bling כתב:בדקתי את ההזמנה באתר ולמרבה הפלא לא ביטלו לי,אני משער שזה עניין של זמן עד שיבטלו,למה שיסכימו לשלוח PS4 ולא אקס בוקס?
swiss-the-engine כתב:נדב יש את הגרסה עם פיפא באמאזון גרמניה?
DrKeo כתב:כן, הזמנתי עם פיפ"א ויש שם גם את הגרסה עם גוסט.
swiss-the-engine כתב:אבל זה לא במלאי... רשום שישלחו מייל מתי שזה יהיה במלאי.
DrKeo כתב:או שיט, חיכית יותר מדי, אתמול בצהרים היה והזמנתי. כנראה שכל המדינות שבטלו להם באיטליה רצו לגרמניה.
Yahel12 כתב:וואי.. באסה! אני מקווה מאוד שגרמניה ואיטליה לא יבטלו את ההזמנות גם
swiss-the-engine כתב:באנגליה אין day one עם פיפא. ובכללי לא הבנתי, הזמנת מהם אקס בוקס? כי פעם אחרונה שבדקתי הם לא שולחים אקס בוקס לארץ, רק פלייסטיישן.
GolanBerlin כתב:
הזמנתי מהם את שתי הקונסולות, ליתר ביטחון. חחחחחח.![]()
והם כן שולחים... ביצעתי הזמנה ממזמן. אני עדיין מחכה למייל שיודיע לי מתי ישלחו לי את זה.
swiss-the-engine כתב:טוב אני אשמח אם מישהו מוצא מאיפה להזמין גרסה עם פיפא... בינתיים ויתרתי על כל עניין הדור הבא.
DrKeo כתב:סורי, לא מצליח למצא את זה יותר בשום מקום. להגיד את האמת, אם מבטלים לי את ההזמנה של הONE עם פיפ"א אני פשוט אקנה פס4, בלי הגרסת פיפ"א חינם זה פשוט לא כזה משתלם ואני לא מתכוון להפוך את העולם בשבילה.
swiss-the-engine כתב:זאת בדיוק ההרגשה שלי.
אולי באמת אזמין כבר PS4
bling כתב:אני לא מבין מה הגירוד הזה שמכריח אתכם להזמין עכשיו קונסולה להשקה.
אין בכלל מה לשחק עליהן,SWISS אתה באמת תקנה מכשיר בשביל פיפ"א חצי אפוי ומשחק ארקייד?
מה בוער לכם?חסר מה לשחק על ה PC והפס360?
חכו לדיל טוב ל ONE שיגיע במוקדם או במאוחר,תקנו אותו כשיהיה משהו שבאמת חייבים לשחק כמו טיטאנפול,עד אז סתם טעות לקחת החלטות נמהרות כמו לקנות פס4 למרות שהיא לא לטעמכם רק בשביל שתהיה לכם קונסולה בבית לקישוט.
Death_119 כתב:למה, חסר במה לשחק בהשקה? אני אישית עם הפס4 כבר מת לשחק בקילזון החדש, אינפיימוס (למרות שיגיע רק חודשיים וחצי אחרי) וWatchdog (אין לי מושג כמה תובעני הוא ביחס לפיסי שלי). לOne יש אפילו יותר מזה עם Ryse וDead rising 3. דווקא מבין ההשקות של העבר הנוכחית באמת מדהימה באיכותה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 41 אורחים