DrKeo כתב:מגן עליהם? אחלה סרט, זאת לא יצירת אומנות ו"אביר אפל" הם לעולם לא יצליחו לעשות אז אצלי בספר זה היה אחלה סרט מארוול. אם לא הייתי מסתכל על סרטי מארוול במשקפיים מיוחדים אז קפטן אמריקה 2 הוא סרט ממש רע כי זה מה שהוא בלי משקפיי מארוול. אז ראיתי את קפטן אמריקה עם "משקפיי מארוול" ונהנתי מאקשן דבילי, חורים בעלילה ויקום טפשי. אני באתי לנוקמים עם ציפיה לדיאלוג שנון, לצחוק קצת, ליהנות מהאקשן ולראות לאיפה היקום של מארוול מתקדם ודווקא בצד האקשן והמקום שאליו מתקדמים התאכזבתי. סך הכל מאוד נהנתי מהסרט, גם לי נראה מוזר שהוא מתעלם לגמרי מאיירונמן 3 אבל וואללה זה לא מזיז לי יותר מדי. הסרטים של מארוול הם פופקורן זול, לא יותר מזה. היחיד שהצליח להתעלות הוא שומרי הגלקסיה.
בנושא איירונמן 3, הוא הסרט מארוול היחיד שבאמת נהנתי ממנו מההתחלה ועד הסוף חוץ מאשר שומרי הגלקסיה. המנדרין הרגיש לי דמות מטומטמת ממש וברגע שהיה הטוויסט צחקתי וצהלתי, זה היה ממש לעניין. הסרט כתוב מאוד שנון, ביחוד ההומור שלו והוא שונה מרוב סרטי מארוול. בנושא הטענה על החליפות האוטומטיות וכדומה, אני לא בטוח שאתה הבנת את הכוח של טוני סטארק. קפטן אמריקה הוא סופר חזק, ת'ור הוא אל וטוני סטארק הוא סופר מהנדס. זה הכל, סופר מהנדס. לא סופר חזק, לא סופר טייס חליפות, הוא סופר מהנדס. הוא בונה דברים ובונה אותם יותר טוב בכל אחד אחר. וכן, כל אחד יכול להכנס לחליפה שלו ולהיות איירונמן, זה חצי מהקונספט. הרי מה הוא וורמשין אם לא "כל אחד שנכנס לחליפה של איירונמן"?
בכל מקרה, כל אחד והטעם שלו אני משער. אהבתי את הנוקמים 2, חשבתי שחוץ מאשר סצנות הSLOW MOTIONS האקשן היה די תזוזתי, מבולגן ולא מעניין אבל מעבר לזה מאוד נהנתי מהסרט. בנוסף אולטרון הוא הנבל הטוב הראשון ביקום של מארוול, הגיע הזמן.
ודודי, ת'ור 2? באמת? הוא לא נבחר פחות או יותר פה אחד הסרט מארוול הכי גרוע אחרי איירונמן 2?
ת'ור גרוע יותר מת'ור 2 וקפטן אמריקה גרוע יותר מכל סרט מארוול אחר, לפי דעתי. אפילו איירונמן 2 יותר טוב מהם.
אולטרון היה נהדר. נורא נהניתי מזה שהוא רובוט עם attitude.