המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
swiss-the-engine כתב:לא מבין מה ההתלהבות מה"פיסיקה" בסרט.
DrKeo כתב:כי זה הסרט מדע בדיוני הכי מדוייק פיסיקלית שראיתי אי פעם.
DrKeo כתב:כי זה הסרט מדע בדיוני הכי מדוייק פיסיקלית שראיתי אי פעם.
swiss-the-engine כתב:וואו, מה בדיוק היה שם? שום כלום. זה שהוא "הכי מדוייק" לא שווה הרבה.
swiss-the-engine כתב:כן זאת אחלה סצנה. עדיין לא הבנתי מה כל כך מדוייק פיזיקלית פה.
אני לא הלכתי לאיימקס כי מסתבר שאין יותר בקריון איימקס וליס פלנט יש רק בראשון אבל הייתי באולם הכי גדול של גלובוס בקריון וזה היה די גדול. רשום שם שזה המסך הכי גדול בארץ, לא יודע מה זה בדיוק אומר.
swiss-the-engine כתב:כן זאת אחלה סצנה. עדיין לא הבנתי מה כל כך מדוייק פיזיקלית פה.
אני לא הלכתי לאיימקס כי מסתבר שאין יותר בקריון איימקס וליס פלנט יש רק בראשון אבל הייתי באולם הכי גדול של גלובוס בקריון וזה היה די גדול. רשום שם שזה המסך הכי גדול בארץ, לא יודע מה זה בדיוק אומר.
MGS FREAK כתב:
מה זאת אומרת אין שם איימקס ? פשוט ויתרו על האולם ?
DrKeo כתב:לדעתי ברגע שהגיע איימקס אמיתי לארץ הם הבינו שהם לא יכולים לעבוד על הקהל יותר (או פחדו מתביעה עכשיו שתאגיד האיימקס מכיר בישראל) ופשוט שינו את השם של האולם.
DrKeo כתב:מעולם לא היה בקריון איימקס, זה לא באמת איימקס זה סוג של חיקוי מוזר שלא משדר את הסרטים באיכות איימקס אבל המסך שם בהחלט גדול (ראיתי שם בזמנו את האביר האפל כשלא היה עדין איימקס אמיתי בארץ חוץ מאשר אילת וחשבתי שזה באמת איימקס). המסך שם באמת ענק, הוא יותר גדול מאשר האיימקס, אבל הוא לא משדר באיכות איימקס. זה כמו להגיד שהמסך שלך יותר גדול מאיימקס אבל האיימקס משדר ב4K ואתה ב1080P, זה מעולה אבל עדין לא איימקס
ופחות או יותר 100% ממה שקרה בסרט הזה היה מבוסס על מדע אמיתי, הקטע עם:
המימד החמישי היה, למרות שהוא בתאוריה נכון, סוג של שימוש סופר קיטצ'י ולא מספק.
אבל עדין כל מה שעשו שם הוא מאוד מדוייק פיסיקלית וזה מאוד מרשים, סוג של לקחת את כל התאוריות שגורמות לתופעות מוזרות ולקפל אותן לעלילה של סרט. לא שהכל שם היה טוב, לא שהכל שם באמת שירות את הסרט כמו שהוא צריך, אבל מעולם לא ראיתי סרט שהיה כל כך מדוייק וראליסטי ובו בזמן היה כל כך SCI FI .
Shlomix כתב:אומנם האיימקס שביס פלנט יותר איכותי מזה שבקריון (שלמעשה בכלל לא נחשב לאחד כזה), אבל גם הוא לא איימקס "אמיתי". זה איימקס דיגיטלי (כלומר מוקרן על מסך יחסית קטן), כשהסטנדרט העולמי הוא איימקס שמוקרן מפילם על מסכים עצומים.
Mandellla כתב:ראיתי היום את הסרט Whiplash, סרט מעולה שמתאר יחסים קשים וכואבים בין מורה לתלמיד, ממליץ.
MGS FREAK כתב:איזה יופי של פרק היה בסאותפארק. קארטמן מתעלל בבאטרס, התכנית שלו מתנקמת בו, קצת מיינדפאק ואיסטר אגס. חומר קלאסי.
והסוף היה אדיר.
Nucleus_Dawn כתב:
באמת פרק מצוין. העונה הזאת, זולת הפרק הראשון (שבדיעבד היה מושלם) ממש נהדרת.
Nucleus_Dawn כתב:
באמת פרק מצוין. העונה הזאת, זולת הפרק הראשון (שבדיעבד היה מושלם) ממש נהדרת.
DrKeo כתב:מה רוצים מהפרק הראשון? הוא היה מעולה.
Laskin כתב:עונה באמת טובה מאוד. לא היו פרקים ממש מטורפים, אבל כמעט כולם טובים מאוד.
אני מת לחזור הביתה כבר ולראות THE WALKING DEAD
חוץ מהפרק הקודם - כל הפרקים בעונה הנכחית היו מותחים במיוחד ומלאים באקשן.
..ולחשוב שכמעט פרשתי בעונה השנייה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים