נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי kririn » 23 יוני 2016, 21:44

Death_119 כתב:
DrKeo כתב:אני עדין מנסה להבין מאיפה שלפת 1.5 מליון GPU? ואם הנתון הזה נשלף משרוול אז איך משהו שאמרת רלוונטי?

500$ לכרטיס High end ממוצע, הזנחה של העובדה שהחנות לוקחים עוד נתח ועושה הנחה שהכל נמכר והולך לכיס של Nvidia כך ש-500$ מייצגים כרטיס High end שנמכר. הנחה שנייה, כל הGPU הם למשחקים.
תחלק - מיליארד ברבעון במספר, תגיע 2 מיליון (אמרתי בהתחלה שזה 700$, אבל נגיד פחות), עכשיו, כמה זה משוק הפיסי הפרטי? 80% ביחס בין ATI לNvidia? אז נגיד ביחד עם ATI נמכרים לך 2.5 מיליון כרטיסי מסך לגיימרים ברבעון. בשנה 10 מיליון. שתי הקונסולות עושות בשנה מעל ל-30 מיליון, לא כולל ניידות וWiiU. כמובן שזה יפויי של המציאות, המספרים של פיסי גיימינג נמוכים משמעותית מזה. אתפלא אם זה מגיע אפילו לחצי. הפיסי לא מצליח להיות רלוונטי כשוק, הוא לא שחקן מוביל אלא נגרר. בעוד שגם אני וגם אתה היינו מצפים שבמקרה הטוב בעולם מתוקן הפיסי היה שולט בצורה ללא עוררין על השוק עם נתון הפוך לכל הפחות.

ממתי רוב הגימרים קונים כרטיס ב500 דולר?
זה בטח לא הכרטיסים הנפוצים
גימרים בדרך כלל מתחילים ב150 דולר ומעלה

ובעניין מכירות, מה שחשוב בתחום זה תוכנה
והרבה סדרות מוכרות טוב מספיק לקבל פורטים
הרוב הגדול של הaaa, מגעים היום לpc

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2016, 00:36

BiA כתב:מסיט את הדיון בחזרה למשחקים קצת, אני כמעט 20 שעות לתוך Pillars of Eternity. איזה משחק מעולה. RPG הכי קלאסי שיש + UI מעודכן + אחלה לור (חוץ מהכמויות הלא הגיוניות ממנו ששופכים עליך בהתחלה).

הוא עדין בחינם?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 יוני 2016, 10:16

אני מתלבט אם לעבור לאינטרנט אנלימיטד (כרגע אני עם אדסל). האתר שלהם טוען שהבניין שלי מחובר לתשתית. מישהו התנסה ויכול להמליץ? זה אמין כמו אדסל? ספקים מומלצים?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2016, 12:15

לאסקין מחובר והוא מאוד מרוצה. אגב, הם אמרו לי שאני מחובר ובסוף אני לא כי זאת חברת חשמל והם רקובים וחסרי יכולת :/

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 24 יוני 2016, 12:30

DrKeo כתב:
BiA כתב:מסיט את הדיון בחזרה למשחקים קצת, אני כמעט 20 שעות לתוך Pillars of Eternity. איזה משחק מעולה. RPG הכי קלאסי שיש + UI מעודכן + אחלה לור (חוץ מהכמויות הלא הגיוניות ממנו ששופכים עליך בהתחלה).

הוא עדין בחינם?

אה.. נראה לי שהתבלבלת עם Path of Exile דמוי הדיאבלו (והוא כן בחינם)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2016, 12:52

אוי אתה לגמרי צודק, התבלבלתי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2016, 15:09

מישהו יודע אם אנלימיטד הגיעו לאזור רמת החייל או הדר יוסף?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יוני 2016, 14:31

3DMARK משחררים בקרוב בנצ'מארק DX12 סופסוף.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 יוני 2016, 14:58

DrKeo כתב:מישהו יודע אם אנלימיטד הגיעו לאזור רמת החייל או הדר יוסף?

דיברתי איתם עכשיו ואמרו לי שלא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יוני 2016, 16:33

פאקינג חברות ממשלתיות :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2016, 02:23

נראה שווגה 10 הולך לצאת מוקדם יותר באמת, אוקטובר במקום 2017. הוא יתחרה ב1070 וב1080, כנראה תחת השמות 490 ו-490x. בתחילת 2017 צפוי ווגה 11 שיתחרה ב1080ti. למי שמתבלבל, פולאריס 10 זה הכרטיסי mid range שיוצאים מחר ויקבלו ביקורות עוד כמה שעות, פולאריס 11 הם כרטיסי low range וניידים. לעומת בווגה המספור הפוך, כלומר 10 הם החלשים יותר ו-11 הם הסופר חזקים. כנראה ש11 יהיה fury 2 ו-fury x2.

בנוסף צפים צילומים של ה1060, הוא כנראה יוכרז בקרוב כדי להתחרות ב480 שיוצא מחר.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 יוני 2016, 07:34

הייתי אתמול בכנס אינטל למפתחי תוכנה, היה שם מהלך מעניין מצד אינטל שאני לא יודע כמה מודעים לו. אינטל חשפה שנה שעברה מעבד חדש - Xenon phi (Knight landing), מדובר למעשה במעבד שנועד להיות אקסלרטור, הוא הריץ מערכת הפעלה של אינטל בלבד ולא היה פורטבלי להריץ מערכות הפעלה אחרות, כולל 76 מעבדים פיסיים אמיתיים לפני HT, דור חדש של AVX256 לחישובים אריתמתיים ועוד אלף ואחד משתנים, הם זרקו מלא לוגיקה החוצה, לדוגמא תמיכה בSSE, ולמעשה הפכו אותו ללא Backward למערכות הפעלה קיימות מתוך כוונה להכניס כמה שיותר מעבדים (כיום במוצרי דגל של החברה יש מקסימום 36 Cores לרוב 20) למעשה היה מדובר במענה של אינטל לכל תעשיית הGPU. אתמול בכנס:
טוב חברה, המעבד יכל להריץ לינוקס וכנראה עוד שלל מערכות הפעלה סטנדרטיות, הוא יכל להיות מעבד רגיל שיושב לכם על הסוקט וכו... לקחו צעד אחורה מהשוק של הGPU, מעניין למה.

העלו גם טענה מעניית שרוב התעשייה לא מודעת שיש לה חישובים ווקטוריים ביד ואיש כמעט (אצלנו בחברה זה א' ב', תודה לאל) לא מנצל חלק גדול מהכוח של הCPU שלו. הם טוענים שחוק מור קיים ושריר הוא רק החליף צורה. אם בעבר חוק מור גרס שההתקדמות בעיבוד תגיע מכמות הטרנזיסטורים ועלייה בתדר השעון של המעבד, כיום הם משווקים את זה מעלייה בכמות בטרנזיסטורים בשל מזעור, מקבול של מעבדים וחישובים ווקטוריים כזוג, לא כפרט.

אבל הפרט הכי חשוב, הכנס מלא בזקנים שפשוט משעמם להם בבית, מגיעים כדי לאכול (ההרשמה חופשית ותכלס הכנס פתוח לכל), ראיתי שם אנשים שכשהם היו בגיל התעסוקה עיפרון היה חידוש, בטח לא מגיעים משוק ההייטק (גם רואים על בן אדם), והם פשוט צבאו על הצלחות. באתי לגשת לצלחת עוגיות, אחת המבוגרות פשוט לקחה את כל הצלחת ושפכה את כולה לתיק. ויי זמיר.

היתה גם הרצאה של אחד ממנהלי התוכנה של החברה בה אני עובד, דווקא מגניב, הראה איך אנחנו מתמודדים עם בעיות של Big data (אצלנו הData זה תמונות) כאשר האנלוגיה הוא נתן שאם בטוויטר יש בכל דקה 20,000 תמונות חדשות, אצלנו זה 36,000 (לא זוכר אם זה היה בשניה או בדקה), והראה איך מערכת מבוזרת שכוללת אלפי מעבדי CPU ו עשרות GPUים פותרת את הבעיות שנעות ממעיבודים רגילים, שימוש בDeep learning כדי לפתור בעיות של machine learning ועוד... אולי ההרצאה היחידה שלא ניסתה למכור מוצר למשהו.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 29 יוני 2016, 08:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2016, 07:59

נתון רשמי ראשון על ה480, הוא קבל 6.8 בבנצ׳מארק steam vr. להשוואה לכרטיסים שכבר בשוק:
תמונה

מה שמוזר הוא שהכרטיס לא עובר את ה390 למרות שבמצגות amd טענו שהוא בין ה390 ל390x.

דודי, משהו ממה שכתבת רלוונטי לאדם שהוא לא תאגיד עם 50k$ בכיס למעבד חדשה לחווה שלו? :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 יוני 2016, 08:21

DrKeo כתב:נתון רשמי ראשון על ה480, הוא קבל 6.8 בבנצ׳מארק steam vr. להשוואה לכרטיסים שכבר בשוק:
תמונה

מה שמוזר הוא שהכרטיס לא עובר את ה390 למרות שבמצגות amd טענו שהוא בין ה390 ל390x.

דודי, משהו ממה שכתבת רלוונטי לאדם שהוא לא תאגיד עם 50k$ בכיס למעבד חדשה לחווה שלו? :)

אני מאמין שכן, האקסלרטור לדוגמא ממש לא יקר:
https://www.amazon.com/Intel-BC31S1P-Xe ... s=Xeon+Phi
שים לב שזה מתחבר לPCI.

המעבד בתצורתו החדשה יהיה לו גרסה גם רגילה למשתמשים לבטח וגם לתעשיית השרתים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2016, 08:46

דודי, בו נהיה אמיתיים, לאף אחד אין קסנון בבית :)

ולמי שפחד שיהיה מחסור ב480, amd שלחו לחנויות פי 25 (!) יותר כרטיסים ממה שnvidia שלחה 1080gtx:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 יוני 2016, 08:56

DrKeo כתב:דודי, בו נהיה אמיתיים, לאף אחד אין קסנון בבית :)

ולמי שפחד שיהיה מחסור ב480, amd שלחו לחנויות פי 25 (!) יותר כרטיסים ממה שnvidia שלחה 1080gtx:
תמונה

אבל הבאתי פה אקסלרטור שעולה 400$, זה ממש לא יקר למוצר. דרך אגב, רק כדי להדגיש את המהפכה שיש פה על GPUים שזה פשוט מטורף:

Nvidia וAMD הן שקרניות, הן מוכרות לכל העולם שהכרטיסים שלהם באים עם מאות ואלפי מעבדים, בעוד שבפועל זה שקר. אם נסתכל בצורה מופשטת מה עושה מעבד, למעבד יש שני חלקים מרכזיים:
נקרא להם Front end וBack end.
בFront end הוא עושה המון דברים שקשורים לאופטימזציה (Out of order למי שמכיר) אבל בוא נעזוב את זה רגע, בוא נגיד שהוא מפענח פקודה כדי לדעת מה רוצים ממנו לעשות, לדוגמא - להביא משהו מהזיכרון הרגיל או מזיכרון יותר מהיר (רגיסטרים) כדי לעשות משהו + משהו.

החלק השני זה החלק שמביא את הפקודה לידי מימוש, מוציא מזיכרון, עושה את החישוב, כותב את התוצאה לזיכרון וכו...

בNvidia החלק הראשון משותף לכולם, למעשה כשאתה רוצה לעשות פעולה אתה סימטרי לחלוטין, כל ה""""מעבדים"""" מריצים את ה1+1 שלך בדיוק באותה צורה ובאותו זמן, אין גמישות בלהריץ דברים יחודיים במקביל. למעשה המיקבול הוא רק על החלק שקראתי לו פה Back end. אפילו פחות מזה כי יש בטח מגבלות של כמות זיכרון.

פה אינטל עשו משהו מטורף, הם הוציאו 76 מעבדים אמיתיים, אתה באמת מקבל 76 מעבדים יחודיים שיכולים להריץ מה שהם רוצים בלי קשר למה המעבד ליידם מריץ. אבל זה לא נגמר פה, הם כבר שנים פתרו את הבעיה של Nvidia דרך חישובים ווקטוריים, במקום לחשב 1 + 1 של שני משתנים, בוא נחשב 1 + 1, 2+ 3 וכו... בבת אחת. ווקטור של משתנים. זה מקביל למקבול של Nvidia בסופו של יום.

פה אתה מקבל הכל. איך זה יכל לבוא לידי מימוש? נגיד במשחקים בונים Back frame, ונגיד שאתה רוצה לעשות 1, 2, 3 ו-4 על הפריים, היום, זה נעשה סיקוונסיאלית, סיימתי את 1, אני אעשה את 2 וכו...
פה, אתה יכל לעשות מה שאתה רוצה, מכונת הרינדור שעובדת על פריימים מוקדמים יותר, עובדת בלי קשר למכונת הרינדור שעובדת על הפריים הנוכחי, אולי היא גם תעשה דברים אחרים, כל פריים ישפרו את התמונה אחרת בהתאם ללמידה מפריים קודם, מי יודע, מיקבול אמיתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2016, 09:37

ברצינות הצעת כרגע שגיימר יוסיף Coprocessor במקום gpu? אתה מודע לזה שgpu טוחן אותו לשאריות אבק בעיבוד גרפי, כן? כל העבודה הגרפית היום היא מקבילית בצורה מטורפת ואתה מציע מעבד עם 57 קורים שעולה יותר מ1070 שיש לו 2000? שלא נדבר על ההתאמת דרייברים וכדומה. זה לא נועד לזה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 29 יוני 2016, 09:56

DrKeo כתב:1) סמסונג מובילים בשוק שנים והם לא יכולים לעשות שום דבר בלי לזרוק את המילה אפל קודם. איזה שטיח AMD מושכים להם מתחת לרגליים? כרטיס MID RANGE כשהם מכריזים על כרטיס 600$? איך זה אפילו קשור? ואתה צודק, ההחלטה עשתה את שלה כי זה גרם לקבוצה קטנה של עיתונאים ואנשים מהמניין אשכרה להתבלבל ולחשוב בטעות ששני כרטיסי 230$ חזקים מ-1080GTX. וגם ה700$ זה בולשיט קשה, הרי הכרטיס עולה 700$ רק בשיגור ועד שה480 יצא (והוא רק יוצא שבוע הבא) כבר יש כרטיסי 600$ בשוק, כלומר יש להם בעיה ממש קשה להגיד את האמת.
2) איזה יופי, ידעת את זה לפני כל עולם הטק אבל חיכית לאחרי שכל הסיפור יתבהר כדי להגיד את זה, מצויין :)
וכן, בבירור אתה חושב שהתמונה השמאלית בגרפיקה טובה יותר מהימנית? וואללה?
רוצה ציטוטים? הנה fudzilla (למרות שהם כן ציינו את הקטע של הסיד השונה לכל דמו):
"In the Radeon RX 480 CrossFire demo (left), there is more snow being rendered, but also a decrease in chasm detail in the mountain range and the textures seem a bit washed out. The plateau on top of the mountain also lacks any substantive rock texture, while the Geforce GTX 1080 demo (right) shows a thin layer of snow that still conveys the depth of the mountain formation underneath."

זה היה ב-WCCTECH בבלוג החיי, אחרי זה כשהם דברו על זה בטוויט הם דברו על הטקסטורות המרוחות אצל AMD, אני אמצא אותו עוד מעט:
"The solution was compared against a GeForce GTX 1080 ($599 US) graphics card and delivered much better graphics performance however we noted that the Radeon R9 480X demo was clearly running at different settings versus the NVIDIA solution so we wait to find our more information about the settings used."

1) סמסונג ממש לא מובילים בשוק האמריקאי, לשם הפרסומות באנגלית שלהם מכוונות.
2) כשקוראים את הציטוט של fudzilla בקונטקסט שלו (למה לא טרחת לקשר אליו בשביל שנוכל לקבל את התמונה המלאה?) דווקא ממחיש שהם כן שמו לב לזה שה480X פשוט מרנדר יותר שלג, ונזהרו מאד בטענות שלהם עם יחוס מפורש של התלונות לצד שלישי:
and already some critics have claimed that...
Some users on Reddit have...
הקביעה העצמאית שלהם לעומת זאת היא שיש יותר שלג שמרונדר בצד של AMD אבל רואים פחות טקסטורות של סלעים... מה שבסופו של דבר הגיוני כשהשלג שמרודנר (טאם טאם טאם) מסתיר את הטקסטורות של הסלעים מתחתיו. אין פה שום קביעה מבחינתם על מה עדיף.

אני בעצמי אגב חושב ש(אשליית) העומק הנוסף בגלל בתמונת הזום אאוט בצד של Nvidia נראה יותר טובת כי במרחק מצלמה כזה המגרעות לא נראות, אבל ברגע שעושים זום אין (והיו בסרטון מספיק סצינות בזום קרוב יותר) התמונה בצד של AMD נראית יותר טוב ולא מפתיע שזה בסופו של דבר התברר כבאג ברינדור - כמו שאפשר לראות ממש מהבניין הכחול בצד שמאל של התמונה הזו:
http://i.imgur.com/lSI2jDl.png
מעבר לזה, נחש מה הם עשו בfudzilla? הלכו וצירפו בדיוק את אותן בדיקות השוואתיות מהאתר של Ashes of the Singularity שקישרתי אליהן בעצמי. כלומר הם עשו את עבודת הרגליים המקצועית והפריכו את הטענות התמוהות משהו על זה שהמשחק רונדר ברמת פירוט נמוכה יותר - וזה בדיוק מה שאני טענתי שאתר רציני צריך לעשות. סתם לכלכת עליהם.
http://www.fudzilla.com/news/graphics/4 ... s-gtx-1080

3) כנ"ל הציטוט שהבאת מWCCTECH: אומרים במפורש שזה נראה כמו settings שונים (לא טוענים שהם גבוהים יותר או פחות בצד כלשהו), ומתחייבים לבדוק את זה בהמשך. האם הם באמת בדקו את זה בהמשך? אני לא יודע. אבל כל מה שאתה מביא לפה עד עכשיו רק מחזק את מה שכתבתי בעצמי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2016, 10:12

2) In the Radeon RX 480 CrossFire demo (left), there is more snow being rendered, but also a decrease in chasm detail in the mountain range and the textures seem a bit washed out.
טאם טאם טאאאאאאם. והם לא הפריכו את הטענות, רק ציינו את העניין עם הסיד מה שציינתי במפורש בהודעה הקודמת אבל משום מה החלטת להתעלם.
אגב זאת כותרת המאמר:
AMD Radeon RX 480 CrossFire rendering differently vs GTX 1080
זאת התת כותרת של הפסקה המדוברת:
May be an optimization issue

מצטער, זה לא משתמע לשתי פנים.

3) לא, זה לא. הם אמרו במפורש settings שונים שזאת ב-ד-י-ו-ק הטענה שהייתה נגד amdש שהם הריצו את הדמו על הכרטיסים בהגדרות שונות

והנה, היום ביקורות, בו נראה כמה המגננה שלך על amd מחזיקה מים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 יוני 2016, 10:19

DrKeo כתב:ברצינות הצעת כרגע שגיימר יוסיף Coprocessor במקום gpu? אתה מודע לזה שgpu טוחן אותו לשאריות אבק בעיבוד גרפי, כן? כל העבודה הגרפית היום היא מקבילית בצורה מטורפת ואתה מציע מעבד עם 57 קורים שעולה יותר מ1070 שיש לו 2000? שלא נדבר על ההתאמת דרייברים וכדומה. זה לא נועד לזה.

בעיבוד גרפי כן, כי זה הצורה בה זה כתוב היום, אבל אין מקבול אמיתי בGPU בצורה שזה מביא לך, הכל מחוייב להיות סימטרי.

בלי קשר, דיברתי עם החברה של Low level פה ומסתבר שזה הליכה אחורה בארכיטקטורה מHaswell, הם הביאו פה Backend חלש כמעט ברמה של אטום (התדר הנמוך גם מראה את זה), נגיד אם בHaswell יש שתי יחידות חישוב בהפשטה, פה יש אחת. גם יחידות הStore וLoad לזיכרון צומצמו. הוציאו אשכרה מתחרה ישיר לGPU שסוג של הולך אחורה מול CPU מודרני שלהם.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 29 יוני 2016, 15:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2016, 11:36

אז מה אתה רוצה שמישהו שהוא לא תאגיד או מעבדה יעשה עם הדבר הזה? זה לא עוזר לאף צרכן ביתי בשום צורה והם גם לא מצליחים להתחרות במקבילים של nvidia (כמו סדרת טסלה) בשוק המקצועי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2016, 12:05

ה1060 כנראה יצא עוד שלושה שבועות, יעלה בערך 249$ עם חיבור 6 פינים וידרוש 100w-120w. הוא יגיע בגרסת 3 ו-6 גיגה.
תמונה

Nvidia כנראה הקדימו אותו בחודש בגלל ה480, התחרות לא תהיה ישירה (בכל זאת 250 מול 200 דולר) אבל nvidia יצטרכו לתת ביצועים טובים יותר, ביחוד שה480 מגיע עם יותר זיכרון במחיר זול יותר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יוני 2016, 12:58

DrKeo כתב:ה1060 כנראה יצא עוד שלושה שבועות, יעלה בערך 249$ עם חיבור 6 פינים וידרוש 100w-120w. הוא יגיע בגרסת 3 ו-6 גיגה.
תמונה

Nvidia כנראה הקדימו אותו בחודש בגלל ה480, התחרות לא תהיה ישירה (בכל זאת 250 מול 200 דולר) אבל nvidia יצטרכו לתת ביצועים טובים יותר, ביחוד שה480 מגיע עם יותר זיכרון במחיר זול יותר.

הגירסא הסבירה של ה480 עולה 249$, לא? אז זו תחרות ישירה למדי. זה גם בערך, אז אם גירסאת ה6GB עולה 249$ וגירסאת ה3GB עולה 200$, זו תחרות ישירה מאוד.
נראה לי ש3GB זה ממש מעט היום. 4GB זה המינימום ההכרחי. מתחת לזה וכבר נתקלים בלא מעט בעיות, בלא מעט משחקים.

פחות זכרון וביצועים טובים יותר זה par for the course כבר איזה שני דורות, לא?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 יוני 2016, 15:14

DrKeo כתב:אז מה אתה רוצה שמישהו שהוא לא תאגיד או מעבדה יעשה עם הדבר הזה? זה לא עוזר לאף צרכן ביתי בשום צורה והם גם לא מצליחים להתחרות במקבילים של nvidia (כמו סדרת טסלה) בשוק המקצועי.

שוב, אני לא מכיר לעומק את הארכיטקטורה, סתם ראיתי קוביות שמייצגות את הBack end קונספטואלית, אז מה יש בפנים באמת אני לא יודע. על פניו הם הוציאו מתחרה מוצלח לGPU שיודע לעשות מה שהGPU עושה ויותר (רק פחות טוב), אבל הוסיפו לך דרגת חופש שאין בGPU שיכלה לחולל מהפכה בצורת העבודה מול Accelerator. מה יעשו עם זה, האם חברות שמפתחות מנועים ירימו את הכפפה וינסו לחשוב בצורה אחרת של מקבול אמיתי ולא טחינת ביטים, אין לי מושג.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2016, 17:01

שוב, זה לשוק המקצועי, לא לגיימינג. כרטיס שכזה שעולה כמעט 2000$ לא מביא ביצועים של 970, זה לא באמת מיועד לגיימינג. זה גם לא חדש במיוחד, הדור הראשון (זה שקשרת אליו) יצא לפני ארבע שנים ונדמה לי שהם כבר בדור שלישי כרגע. זה כרטיס לשרתים של ממשלות וארגונים עם חוות, לא למישהו שרוצה לשחק דום ממש חלק. בשביל זה יש 480 או 1070 :)

שחר, אומרים שזה 249$ ל-3GB, כלומר הוא באמת יצטרך להתעלות על ה480 כדי להצדיק את המחיר אם גם יש לו פחות זיכרון, גם הוא מבצע בערך אותו דבר וגם הוא עולה 50$ יותר. כרגע כל עוד לא ראינו ביצועים היתרון הברור היחידי הוא זה שהוא צורך הרבה פחות מה480 שבצורה כמעט הזויה צורך כמו 1070GTX.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים