DrKeo כתב:דבר ראשון לקרב שחוזר על עצמו 200 פעמים בסדרה אי אפשר לקרא בוס, זה עוד אוייב שקיים במשחק, אין בהיילו באמת בוסים. זה שאתה קורה לDROP SHIP שמורידה חיילים 50,000 פעמים בסדרה אירוע מתוסרט, וואללה שיהיה לך לבריאות. זה שאתה עוד קורא לזה אחד האירועים המתוסרטים הכי מרשימים בתעשיה, בכלל שיהיה לך לבריאות. ככה כל האוייבים בהיילו מגיעים, ככה זה עובד, זה כמו שאני אתחיל לדבר על האירוע המתוסרט המדהים של MGS5 שבו הליקופטר מוריד אותי לשדה הקרב. בהיילו העולם ריק, העלילה מסופרת רק בסרטוני מעבר ואירועים מתוסרטים כמעט ולא קיימים בכלל. זאת בדיוק הסיבה שהיילו מרגיש כמו משחק מולטי עם בוטים, כי ככה השלבים שלו נראים, כמו שלבים של מולטי. אני עדין זוכר בהיילו ריץ' איך פגשתי לראשונה בסדרה היילו אזרח.
על דבר אחד אני לא אתווכח איתך, הקרבות סקרב הם הדבר הכי טוב בסדרת היילו לדעתי.
בטח שיש, הקרב מול Spark כשאתה מנסה להפעיל את המנועי Piller of autum לפיצוץ הוא קרב בוס קלאסי. למעשה כל היילו מסתיים בקרב בוס. לא שונה מלהלחם בXen לדוגמא.
בהיילו אין פייסינג טוב כמו HL, זה הכל ריצה קדימה, זה קצת שונה. זה משחק שבנוי על Press a button, תרוץ לנקודה הבאה, Press a button, תרוץ לנקודה הבאה. אבל יש ועוד איך אינטרקציה, כמו למשל Truth שמדבר מהולגרמה אל חיילי הקובננט בהיילו 3 לפני מנהרה ושופך תעמולה נגדך, כשאתה משחק את הArbiter בהיילו 2 במשימת התאבדות כשאתה מנסה לצוד את הHetrics והיחסים בין חברי הצוות שלך ליריב שממול, יש עוד דוגמאות. דווקא בהיילו העולם מרגיש לטעמי מאוד אמין ויש Drive מאוד חזק לשחקן להמשיך להתקדם, כי הכל שם אמין, חיילי הקובננט מתנהגים כמו יחידה צבאית, כלי רכב שם מורכבים כמו שכלי רכב בדומה לו היה יכל להיות במציאות, חיסלת כלי טיס? הטיס ואנשי הצוות יהרגו ויפלו, יש משהו שמשתמש במכונת יריה על כלי הטיס? תוכל להוריד אותו. העולם מאוד מגוון ומעניין.
זה לא כמו GTA4 שנראה כמו שבלונה ריקה של ניו יורק. HL והיילו הם שניים מהשוטרים שיודעים לבנות עולם בצורה הכי טובה שיש.