Nucleus_Dawn כתב:Death_119 כתב:DrKeo כתב:השאלה היא כמה חולקו בבאנדלים, מיקרוסופט חלקה את היילו 5 כמו זבל בחג האחרון ונראה שרק בארה"ב זזו באוקטובר-דצמבר איזה 3 מליון מכשירי ONE. אבל כן, חתיכת נפילה לפרנצ'ייז. מתי מפיצות יבינו כבר שכשעושים אותו דבר שנה אחרי שנה לקהל נמאס? ככה MGS שומר על הקהל והאיכות 30 שנים וגיטר הירו נעלם מהשוק.
אבל היילו 5 הוא כנראה ההיילו הכי חדשני בכל הסדרה מאז היילו 1.
קמפיין שכולל לראשונה דמות ראשית חדשה שהיא לא מאסטר צ'יף, הכניסו מוד של Battlefield למשחק עם מערכת Req חדשה, שינו את כל הצורה שאתה נע במשחק מהיסוד ובמיוחד במולטי. זה ההיילו שהוא הכי לא היילו, אז אולי בגלל זה הוא לא מצליח.
דרך אגב, הרבה שחקנים קונים משחקים בחנות של מייקרוסופט על האקסבוקס, יש עוד נתח דיי גדול של מכירות שם.
ריץ' וODST לא הציגו דמויות ראשיות שהם לא המאסטר צ'יף? או שהתכוונת פשוט למשחקים הראשיים בסדרה?
אני מסכים שהיילו 5 נראה כמו חתיכת זעזוע לסדרה (גם כצופה מהצד, כמוני). בטווח הארוך אני חושב שזה נכון, כי זה ימנע בדיוק את עייפות הIP שעלולה לפגוע בכותר שנתי כמו היילו.
אני חושב שבטווח הארוך זה צעד חכם. במיוחד בהתחשב בכך שמדובר, בשורה התחתונה, במשחק טוב בזכות השינויים שהוא עבר.
DrKeo כתב:אני רק אציין שבכל סדרת היילו יש בדיוק שלושה משחקים שמשחקים רק את המאסטר צ'יף, היילו 1, היילו 3 והיילו 4 (בעצם אי לי מושג אם יש שם קטע שמשחקים מישהו אחר או לא). בהיילו 2, ODST, ריץ' וב-5 משחקים לפחות דמות אחת נוספת למאסטר צ'יף.
DrKeo כתב:בהיילו 2 משחקים את האורביטר ב6 משימות ואת המאסטר צ'יף ב8, הייתי אומר שזאת חלוקה יחסית מאוזנת בין השניים. היילו ריץ' הוא לגמרי חלק מסאגת היילו, היית מעדיף אם היו קוראים לו היילו 0? לא לשחק את הצ'יף או לשחק אותו בחלק מהזמן זה לא קונספט זר להיילו, מישמים אותו המון בסדרה. כן, חלק הרחבות, חלק ספינאופים וחלק אני לא יודע מה אבל היילו 2 והיילו ריץ' הם מהפופולרים בסדרת היילו ובשניהם משחקים בתור הצ'יף רק חלק מהזמן או לא בכלל.
המכירות של היילו 5 לא נפגעו בגלל שמשחקים בצ'יף רק X אחוז מהזמן, מי ידע בכמה משימות הצ'יף משתתף מהפרסומות והPR? המכירות של היילו 5 נפגעו כי הסינגל לא נראה אפי ומרגש מהפרסום כמו הקודמים שהקמפיינים שלהם העבירו לך צמרמורות בעמוד השדרה ועל המולטי אף אחד לא סמך בגלל היילו 4 ואוסף היילו. אולי יהיה לו זנב ארוך עכשיו שיצא לו שם טוב.
DrKeo כתב:היוצרים המקורים, סיפור שהוא המשך (או יותר נכון התחלה) ישיר, איך זה ספינאוף? זה פשוט פריקוול. עדין משחק ראשי בסדרה.
Kazz כתב:גם אם נפרגן באיזה 30% דיגיטלי מדובר בקריסה של 50% בין המשחקים. תירוץ גודל יוזרבייס הוא תירוץ כי זה שמה שהיילו 3 עשה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים