omerkot כתב:DrKeo כתב:omerkot כתב:גם סוני ובטח מיקרוסופט יכלו להוציא את הps4 והone עם window 10. הם לא עשו את זה והפסידו תמיכה באינסוף משחקים.
Valve רוצה סוג של קונסולה. היא רוצה שליטה ברמת הרגיסטר והיא מוכנה לשלם באבדן מסוים של תמיכה מתוך תקווה שבעתיד זה יהיה פחות משמעותי.
מה יוצא להם מזה לא ברור לי. שליטה כבר יש להם, סטים זה בערך גיימינג בpc. רווחים ישארו אותו דבר, קופון של 30% מכל מכירה. אז מה יוצא להם? מכשיר מת בלי משחקים? וולוו ירוויחו רק מדבר אחד, יותר גיימרים בpc. זה מה שהם ניסו לעשות, להביא את שחקני הקונסולה המפוחדים לpc אבל הם עשו את זה בדרך נכה.
יש לי PC שמחובר לטלויזיה בסלון ויכול להריץ kodi בקלילות ועדיין חיברתי במקביל raspberry pi שמריץ openelec (הפצה קטנה ומנוונת של לינוקס שכל מה שהיא עושה זה להריץ kodi). עשיתי את זה כי למרות שהמחשב חזק פי מליון, הraspberry pi הרבה יותר נגיש ואמין והרבה פחות טרחני מהמחשב. הוא לא קורס, הוא לא עוצר לעשות עדכונים ארוכים בזמן שאני רוצה לראות טלויזיה והוא מכיל בדיוק את מה שאני צריך בלי להסתבך.
valve רוצה שליטה על המכשיר והיא רוצה שליטה על החוויה. אין לה את זה והיא לא יכולה לקבל את זה על windows 10 כשחסר לה זה שאפילו בטעות, מיקרוסופט תשחרר איזה עדכון שיפגע בחוויה של המשתמשים ולvalve לא תהיה שום יכולת לסדר את זה. היא תהיה תלויה לגמרי במיקרוסופט, למרות שהיא אחראית על החומרה ואליה יבואו הלקוחות בטענות.
אז כן, בינתיים היא מספקת חוויה נכה למשתמשים אבל אני לגמרי מבין אותה ואני לא חושב שמדובר בטעות.
אתה מבין אותם? כאילו, מה המטרה של המכונה הזאת? למה לעשות pc שלא מריץ 90% ממשחקי הpc?
אפשר להיות בשליטה גם אם עובדים בשיתוף פעולה עם מיקרוסופט.