Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2015, 15:34

Laskin כתב:
swym כתב:אני נמנע מלצפות במשימות השונות, אבל התחלתי לראות רק את הטריילר של המשימה הראשונה והתחושה הכללית היא שיש שם כמה אנימטורים קצת יותר מידי מושפעים מהאוונג'רס. זה רק אני או שגם לאחרים זה קפץ לראש (החל מ1:07)?
https://www.youtube.com/watch?v=Rh_NXwqFvHc

אה, ולכל מי שמדבר פה על "תסרוט במשחקים" וטוען שאין את זה בהיילו:
איניגו מונטויה נקודה גיף

אין תסרוט, לפחות לא משהו שווה. ז"א, ברור שיש, בקטעי הקישור... אבל לא בגיימפליי.
לא מספיק, בכל אופן... אולי הפעם זה שונה, אבל צפיתי בכל שלושת המשימות הראשונות ואין שם משהו שאני הייתי מחשיב כתסרוט בגיימפליי.

הקטע המתוסרט הראשון בהיילו שזכור לי הוא ההגעה של הפלאד לכדור הארץ בפתאומיות בהיילו 3. זה גם הקטע היחיד בכל המשחק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 אוקטובר 2015, 15:47

DrKeo כתב:
Laskin כתב:
swym כתב:אני נמנע מלצפות במשימות השונות, אבל התחלתי לראות רק את הטריילר של המשימה הראשונה והתחושה הכללית היא שיש שם כמה אנימטורים קצת יותר מידי מושפעים מהאוונג'רס. זה רק אני או שגם לאחרים זה קפץ לראש (החל מ1:07)?
https://www.youtube.com/watch?v=Rh_NXwqFvHc

אה, ולכל מי שמדבר פה על "תסרוט במשחקים" וטוען שאין את זה בהיילו:
איניגו מונטויה נקודה גיף

אין תסרוט, לפחות לא משהו שווה. ז"א, ברור שיש, בקטעי הקישור... אבל לא בגיימפליי.
לא מספיק, בכל אופן... אולי הפעם זה שונה, אבל צפיתי בכל שלושת המשימות הראשונות ואין שם משהו שאני הייתי מחשיב כתסרוט בגיימפליי.

הקטע המתוסרט הראשון בהיילו שזכור לי הוא ההגעה של הפלאד לכדור הארץ בפתאומיות בהיילו 3. זה גם הקטע היחיד בכל המשחק.

מה עם העזיבה של High Charity כשאתה מגיע לDelta ומאות חלליות Covenent מזנקות לכיוון כדור הארץ :) בהיילו 2 כשאתה מסתכל למעלה (בפועל זה יהיה הקרב בNew mombasa וYu ב-3).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2015, 16:09

אפשר גם ללכת אחורה עד "מה עם המפלצת שיורה עליך כדור אש כשאתה נכנס לחדר בדום 2" אבל יש גבול לכל תעלול של ההגדרה מה זה משחק חסר אירועים מתוסרטים :)
אבל אולי אתה צודק, אולי היה גם אחד בהיילו 2 :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 אוקטובר 2015, 16:38

DrKeo כתב:אפשר גם ללכת אחורה עד "מה עם המפלצת שיורה עליך כדור אש כשאתה נכנס לחדר בדום 2" אבל יש גבול לכל תעלול של ההגדרה מה זה משחק חסר אירועים מתוסרטים :)
אבל אולי אתה צודק, אולי היה גם אחד בהיילו 2 :)

יש בהיילו מלא קטעים מתוסרטים, החל מscarab שהולך ברחובות בהיילו 3 ואתה קופץ איליו בשלב מסויים, תותח נ"מ ענק שיורה לאוויר ואתה מפוצץ אותו, נחתות שמורידות כוחות בכל משחקי הסדרה, זורקים לך warthog ב-1 בשנייה הראשונה בשלב השני כשאתה על הכוכב. בקיצור, הסדרה מלאה בקטעים מתוסרטים.

זה בערך מקביל לקטעים המגניבים בHL הראשון כמו הנגצ"ש שפורץ את הקיר וחיילים פורצים מתוכו, או שV-22 מנחיתים כוחות על גג בניין ועוד...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2015, 18:07

כן, גם מסדרים אוייבים מראש בצורה מתוסרטת וגם הסרטוני מעבר מתוסרטים, זה למה מה שמדברים עליו. 14 שנים של היילו ועדין אין לו קטע מתוסרט אמיתי אחד כמו למשל היצור במעבדה בhl1. הבנתי שדווקא בהיילו 4 הוסיפו אבל לא יצא לי לשחק בו :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 אוקטובר 2015, 18:11

DrKeo כתב:כן, גם מסדרים אוייבים מראש בצורה מתוסרטת וגם הסרטוני מעבר מתוסרטים, זה למה מה שמדברים עליו. 14 שנים של היילו ועדין אין לו קטע מתוסרט אמיתי אחד כמו למשל היצור במעבדה בhl1. הבנתי שדווקא בהיילו 4 הוסיפו אבל לא יצא לי לשחק בו :)

מה זה שונה מקרב מול SCARAB שהולך ברחובות? זה מיני בוס וזה מיני בוס, האחד נוגס בשומר לידך ואוכל אותו, השני מפציץ חצי רחוב ברקע. ההפך, היילו הוא הדבר הכי מגניב שיש, יש המון תסרוט אבל הם תמיד נתנו את התשומת לב לפרטים הכי קטנים בכל אירוע, כמו נחתת שתמיד נקבע שהיא תוריד חיילים בנקודה מסויימת, אבל בשונה לדוגמא מHL שכשהנחתת מורידה את חיילי הקומביין וזורקת אותם למערכה, בהיילו אתה מסוגל להוריד את הנחתת או את החיילים המאכלסים אותה באמת. בכלל, עצם העובדה שמאורע שהיה מתוסרט 10 דקות קודם ברקע הופך להיות פתאום חלק מהגיימפליי כמו בדוגמא עם הSCARAB שאתה פתאום קופץ לתוכו זה מדהים.

אם כבר היילו ברמה אחת מעל כמעט כל דבר אחר בתעשייה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2015, 18:19

דבר ראשון לקרב שחוזר על עצמו 200 פעמים בסדרה אי אפשר לקרא בוס, זה עוד אוייב שקיים במשחק, אין בהיילו באמת בוסים. זה שאתה קורה לDROP SHIP שמורידה חיילים 50,000 פעמים בסדרה אירוע מתוסרט, וואללה שיהיה לך לבריאות. זה שאתה עוד קורא לזה אחד האירועים המתוסרטים הכי מרשימים בתעשיה, בכלל שיהיה לך לבריאות. ככה כל האוייבים בהיילו מגיעים, ככה זה עובד, זה כמו שאני אתחיל לדבר על האירוע המתוסרט המדהים של MGS5 שבו הליקופטר מוריד אותי לשדה הקרב. בהיילו העולם ריק, העלילה מסופרת רק בסרטוני מעבר ואירועים מתוסרטים כמעט ולא קיימים בכלל. זאת בדיוק הסיבה שהיילו מרגיש כמו משחק מולטי עם בוטים, כי ככה השלבים שלו נראים, כמו שלבים של מולטי. אני עדין זוכר בהיילו ריץ' איך פגשתי לראשונה בסדרה היילו אזרח.

על דבר אחד אני לא אתווכח איתך, הקרבות סקרב הם הדבר הכי טוב בסדרת היילו לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 אוקטובר 2015, 19:11

DrKeo כתב:דבר ראשון לקרב שחוזר על עצמו 200 פעמים בסדרה אי אפשר לקרא בוס, זה עוד אוייב שקיים במשחק, אין בהיילו באמת בוסים. זה שאתה קורה לDROP SHIP שמורידה חיילים 50,000 פעמים בסדרה אירוע מתוסרט, וואללה שיהיה לך לבריאות. זה שאתה עוד קורא לזה אחד האירועים המתוסרטים הכי מרשימים בתעשיה, בכלל שיהיה לך לבריאות. ככה כל האוייבים בהיילו מגיעים, ככה זה עובד, זה כמו שאני אתחיל לדבר על האירוע המתוסרט המדהים של MGS5 שבו הליקופטר מוריד אותי לשדה הקרב. בהיילו העולם ריק, העלילה מסופרת רק בסרטוני מעבר ואירועים מתוסרטים כמעט ולא קיימים בכלל. זאת בדיוק הסיבה שהיילו מרגיש כמו משחק מולטי עם בוטים, כי ככה השלבים שלו נראים, כמו שלבים של מולטי. אני עדין זוכר בהיילו ריץ' איך פגשתי לראשונה בסדרה היילו אזרח.

על דבר אחד אני לא אתווכח איתך, הקרבות סקרב הם הדבר הכי טוב בסדרת היילו לדעתי.

בטח שיש, הקרב מול Spark כשאתה מנסה להפעיל את המנועי Piller of autum לפיצוץ הוא קרב בוס קלאסי. למעשה כל היילו מסתיים בקרב בוס. לא שונה מלהלחם בXen לדוגמא.

בהיילו אין פייסינג טוב כמו HL, זה הכל ריצה קדימה, זה קצת שונה. זה משחק שבנוי על Press a button, תרוץ לנקודה הבאה, Press a button, תרוץ לנקודה הבאה. אבל יש ועוד איך אינטרקציה, כמו למשל Truth שמדבר מהולגרמה אל חיילי הקובננט בהיילו 3 לפני מנהרה ושופך תעמולה נגדך, כשאתה משחק את הArbiter בהיילו 2 במשימת התאבדות כשאתה מנסה לצוד את הHetrics והיחסים בין חברי הצוות שלך ליריב שממול, יש עוד דוגמאות. דווקא בהיילו העולם מרגיש לטעמי מאוד אמין ויש Drive מאוד חזק לשחקן להמשיך להתקדם, כי הכל שם אמין, חיילי הקובננט מתנהגים כמו יחידה צבאית, כלי רכב שם מורכבים כמו שכלי רכב בדומה לו היה יכל להיות במציאות, חיסלת כלי טיס? הטיס ואנשי הצוות יהרגו ויפלו, יש משהו שמשתמש במכונת יריה על כלי הטיס? תוכל להוריד אותו. העולם מאוד מגוון ומעניין.

זה לא כמו GTA4 שנראה כמו שבלונה ריקה של ניו יורק. HL והיילו הם שניים מהשוטרים שיודעים לבנות עולם בצורה הכי טובה שיש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2015, 20:27

היילו בונה יופי של עולם... בסרטוני מעבר. כשאתה במשחק האמיתי אז זה כבר נעלם. העולם לא נראה כמו משהו שבני אנוש יחיו בו, אין בו בני אנוש בסביבה עד היילו ריץ׳ וגם שם הערים לא בדיוק נראות כמו עיר אמיתית שמישהו יחיה בה. בשילוב עם ארכיטקטורה סופר פשטנית של הפורראנרס ועולם ריק מכל דבר חוץ מאשר אוייבים (שוב משהו שהיילו ריץ׳ תקן קלות) ואתה מקבל עולמות ריקים ללא כל סיפור או הגיון ראליסטי. העלילה בסדרה היא או קריינות בקשר או סרטוני מעבר וניתוק טוטאלי בן מה שמסופר למה שקורה בשלב. זוכר את ״הפלישה״ לכדור הארץ בתחילת היילו 2? זה היה אחד הדברים היותר מסכנים שראיתי עם אוסף קופסאות שהיו אמורים ליצג עיר חיה ונושמת, בלי אזרחים ובלי ארכיטקטורה נורמאלית.

אני חושב שהיילו ריץ׳ היה המשחק הטוב הראשון בסדרה. הוא עדין לא היה ממש סינגל ברמה אבל הוא היה צעד הכיוון מאוד חיובי שאם באנג׳י הייתה ממשיכה עוד משחק או שניים בסדרה היינו לדעתי מקבלים סינגל ראשון בסדרה שהוא באמת איכות אמיתית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2015, 21:21

אגב, האמבארגו יורד מחר לא? ראיתי כבר שתי ביקורות מאתרים קיקיוניים שקנו לבד עותק והעלו ביקורת על בסיס הסינגל בלבד (באחת 90, בשניה 95) אבל לכו לסמוך על בלוגי אינטרנט רנדומאלים. אני משער שמחר יגיע הזרם הגדול של הביקורות.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 אוקטובר 2015, 23:49

בעוד 9 שעות ו- 20 דקות, אם לדייק. יהיה מה לקרוא על הבוקר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 אוקטובר 2015, 00:36

על פי הרשמים שאני קורא נראה שהמשחק יקבל באיזור ה 9 לפחות, זה ההימור שלי לפחות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוקטובר 2015, 02:37

אפילו ארז נשמע חיובי והוא הולך ללכת לכלא על זה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 אוקטובר 2015, 10:01

יצאו ביקורות, טובות, אבל יחסית למשחק היילו ראשון בדור הנוכחי ציפיתי להתפוצצות של היילו 3 לפני עשור לערך (קיבל אז עשיריות למכביר), נראה שאף אחד לא באמת מתלהב מהיילו 5, הקמפיין סתמי על פי דעת הרוב, המולטי מצויין, אבל מלבד Warzone שבאמת מחדש כל השאר נשכח. נשמע כמו משחק שלא הצליח באמת להביא משהו חדש לשולחן וזה הפריע לרוב העיתונאים. כנראה שהסטנדרט מהסדרה גבוה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 אוקטובר 2015, 10:25

קראתי מעט על הקמפיין ונשמע שהוא לוקח צעד אחורה מ4 וחוזר למסדרון-זירה-מסדרון-זירה של המשחקים הקודמים.
בקוטקאו דיברו על זה שזה מאכזב. ביורוגיימר טוענים שבזכות זה הוא טוב יותר.

השורה התחתונה כנראה תלויה בטעם של השחקן. לי זה קצת חבל, למרות שאף פעם לא היה כזה סביר שאשחק בו, אז אם אלו שאהבו את הסדרה קודם הולכים להנות מזה, אני שמח :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 אוקטובר 2015, 10:31

כן גם אני הופתעתי יחסית מהביקורות, תואם את הרשמים שלי באיזשהו מקום, חשבתי שהקמפיין משעמם ממה שראיתי ושהמולטי אדיר, אבל מן הסתם אני לא מדד ובטוח שהקמפיין יותר טוב לרוב שחקי היילו ממה שאני חושב, יש מצב שאפילו הרוב יחשבו שזו חזרה למוטב.

וזה לא רק בהכרח שהסטנדרט מהסדרה גבוה, ביקורות היום הן באמת קשוחות יותר באופן ממוצע, היום יותר קשה לעבור את ה 9 ובגלל זה אתה רואה גם מצב שסינדיקייט עם ממוצע 76 ולא מעט אנשים שאוהבים את הסדרה חושבים שהוא אחד הכניסות הטובות בה.

בכל זאת, ממוצע 86 זה עדיין אחלה גם אם טיפונת מאכזב למשחק מצופה כל כך, אבל מבחינתי הלוואי וזו מגמה שעוד תקצין ורק משחקים ברמה של הטובים ביותר מזה שנים יתברגו לקטגוריות של 9+ ולא סתם משחקים מלוטשים וטובים מאוד שעושים את הנוסחה שלהם כמו שצריך אבל לא מעלים את הרמה משמעותית או מחדשים במשהו, ככה הקהל יקבל גם ציונים של פחות מ 9 בפרופורציות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 אוקטובר 2015, 10:53

bling כתב:כן גם אני הופתעתי יחסית מהביקורות, תואם את הרשמים שלי באיזשהו מקום, חשבתי שהקמפיין משעמם ממה שראיתי ושהמולטי אדיר, אבל מן הסתם אני לא מדד ובטוח שהקמפיין יותר טוב לרוב שחקי היילו ממה שאני חושב, יש מצב שאפילו הרוב יחשבו שזו חזרה למוטב.

וזה לא רק בהכרח שהסטנדרט מהסדרה גבוה, ביקורות היום הן באמת קשוחות יותר באופן ממוצע, היום יותר קשה לעבור את ה 9 ובגלל זה אתה רואה גם מצב שסינדיקייט עם ממוצע 76 ולא מעט אנשים שאוהבים את הסדרה חושבים שהוא אחד הכניסות הטובות בה.

בכל זאת, ממוצע 86 זה עדיין אחלה גם אם טיפונת מאכזב למשחק מצופה כל כך, אבל מבחינתי הלוואי וזו מגמה שעוד תקצין ורק משחקים ברמה של הטובים ביותר מזה שנים יתברגו לקטגוריות של 9+ ולא סתם משחקים מלוטשים וטובים מאוד שעושים את הנוסחה שלהם כמו שצריך אבל לא מעלים את הרמה משמעותית או מחדשים במשהו, ככה הקהל יקבל גם ציונים של פחות מ 9 בפרופורציות.

אלא אם כן כל העיתונאים ששוכנים בכל המגאזינים והאתרים בעולם דנים בציון שכל אחד מהם ייתן ומה נחשב 7 ומה נחשב 8, או לחילופין חולקים איזה Hive mind אני נוטה לא להסכים. אין שום הקשחה, אין שום הבנה מה ההבדל בין משחק של 8 או 9, אני לא מבין מה עומד מאחורי המספר אלא אם כן כולם נתנו למשחק מסויים 10 ואז אני מבין שבאמת יש משהו מיוחד.

כל עוד אין מגמה ברורה בציון (מאוד נמוך או מאוד גבוה) רק תוכן הכתבה תלמד מה באמת חשבו.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 26 אוקטובר 2015, 10:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 אוקטובר 2015, 10:54

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 אוקטובר 2015, 10:57

Death_119 כתב:
bling כתב:כן גם אני הופתעתי יחסית מהביקורות, תואם את הרשמים שלי באיזשהו מקום, חשבתי שהקמפיין משעמם ממה שראיתי ושהמולטי אדיר, אבל מן הסתם אני לא מדד ובטוח שהקמפיין יותר טוב לרוב שחקי היילו ממה שאני חושב, יש מצב שאפילו הרוב יחשבו שזו חזרה למוטב.

אלא אם כן כל העיתונאים ששוכנים בכל המגאזינים והאתרים בעולם דנים בציון שכל אחד מהם ייתן ומה נחשב 7 ומה נחשב 8, או לחילופין חולקים איזה Hive mind אני נוטה לא להסכים. אין שום הקשחה, אין שום הבנה מה ההבדל בין משחק של 8 או 9, אני לא מבין מה עומד מאחורי המספר אלא אם כן כולם נתנו למשחק מסויים 10 ואז אני מבין שבאמת יש משהו מיוחד.

כל עוד אין מגמה ברורה בציון (מאוד נמוך או מאוד גבוה) רק תוכן הכתבה תלמד מה באמת חשבו.

אתה יודע, תדמית של ציונים של משחקי וידאו קיימת לא מהיום וידועה לכולם, כולל לאלו שמסקרים את זה, לא צריך HIVE MIND כדי שיהיו תהליכים כאלו ומן הסתם זה לא כולם, אבל מספיק שקבוצה סבירה של אתרים תשנה את הגישה שלה כדי שזה ישפיע על הממוצע.

וברור שרק מהתוכן תלמד מה חשבו, איפה אמרתי אחרת? בגלל זה ממה שראיתי חלק חשבו שהקמפיין יחסית מאכזב והמולטי אדיר, על זה ביססתי את המשפט שזה כביכול תואם להתרשמות שלי, מציון לבד לא יכלתי לבסס את זה כי מן הסתם צריך לדעת את הפירוט שלו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 אוקטובר 2015, 10:59

Death_119 כתב:

לא באמת צריך שכל העיתונאים יחלקו HIVE MIND או יתאמו ציונים במרתף הסודי של פוליגון, בו הם מענים שוביניסטים וגזענים. תופעות כאלו קורות גם באופן ספונטני.

כמובן שהממוצע עצמו לא באמת רלוונטי, כמו שאמרת. תוכן הכתבה זה מה שבאמת מלמד מה הכותב חושב על המשחק ובאופן הרבה יותר משמעותי מהמספר/מספר הכוכבים שבסופה. אתה גם צודק לחלוטין בנוגע לכך שאין הבחנה בין 9 ו8. בטח לא כאשר 9 ו-8 שניהם יכולים להיות 4 כוכבים.
אני חושב שגם אם מתחשבים בתוכן, אפשר לזהות התחלה של תופעה כזאת. ביקורות סופר חיוביות ומלאות סופרלטיבים מגיעות רק לדברים באמת מיוחדים ומשחקים פשוט טובים מקבלים תשבוחות פחות מרשימות.
זה לא משהו שבאמת אפשר לכמת. זה בעיקר ההרגשה שלי מהביקורות שקראתי בתקופה האחרונה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 אוקטובר 2015, 11:04

רוב הביקורות די מסכימות שהקמפיין ממש מאכזב, חלקן פשוט התעלמו מזה ונתנו לו 100 כי עבור אותו מבקר המולטי הוא מה שחשוב, כמו שאחרים נתנו לו 75 כי עבורם הקמפיין חשוב במידה שאינה מבוטלת...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 אוקטובר 2015, 11:08

Laskin כתב:רוב הביקורות די מסכימות שהקמפיין ממש מאכזב, חלקן פשוט התעלמו מזה ונתנו לו 100 כי עבור אותו מבקר המולטי הוא מה שחשוב, כמו שאחרים נתנו לו 75 כי עבורם הקמפיין חשוב במידה שאינה מבוטלת...

מאוד הגיוני שכל מבקר יתן משקל שונה לחלק אחר במשחק. לא שונה ממבקר שיוריד לבטמן 10 נקודות בגלל תוכן צד שהוא לא אהב ומבקר שלא יוריד לו נקודה, כי תוכן הצד הזה פשוט לא הפריע לו להנות מהמשחק.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 אוקטובר 2015, 13:04

ברור שזה הגיוני... אבל בכל אופן מי שמחפש קמפיין טוב - כנראה שלא ימצא את זה בהיילו 5.
וחבל, כי אני התרשמתי מהטיזר הראשוני שלהם (זה במדבר) שהם הולכים ממש להשקיע בו, ויהיה משהו מפתיע וחדש לסדרה...

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 אוקטובר 2015, 13:08

Laskin כתב:ברור שזה הגיוני... אבל בכל אופן מי שמחפש קמפיין טוב - כנראה שלא ימצא את זה בהיילו 5.
וחבל, כי אני התרשמתי מהטיזר הראשוני שלהם (זה במדבר) שהם הולכים ממש להשקיע בו, ויהיה משהו מפתיע וחדש לסדרה...

קנית אקסבוקס?
דרך אגב, אני חושב שהמולטי לשם עצמו שווה הרבה יותר, גם מקסימום אפשר לשחק את הקמפיין בקואופ שזה נפלא. לפני איזה 8 שנים עשינו בפורום ויגיימס משחקים רציפים בהיילו 3, כולל חנן, ארז, נדב ועוד... היה כיף מאוד. אולי אפשר לשחזר את זה פה עם 5.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 אוקטובר 2015, 13:12

לא, אין לי

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים