נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2016, 10:35

DrKeo כתב:גם באפליקצית w32 מפתחת יכולה לנעול פתרונות aa או vsync חיצוניים, הפריע לך עד היום? בטייטנפול עד היום לא הצלחתי להפעיל vsync וחיצונית בלתי אפשרי להשפיע עליו.

לא שמעתי על אף מקרה שכזה. וגם אם יש זה כאין וכאפס למשחקים שבהם כן אפשר לאכוף VSYNC או לעשות אינג'קטינג ל AA וכו'.

מיקרוסופט לא צריכה להרוג את ה W32 כדי לדחוף מפתחות ל UWP. אין לי בעיה לא לתמוך בחנות של חלונות כפי שהיא כעת אבל כרגע היא מציעה מוצר נחות לשחקנים, דורשת יותר עבודה מהמפתחים ומקצצת את פוטנציאל המכירות של הכותרים שבלעדיים אליה. כל זה בשביל החלומות של MS להיות כמו אפל באפל סטור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2016, 13:21

Klayman כתב:לפי אותן השמועות, AMD הקדימה את VEGA לאוק' בגלל שפולאריס לא ממש עברה סרטיפיקציה כמו שצריך.. מקווה שהם באמת יצליחו, כי גם ככה NVIDIA העלתה מחירים ביחס לדור הקודם (של ה980-970, ולא, לא משנה לי שהם חזקים יותר).

עוד שמועה בממלכת כרטיסי המסך - NVIDIA תוציא קודם את ''גרסת המייסדים'' היקרה ב100$ שלה, ושותפות הOEM יוכלו לשחרר כרטיסים רק ביוני. אם AMD הייתה מוציאה סדרת כרטיסים טובה לשוק שתלך ראש בראש עם סדרה 1000, NVIDIA לא הייתה מרשה את זה לעצמה. http://hardocp.com/article/2016/05/09/n ... yea_or_nay

לא יהיו כרטיסים רגילים בשיגר? באמת? לא ראיתי את זה בשום מקום. אם זה נכון זה חתיכת מהלך דושבגי.

AMD חייבת להקדים את ווגה אחרת אין לה תחרות ל980GTX במשך שנה שלמה, אני מקווה שהם באמת יעמדו באוקטובר עם כל הHBM2 והכל.

קאז, די נו, עבודה יותר קשה למפתחים? לסמן משתנה כ-1 או 0? די נו, זה כבר נעשה מסכן. מיקרוסופט פתחה חנות משלה, היא לא מצליחה במיוחד בגלל שהיא מוגבלת מדי, הם משחררים את המגבלות לאט לאט. די להיות דרמה קווין.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2016, 14:37

לא צריך עדכון כדי לתמוך בGSYNC\VSYNC > צריך עדכון. זה כזה פשוט. מה קשה להבין? מסך GSYNC היה פחות משתלם אם כדי שהוא יעבוד בכל המשחקים בהם הוא עובד כיום כל מפתחת הייתה צריכה לעדכן כל משחק בנפרד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2016, 15:01

אוי אלוהים ישמור? מה המטרה של זה? יש בדיוק חמישה משחקים כרגע בuwa והפ היחידים בהסטוריה שיצטרכו פאטצ׳. למה צריך להיות כזה בכיין על כל דבר? הייתה בעיה, הם תקנו אותה ואתה בוכה על זה שתקנו אותה. מיקרוסופט לא יצרו מונופול, הם יצרו את החנות משחקים הבערך 16 בשוק וכנראה שיש להם את נתח השוק הכי קטן כרגע, מה הביג דיל?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מאי 2016, 15:11

כי לפי תחזיות הארמגדון של גייב ניואל וטים סוויני, מיקרוסופט מתכננת, בחדרי חדרים, להרוג את כל מה שהוא לא UWA. ככה היא תכריח את כולם לפתח רק בUWA! ואי אפשר יהיה להריץ יותר WIN32! מיקרוסופט יחסמו את זה ברמת מערכת ההפעלה! מואהארהאההאה. ואז מה אם כל מי שמפתח משחק בUWA מהיום והלאה יכול לתמוך בVSYNC? בושה שהוא צריך בכלל. אגב, אני אישית חושב שכל הGUI הזה של חלונות הוא על הפנים. הרבה יותר אהבתי לדפדף בתיקיות ולהפעיל משחקים בDOS. בכך שמיקרוסופט הכריחה את כולם לעבור לממשק של וינדוס, היא הכריחה מפתחות ליצור אייקונים למשחקים שלהן! דבר שקודם לכן לא היה צריך.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2016, 21:16

עוד שמועות, ה480x יעלה 299$ ויתן ביצועים בין ה390 ל390x (כלומר כמה אחוזים מעל ל970gtx), יהיה בו 8gb זיכרון (חלק אומרים שזה יהיה gddr5, חלק gddr5x) ויקח פחות מ150w.

פלאריס לא נועד להתחרות ב1080gtx אלה לחתוך מלמטה את nvidia בכרטיסים יותר חלשים אבל זולים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 מאי 2016, 13:44

וכרגיל, הגענו לשלב הגחכת הטיעונים כאשר אין משהו ענייני להגיד.

אני מוצא את זה אירוני במיוחד שהאדם שהשתגע לגבי מגבלת המרקטפלייס בסטים ושהיא נמצאת בגלל שואלב רוצים להכריח אותך לקנות בחנות שלהם לא יכול לראות את מיקרוסופט עושים משהו דומה. נקודה למחשבה: אם מפתח רוצה להשתמש בראמבלים שבטריגרים בשלט ה XB1, זה אפשרי רק דרך UWP וחנות חלונות 10. פיצ'ר שליטה/גיימפליי שנעלו לגן שלהם. אז תחשוב על זה. בקלות אפשר לדמיין השתלשלות אירועים בה מיקרוסופט מציגים עוד ועוד פיצ'רים חדשים (או לוקחים קיימים) ונועלים אותם מאחורי UWP. טכנית אתה עדיין תוכל לשחרר משחקי W32 אבל מעשית לא תהיה לך ברירה אלא להשתמש ב UWP ולהיות תחת מרותה.

וגם אם זה לא יקרה עדיין נשאר לנו הדבר הקטן שהוא ה UWP ימשיך להיות נחות ל WIN32 ושלמשחקים שיהיו בלעדיים ל UWP תמיד תהיה כוכבית לידם. ה value proposition של משחק מחשב (ושל המחשב כפלטפורמת משחקים) דרך UWP נמוך יותר מאשר גרסת WIN32 רגילה. לגיטימי להתלונן שחברה מנסה לשנות את ה VP לרעה באגרסיביות, בדיוק כפי שזה היה לגיטימי בניסיונות קודמים לשנות את הVP לרעה כמו במקרה תשלום חודשי לאונליין.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 מאי 2016, 16:15

כמה מהפיצ'רים העליונים של WIN32 היו שם כשמיקרוסופט רק עברה לסטנדרט הזה? אתה יודע למנות את כל מה שעליון בWIN32 ולא הולך להיות לעולם בסטנדרט החדש? לגבי כל אחד מהיתרונות הללו, אתה יודע להגיד מתי הוא הוצג בתקן, ותוך כמה זמן הוא אומץ ע''י קהילת המפתחים? יש לך מצגת פנימית של מיקרוסופט שבה כל המגבלות ותוכניות הזדון הללו מוצגות? לא חשבתי כך. יש לך בעיקר אנטי למיקרוסופט ולכל מה שהיא מנסה לעשות (טוב או רע..). כבר הוצג במפורש שהפלטפורמה החדשה של מיקרוסופט לא בלעדית לחנות שלהם. פיל ספנסר הגיב לכך וגם גבריאל אוול (סגן נשיא להנדסת windows). אף אחד לא מונע מחברות אחרות להציג תמיכה בUWA, ככה שלא מדובר בפיצ'רים שבלעדיים לחנות חלונות 10 (אז שוב, אתה זורע FUD). אני, בניגוד אליך, מבין שמנסים להציג כאן תקן חדש, שמפותח במקביל להמון פידבק שמגיע כל הזמן ממפתחים ומשתמשים (תוכנית Windows Insiders לדוגמא), וייקח זמן עד שהכל יתוקן ויסודר.. שומדבר לא בוער לי בינתיים..

בכל מקרה, כל עוד אתה בעיקר מדמיין השתלשלות אירועים, אני לא רואה כל סיבה לא למצוא בידור והומור בפרנויה שכלמיני בעלי עניין כמו גייב ניואל וטים סוויני מחרחרים (במקרה של ניואל כבר מעל 8 שנים.. אבל היי, אולי השנה זה יקרה!!!), ובאלה שבוחרים להאמין להם ולדחוף את האג'נדה שלהם.. יש בזה מימד משעשע.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 מאי 2016, 16:30

למה צריך להיות אכפת לי מלו"ז כזה או אחר? כרגע בשוק קיימת גישה עדיפה. אם הם רוצים לשכנע אז שיוציאו מוצר עדיף. אבל הם הוציאו מוצר נחות. זה בדיוק אותו דבר כמו כל מי שמנסה לפתוח חנות היום על המחשב. אני לא הולך לתת זמן לחנות להתאפס על עצמה אם יש כבר חנויות קיימות טובות יותר ושלמות יותר. אתה מתמודד מול המוצרים המתחרים כמו שהם קיימים כרגע ולא כמו שהם היו בתחילת דרכם.

לדבר ולהצהיר תמיד אפשר. בתכלס, עכשיו, יש פונקציונליות של שלט ה XB1 שניתנת רק למפתחי UWP.

ובתרחיש הכי טוב UWP עדיין תהיה נחותה בהשוואה ל WIN32. פאטצ'ים לפיצ'רים שבWIN32 קיימים out the box ולא מצריכים התערבות המפתחת. הכל צריך לעבור אישור של מיקרוסופט. תהליך סרטיפיקציה בתשלום לעדכונים כמו בקונסולות. תמיכה סלקטיבית במודינג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מאי 2016, 19:45

השלט של one הוא של מיקרוסופט, אתה בן 6 כאילו? השלט סטים מקבל תמיכה מחוץ לסטים? זכותם לעשות מה שבא להם, אם בא להם לסגור את dx12 לuwa אז הם יסגרו את dx12 לuwa בדיוק כמו ששלט סטים מקבל תמיכה מלאה רק בסטים, שמירות סטים נתמך רק בסטים, אצ׳יוומנטים של סטים נתמכים רק בסטים כך הלאה. כל אחת עם הטכנולוגיות שלה והחומרות שלה והם מנסים להתחרות על הלב והכיס שלנו. אתה שונא את uwa? אלה תקנה שם, בניגוד לסטים הם לא מונופול כך שנורא קל לך להתחמק מהם. אני לא קניתי שם כלום עד שהם לא יתאפסו על עצמם, אתה מוזמן גם.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 מאי 2016, 22:25

אתה עדיין לא מבין מה זה מונופול. ראית אותי מתלונן שדרך דרך חנות חלונות אני יכול לקבל אצ'יבמנטים של XB1? להתלונן ששמירות סטים נתמכות רק בסטים? LOL, הגענו לפארודיה כבר. לא ייאמן מה אני קורא פה. עוד מעט תגיד לי שזה בזיון שאני לא יכול לקחת את הזמן ששיחקתי במשחק בגרסת ה GOG ולהוסיף אותו לקאונטר בסטים. עוד מעט תכפיש את סטים שהקופונים שאני מקבל שם למשחקים לא עובדים בחנות אחרת. עוד מעט תתלונן שאי אפשר להשתמש בשמירות הענן בסטים בגרסת המשחק לפס4.

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. לא מאמין שההודעה הזו הגיעה מאדם שאמור להבין עניין.

אגב, אתה יושב? תן לי להדהים אותך: השלט של סטים עובד מחוץ לסטים! וואו!! עובד עם וינדוס. עובד במשחקי EA, בליזארד ואחרים.

טוב לדעת שאין לך בעיה אם השלט הבא שמיקרוסופט ישחררו על המחשב יעבוד רק אם קנית את המשחק בחנות חלונות 10. או אולי שיעשו את שהסטיק הימני יעבוד רק במשחקים דרך חלונות 10. פשוט מפליא שאתה אומר דבר כזה ומצד שני מתקשה לראות איך מיקרוסופט יכולים להכריח פיתוח ל UWP על פני WIN32. אומר דבר כזה ומתקשה להבין למה אנשים יקומו נגד מהלכים כאלה שנוגדים את הווייתו של הPC כפלטפורמה פתוחה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 מאי 2016, 23:03

קאזז, תעשה הפרדה בין פלטפורמת הפיתוח, לחנות שמוכרת תוכנות/אפליקציות שמשתמשות בה. מיקרוסופט אמרו שהם לא מונעים מאף אחד לפתוח חנות שמארחת תוכנות שכאלה. למה זאת של מיקרוסופט היא היחידה כרגע? שאל את גייב ניואל למה סטים לא תומכת בפלטפורמה הזאת, אולי הוא יענה לך. אולי אם עיתונות המשחקים לא הייתה כ''כ עסוקה בלסגוד לואלב וכל דבר שהיא עושה, ולתת לה Free pass על כל דבר, היינו רואים תשובות בנושא.. אבל דממת אלחוט, ואתה, כמובן, לא מעלה את השאלה. בינתיים עברו 8 שנים מנאום התוכחה הקודם בנושא, ולא קרה דבר, אז סלח לנו אם אנחנו משועשעים ורואים בכך בידור.

אהה כן, ולא נראה לי שכדאי שתרצה לנדב על השלט של סטים, פשוט כי לו יש אחד.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2016, 00:40

Kazz כתב:אתה עדיין לא מבין מה זה מונופול. ראית אותי מתלונן שדרך דרך חנות חלונות אני יכול לקבל אצ'יבמנטים של XB1? להתלונן ששמירות סטים נתמכות רק בסטים? LOL, הגענו לפארודיה כבר. לא ייאמן מה אני קורא פה. עוד מעט תגיד לי שזה בזיון שאני לא יכול לקחת את הזמן ששיחקתי במשחק בגרסת ה GOG ולהוסיף אותו לקאונטר בסטים. עוד מעט תכפיש את סטים שהקופונים שאני מקבל שם למשחקים לא עובדים בחנות אחרת. עוד מעט תתלונן שאי אפשר להשתמש בשמירות הענן בסטים בגרסת המשחק לפס4.

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. לא מאמין שההודעה הזו הגיעה מאדם שאמור להבין עניין.

אגב, אתה יושב? תן לי להדהים אותך: השלט של סטים עובד מחוץ לסטים! וואו!! עובד עם וינדוס. עובד במשחקי EA, בליזארד ואחרים.

טוב לדעת שאין לך בעיה אם השלט הבא שמיקרוסופט ישחררו על המחשב יעבוד רק אם קנית את המשחק בחנות חלונות 10. או אולי שיעשו את שהסטיק הימני יעבוד רק במשחקים דרך חלונות 10. פשוט מפליא שאתה אומר דבר כזה ומצד שני מתקשה לראות איך מיקרוסופט יכולים להכריח פיתוח ל UWP על פני WIN32. אומר דבר כזה ומתקשה להבין למה אנשים יקומו נגד מהלכים כאלה שנוגדים את הווייתו של הPC כפלטפורמה פתוחה.

אוווו לא, השלט של סטים לא עובד מחוץ לסטים. מחוץ לסטים הוא עובד כמו עכבר, כלומר לא שחיק בעליל. כדי להשתמש בשלט של סטים בצורה שמישה צריך שהמשחק ירוץ בסטים ושמישהו בקהילה (או במפתחים עצמם, יש איזה שניים שעשו את זה) יצור לו פרופיל סטים. מחוץ לסטים 90% מהדברים לא פועלים, אפילו המקלדת שלהם לא עובדת אלה אם סטיםי פועל ברקע במצב תמונה גדולה וגם זה ב40% מהזמן. אני אגלה לך סוד, גם השלט ONE עובד מחוץ לUWA! ואו, כן, פשוט הרטט טריגרים כנראה לא עובד על פי מה שאתה אומר, הלוואי וזה היה המצב של השלט סטים מחוץ לסטים כי הוא פשוט לא שמיש.

מיקרוסופט לא כופה על אף אחד שום דבר. התוכנה שתקועה רק בUWA היא רק משחקים שלה, חומרות שמוגבלות מחוץ לUWA הן רק חומרות שלה, נבואות הזעם הטיפשיות האלה כושלות כבר 8 שנים ובשלב הזה הן סתם פתטיות. זה באמת להיות ילד קטן שיושב בידיים שלובות עם פרצוף כועס בברוגז עם הבלון שלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2016, 12:26

עכשיו זה כבר שמועה שסותרת שמועה שסותרת שמועה שסותרת שמועה שלפניה, ב-1 ליוני AMD תופיע בקומפיוטקס ותכריז על כרטיסי פולאריס 10, כלומר כרטיסי האמצע שלה שיתמחרו מ-299$ ומטה ונועדו להתחרות ב-1060GTX ומטה שיגיעו עם הזמן. על פי הדליפות הכרטיס של הבערך 300$ יבצע כמו 390X שעולה היום 410$.

ובחדשות רשמיות, סדרה 400 לניידים הוכרזה עם 16 כרטיסים שונים. 12 מהם הם כרטיסים מסדרה 300 עם שם חדש (שחלקם היו כרטיסי סדרה 200 עם שם חדש), שניים מבוססי פולאריס 10, הM490 והM490X ושניים מבוססי פולאריס 11, הM480X והM480. כל הכרטיסים הממוחזרים הם פשוט הזזה של ספרה אחת כך שהM470 הוא בעצם M380, הM470X הוא M380X וכך הלאה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 17 מאי 2016, 10:47

המשכתי לקנות עוד קצת חלקים לבילד העתידי שלי.. הדרך עוד ארוכה אבל יש קצת התקדמות:
הזמנתי קיט RAM מאמזון G.Skil TridentZ של שני סטיקים של 16GB (מכיל את זיכרון הHigh density חדש יחסית של סמסונג) כלומר 32GB- קצת אוברקיל אבל היה מבצע די משתלם אז לא יכולתי להתאפק.. מה גם שאני נוטה להחזיק מחשבים במשך כמעט עשור (הנוכחי אצלי כמעט 8 שנים) אז גם אם לא future proof לפחות אוכל לפתוח כמות מוגזמת של טאבים בכרום ;) התדר שלהם הוא 3200MHZ מה שאומר שאני אצטרך לשים לב איזה מעבד אני לוקח כי הבנתי שפרופילי XMP לא תמיד עובדים כמו שצריך.

קניתי גם Logitech g502 proteus core spectrum ופד של Steelseries qck mass והכל עדיין לא נפתח - זה כל כך קשה להסתכל על כל הקופסאות האלה ולא להשתמש בכלום עדיין ):
שאר הציוד שעוד לא פתחתי כולל אוזניות sennheiser hd598 וקונטרולר של ה-one יחד עם הדונגל האלחוטי עם מחיר הפשוט לא נורמלי שלו..

אשמח לשמוע מהחבר'ה כאן המלצות ללוחות אם טובים ומשתלמים -Z170 כמובן. חשבתי על ה-Hero של ASUS בעיקר בגלל הרכיב אודיו הדי מוצלח שלו.

ההתלבטות הכי גדולה שלי כרגע היא המסך - המחירים של IPS 144HZ מאוד גבוהים לכיס שלי ולכן אצטרך להחליט האם אני הולך על IPS 60 HZ איכותי או על TN 144HZ G-SYNC..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מאי 2016, 11:21

כל ההשקעה בזכרונות והמהירות שלהם בעיניי מיותרת לגמרי... עכשיו תאלץ לקנות לוח אם ומעבד שיתמכו בזה, וזה סתם מייקר הכל ולא ישפיע על ביצועי המשחקים.
ועדיין - מגניב מאוד :) תתחדש! אתה מחכה וקונה את הGTX 1080?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 17 מאי 2016, 11:27

למען האמת בתקופה האחרונה דווקא כן ישנה השפעה (נכון שדי זניחה אבל עדיין קיימת) על ה-FPS בעיקר במשחקים שהם CPU Intensive,לא חסרים בנצ'מרקים. האם זה שווה את המחיר? לחלוטין לא. אבל כמו שאמרתי היה מבצע לא רע בכלל באמזון(הזיכרונות היו בערך ב-70% מהמחיר המקורי שלהם,כנראה בגלל ששבוע הבא מגיעים הדגמים עם הקירורים בצבעים החדשים או משהו) אז הלכתי על זה בכל זאת.
לגבי ה-1080,אני אלך עליו כנראה (אלא אם כן הפער בינו ל-1070 יהיה זניח בקטע אחר) אבל קצת חבל לי שלא נזכה לראות כרטיס של נוידיה עם HBM2 השנה (לא יודע לגבי הטיטאן,זה גם ככה לא משהו שאני אוכל להרשות לעצמי). מעבר לרוחב פס הפסיכי של HBM2 הכרטיסים עצמם גם עם Form factor הרבה יותר קטן (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2016, 12:15

אתה ממש עף עם החלקים היקרים אה? למה אתה צריך לוח אם של 1300 שקלים כשאחד של פחות מ500 יעשה כנראה את כל מה שאתה צריך? במחיר הזה אתה יכול לקנות לוח ב500 ולהוסיף צ'יפ אודיו איכותי בהרבה ממה שיש בהירו בנפרד אם זה כל כך חשוב לך.

למה לא זה למשל? אפילו תומך בזיכרון המהיר שקנית ועולה פחות מחצי מה-Hero:
http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=5485#sp

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 מאי 2016, 13:37

למעשה למשחקים היום לא צריך גם ציפ אודיו
כי יש כבר אחד טוב בכרטיס מסך

גם להנוידה וגם לamd
כל עוד יוצאים מהhdmi, זה מספיק ותומך ב7.1
לשימושים אחרים,ובעיקר למי שצריכים כניסות, ויותר יציאות
אז כבר אפשר לקנות כרטיס אודיו במיוחד

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מאי 2016, 14:13

Uncle Pey'j כתב:למען האמת בתקופה האחרונה דווקא כן ישנה השפעה (נכון שדי זניחה אבל עדיין קיימת) על ה-FPS בעיקר במשחקים שהם CPU Intensive,לא חסרים בנצ'מרקים. האם זה שווה את המחיר? לחלוטין לא. אבל כמו שאמרתי היה מבצע לא רע בכלל באמזון(הזיכרונות היו בערך ב-70% מהמחיר המקורי שלהם,כנראה בגלל ששבוע הבא מגיעים הדגמים עם הקירורים בצבעים החדשים או משהו) אז הלכתי על זה בכל זאת.
לגבי ה-1080,אני אלך עליו כנראה (אלא אם כן הפער בינו ל-1070 יהיה זניח בקטע אחר) אבל קצת חבל לי שלא נזכה לראות כרטיס של נוידיה עם HBM2 השנה (לא יודע לגבי הטיטאן,זה גם ככה לא משהו שאני אוכל להרשות לעצמי). מעבר לרוחב פס הפסיכי של HBM2 הכרטיסים עצמם גם עם Form factor הרבה יותר קטן (:

המחיר של הזכרונות עצמם פחות רלוונטי, אלא הקטע שצריך לקנות מעבד טוב יקר בשביל לנצל את זה, וזה לא שווה לדעתי את הפריים וחצי שאחד למאה משחקים יציג לך בזכות זה...
אבל שוב, מגניב בכל מקרה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2016, 20:42

ביקורות 1080GTX, הגרסה הקצרה? ביצועים די מטורפים, 20-40 אחוז מעל ל980TI, תלוי במשחק ולהתרחק מגרסת הפאונדרים, גניבה של 100$. החדשות הטובות הן שהלוחות של השותפות של NVIDIA יתחילו להגיע באמצע יוני כך שמי שרוצה לקנות 1080GTX יצטרך לחכות רק שבועיים אחרי השיגור. בנושא OC, רוב המבקרים שראיתי הצליחו להאיץ את הלוח שלהם לסביבות ה2000-2100MHZ (לעומת 1733MHZ המקוריים) וזה עם המאוורר המעפן שמגיע בגרסת פאונדר, ברגע שיתחילו להגיע כל מני שלישיות מאווררים של גיגהבייט וכדומה בטח נתחיל לראות 2200 וצפונה ישר מהמפעל.

קצת ביצועים (כל הביצועים ב1440P):
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

החריגה בוויצ'ר היא כי היה להם CAP של 60FPS, בלי CAP ה1080GTX מריץ אותו בקירוב ל100FPS.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2016, 00:15

מה? יש cap של 60 FPS בוויטצ'ר 3?! איזה פורט קונסולות מחורבן. לא מבין למה אנשים עוד קונים את הDLC למשחק בזיוני כזה. אסור לתמוך בחברות שמזלזלות ככה בקהל הPC הנאמן שלהן. בושה וכלימה.

---

הביקורות של ה1080 מדהימות. בבירור המלך החדש של הכרטיסים. עכשיו מעניין לראות איך יבצע ה1070. מעניין אם הוא יצליח להיות הכרטיס עם הביצועים/מחיר הטובים בהיסטוריה כמו ה970 לפניו, גם במחיר קצת יותר גבוה מקודמו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2016, 02:12

יש לי הרגשה שה1070 הולך להיות 980TI עם טיפה אקסטרה מיץ. אגב בוויצ'ר אין מגבלה ל60, משום מה כשהם עשו בנצ'מארק הם השאירו אותה דלוקה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2016, 02:50

DrKeo כתב:יש לי הרגשה שה1070 הולך להיות 980TI עם טיפה אקסטרה מיץ. אגב בוויצ'ר אין מגבלה ל60, משום מה כשהם עשו בנצ'מארק הם השאירו אותה דלוקה :)

אני יודע... סתם ניצלתי את זה לבדיחה :D

משונה ולא מקצועי. זה נראה לי כמו אחלה סיבה לחזור על מבחנים בלי הגבלה. הם פשוט לא מראים את ההבדלים האמיתיים בין הכרטיסים כך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2016, 12:32

forge מגיע בחינם לווינדוס 10. מאפשר לשחק עם האדיטור במחשב ולשחק נגד אנשים אבל אין מאצ'מייקינג או את הסינגל פלייר. אין תאריך יציאה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים