Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ספטמבר 2015, 01:29

סקיילבאונד:

We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 ספטמבר 2015, 11:17

טוב עדיין אני משחק במשחקי מולטי ואין לי בעיות... הזוי. לא נראה שאני אחדש את המנוי גולד שלי בעתיד הקרוב.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ספטמבר 2015, 12:47

PROJECT SPARK הופך לחינמי-לחלוטין, וגם התוכן שבתשלום עבורו - יהיה חינמי מעתה והלאה.
זה ככל הנראה במקביל לכך שהצוות שאחראי עליו כנראה מפסיק לייצר עבורו תוכן, וזה כנראה כולל גם את ההרחבה של CONKER שהוכרזה לא מזמן.
http://www.engadget.com/2015/09/28/micr ... tely-free/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2015, 15:17

הבאנדל חגים של הONE:
תמונה

TR + TR2 עם הHDD של 1TB ב399$.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2015, 15:42

די חלש.
קאזז כבר הביא מבצע טוב יותר בעמוד הקודם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2015, 15:57

זה הבאנדל, חכה למבצעים שיהיו על גביו. זה מחליף את הבאנדל AC שהיה משנה שעברה עד לא מזמן. אתה חושב שהוא לא יתחיל לצוץ יחד עם פורצה 6 או היילו באיזה 350$ פתאום לקראת קריסמס?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 ספטמבר 2015, 16:11

swiss-the-engine כתב:טוב עדיין אני משחק במשחקי מולטי ואין לי בעיות... הזוי. לא נראה שאני אחדש את המנוי גולד שלי בעתיד הקרוב.

יש מצב שאתה משחק במולטי של פיפ"א 16 ואתה מקבל אותו בחינם ביחד עם המנוי של EA? (סתם ניחוש...).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 ספטמבר 2015, 16:34

לא לא... לא רק ששיחקתי שבעוד כל מיני משחקים במצב אונליין, בהתחלה הפעלתי את גירס, שהוא משחק של מיק' שהכי סביר שתקפוץ לי לגביו הודעה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 ספטמבר 2015, 17:11

swiss-the-engine כתב:לא לא... לא רק ששיחקתי שבעוד כל מיני משחקים במצב אונליין, בהתחלה הפעלתי את גירס, שהוא משחק של מיק' שהכי סביר שתקפוץ לי לגביו הודעה.

איזה מוזר וכיף :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 ספטמבר 2015, 18:22

עוד באנדל:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 ספטמבר 2015, 18:35

נראה לי עליתי על זה... למרות שמצאתי כמה אזכורים באינרטנט של אנשים שעובד להם המולטי בוואן ללא גולד ווללא שיתוף עם יוזר אחר, אצלי אני מניח שזה העניין... שיש לי את החבר שיש לו גולד והקונסולה שלי היא הHOME CONSOLE שלו. אז נחמד וחבל שלא חשבתי על זה מזמן. נקנה גולד כל אחד בנפרד כל שנה שניה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 29 ספטמבר 2015, 18:59

אגב, השבוע התחילו פה הפרסומות להיילו 5 שיוצא עוד חודש (אחלה פרסומות - מאוד מושקעות) ויחד עם הפרסומות לפורצה לדעתי יצא באנדל חדש כשיצא המשחק עם היילו 5.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2015, 19:42

אז מסתבר שהיה משחק קונקר שמעולם לא פותח, משחק מולטי בלבד שמבוסס על המולטי של קונקר:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 אוקטובר 2015, 17:11

מישהו רוצה לשנות את ההימור שלו לגבי המכירות של TR על ה XB1 (כולל באנדלים)? :)

תמונה

1 TB, יעלה 400$ וימכר גם בארץ ע"פ ההודעה של MS:
The Xbox One Fallout 4 Bundle will be available in November for $399 USD. Check with your local retailer, including Microsoft stores, for details today. The bundle will be available in Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Czech Republic, Denmark, France, Germany, Greece, Hong Kong, Ireland, Israel, Italy, New Zealand, Norway, Russia, Singapore, Slovakia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, UK, U.S., Saudi Arabia, South Africa and the United Arab Emirates.

בקיצור, אני הייתי מוריד איזה מליון+ מהמספרים של TR והייתי גם מעלה +מליון למכירות הכוללות של ה ONE השנה, הבאנדל הזה הולך להמכר בטירוף.

תכל'ס בעונת החגים הזו MS אמורה לכתוש במיוחד את ה PS4, עם הליינאפ של הבלעדיים, המחיר הזול יותר, באנדלים אטרקטיבים, הכל לצד שלה, זאת ההזדמנות שלה לעשות תפנית רצינית במכירות.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 02 אוקטובר 2015, 18:18

למרבה הבאסה שלחו לי קוד לבטא של ניד פור ספיד ב one למרות שנרשמתי ל ps4... נו מילא, אני גם ככה צריך להתקדם ב mgs הארוך להפליא

FQTTT-23DFJ-27HGP-HRQ3D-G2VGZ

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 אוקטובר 2015, 20:43

DrKeo כתב:אז מסתבר שהיה משחק קונקר שמעולם לא פותח, משחק מולטי בלבד שמבוסס על המולטי של קונקר:

זה היה מאכזב את מעריצי קונקאר ,לגמרי
גם עם היה יוצא מישחק טוב ,פשוט שינוי ענקי מהזיכיון

נכון שהיה מולטי מקוון ,ברימיק של קונקר לXBOX האורגינלי ,אבל כבונוס חביב

מזכיר לי את באנגו "רכבים " ,למרות שלטעמי המישחק כמישחק טוב ,והפתיע אותי לטובה
זה פשוט לא היה מישחק באונגו קזואי אמיתי ,והמון יתעצבנו על זה

אני חושב שעם יש רעיונות כאלו ,הם יכולים ליכנס ,למישחק אחר כבונוס או כDLC ,תלוי ברמת ההפקה
לדוגמה במקרה הזה ,כבונוס להילו 5

לחלופין אפשר לעשות ספין אוף ,כולל בשם
כמו מאריו קארט \טניס \וכל חליבה אחרת ,לפחות מעריצים ידעו מראש שזה לא הזיכיון הרגיל (רוב הלקוחות לא ניכנסים לאתרי גימינג )

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 02 אוקטובר 2015, 21:08

bling כתב:מישהו רוצה לשנות את ההימור שלו לגבי המכירות של TR על ה XB1 (כולל באנדלים)? :)

זה אכן מעניין. אני חושב שיימכר טוב, אין סיבה שלא אם הוא משחק מצוין, אבל לדעתי הוא לא יצליח יותר מכפי שגרסת ה־PS4 הייתה מצליחה.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוקטובר 2015, 00:56

bling כתב:מישהו רוצה לשנות את ההימור שלו לגבי המכירות של TR על ה XB1 (כולל באנדלים)? :)

תמונה

The Xbox One Fallout 4 Bundle will be available in November for $399 USD. Check with your local retailer, including Microsoft stores, for details today. The bundle will be available in Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Czech Republic, Denmark, France, Germany, Greece, Hong Kong, Ireland, Israel, Italy, New Zealand, Norway, Russia, Singapore, Slovakia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, UK, U.S., Saudi Arabia, South Africa and the United Arab Emirates.

בקיצור, אני הייתי מוריד איזה מליון+ מהמספרים של TR והייתי גם מעלה +מליון למכירות הכוללות של ה ONE השנה, הבאנדל הזה הולך להמכר בטירוף.

תכל'ס בעונת החגים הזו MS אמורה לכתוש במיוחד את ה PS4, עם הליינאפ של הבלעדיים, המחיר הזול יותר, באנדלים אטרקטיבים, הכל לצד שלה, זאת ההזדמנות שלה לעשות תפנית רצינית במכירות.

לא משנה הימור, 6 מליון על הoneעד שנה הבאה נשמע לי עדין סביר :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 אוקטובר 2015, 06:24

אני חושב שעדין סוני תנצח במכירות
הPS4 ,מצליחה לא בגלל בילעדים כרגע

סוני כנראה תוריד 50 $ מהמחיר ,גם במערב ,ובחגים בטח תעשה באנדלים משלה
וMS עוד לא הוציאה גרסה מוקטנת ,זה בזמן שסוני שיפרה את הPS4 מבחינת גודל ורעש

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 אוקטובר 2015, 12:04

DrKeo כתב:

תמונה

תוריד לפחות מליון ואז תהיה צודק ;)
אבל הוא גם ימכור לא רע בסופו של דבר בגלל שחולק בבאנגלים, המחיר שלו ירד מהר ואנשים יקנו אותו בשלב מאוחר יותר גם אם לא בהשקה, השאלה אם זה יהיה מספיק טוב לסקוור שהרבה מהעותקים של המשחק נמכרו במחירים מגוכחים, אני מהמר שמבחינת השקה של 60 דולר מלאים הוא יהיה די פלופ.

וקרירין, עד עכשיו בשנה הזו היתרון של MS בבלעדיים לא התבטא במיוחד, עכשיו בסוף השנה כשיוצא היילו חדש וטומב ריידר ובאנדל של פולאאוט זה סיפור שונה, וכמובן שהם חייבים להפציץ במחיר, ראינו כבר יותר מדי פעמים שבמחיר שווה הם מקבלים בראש.

וכן הדגם האחרון של סוני חסכוני יותר במעט אבל האימפקט של זה כמעט לא קיים, לאף אחד אין כמעט מושג שיצא דגם CH 102 אן משהו שאוכל פחות חשמל ומרעיש קצת פחות, כשיצא סלים ברור שזה יעשה אימפקט אבל עד אז הדגם הזה של סוני הוא לא פקטור משמעותי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 אוקטובר 2015, 17:10

הילו 5 ,יתחרה בהרבה FPS גדולים ,שזמינים גם לPC גם לPS4
גם ל360 וגם לPS3
לא חושב שיש לו את היכולות לקדם מכירות קונסולות שהיו להילו 1-2
טומב רידר בבילעדיות זמנית
פולאווט 4 יוצא גם לPS4 וPC

אני לא רואה איזה בילעדים סופר ענקים ,השנה ,לMS גם ככה אין הרבה ציוותים צד ראשון של AAA
הם צריכים לשלם על בילעדים
הם קנו את הזיכיון של גירס ,אבל מה ראינו בינתים ? ,גירסה משופרת של המשחק הראשון ?
איפה גירס חדש ענקי מבוסס אנריל 4 ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוקטובר 2015, 17:29

bling כתב:
DrKeo כתב:

תמונה

תוריד לפחות מליון ואז תהיה צודק ;)
אבל הוא גם ימכור לא רע בסופו של דבר בגלל שחולק בבאנגלים, המחיר שלו ירד מהר ואנשים יקנו אותו בשלב מאוחר יותר גם אם לא בהשקה, השאלה אם זה יהיה מספיק טוב לסקוור שהרבה מהעותקים של המשחק נמכרו במחירים מגוכחים, אני מהמר שמבחינת השקה של 60 דולר מלאים הוא יהיה די פלופ.

וקרירין, עד עכשיו בשנה הזו היתרון של MS בבלעדיים לא התבטא במיוחד, עכשיו בסוף השנה כשיוצא היילו חדש וטומב ריידר ובאנדל של פולאאוט זה סיפור שונה, וכמובן שהם חייבים להפציץ במחיר, ראינו כבר יותר מדי פעמים שבמחיר שווה הם מקבלים בראש.

וכן הדגם האחרון של סוני חסכוני יותר במעט אבל האימפקט של זה כמעט לא קיים, לאף אחד אין כמעט מושג שיצא דגם CH 102 אן משהו שאוכל פחות חשמל ומרעיש קצת פחות, כשיצא סלים ברור שזה יעשה אימפקט אבל עד אז הדגם הזה של סוני הוא לא פקטור משמעותי.

למה אתה חושב שהוא יהיה פלופ? כי FO4 יוצא במקביל? אני חושב שמדובר בסגנונות מאוד רחוקים. זאת עונת חגים, אנשים לא קונים משחק אחד וזהו, זאת התקופה שבה כולם רצים לחנויות לקנות משחקים ומי שיקנה את החבילה של FO4 בסיכוי גבוה יקנה גם את TR ומי שיקנה את החבילה של TR בסיכוי גבוה יקנה גם את החבילה של FO4. ביחוד אם קונים קונסולה חדשה, אז תמיד יש נטיה לזרוק איזה שניים או שלושה משחקים בנוסף לקונסולה כדי להרגיש אותה.

אני חושב שגם אחת השאלות הן האם המשחק יהיה פופולרי כמו סקיירים או פופולרי כמו FO3 כי סקיירים זאת תופעה סופר הסטרית בזמן שFO3 היה משהו מעודן יותר שגם אחרי 3 חודשים לא הגיע ל5 מליון מכירות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 אוקטובר 2015, 17:47

האמת שכבר ראיתי קצת תלונות ושטויות ברשת מ''מעריצי FO אמיתיים'' שכבר מקטרים על FO4, וכמה הוא ''לא מספיק נאמן למקור''.... לא שאני חושב שזה נכון, כי אין לי באמת מושג, אבל לכו תדעו אם הייפ שלילי שכזה לא יפגע בו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוקטובר 2015, 18:00

זוכר כמה בכו שFO3 לא נאמן לסדרה והפכו אותה לFPS? :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 אוקטובר 2015, 18:07

זוכר גם זוכר :). בסדר. האינטרנט מלא בכיינים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים