כפול, המסך זז אנכית 1 ל-1 עם הסטיק כמו עם עכבר. כלומר אם דחפת את הסטיק 30 מעלות למעלה היית מסתכל 30 מעלות למעלה, בשניה שהיית משחרר אותו והסטיק היה חוזר למרכז גם המסך היה חוזר למרכז. סיבוב ימינה ושמאלה עדין עבד כמו היום אבל אנכית זה עבד שונה.
DrKeo כתב:האמת שהיה שם קונספט ממש מוזר של אנלוג כפול, המסך זז אנכית 1 ל-1 עם הסטיק כמו עם עכבר. כלומר אם דחפת את הסטיק 30 מעלות למעלה היית מסתכל 30 מעלות למעלה, בשניה שהיית משחרר אותו והסטיק היה חוזר למרכז גם המסך היה חוזר למרכז. סיבוב ימינה ושמאלה עדין עבד כמו היום אבל אנכית זה עבד שונה.
Nucleus_Dawn כתב:אוזניות חדשות של לוגיטק, נשמעות (חיחי) ממש טוב.
אני מצפה לביקורות. הרבה זמן אני רוצה אוזניות אלחוטיות איכותית. המחשב הוא גם הטלויזיה שלי, אז זה מאוד שימושי.
מה זה? אני סטודנט ואין סיכוי שיהיה לי כסף לזה? הא, נכון. שכחתי לרגע.
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:אוזניות חדשות של לוגיטק, נשמעות (חיחי) ממש טוב.
אני מצפה לביקורות. הרבה זמן אני רוצה אוזניות אלחוטיות איכותית. המחשב הוא גם הטלויזיה שלי, אז זה מאוד שימושי.
מה זה? אני סטודנט ואין סיכוי שיהיה לי כסף לזה? הא, נכון. שכחתי לרגע.
גם אני עני, בדיוק מישהו אצלי בפייסבוק מכר פס4 ו-ONE ממש חדשים יחד ב2800 שקלים וכל כך רציתי לקפוץ על זה אבל 135 שקלים על MGS5 נשמע כמו הוצאה הגיונית הרבה יותר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 11 אורחים