Kazz כתב:לא חושב ש ITVOG ייצא לפני 2020. ומה שאתה אומר עליו, אחרים אמרו על פורטל ו L4D1 שכאילו פותחו ע"י אחרים וכל השנים שהיו חלק מואלב לא עשו כלום.
להזכירך, לפני פורטל 2 היה פורטל 1 שהוא הכי רוח אינדית.
בליזארד לא עשו משחק AAA מאז דיאבלו 3. לי לא אכפת אם המשחקים של ואלב נכנסים תחת הקטגוריה שלך של AAA או לא. לי אכפת שואלב יחזרו לעשות משחקים שיידברו אלי.
אם כבר דברים על פורטל 1, אז ITVOG לא דומה לא בכלל:
1) פורטל 1 הוא משחק שפותח מאפס בתוך VALVE על ידי 10 אנשים כשרק שניים מהם היו מהצוות של נבוקלר דרופ.
2) פורטל 1 פשוט לא דומה לנבוקלר דרופ. כן, יש בו את הרעיון הגיימפליי הסופר בסיסי והבוסרי, אבל אלה משחקים רחוקים שנות אור. ראית פעם את נבוקלר דרופ? קילומטרים מפורטל, פשוט קילומטרים.
3) ITVOG יוצא ב-2019, כלומר VALVE בייסיקלי קנו משחק מוכן. פורטל פותח מאפס. משחק שפותח פנימית אצלך הוא משחק שלך, משחק שקנית אותו בשליש האחרון של הפיתוח שלו והיה יוצא בלי שום קשר להאם קנית או לא, זה משחק שקנית, לא פתחת.
4) פורטל היה חלק מחבילה שכללה את TF2 שחיכו לו בהייפ מטורף 8 שנים וכמובן משחק HL הכי AAA שיש באורך 7 שעות. עם כל הכובד, זאת חתיכת חבילה.
5) פורטל היה מהפכה כשהוא יצא, משחק שגרם למוחות להנמס ושלא נדבר על העובדה שהוא היה חלק מהעולם וה-LORE של HL. תסלח לי אם אני מזלזל קצת ב-ITVOG שנראה כרגע כמו משחק אינדי חביב, בדיוק כמו FIREWATCH.
אולי מה שאתה מנסה להגיד הוא שעם הצוות של ITVOG בעתיד הם יוכלו לעשות משחקי סינגל שוב? וואללה, אולי, אבל צוות אינדי קטנטן לא יביא לך שום HL3. אתה ממשיך להסתובב סחור סחור אבל מפספס את הנקודה, איפה דברים בקליבר של HL או פורטל 2? VALVE היו משחררים משחקים קטנים יותר (נניח ריקושט או CS) גם פעם וזה לגמרי נחמד, אבל זה בעיקר היה נחמד כי ידענו שכל כמה שנים תקבל מהם AAA שיהפוך את התעשיה הזאת על הראש. והעובדה שהם עדין משחררים משחקים קטנים לא בדיוק מרגשת אף אחד כי המשחקים שלהם היום הם לרוב חיקויים של משחקים קיימים בז'אנרים פופולרים. הם כבר לא מגדירים את עולם הגיימינג, הם עוקבים אחרי טרנדים וגם את זה הם עושים עם משחקים שהם לא AAA. או במילים אחרות, איפה VALVE של 1998 - 2011?
בנוגע לבליזארד, הם תמיד עובדים על משחקי AAA, אפילו אם זה הרחבות. הם מספקים לך בערך פעם בשנתיים משחק AAA גדול או הרחבה למשחק AAA גדול. למשל LOTV יצא רק לפני שנתיים וחצי (נובמבר 15') ו-ROS יצא שנה וחצי לפניו ודיאבלו 3 יצא שנה וחצי לפני ROS. כמובן שבין לבין אתה מקבל הרחבות ל-WOW וכמובן משחקי צד סטייל VALVE של היום כמו הרת'סטון או HOTS וכמובן אובווטצ'. אבל לפחות אתה יודע שבליזארד עדין עושה משחקי AAA, אתה יודע שתקבל איזה WC4 או דיאבלו 4 או SC3 בעתיד הקרוב. VALVE? מי יודע, לא ברור אפילו אם יש שם כוח פיתוח בכלל.
We're just normal men. We're just innocent men