swiss-the-engine כתב:forge מגיע בחינם לווינדוס 10. מאפשר לשחק עם האדיטור במחשב ולשחק נגד אנשים אבל אין מאצ'מייקינג או את הסינגל פלייר. אין תאריך יציאה.
DrKeo כתב:שתי שמועות נפרדות ומאוד מטרידות אם הן נכונות....
אגב גיא, ה1070GTX הוא רשמית 150W, אני זוכר שתהית
swym כתב:DrKeo כתב:שתי שמועות נפרדות ומאוד מטרידות אם הן נכונות....
אגב גיא, ה1070GTX הוא רשמית 150W, אני זוכר שתהית
בקצב הזה אני מציע לך להתחיל לסנן את כל השמועות האלו.
וכן. 150W נשמע נהדר, למרות שעם תג מחיר של 380$ זה קצת פחות אטרקטיבי מה-970 בזמנו - בטח יתורגם למעל 2000 ש"ח בארץ. אבל נראה איך זה ישב בהשוואה ל-480 או איך שלא יקראו בסוף לכרטיס הדגל של ה-Polaris 10, כי לפחות כרגע זה נשמע שהם מתחרים על אותה משבצת של ביצועים/צריכה.
לגבי HDR: הסטנדרט עצמו נקרא Rec 2020, וכמו כל דבר בתעשייה הזו כבר יש שני תקנים מתחרים: HDR10 ו-Dolby Vision. אבל בשורה התחתונה במקום 24 ביט של צבע שקיבלנו בשני העשורים האחרונים בערך, תהיה עכשיו תמיכה ל-30 ו-32 ביט של צבע בתקן החדש. כמובן שבשביל שזה יעבוד צריך שתהיה לכם תמיכה לאורך כל הדרך: ממערכת ההפעלה וכרטיס המסך, דרך הכבלים (displayport 1.4 ו-HDMI 2.0 הכניסו את התמיכה הזו) ועד למסך עצמו שבטח יקפיץ לנו את המחיר.
(ואם אתם עדיין תקועים עם פאנל TN כיום אז זה אומר שאתם גם ככה מקבלים רק 18 ביט של צבע)
ובהיבט אחר, Total Warhammer בגרסת הpreview לDirectX12 מצליך לסחוט משהו כמו 60% יותר פריימים בזכות הasync compute. מטורף לגמרי:
http://gameranx.com/updates/id/54685/ar ... enchmarks/
DrKeo כתב:מישהו בסוף קנה?
DrKeo כתב:פולאריס 10 כנראה הולך יותר להחרות ב1060 ופחות ב1070. בנושא השמועות, אם גורו 3D חושבים שזה מספיק אמין כדי להביא את זה, וקסלים יהיה בסדר.
swym כתב:DrKeo כתב:פולאריס 10 כנראה הולך יותר להחרות ב1060 ופחות ב1070. בנושא השמועות, אם גורו 3D חושבים שזה מספיק אמין כדי להביא את זה, וקסלים יהיה בסדר.
להיפך: למרות המיספור פולאריס 10 זו הפלטפורמה החזקה יותר שתריץ את ה480, פולאריס 11 תהיה החלשה יותר שתריץ את קו ה470. וגה אמורה להיות פלטפורמת הדגל העתידית עם HBM2 שתחליף את הפיורי. עדיין לא ברור אם 490 ירוץ על פולאריס 10 משודרג או וגה מוחלש.

Stick כתב:גם אני התעלמתי מהעובדה שאין לי כרגע זמן פנוי וקניתי את total war warhammer, יצא לי לשחק ממש קצת וגם כן עם האימפריה (או פשוט בני האדם למי שאין לו קמצוץ של מושג על המותג הזה, כמוני) וזה נראה מאוד מבטיח.
הדבר היחיד שקצת מוזר לי (גם אם הוא הגיוני ברמה התאורתית) זה שכל עם יכול לכבוש ערים רק של העם שלו ועוד עם מקביל, ככה למשל אני לא יכול לכבוש ערים של אורקים או גמדים אלא רק לבזוז או להרוס אותם.
לא יודע אם זה באמת יהיה בעייתי כי רק התחלתי לשחק, אבל זה בהחלט היה לי מוזר מאוד כשנתקלתי בזה.
Death_119 כתב:תאמת זה דיי מקביל, כי גם הם צצים משום מקום במשחק בצפון ובלתי ניתנים לעצירה, רמז, רמז להרס העולם על ידי הסדרה השבוע כאשר הם סותרים את עצמם, תודה לכם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים