ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2015, 23:02

omerkot כתב:
DrKeo כתב:
omerkot כתב:גם סוני ובטח מיקרוסופט יכלו להוציא את הps4 והone עם window 10. הם לא עשו את זה והפסידו תמיכה באינסוף משחקים.
Valve רוצה סוג של קונסולה. היא רוצה שליטה ברמת הרגיסטר והיא מוכנה לשלם באבדן מסוים של תמיכה מתוך תקווה שבעתיד זה יהיה פחות משמעותי.

מה יוצא להם מזה לא ברור לי. שליטה כבר יש להם, סטים זה בערך גיימינג בpc. רווחים ישארו אותו דבר, קופון של 30% מכל מכירה. אז מה יוצא להם? מכשיר מת בלי משחקים? וולוו ירוויחו רק מדבר אחד, יותר גיימרים בpc. זה מה שהם ניסו לעשות, להביא את שחקני הקונסולה המפוחדים לpc אבל הם עשו את זה בדרך נכה.

יש לי PC שמחובר לטלויזיה בסלון ויכול להריץ kodi בקלילות ועדיין חיברתי במקביל raspberry pi שמריץ openelec (הפצה קטנה ומנוונת של לינוקס שכל מה שהיא עושה זה להריץ kodi). עשיתי את זה כי למרות שהמחשב חזק פי מליון, הraspberry pi הרבה יותר נגיש ואמין והרבה פחות טרחני מהמחשב. הוא לא קורס, הוא לא עוצר לעשות עדכונים ארוכים בזמן שאני רוצה לראות טלויזיה והוא מכיל בדיוק את מה שאני צריך בלי להסתבך.
valve רוצה שליטה על המכשיר והיא רוצה שליטה על החוויה. אין לה את זה והיא לא יכולה לקבל את זה על windows 10 כשחסר לה זה שאפילו בטעות, מיקרוסופט תשחרר איזה עדכון שיפגע בחוויה של המשתמשים ולvalve לא תהיה שום יכולת לסדר את זה. היא תהיה תלויה לגמרי במיקרוסופט, למרות שהיא אחראית על החומרה ואליה יבואו הלקוחות בטענות.
אז כן, בינתיים היא מספקת חוויה נכה למשתמשים אבל אני לגמרי מבין אותה ואני לא חושב שמדובר בטעות.

אתה מבין אותם? כאילו, מה המטרה של המכונה הזאת? למה לעשות pc שלא מריץ 90% ממשחקי הpc?

אפשר להיות בשליטה גם אם עובדים בשיתוף פעולה עם מיקרוסופט.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 אוקטובר 2015, 23:13

Kazz כתב:
Klayman כתב:קאזז - לא אכפת לי מה ואלב עושה. אכפת לי למה היא עושה את זה. מבין את ההבדל? מה המטרה..? להתכונן ליום הדין שבכלל לא נראה באופק? היו צריכים לרדת מהעץ בזמן, אבל לא עשו זאת. גם לא טורחים להסביר מדוע בכלל פותחה המערכת ולמה לי לקנות מחשב שמבוסס עליה או להתקין אותה...?
וכן דיברת על נבואות הזעם של גייב על וינדוז שהולכת להיות גן סגור. אפשר ומותר להגיד שגייב ניואל טעה. אישית, אני מעדיף שואלב תחזור לפתח משחקים שאני אוהב כמו פעם. אבל היי, אולי זה רק אני,ואתה חושב שההשקעה המטורפת הזאת בsos משתלמת, נכונה ורלוונטית.

אני לא מבין כמה פעמים אני צריך להגיד את זה. הSM זה נועד למי שרוצה לקחת את משחקי המחשב שלו לסלון. ואם אתה עושה מכשיר יעודי למה לבסס אותו על מערכת הפעלה שנשלטת ע"י גורם אחר שמוסיפה אילוצים לפיתוח? למה הפס4 לא משתמשת בוינדוס או בDX?
אם זה כל כך מפריע לך, אין שום דבר שמונע ממך להתקין וינדוס בעצמך. יקר מדי? תבנה את את החלקים בעצמך ותתקין SOS או חלונות או מה שאתה לא רוצה. אם לדעתך בעיית התמיכה במשחקים תסנדל את המכשיר עבור כל קונה שהוא אז אחלה. זה יראה את אותותיו במכירות ובדעת הקהל והסיכוי יגדל שתראה אותם עוברים לחלונות.

אי אפשר מצד אחד לציין את כמות המשחקים התומכים בלינוקס כחולשה ומצד שני לבקר אותם שהם משתמשים במערכת הפעלה של לינוקס ועבדו על כלים כדי להעלות את התמיכה הזו. משחקים לא יתחילו לצאת ללינוקס מעצמם. צריך להיות זרז ומאמץ מכוון וזה מה שה SOS אמורה לעשות.

אני חושב שהמענה על השאלה אם ההשקעה הזו תשתלם יקרה בטווח של שנים ולא חודשים. אני מקווה שאתה אוהב את L4D כי זה המשחק הבא שהם כנראה יוציאו.

כבר הסברנו שזאת סיבה לא מספיק טובה. מה רע לי בBPM על WIN בסלון? למה צריך את SOS בשביל זה? שאולי בטעות יהיה עדכון? ויאללה שיוצאו L4D.. אני לא אהבתי את השני בכלל, אבל לפחות אני יכול להבין מה עומד מאחורי זה.

עומר - הדוגמא שלך עם הRP היא שולית ביותר. רוב האנשים לא tinkerers כמוך. הPS4 היא לא דוגמא טובה, כי החומרה שם היא אחידה ובשליטת סוני, ואין לסוני שום עניין שמשחקים שרצים על הPS4, ירוצו על PC. או בקיצור - מה בין מחט לאחוריים?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2015, 23:31

וצריך לזכור, וולוו לא עושה שקל מsos אם זה שחקן pc קיים, רק אם זה שחקן קונסולה מומר. ואיך הם משכנעים שחקני קונסולה? 800$ בשביל ביצועים חלשים מהפס4 וספרית משחקים ישנים ומשחקי אינדי?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 16 אוקטובר 2015, 00:33

windows 10 היא פשוט לא מערכת הפעלה מתאימה למוצר שנועד לעשות רק משחקים ולכן היא לא יכולה להתאים לאופי המוצר שvalve רוצה לשחרר (וזו גם צריכה להיות האנקדוטה לגבי הRP ולא העניין החתרני).
בהתחשב בעברו, לגייב ניוול יש מושג מצוין לגבי מידת שיתוף הפעולה שהוא יכול לקבל ממיקרוסופט אבל גם בלי גייב והעבר האישי שלו, הרעיון של להכפיף את עצמך לאחת המתחרות הבולטות ביותר הוא רעיון משונה ומאוד לא חכם.
לגבי המחט והאחוריים או ההשפעה של קרני השמש על קרני התיש, הדוגמא של סוני היא לגמרי לגיטימית משום שהחומרה הסגורה והאחידה היא חומרה של PC. סוני יכולה מחר בבוקר להריץ windows 10 על הPS4 ולזכות מיד בכל אינסוף משחקי הPC מכל הדורות ובמקביל להנדס את המשחקים שלה שירוצו רק על החומרה הספציפית שלה ולא על שום PC אחר. היא לא עושה את זה כי זה יהיה סוג של חרקירי מצידה להתלות על מיקרוסופט.
לגבי איך שאתה משכנע אנשים לקנות את המכשיר (ב450$ לגירסאות הזולות שהן לא הרבה יותר חלשות מהPS4)? אתה מספר להם שכשהם קנו את הPS4 היה להם בקושי 10 משחקים וכאן יש להם גישה ל1500 כולל עשרות משחקי חינם. אתה מספר להם שהמכשיר שלהם יריץ משחקים שנים קדימה ושגם אם הם קונים עכשיו מכשיר ב450$, הם יכולים בעוד שנה/שנתיים לשדרג לו בקלות רבה את הרכיבים העיקריים (כרטיס מסך, מעבד, זכרון, דיסק קשיח וכו) ומיידית הם יקבלו ביצועים משופרים בלי צורך לעשות כלום. אתה מספר להם על המשחקים שאתה מתכוון להביא למכשיר ועל איך שהם הולכים לעלות לך הרבה פחות מאשר בPS4 כך שאתה בסופו של דבר בכלל תחסוך כסף. לא קשה למכור את זה. בטח לאנשים שמגיעים מהעולם של הקונסולות ורגילים שמאכילים אותם לוקשים כמו מנוי שנתי יקר רק בשביל הזכות לשחק אונליין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוקטובר 2015, 00:57

