נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי Kazz » 19 ינואר 2016, 18:50

וואו אתם לא באמת הולכים לעשות סיפור מזה שלא ידעתם ש DL זה דיינג לייט. תגיד תודה שבכלל אנשים מדליפים מידע שכזה במקום להתעסק בשטויות של קיצורים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 ינואר 2016, 19:03

קז'ואלים עלובים! כולכם! תגידו תודה באמת! חצופים! :roll:
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ינואר 2016, 19:51

זה לא בקטע רע קאז, סתם חלקים לא היו מובנים זה הכל.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 ינואר 2016, 20:08

Nucleus_Dawn כתב:
Death_119 כתב:
DrKeo כתב:השאלה היא כמה חולקו בבאנדלים, מיקרוסופט חלקה את היילו 5 כמו זבל בחג האחרון ונראה שרק בארה"ב זזו באוקטובר-דצמבר איזה 3 מליון מכשירי ONE. אבל כן, חתיכת נפילה לפרנצ'ייז. מתי מפיצות יבינו כבר שכשעושים אותו דבר שנה אחרי שנה לקהל נמאס? ככה MGS שומר על הקהל והאיכות 30 שנים וגיטר הירו נעלם מהשוק.

אבל היילו 5 הוא כנראה ההיילו הכי חדשני בכל הסדרה מאז היילו 1.
קמפיין שכולל לראשונה דמות ראשית חדשה שהיא לא מאסטר צ'יף, הכניסו מוד של Battlefield למשחק עם מערכת Req חדשה, שינו את כל הצורה שאתה נע במשחק מהיסוד ובמיוחד במולטי. זה ההיילו שהוא הכי לא היילו, אז אולי בגלל זה הוא לא מצליח :).

דרך אגב, הרבה שחקנים קונים משחקים בחנות של מייקרוסופט על האקסבוקס, יש עוד נתח דיי גדול של מכירות שם.

ריץ' וODST לא הציגו דמויות ראשיות שהם לא המאסטר צ'יף? או שהתכוונת פשוט למשחקים הראשיים בסדרה?

אני מסכים שהיילו 5 נראה כמו חתיכת זעזוע לסדרה (גם כצופה מהצד, כמוני). בטווח הארוך אני חושב שזה נכון, כי זה ימנע בדיוק את עייפות הIP שעלולה לפגוע בכותר שנתי כמו היילו.
אני חושב שבטווח הארוך זה צעד חכם. במיוחד בהתחשב בכך שמדובר, בשורה התחתונה, במשחק טוב בזכות השינויים שהוא עבר.

ראשיים, ODST זה דיי DLC מושקע של היילו (6 שעות והוסיפו רק Fire fight). אין סביבות, כל המשחק משוחק באותה סביבה שהיא למעשה מן שלב אחד פתוח.
ריץ' הוא Spinoff נהדר, אבל משהו אחר עלילתית. הוא מספר סיפור מקדים (שכולם גם מכירים בשל הספר שיצא ב-2001) והגיע לאחר שהסדרה לכאורה "נגמרה" ולא היה דיבור על טרילוגיה שנייה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ינואר 2016, 20:12

אני רק אציין שבכל סדרת היילו יש בדיוק שלושה משחקים שמשחקים רק את המאסטר צ'יף, היילו 1, היילו 3 והיילו 4 (בעצם אי לי מושג אם יש שם קטע שמשחקים מישהו אחר או לא). בהיילו 2, ODST, ריץ' וב-5 משחקים לפחות דמות אחת נוספת למאסטר צ'יף.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 ינואר 2016, 22:23

לא מבין מה מפליא כל כך ,שהילו 5 לא להיט ענק במכירות

המשחק לא קיבל ביקורות טובות בימיוחד ,והשוק מוצף בFPS עם תקציב גבוה
יש את דיסטנדי\COD\באטלפרונט\האוסף של הילו \ועוד FPS שאני לא זוכר כרגע

לצידם יש הרבה משחקי אקשן כמו טומב רידר \אססין קריד ועוד ועוד ,הרבה מישחקים בתקציב גבוה ,על קונסולה שעדין לא מכרה הרבה יחסית יחידות חומרה
הזיכיון הזה כבר לא חזק כל כך
אישית אני חושב שהיו צריכים לסיים את הכל בהילו 3 ,ולהתחיל זיכיון חדש

MS משלמים על חליבת יתר של הזיכיון ,כי זה לא רק הילו 1-5
יש עוד 2 מישחקי FPS בסדרה שלא ממוספרים
יש מישחק RTS ובקרוב 2
יש 2 מישחקי טווין סטיק

זה מה שזכור לי כרגע ,כמה כבר אפשר למרוח בלי לסיים ?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 ינואר 2016, 22:30

DrKeo כתב:אני רק אציין שבכל סדרת היילו יש בדיוק שלושה משחקים שמשחקים רק את המאסטר צ'יף, היילו 1, היילו 3 והיילו 4 (בעצם אי לי מושג אם יש שם קטע שמשחקים מישהו אחר או לא). בהיילו 2, ODST, ריץ' וב-5 משחקים לפחות דמות אחת נוספת למאסטר צ'יף.

ב-2 אתה משחק את הArbiter במשימה אחת בלבד, כל שאר המשימות אתה משחק את צ'יף. בחמש אתה משחק את צ'יף בשלוש משימות מתוך 15, זה ממש לא אותו הדבר. בגלל זה המון אנשים התרגזו. ריץ' הוא לא משחק היילו, הוא ספין אוף לסדרה. גם בHalo wars אתה לא משחק את צ'יף :).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2016, 04:35

בהיילו 2 משחקים את האורביטר ב6 משימות ואת המאסטר צ'יף ב8, הייתי אומר שזאת חלוקה יחסית מאוזנת בין השניים. היילו ריץ' הוא לגמרי חלק מסאגת היילו, היית מעדיף אם היו קוראים לו היילו 0? לא לשחק את הצ'יף או לשחק אותו בחלק מהזמן זה לא קונספט זר להיילו, מישמים אותו המון בסדרה. כן, חלק הרחבות, חלק ספינאופים וחלק אני לא יודע מה אבל היילו 2 והיילו ריץ' הם מהפופולרים בסדרת היילו ובשניהם משחקים בתור הצ'יף רק חלק מהזמן או לא בכלל.

המכירות של היילו 5 לא נפגעו בגלל שמשחקים בצ'יף רק X אחוז מהזמן, מי ידע בכמה משימות הצ'יף משתתף מהפרסומות והPR? המכירות של היילו 5 נפגעו כי הסינגל לא נראה אפי ומרגש מהפרסום כמו הקודמים שהקמפיינים שלהם העבירו לך צמרמורות בעמוד השדרה ועל המולטי אף אחד לא סמך בגלל היילו 4 ואוסף היילו. אולי יהיה לו זנב ארוך עכשיו שיצא לו שם טוב.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 ינואר 2016, 09:00

אני גם חושב שלא רואים בריץ ספין אוף. (ODST אם אתם זוכרים בהחלט היה נחשב כזה, כולנו האמנו שהוא הרחבה בלבד ב-40$ עד שהם פתאום שינו גישה - וזאת אחת הסיבות שגם לא הרבה רצו לקנות אותו, למרות שכביכול הוא "היה שווה כמשחק חדש")
לא יודע להגיד אם 5 יהיה בעל קמפיין לא טוב - פשוט אני מבולבל כרגע ממנו. דווקא המולטי, אפילו בלי לשחק אני כבר יותר חושב שהוא מוצלח - כבר קיבלתי כמה חבילות לדמות...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 ינואר 2016, 10:19

DrKeo כתב:בהיילו 2 משחקים את האורביטר ב6 משימות ואת המאסטר צ'יף ב8, הייתי אומר שזאת חלוקה יחסית מאוזנת בין השניים. היילו ריץ' הוא לגמרי חלק מסאגת היילו, היית מעדיף אם היו קוראים לו היילו 0? לא לשחק את הצ'יף או לשחק אותו בחלק מהזמן זה לא קונספט זר להיילו, מישמים אותו המון בסדרה. כן, חלק הרחבות, חלק ספינאופים וחלק אני לא יודע מה אבל היילו 2 והיילו ריץ' הם מהפופולרים בסדרת היילו ובשניהם משחקים בתור הצ'יף רק חלק מהזמן או לא בכלל.

המכירות של היילו 5 לא נפגעו בגלל שמשחקים בצ'יף רק X אחוז מהזמן, מי ידע בכמה משימות הצ'יף משתתף מהפרסומות והPR? המכירות של היילו 5 נפגעו כי הסינגל לא נראה אפי ומרגש מהפרסום כמו הקודמים שהקמפיינים שלהם העבירו לך צמרמורות בעמוד השדרה ועל המולטי אף אחד לא סמך בגלל היילו 4 ואוסף היילו. אולי יהיה לו זנב ארוך עכשיו שיצא לו שם טוב.

משום מה זכרתי רק שאתה הולך למשימה של הHeretic, אתה טוען שיש עוד? אוקיי. בכל מקרה זה לא הרגיש כמו עכשיו, ב-5 אין ממש נוכחות לצ'יף, הוא אפילו פחות משציינת וזה איכזב לא מעטים. מה גם שהמשימות שלו הן אילו שמנעיות את העלילה וכל אילו של לוק דיי הולכות סביב הזנב של עצמו. לטעמי הקמפיין שלו הוא כנראה הטוב שיש לא מעט בזכות הגיימפליי, אבל הוא הרגיש כמו משהו אחר לגמרי, משחק ראשי שמרגיש לא פעם כמו ספין אוף עלילתי. יש המון שנאה להיילו 5 משלל סיבות, לא יודע אם זה פגע במכירות, אבל לטעמי העיתונות המקצועית ניסתה לפגוע בו במכירות, מי יודע, אולי הם הצליחו.

ריץ' הוא ספין אוף בגלל שהוא נפרד לגמרי מהטרילוגיה הראשונה והשנייה, הוא למעשה הגיע לאחר הצהרה של באנג'י שהיא לא עושה יותר היילו. הוא היילו בכל רמ"ח איבריו בגיימפליי, אבל עלילתית הוא משחק צדדי לחלוטין שמספר סיפור מקדים בכלל. זה כמו לראות Better call saul, זה עדיין סוג של Breaking bad, אבל ברור שהעלילה נפרדת לגמרי ומדובר בספין אוף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ינואר 2016, 14:33

למה היילו ריץ׳ צדדי? הוא נגמר בדיוק איפה שהיילו 1 מתחיל. כן, הוא פריקוול אבל הוא היילו ראשי בכל רמח איבריו ואפילו ההיילו הכי טוב בסדרה עד אותה נקודה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 ינואר 2016, 21:48

השאלה איך אתה קורא למשחק שהוא מחוץ לקו העלילה הראשי (זה המשמעות של ספין אוף אני חושב). גם mgs peace walker הוא ספין אוף לדוגמא. למרות שיש לו הרבה יותר קשר ל5 מ4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ינואר 2016, 09:56

היוצרים המקורים, סיפור שהוא המשך (או יותר נכון התחלה) ישיר, איך זה ספינאוף? זה פשוט פריקוול. עדין משחק ראשי בסדרה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 ינואר 2016, 16:30

DrKeo כתב:היוצרים המקורים, סיפור שהוא המשך (או יותר נכון התחלה) ישיר, איך זה ספינאוף? זה פשוט פריקוול. עדין משחק ראשי בסדרה.

גם Better call saul הוא prequal אתה לומד להכיר את מייק וסול לפני, אני סמוך שהיוצרים הם אותם יוצרים, מה הקשר. יש להיילו קו עלילה ראשי, לא לחינם ריץ' לא קיבל מספר, כי הוא לא. אתה סתם מתווכך לשם ויכוח. היילו מוגדר כטרילוגיה, הטרילוגיה הראשונה והשנייה מוגדרות היטיב, כל מה שמחוץ מזה זה ספין אוף, זו ההגדרה, מה לעשות.

מוזר שאת ODST החרגת, הוא מגיע מאותם יוצרים, מספר Prequal, מה קרה אחרי שצ'יף עזב את לArk.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ינואר 2016, 23:56

ODST לוקח את הסיפור הצידה במשחק שגובל בחבילת הרחבה, ריץ' הוא סיפור שההמשך הישיר שלו הוא היילו 1. היית יכול לקחת את המספור של סדרת היילו, לקרא לריץ' היילו 1, להיילו 1 לקרא היילו 2 וכך הלאה. עם סול לא יכלת לעשות את זה. מדובר בסדרה שלוקחת דמות צד ומרחיבה את הקו הלילה שלה, זאת פחות או יותר ההגדרה של ספינאוף.

היילו ריץ' היה ההיילו הגדול האחרון של באנג'י. אתה רוצה לא לקרא לזה "חלק מהטרילוגיה"? סבבה, גם היילו 4 והיילו 5 לא חלק מהטרילוגיה. אין לזה באמת משמעות, היילו ריץ' הוא לא רק חלק אנטגראלי בסדרה הוא גם ההפקה הכי גדולה בסדרה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 ינואר 2016, 08:10

קח, תקרא:
https://en.wikipedia.org/wiki/Halo_(series)
Original trilogy
Main articles: Halo: Combat Evolved, Halo 2 and Halo 3
Reclaimer saga
Main articles: Halo 4 and Halo 5: Guardians
Spin-offs
Main articles: Halo Wars, Halo 3: ODST, Halo: Reach, Halo: Spartan Assault, Halo: Spartan Strike and Halo Wars 2
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ינואר 2016, 15:57

כן, הוא היילו 0, אתה רוצה לקרא לו משחק צד או לא יודע מה אז לבריאות אבל הוא ההיילו הכי גדול שבאנג׳י עשו אז אל תנסה לצייר אותו כסוג של odst.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 28 ינואר 2016, 09:57

Kazz כתב:גם אם נפרגן באיזה 30% דיגיטלי מדובר בקריסה של 50% בין המשחקים. תירוץ גודל יוזרבייס הוא תירוץ כי זה שמה שהיילו 3 עשה.

אבל התירוץ הוא לא היוזרבייס. התירוץ הוא שהיילו כמותג ומיקרוסופט לא נמצאים בפסגה שבה הם היו כשהיילו 3 היה: לא מבחינת מובילות שוק של הקונסולה או של המותג עצמו (בספטמבר 2007 עוד לא היה דבר כזה Modern Warfare והיילו היה הFPS שחובה לשחק בו), לא מבחינת הביקורות שהמשחק זוכה להן, ולא מבחינת הקהל של באנג'י (חלק לא מבוטל מהקהל הביתי שלה המשיך איתה בכלל לדסטיני ול-Taken King, ובלא מעט מקרים בחר לעשות את זה על הPS4).
אני אפילו לא נכנס לזה שזו טעות לחשב את זה ככה כי היילו 3 יצא איזה חודשיים מוקדם יותר בשנה המקבילה, אבל בכל מקרה היילו 3 היה חתיכת outlier למשחק בלעדי שניפץ שיאי מכירות, והוא בא בתקופה שונה לחלוטין למיקרוסופט ולמותג.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 ינואר 2016, 15:41

אז לא הבנתי, אתה לא מסכים שהיילו 5 מסמן ירידה חדה במכירות של הסדרה?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 28 ינואר 2016, 18:07

הוא יותר אומר שהיילו 3 היה בעל ספייק במכירות שהוא היוצא מהכלל, ולא היילו 5 בעל צניחה יוצאת מהכלל.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 ינואר 2016, 18:27

ובגלל זה הבאתי גם את הנתונים של היילו 4 שקרובים מאוד להיילו 3.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 ינואר 2016, 21:53

היילו 3 ניפץ שיאי מכירות, אבל כל היילו שבא אחריו דיי השתווה לו (אני חושב שReach גם עבר אותו), הסדרה דיי התבססה כסדרה של 8-10 מיליון עותקים למותג אם אני לא טועה. 5 הוא ירידה דיי קיצונית במכירות, אני אהיה מופתע אם הוא באזור ה3 מיליון. מצד שני מייקרוסופט לא רואים אותו כך, גם כשפרסמו את נתוני המכירות הם עברו לציונו כמותג. יש Building blocks שהגיעו עם REQ packs של היילו, יש שלט במהדורה מיוחדת שנמכר עד היום, באנדלים כמובן ועוד... מבחינתם המשחק הכניס כמותג 450 מיליון בשבוע הראשון, זה לא ה-600 מילון של היילו 3 ממכירות המשחק לבדו מהסופ"ש המקביל ב-2007, אבל עדיין לא רע.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 ינואר 2016, 22:55

כל מותג הXBOX בירידה ,להזכיר לכם שMS התחילה עם תג מחיר של 500$ בארצות הברית (אומנם כולל קינקט)
והיו כבר מיבצעים של באנדלים ב300$

בדור הזה פשוט הPS4 מוכרת במספרים מטורפים ,והילו כבלעדי מושפע מזה ,זה וגם הביקורות לא עזרו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ינואר 2016, 00:34

פרנצ'ייזים משתנים, אי אפשר לסחוט אותם לעד. אם ממשיכים להוציא עוד משחק ועוד משחק אז הם לפעמים גוססים. גם GT6 מכר איזה 3 מליון יחידות במקום 12 מליון. אולי היילו 6 יהפוך לסופרסטאר או GT7 יהיה להיט הסטרי אבל גם יכול להיות שהפרנצ'ייזים האלה יהפכו למשחקי 3-4 מליון יחידות במקום 10 ומי יודע, אולי בסוף גם יעלמו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 ינואר 2016, 15:31

שהילו 6 יאפוך למוכר מצוין ,הXBO צריכה למכור הרבה יותר חומרה ,קודם כל
ה360 עד כמה שזכור לי ,מכרה מעל 80 מיליון ,הXBO ,עדין לא הגיע ל20 מיליון

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים