DrKeo כתב:NVIDIA משחררת לגיטהאב את הקוד מקור של gameworks 3.1 (הגרסה החדשה שהוכרזה בGDC) וגם את הקוד מקור של hairworks. עכשיו גם NVIDIA עם קוד פתוח לגמרי.
ועכשיו חדשה באמת משמחת, מיקרון מקדימה ושולחת משלוח ראשון של GDDR5X ללקוחות הראשונים (*שיעול - NVIDIA - *שיעול). המשלוח מורכב ממשלוחי 1GB ו-2GB שיוכלו להתחבר יחדיו לכרטיסים של 8GB וכרטיסי 16GB. על פי השמועה ב1080GTX יהיה 8GB של GDDRX5. המהירות של GDDR5X היא פי 2 מGDDR5, כלומר קצת יותר מהיר מ-HBM1.
DrKeo כתב:בקיצור, חומרה באמת הארד קורית ל-HTPC ואם מישהו רוצה להפוך אותו למכונת גיימינג חזקה כל מה שהוא צריך זה כרטיס מסך והקייס החיצוני שמתחבר לTB3.
swym כתב:DrKeo כתב:בקיצור, חומרה באמת הארד קורית ל-HTPC ואם מישהו רוצה להפוך אותו למכונת גיימינג חזקה כל מה שהוא צריך זה כרטיס מסך והקייס החיצוני שמתחבר לTB3.
כלומר הוא צריך בנוסף לHTPC היקר הזה מארז חיצוני נוסף שעולה לו 500$ + עלות כרטיס המסך, וגם שובר את כל הפואנטה של הHTPC. למה שמישהו יעשה את זה במקום לקנות HTPC במארז יחיד שכנראה יהיה זול יותר עם ביצועים דומים? הרי זה לא שמדובר פה בלפטופ נייד.
kririn כתב:
עם כבר יש לי בעיות ,זה לא המשחק זה החנות של WIN10 ,היא פשוט מרגישה לי רחוק מחנויות כמו סטים ואורגין
בכל מקרה תנסו למי שיש WIN10 ומחשב מתאים
DrKeo כתב:זה מרגיש כמו אייטיונז, לא כמו סטים. אני מאתגר מישהו למצא את KI בעמוד הראשי. משחקי פיצוץ בועות סבון תמצאו עד אינסוף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים