MGS FREAK כתב:מה כבר יש להחרים אצל קונאמי חוץ מאת פרו אבולושן , Castlevenia ומכונות פאצ'ינקו ?
זה כבר בתחום הפנטזיות, אבל היה מעניין אותי לראות אותו לוקח פיקוד על מותג קיים של סוני (לא שמותג חדש בניצוחו הוא רע) ונותן לו זריקת ריענון רצינית.
GOW או אינפמוס יכולים להיות מאוד מעניינים, הראשון מבחינת setting ועלילה והשני מבחינת גיימפליי.
laskin כתב:מאיפה הסקת את זה? אני עוד לא קראתי כלום בנושא, אבל הוא אומר פה:
"The first title from this new studio is a collaboration with playstation"
אני אישית ממש מקווה שזה יהיה משחק אימה מאוד מקורי, כמו PT, אבל שתהיה לו תמיכה מלאה בVR (מן הסתם ברמת פירוט נמוכה יותר)
DrKeo כתב:עכשיו אני בדיכאון שהוא לא יצא לpc, סוני האלה הורסים את התעשיה :/
Laskin כתב:אני רק ראיתי את הוידאו עצמו... בכל אופן יש מלא זמן עד שזה יקרה, הכל עוד יכול להשתנות
Klayman כתב:Laskin כתב:אני רק ראיתי את הוידאו עצמו... בכל אופן יש מלא זמן עד שזה יקרה, הכל עוד יכול להשתנות
אתה ממש רוצה שהוא יהיה בלעדי ps4? כרגע כתוב console exclusive. כולנו יודעים מה זה אומר, רוצים להמשיך להתכחש? לכו על זה.

Walle כתב:סוני פשוט טוחנת דק את מייקרוסופט בדור הזה
walle כתב:- הם הכריזו על ההסכם בינם לבין Kojima Productions על המשחק הראשון, הם לא מגיבים מעבר לזה.
MGS FREAK כתב:רונן כתב:
אני גם שמח שקוג'ימה יוצא לדרך חדשה שיהיה מוערך יותר בה. התנתק מקונאמי המכוערת. מצד אחד אני נהנה לתמוך בקוג'ימה, אך מצד אחר אני מעדיף להחרים את קונאמי.
מה כבר יש להחרים אצל קונאמי חוץ מאת פרו אבולושן , Castlevenia ומכונות פאצ'ינקו ?
זה כבר בתחום הפנטזיות, אבל היה מעניין אותי לראות אותו לוקח פיקוד על מותג קיים של סוני (לא שמותג חדש בניצוחו הוא רע) ונותן לו זריקת ריענון רצינית.
GOW או אינפמוס יכולים להיות מאוד מעניינים, הראשון מבחינת setting ועלילה והשני מבחינת גיימפליי.
DrKeo כתב:Walle כתב:סוני פשוט טוחנת דק את מייקרוסופט בדור הזה
אין ספק שהמשחק הטוב האחד שהיא הוציאה לפס4 בשנתיים וחצי עושה את הדור הזה לפשוט מדהים
Klayman כתב:הציוץ וה Q&A שדיברו על ה PC נמחקו..לא מאמין שזה אומר משהו מעבר לרצון של סוני למקד תשומת לב לps4. למדו מtr והטעות של ms עם המאמצים הכבירים להגיד שהמשחק יגיע גם למקומות אחרים אח"כ.
Nucleus_Dawn כתב:Klayman כתב:הציוץ וה Q&A שדיברו על ה PC נמחקו..לא מאמין שזה אומר משהו מעבר לרצון של סוני למקד תשומת לב לps4. למדו מtr והטעות של ms עם המאמצים הכבירים להגיד שהמשחק יגיע גם למקומות אחרים אח"כ.
הסיבה העיקרית שSE בכלל אמרה משהו על הבלעדיות של TR (או יותר נכון, שמייקרוסופט אישרה לה להגיד משהו) היא כל הbad press שהמשחק סבל, בגלל הבלעדיות לONE. במקרה של סוני, אין בעיה כזאת. כשסוני עושה משהו כזה, הם מצילים עושים צדקה ומצילים משחק אהוב (או מפתח, במקרה הזה). הם לא יצטרכו לסבול מתלונות על זה שהבלעדיות זמנית ושהם קקות.
אלו חדשות מעולות, לדעתי. להגיד שסוני ממש מתאימה לקוג'ימה זה נכון, אבל זה לא רלוונטי. הוא לא עובד של סוני. נראה כאילו בסה"כ הכריזו שסוני יעזרו עם הפרסום. אפילו לא ברור אם הם יפיצו את המשחק. לא רואה איך הם מעורבים בצורה כלשהי בפיתוח עצמו, כך שסוגיות של חופש אומנותי שסוני נותנת לאולפנים שלה לא רלוונטים בכלל.
מעניין אם יהיו לו מקורות מימון רציניים, או שהוא יאלץ לפתח משחקים בקנה מידה קטן יותר, בשלב ההתחלתי הזה. מפתח בקליבר שלו בטח יכול למצוא כמה וכמה משקיעים גדולים, אז אם הייתי מעריץ של היצירות שלו, לא הייתי דואג יותר מידי.
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:Klayman כתב:הציוץ וה Q&A שדיברו על ה PC נמחקו..לא מאמין שזה אומר משהו מעבר לרצון של סוני למקד תשומת לב לps4. למדו מtr והטעות של ms עם המאמצים הכבירים להגיד שהמשחק יגיע גם למקומות אחרים אח"כ.
הסיבה העיקרית שSE בכלל אמרה משהו על הבלעדיות של TR (או יותר נכון, שמייקרוסופט אישרה לה להגיד משהו) היא כל הbad press שהמשחק סבל, בגלל הבלעדיות לONE. במקרה של סוני, אין בעיה כזאת. כשסוני עושה משהו כזה, הם מצילים עושים צדקה ומצילים משחק אהוב (או מפתח, במקרה הזה). הם לא יצטרכו לסבול מתלונות על זה שהבלעדיות זמנית ושהם קקות.
אלו חדשות מעולות, לדעתי. להגיד שסוני ממש מתאימה לקוג'ימה זה נכון, אבל זה לא רלוונטי. הוא לא עובד של סוני. נראה כאילו בסה"כ הכריזו שסוני יעזרו עם הפרסום. אפילו לא ברור אם הם יפיצו את המשחק. לא רואה איך הם מעורבים בצורה כלשהי בפיתוח עצמו, כך שסוגיות של חופש אומנותי שסוני נותנת לאולפנים שלה לא רלוונטים בכלל.
מעניין אם יהיו לו מקורות מימון רציניים, או שהוא יאלץ לפתח משחקים בקנה מידה קטן יותר, בשלב ההתחלתי הזה. מפתח בקליבר שלו בטח יכול למצוא כמה וכמה משקיעים גדולים, אז אם הייתי מעריץ של היצירות שלו, לא הייתי דואג יותר מידי.
אני לא חושב שהוא צריך יותר מדי עזרה מאף אחד בסוני, רק כסף. יש לקוג׳ימה צוות טכני מעולה, הוא במאי מצויין, יש לו את העיצוב סאונד הכי טוב בתעשיה בהפרש אדיר והגיימפליי שלו סופר הדוק ומלוטש. כסף וזמן, זה כל מה שאני רוצה שהוא יקבל (טוב נו, לא היה מזיק אם החבר׳ה של נוטי דוג היו עוברים קצת על הטקסטים שלו).
בכל מקרה זה מאוד דומה למקרה sfv או tr. אני רק שמח שכששתי המחזיקות פלטפורמה האלה רבות תמיד אנחנו מנצחים על הpc
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 57 אורחים