רק שכמעט כל מה שאתה אומר לא נכון. בחצי מהמכונות האלה הכרטיסים מובנים ולא ניתנים להחלפה (לדוגמה באלפא שקאז מדבר עליה כאן ארוכות, רק הדיסק הקשיח והזיכרון ברי החלפה וגם זה דורש פירוק מאסיבי והסרת מאווררים שמשתמש ממוצע לא מסוגל לעשות) ולכן הן לא ברות שדרוג. המחירים שלהן הסטרים לעומת pc רגיל והתמיכה ב״1500״ משחקים מורכבת בעיקר מפאט פאט במסע לירח ומשחקים בני שנתיים ומעלה. יש למכשיר הזה באמת אפס יתרונות. יקר ממחשב אבל מריץ פחות משחקים, פחות ביצועים ופחות פונקציונאליות, יקר מפס4/one אבל עם פחות משחקים ופחות פונקציונאליות. המכשיר הזה הוא פחות או יותר הרע מכל העולמות. זה בערך כמו למכור לאנשים wiiu על בסיס זה שהיא מריצה 1500 משחקי wii וגיימקיוב. אתה יודע שאפס משחקים גדולים הגיעו לsos השנה ויש אפס מתוכננים להשנה? אה סליחה, בטמן יצא לsos השנה באיחור של חצי שנה. או בעצם שלא כי נראה שגם עם גרסת חלונות הם מתקשים להתמודד.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 אוקטובר 2015, 01:17

Klayman כתב:
Kazz כתב:
Klayman כתב:

כבר הסברנו שזאת סיבה לא מספיק טובה. מה רע לי בBPM על WIN בסלון? למה צריך את SOS בשביל זה? שאולי בטעות יהיה עדכון? ויאללה שיוצאו L4D.. אני לא אהבתי את השני בכלל, אבל לפחות אני יכול להבין מה עומד מאחורי זה.

זה הקטע. אתה לא 'צריך' את זה. זה לא על חשבון משהו אחר או מחליף את הקיים. ועומר אומר פחות או יותר את אותו הדבר לגבי SOS: למה שתקשור את גורלך עם גורל מוצר מחברה אחרת שלבטח יצור לא מעט כאבי ראש בעדכונים של המוצר הזה, תקלות שמקורם בו ואין לך דרך לטפל בהם וכו'? המחיר הוא תמיכת משחקים מוגבלת? שיהיה. מי שרוצה יוכל לעקוף את זה.
אז אולי זה לא מוצר שיעניין אותך עכשיו אבל עוד שנתיים אולי כן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוקטובר 2015, 01:39

כדי שהמוצר הזה יהיה מעניין valve צריכה להפוך את לינוקס לסטנדרט בגיימינג. כדי להפוך את לינוקס לסטנדרט הם צריכים להרוג את dx12. זה לא יקרה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אוקטובר 2015, 01:53

DrKeo כתב:כדי שהמוצר הזה יהיה מעניין valve צריכה להפוך את לינוקס לסטנדרט בגיימינג. כדי להפוך את לינוקס לסטנדרט הם צריכים להרוג את dx12. זה לא יקרה.

כדי שהמוצר הזה יהיה מעניין, הם צריכים להוציא אותו כל 5-8 שנים בגירסא חדשה (נניח, SM1, SM2 וכן הלאה), עם חומרה קבועה שבאמת תאפשר למפתחים לפתח עבורה ואולי כמה בלעדיים גדולים שVALVE עצמה תפתח. יעזור להם אם הם יקנו כמה אולפני פיתוח וייצרו פורטפוליו מגוון. נניח, איזו חברה שתפתח משחקי מירוץ, VALVE יפתחו משחקי יריות, שיקנו איזו חברה שתפתח להם סדרת RPG מוצלחת.
הם גם יכולים לקנות איזו חברה כמו פרדוקס, כדי שהם יוכלו באמת להבדיל את עצמם מהתחרות, עם משחקי אסטרטגיה שיהיו רק בSM (ויעבדו אחלה עם השלט).

אם הם יעשו את כל זה, במקום ליצור מוצר שלא שימושי לאיש ומתאפיין רק בכך שיש לו את כל החסרונות של PC (מחסור ב"אבא ואמא" וחוסר סטנדרט) ואת כל החסרונות של הקונסולות (לא גמיש מספיק ולא שימושי למגוון גדול של דברים מעבר לבידור) גם יחד, אולי יהיה בזה באמת שימוש כלשהו. גם לא תהייה בעיה שמערכת ההפעלה תהייה מבוססת לינוקס, אם מתחשק להם.

בקיצור, הם מוציאים משהו שאף שחקן קונסולה לא צריך, או רוצה (מסובך וחסר משחקים) ואף שחקן PC לא צריך או רוצה (יקר, סגור יותר מסתם PC וחסר משחקים). הם מנסים להוציא קונסולה, בלי כל היתרונות של קונסולה ואין לי מושג איזה שוק יש לזה, או למה שמישהו יקנה משהו כזה.
שיוציאו קונסולה וזהו. הם יכולים להיות אחלה מתחרה נוסף בשוק, גם אם בקנה מידה הרבה יותר קטן בדור הראשון. האמצע הדרך הזה שהם מנסים עכשיו לא ברור.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 אוקטובר 2015, 01:57

וולקן מסתמן כ API מצויין. וצריך להתחיל מאיפשהו. לחכות שבדרך פלא משחקים ייצאו ללינוקס לא יעשה כלום. ואלב פועלים אקטיבית, הם יכולים רק להרוויח מזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוקטובר 2015, 02:04

כן, גם זאת דרך. זה פשוט להיות עוד קונסולה בשוק אבל אחת פתוחה למדי. הם לא יעשו את זה אבל זה גם כיוון טוב.

וולקן זה פשוט ogl החדש, אין חדש תחת השמש. מי שרותה ישתמש, מי שלא לא. הרוב לא.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 אוקטובר 2015, 09:45

פשוט כיוון נורא עם אותה פילוסופיה מיושנת. למה לעזאזל שואלב תעשה משהו שהוא בלעדי לSM ולגרום לכל השחקנים שלך בכל המקומות האחרים להרים צעקה? לול לקנות אולפנים. כן, כי פרדוקס אוטוטו הולכים לשחרר את המשחקים שלהם לקונסולות..מביך שאנשים לא יכולים לחשוב על אלטרנטיבה שלא משתמשת באותם טקטיקות.

חוסר סטנדרט זה לא חסרון. זה יתרון. כל אחד קונה את המפרט שהוא צריך לפי מה שהוא רוצה מהמשחקים שלו. מספיק עם המיתוס של 'קודינג טו דה מטאל' - התועלת של זה מוגבלת. 'חומרה קבועה שתאפשר למפתחים לפתח עבורה' - אתה מתכוון כמו מה שאין בחלונות ועדיין המחשב מכל את כל המשחקים בעולם? אין פה שום מגבלה של חוסר בסטנדרט.
שלא נדבר על כך שבמידה והSM מצליחה אז אתה תדע את החומרה שבמינימום לכולם יש ושבמקום מיליונים של קונפיגורציות יהיו רק עשרות. לצמצמם הכל למפרט אחד זה טעות.

לא הבנתי מה זה 'מחסור באמא ובאבא' כאשר מדובר בSOS שבאחראיות של ואלב והחומרה שהיא באחראיות החברה שקנית ממנה. רגע, אי גמישות זה חסרון? הרי חשבתי שכל הרצון בקונסולה זה משהו ייעודי למשחקים שאתה לא רוצה להתעסק איתו לשום דבר אחר חוץ מאשר לשחק משחקים. מה אכפת למי שקונה XB1 או פס4 שSM תאפשר לו לכתוב עבודות בוורד?
ושוב, גם בSOS אתה יכול להכנס למצב דסקטופ או להתקין מערכת הפעלה נוספת.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 אוקטובר 2015, 10:15

omerkot כתב:windows 10 היא פשוט לא מערכת הפעלה מתאימה למוצר שנועד לעשות רק משחקים ולכן היא לא יכולה להתאים לאופי המוצר שvalve רוצה לשחרר (וזו גם צריכה להיות האנקדוטה לגבי הRP ולא העניין החתרני).
בהתחשב בעברו, לגייב ניוול יש מושג מצוין לגבי מידת שיתוף הפעולה שהוא יכול לקבל ממיקרוסופט אבל גם בלי גייב והעבר האישי שלו, הרעיון של להכפיף את עצמך לאחת המתחרות הבולטות ביותר הוא רעיון משונה ומאוד לא חכם.
לגבי המחט והאחוריים או ההשפעה של קרני השמש על קרני התיש, הדוגמא של סוני היא לגמרי לגיטימית משום שהחומרה הסגורה והאחידה היא חומרה של PC. סוני יכולה מחר בבוקר להריץ windows 10 על הPS4 ולזכות מיד בכל אינסוף משחקי הPC מכל הדורות ובמקביל להנדס את המשחקים שלה שירוצו רק על החומרה הספציפית שלה ולא על שום PC אחר. היא לא עושה את זה כי זה יהיה סוג של חרקירי מצידה להתלות על מיקרוסופט.
לגבי איך שאתה משכנע אנשים לקנות את המכשיר (ב450$ לגירסאות הזולות שהן לא הרבה יותר חלשות מהPS4)? אתה מספר להם שכשהם קנו את הPS4 היה להם בקושי 10 משחקים וכאן יש להם גישה ל1500 כולל עשרות משחקי חינם. אתה מספר להם שהמכשיר שלהם יריץ משחקים שנים קדימה ושגם אם הם קונים עכשיו מכשיר ב450$, הם יכולים בעוד שנה/שנתיים לשדרג לו בקלות רבה את הרכיבים העיקריים (כרטיס מסך, מעבד, זכרון, דיסק קשיח וכו) ומיידית הם יקבלו ביצועים משופרים בלי צורך לעשות כלום. אתה מספר להם על המשחקים שאתה מתכוון להביא למכשיר ועל איך שהם הולכים לעלות לך הרבה פחות מאשר בPS4 כך שאתה בסופו של דבר בכלל תחסוך כסף. לא קשה למכור את זה. בטח לאנשים שמגיעים מהעולם של הקונסולות ורגילים שמאכילים אותם לוקשים כמו מנוי שנתי יקר רק בשביל הזכות לשחק אונליין.

אם מה שאתה אומר נכון, אז SM תהיה הצלחה גדולה, כי נורא קל לשווק אותה, היא כדאית ומשתלמת לכל אחד ובעצם מי שלא יקנה אותה עושה טעות... אתה מוזמן להמר על כך בת'רד ההתערבויות שלנו. אני חושב שזה בכלל לא בכיוון, אבל אני מרגיש שאני כבר טוחן מים... אמרתי את מה שהיה לי בנושא, ונותר לנו לחכות ולשמוע כמה SM ימכרו בחג המולד הקרוב, וכמה אחוזים משוק מערכות ההפעלה SOS תחזיק בעוד שנה-שנתיים. מעניין לא פחות, אבל כנראה שלא נקבל את הנתון - הוא כמה אנשים יקנו ויחזירו את המוצר כשהם יבינו שאף אחד מהמשחקים הגדולים של השנה לא רץ עליו.
?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 16 אוקטובר 2015, 10:48

הדבר היחיד שאני אומר (אם כבר טחינת מים) זה שהאופציה שאתם מתארים, של מכשיר על בסיס windows 10, היא לגמרי לא אופציה.
מעבר לזה, הכל זה פינג פונג של התנצחויות ריטוריות חלולות וספקולציות (כמקובל בפורום...). יצליח או לא, נחיה ונראה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 אוקטובר 2015, 15:23

Destructoid עם ביקורת לשלט של ואלב, שהשורה התחתונה שלה היא:

Having spent the last week with it however, I'd recommend waiting for the next iteration.

http://www.destructoid.com/review-steam ... 6931.phtml

מספר נקודות נוספות: הוא מרגיש זול ולא ממש איכותי, הD-PAD שלו זוועתי, אבל הוא דווקא לא רע לשוטרים!
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 אוקטובר 2015, 16:07

אין טעם בביקורות כשלא יודעים כמה זמן הוא השקיע ואם הוא נבר בכל האופציות לכיוונונים. ולפי מה שהבנתי האתרים נמנעים מלפרסם ביקורת סופית עד שהמוצר יושק בתחילת החודש הבא. למי שעוקב, יצאו כבר מלא עדכונים לשלט מאז שהגיע המשלוח הראשון למזמינים מוקדמים לפני שבוע וחצי - שבועיים. אפשר גם לקרוא את טופיק הרשמים ב GAF שמפרט הרבה יותר ומציג הכל מהכל.

יש שם רשמים סופר חיוביים לשלט ונראה שבגדול המחסום העיקרי הוא לאנשים שהיו מורגלים מאוד לשלטים הקיימים ולא דובקים עם השלט לתקופת הסתגלות ושלא מעמיקים באפשרות הכיוונון המרובות של השלט. הבעיות האחרות מסתמנות כקלות לתיקון בעדכוני תוכנה. מקווה שעד השיגור יהיה מספיק קי-מאפינגס של השחקנים בעבור מי שלא רוצה לעשות הכל מאפס.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 אוקטובר 2015, 16:10

אין טעם בלהגיב לביקורת אם לא טורחים לקרוא אותה.
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 אוקטובר 2015, 16:17

אגב, ציטוט מפוליגון על למה הם לא העלו ביקורת:

http://www.polygon.com/2015/10/15/95360 ... s-on-video
It's important to note that when this system was sent out to us we were to make it clear that whatever we were writing was not a review

השלט הגיע לצרכנים שהזמינו אותו, הכותב בDestructoid קנה אותו מכספו, השתמש בו שבוע, כולל חפירה ונבירה בתפריטים (שוב, קרא את הביקורת במקום להטיל דופי בצורה עיוורת), וזאת ההתרשמות שלו. לא מבין למה ההתרשמות שלו פחות טובה מחפירה של אנשים בגאף. לא רואה איך זה שהוא יתרגל לשלט של ואלב (יותר מהשבוע שהוא כבר השקיע בו) יגרום לו להרגיש פחות זול ולא משהו ביד, או יתקן באורח פלא את הD-PAD שלדעתו פשוט שבור ולא מאפשר לשחק פלטפורמרים כמו שצריך.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 אוקטובר 2015, 18:59

עדיף רשמים מתגלגלים כי לשלט ולUI יצאו וייצאו עדכונים שהרשמים שנכתבו בהתחלה לא מכסים. אתה גם יכול לעקוב אחר המשתמשים ולראות אם ואיך דעתם משתנה. אתה תמצא שם רשמים לאורך כל הספקטרום.

וואו, נכנסתי ל'ביקורת'. מביך. רק האורך של ה'ביקורת' הזו צריך לפסול אותה. והוא רק אומר שלהשתמש בפאד כדי-פאד זה חרא ולא מפרט ולא מתאר אם הוא ניסה לשנות את עוצמת ההאפטיקס או שלל שינויים אחרים שאפשר לעשות. לקרוא רשמים בגאף יתרום הרבה יותר מאשר ה'ביקורת' הזו. יש שם גם הצעות כיצד לשפר את התפקוד של הפאד כדי-פאד, ובכל אופן תוכל לקרוא שם גם רשמים שליליים כאלה.

מבחינתי, כאשר אני רואה שיש חלק די גדול של שחקנים עם רשמים מאוד חיובים ביחד עם מה שאני חושב על הגיימפאדים הרגילים והתפקוד שלהם, הרשמים האלה משמחים ומרגשים וגורמים לי לרצות את השלט הזה מייד.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 אוקטובר 2015, 19:22

אז פשוט תגיד שביקורות שלא תואמות את מה שאתה רוצה לקרוא לא מקובלות עליך. כהרגלך, אתה מתעלם מכל הטיעונים שמביאים בפניך ועונה רק למה שאתה רוצה. זה בסדר, תעשה חיים עם השלט החדש :). הבנאדם קיבל את השלט, נתן לו שבוע כולל עדכונים, פירט בביקורת שלו בדיוק מה הוא עשה, כולל התערבבות והתעסקות בהגדרות הקטנות (15 דקות לסדר פרופיל למשחק מסויים, נגיד - או קושי רב להגדיר תמיכה למשחק שאינו בסטים - נשמע לי תענוג).. הוא גם פירט שהשלט מרגיש זול ושחלקים ממנו עושים רושם שהם עומדים להישבר, אבל בסדר, בוא נתעלם מהרשמים השליליים כי הוא (מי שאחראי על הביקורות בDestructoid), גרוע ולא יודע לבקר. צודק. בעוד חודש החומרים מהם עשוי הבקר יהיו איכותיים יותר.

התעלמת גם לחלוטין מכך ש''האתרים הגדולים לא פרסמו ביקורת'' ככל הנראה כי ואלב לא מרשה להם (התנתה קבלת המוצרים באי כתיבת ביקורת בשלב זה). העובדה הפשוטה היא, שהמשתמשים הפשוטים שהזמינו את המוצר, קיבלו אותו, בצורה חוקית. אין כאן מקרה של אמברגו עיתונאי כמו עם משחקים. זה המצב כרגע, נכון להגעת המוצר ללקוחות, לדעתו של המבקר הזה. באותה מידה יכולת לעמוד לצידו של AC:U (או כל משחק אחר שיוצא עם באגים ובעיות חמורות) ולהגיד שבהמשך עם הפאצ'ים וטיפולים הוא יהיה טוב יותר ולא נכון לבקר אותו בשלב זה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוקטובר 2015, 20:03

אני חושב שאני אקנה אותו כך או כך כתחליף עכבר בסלון, אם הוא יהיה נוח מהשלט 360 לפלטפורמה ומכות אז מצויין.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 אוקטובר 2015, 20:32

הבעיה הגדולה שלי עם הגימפאד ,זה השימוש בבטריות ,אני רוצה גימפאד אלחוטי לPC
אבל שיהיה עם בטריה נטענת

אני בטח יקנה אותו מתי שהוא ,לנסות ,אבל בטח ינטוש מהר ,כי לא אוהב ליתעסק עם בטריות
זה או לקנות מידי פעם בטריות ,שזה אולי ניראה כסף קטן ,אבל זה מצתבר
או ליתעסק עם מטען בטריות ,ואז גם יש פחות שעות משחק

בקיצור לא אוהב את זה בXBO ולא באף גימפאד
צריכים ללמוד מהגימפאד פרו ,יש כל כפתור סטנדרטי ,וכל טעינה מחזיקה המון זמן

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 אוקטובר 2015, 23:23

הבעיה בביקורת זה הרושם השלילי אלא הביקורת עצמה. הכתבה היא באורך, מבנה ובפירוט ברמה של 'רשמים ראשונים' ומשום מה האתר מצא נכון להדביק לזה את התיאור 'ביקורת'.
מגוון האתרים האחרים שכתבו את הרשמים שלהם עשו עבודה טובה יותר גם אלו שהיו יותר שליליים.

תאריך היציאה של השלט הוא ה-10 בנובמבר. לא נראה לי שואלב התנתה לפרסם ביקורת, היא בטח כתבה להם שהם עדיין עובדים על זה והם מעדיפים שאת הביקורות הם יפרסמו בתאריך הנקוב אבל שהם יכולים לכתוב את דעתם כל עוד זה לא הביקורת. מי שקיבל את השלטים עד כה הם ה early birds. אתר שבחר לכתוב ביקורת על מה שקיים עכשיו הוא מטומטם. לא בגלל שדעתו היא שלילית אלא שהיא אינה מייצגת את מצב המוצר אותו אנשים יקנו ב10 לנובמבר. היא אפילו לא מייצגת את מצב המוצר ברגע זה. הקבלה טובה יותר למשחקים זה שאתרים יפרסמו ביקורות בלי להתקין את הפאטץ' יום-ראשון.

ה'ביקורת' הזו היא חפיפניקית ושטחית למדי ואחד הדברים המביכים ביותר שראיתי. אין אפילו וידאו שלו משחק. אפילו לא צירף את תמונה בודדת של הממשק או תפריט כיוון הכפתורים. אפילו לא עשה רשימת מכולת של כל הקטגוריות שאפשר לכוון. שום אזכור של הג'יירו או הטריגרים עם הכפתור. זו אפילו לא ביקורת במובן של 'הנה סקירה של המוצר הזה והמפרטים שלו'. 'ביקורת' של 9 פסקאות כאשר 5 מהם הם הקדמה וסיכום.

אני שוב ממליץ לעבור על הטופיק בגאף כולל הרבה יותר מידע, רשמים, הגדרות, וידאו מכל הסוגים. אפשר למצוא שם התרשמויות הרבה יותר שליליות לצד חיוביות ואני מאמין שככל שתקראו כך תדעו גם להעריך אם השלט יהיה מתאים לכם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 אוקטובר 2015, 07:01

ביקורות למשחקים פעמים רבות לא מתייחסות לפאצ' יום ראשון, כי הן יוצאות לפני השחרור של המשחק לחנויות, ולא תמיד הפאצ' מוכן מראש. וממתי אתה בעד פאצ' יום ראשון? אתה לא זה שתמיד מטיף שהכל צריך לעבוד טוב מהקופסה, ושהחברות מזלזלות בלקוחות וכו'? אבל לא.. כי פה "צריך לתת להם זמן". למה? כי הם רצו להספיק חלון שחרור של החגים? אז הם דחפו מוצר לא מוכן החוצה?

אתה ממשיך להתפתל עם early birds ושאר ירקות, אבל עובדה שהבקר הגיע ללקוחות רגילים לגמרי. הוא בחוץ, ואם ואלב לא הייתה מוכנה לכך, אולי היה כדאי שלא הייתה שולחת אותו מוקדם יותר. כך נוצר מצב מבלבל, שמבחינתם מאפשר התנערות מביקורות רעות כי "הוא לא שוחרר רשמית! זה רק שחרור ראשוני לפני השחרור הרשמי, שיגיע בעוד חודש, אבל כבר שלחנו ללקוחות ששילמו מראש". מדהים איך אתה מוכן להתעלם מהמצב האמיתי כשמדובר בחברה הזאת. זה לא preview. סורי.

ולא נראה לך שואלב התנתה את הביקורות? כי הציטוט שהבאתי בעמוד הקודם לא משתמע לשתי פנים. כלומר אפשר לנסות ולסובב אותו כמו שאתה עשית, אבל אז זה יוצא מגוחך.

אולי גם כדאי שלא נתייחס יותר למבקרים בכלל? למה צריך מדד אנשים שזאת העבודה שלהם? אולי ת'רדים רשמיים בגאף יהוו את המדד היחיד ל"האם מוצר טוב או לא? "? יש שם הרבה יותר דעות, ואפשר לקבל שם עדכונים און ליין לגבי פאצ'ים והשפעתם. כל אחד יכול למצוא דעה שהוא מתחבר אליה בת'רד עם מאות או אלפי מגיבים, ואז הנפש שלו תירגע כי" הנה! מישהו מסכים איתו באינטרנט! ".
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוקטובר 2015, 10:50

אני אוהב את הרעיון של השלט, וממש אשמח לקנות אותו כי המחשב שלי בסלון, ורק בסלון.
אבל לדעתי ולפי מה שקראתי - זה עדיין לא "שם". בינתיים זה נראה/נשמע לי יותר כמו אב טיפוס מאשר מוצר מוגמר.
אני אחכה לגירסה הבאה, אולי תהיה שיפור גדול כמו השלט של ה360 לעומת האקסבוקס :)

לקנות אותו רק בתור תחליף לעכבר בסלון נשמע לי מאוד מטופש... קנה עכבר פשוט של מיקרוסופט ב-30 שקל ^_^

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 25 אוקטובר 2015, 12:33

Klayman כתב:עזוב נו.. אתה חופר על משהו שהוא לא רלוונטי לדיון בכלל. אני אמרתי שלטים תיסגר מחר בבוקר שאני בכלל מחפש פתרונות? קאזז פה עם נבואות הזעם של גייב על וינדוז, אז אמרתי שאפשר באותה המידה לתת נבואות כאלה (לא מבוססות) על סטים

הבנתי אותך. כן, זה תמוה באותה מידה אבל כשקוראים bulk כזה גדול של מידע לפעמים מאבדים את הקונטקסט...

kririn כתב:הבעיה הגדולה שלי עם הגימפאד ,זה השימוש בבטריות ,אני רוצה גימפאד אלחוטי לPC
אבל שיהיה עם בטריה נטענת

לכל שלט מספיק פופולארי יש בסופו של דבר Play & charge kit, בין אם רשמי או מאיזה יצרן סיני.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 50 אורחים