Kazz כתב:הנוחות היא שאם אני רוצה לתת למשתמש אחר לשחק במשחק עם כל הטראקינג, אני לא צריך לחשוב על זה. אם אני רוצה לשחק את המשחק על הטלווזיה עם ממשחק מתאים, אני לא צריך לחשוב על זה. אם אני רוצה להשתמש בשלט פס4\XB1\SWITCH עם כל הפונקציונליות של שלט סטים, אני לא צריך לחשוב על זה. ועוד ועוד.
ומספיק עם הברבורים הלא מדידים שלכם. אם אתם לא מוכנים לתת שיעור של חלוקת המכירות\הכנסות של וויצ'ר 3 במחשב בגוג לעומת שאר החנויות ובאיזה חלוקה תחשבו שזה מועיל כלכלית או לא מועיל לעשות בלעדיות של 2077 ל GOG, אז נקסט.
DrKeo כתב:Kazz כתב:הנוחות היא שאם אני רוצה לתת למשתמש אחר לשחק במשחק עם כל הטראקינג, אני לא צריך לחשוב על זה. אם אני רוצה לשחק את המשחק על הטלווזיה עם ממשחק מתאים, אני לא צריך לחשוב על זה. אם אני רוצה להשתמש בשלט פס4\XB1\SWITCH עם כל הפונקציונליות של שלט סטים, אני לא צריך לחשוב על זה. ועוד ועוד.
ומספיק עם הברבורים הלא מדידים שלכם. אם אתם לא מוכנים לתת שיעור של חלוקת המכירות\הכנסות של וויצ'ר 3 במחשב בגוג לעומת שאר החנויות ובאיזה חלוקה תחשבו שזה מועיל כלכלית או לא מועיל לעשות בלעדיות של 2077 ל GOG, אז נקסט.
ברבורים לא מדידים זה טייטל נחמד אבל זה בדיוק מה שמנסים להגיד לכם, שאם משחק מופיע בגלקסי אבל לא בסטים, כמעט בלתי אפשר למישהו שהוא לא CDP להגיד אם זה רווחי יותר או פחות. זה לא רק העובדה שסטים לוקחים 30% מהרווחים, זה גם הסכום שכל גיימר שמגיע ל-GOG בגלל סייברפאנק מבזבז במערכת האקולוגית של GOG.
Klayman כתב:CDPR של אחרי הוויצ'ר 3 היא לא CDPR של לפני.
Laskin כתב:זה לא בדיוק מה שנאמר שם...
השאלה שלו הייתה האם הם יתעדפו את GOG והוא עונה לו ש"אנחנו לא מאמינים בדברים כאלה, כמו למשל תוספות מיוחדות למי שרוכש בגיימסטופ או אמאזון"
InterAl כתב:כל החלטה של חברה היא החלטה כלכלית. ותחליט - או שהם ראו את המספרים והחליטו (כלומר החלטה כלכלית) או שאתה קונה את הטיעון ה״הוגנות״ שלו ואז זה לא קשור כביכול למספרים. בכל מקרה, את משחק הגוונט הם כן הוציאו בינתיים בלעדית לגוג - איך זה מסתדר עם טיעון ה״הוגנות״ שלו?
InterAl כתב:יש חברה שכן מפרסמת נתונים בדברים כאלה? כמעט ולא. גם סטים לא מפרסמים נתונים. אבל אפשר להעריך על סמך מצב השוק. ומצב השוק הוא שלמעט מפיצות ענק, אם אתה לא בסטים, אתה לא קיים. CDP היא לא מפיצת ענק עדיין, ולכן ההערכה שלי היתה מבוססת ולא מונפצת. שלך לא.
InterAl כתב:מפיצה שהוציאה שלושה משחקים ב-24 שנות קיומה היא לא מפיצה גדולה, בטח לא כמו ea או בליזארד - עוד קשקוש שהנפצת קודם. אם הסיכוי של ה״הנפצה״ שלי היה 50-50, שלך היה אפס עגול כי הוא פשוט שגוי. לא צריך לדעת את המספרים המדויקים של שחקן קטן כמו CDP בשביל להעריך דברים כאלה. בדיוק כמו שלא היה צריך להכיר את המספרים של סטארדוק כשהיה להם את הקליינט העלוב impulse לפני כמה שנים - ברור שהם לא יכלו להוציא את המשחקים שלהם בלעדית על הקליינט הזה החל מ-2010 ואילך, פשוט כי סטים הפכה לדומיננטית מדי, הם לא שחקן שהיה מסוגל להתחרות איתם. CDP קצת יותר גדולים, אבל רחוקים בסדרי גודל מענקיות כמו EA או בליזארד, ולכן זאת הערכה הגיונית ולא מונפצת ולא צריך להיות רואה החשבון שלהם בשביל להבין את זה.
InterAl כתב:כן, הוא התכוון לתעדוף, ואקסקלוסיביות זה הכי תעדוף שיש. הוא גם התייחס לחנויות פיזיות כדוגמה נוספת (the same with physical distribution). אבל הוא לא התכוון רק לפיזיות אלא באופן כללי. התשובה שלו די חד משמעית לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים