bozeman כתב:הכוונה שלך כבר היה מותקן 10 כשפנית לתמיכה - לי זה היה מחשב חדש שאליו רציתי להעביר את העותק של חלונות שלי (מבחינתם מחשב חדש והחלפת לוח אם זה אותו דבר) אז אצלי היה לי מחשב נקי ושקלתי להתקין את העותק שהכנתי מהמחשב הישן (יש להם אופציה טובה לגיבוי של חלונות) ואז להתקשר לתמיכה ולקוות לטוב, או מראש להתקין את 7 ואז לשדרג באמצעות העותק שהכנתי.
omerkot כתב:תמיד עדיף להגיע לתמיכה בארה"ב ולא זו ההודית (בד"כ דרג ראשון שלא מבין כלום) או זו האירופאית/ישראלית (כשהרבה פעמים מדובר על ישראלים שיושבים בדבלין וגם להם יש מושג קלוש כשהאירים סביבם הם שיכורים) אבל הדבר הכי חשוב הוא שתתלונן ותעשה את זה עם פירוט של מספרי הקריאות כדי שהחברה תוכל לאתר את הפרטים והאנשים המדויקים.
הבקשה שלך היתה לגיטימית ואפילו שבלונית למדי. מה שעשו לך בסוף זה משהו לגיטימי שהם יודעים לעשות ועושים באופן שוטף...
DrKeo כתב:שמועה די חזקה רצה על כך ארכיטקטורת וולטה (כלומר סדרה 1100) שהוכרזה ל-2018 ב-10nm עוברת ל-16nm (כמו סדרה 1000) ותצא כבר במאי.
DrKeo כתב:10nm יהיה זמין רק ב-2018, כנראה שהם רוצים לצאת ב-2017 למקרה ו-ווגה יהיה כרטיס שינצח את סדרה 1000. אגב, אולי סדרה 900 מרגישה לנו כמו בת מאה אבל סדרה 1000 יצאה רק שנה וחצי אחריה.
DrKeo כתב:זה די רנדומאלי, למשל יש סדרות כמו 500 שיצאה רק 8 חודשים אחרי סדרה 400 ויש סדרות כמו 1000 שיצאו שנה ו-8 חודשים אחרי סדרה 900. כלומר זה יכול להיות שנה, זה יכול להיות שנה ושלושה חודשים, זה יכול להיות 10 חודשים, מי יודע? יכול להיות שNVIDIA רוצה לעשות שיטה קצת יותר tick tock שכזו? מי יודע. הם עשו את זה עם סדרה 700, אולי הם רוצים לעשות את זה גם עם וולטה.
DrKeo כתב:Nvidia התפשרה בתביעת 970 והזיכרון. כל בעל 970 יקבל 30$ בצורה כלשהי, לא ברור עדין איך מקבלים את הסכום או האם זה חל מחוץ לארה״ב.
omerkot כתב:יאפ, מעניין אם אמאזון יעשו משהו יזום או שאני אצטרך לרדוף אחרי מישהו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 49 אורחים