InterAl כתב:קרוב ל-50% מהדמויות הן נשים, וקרוב ל-50% מהן לא לבנות. אם זה לא כניעה לכת ה-PC, אני לא יודע מה כן.
swiss-the-engine כתב:איזה חזקים הסרטוני דמויות האלה!!! כאילו צפיתי אתמול רק בסרטון אחד, זה של הדמות החדשה הלטינית הזאת אבל פאק זה היה לפנים!
swym כתב:InterAl כתב:קרוב ל-50% מהדמויות הן נשים, וקרוב ל-50% מהן לא לבנות. אם זה לא כניעה לכת ה-PC, אני לא יודע מה כן.
ביזיון. שחזור מוחלט של Dead or Alive שגם בו היה יצוג של קרוב ל50% נשים וקרוב ל-50% לא לבנות. וזה היה המשחק הכי PC בעולם!
Klayman כתב:השינויים שהכריזו עליהם ממש נחמדים לדעתי. Quick play הופך להיות יותר דומה למצב התחרותי, בכך שאי אפשר לבחור באותו הגיבור יותר מפעם אחת. במקביל יפתח ארקייד שבו יהיה מצב "ללא חוקים" שאפשר יהיה לעשות מה שרוצים, ועוד מצבי משחק כמו 3v3 או 1v1. כמו כן הוכרזה מפה קטנה בלעדית לארקייד ומפה נוספת שתצטרף לשאר המפות בהמשך. סומברה והארקייד יגיעו היום, כנראה, ל ptr והמפות יגיעו לקראת סוף השנה.
Laskin כתב:אדיר!זה קורה בכל פעם שהיא הדמות הכי טובה או רק מדי פעם?
Laskin כתב:אהההה, לא ידעתי שיש אפשרות לשנות את האנימציה בקטע הזה לפי איך שבא לך, או שניתן להרוויח אותם. ממש נחמד. השטן בהתגלמותו כמובן, כי אין אפשרות לרכוש ישירות איזה שתרצה, אבל ממש נחמד.
זה אחלה טרולינג
DrKeo כתב:אינטר ימות על זה (24:30):
MGS FREAK כתב:גאדמט.
הייתי מת שבליזארד היו משתיקים את פתיתי השלג האלה עם תשובה בסגנון "הנטיה המינית של הדמויות לא רלוונטית בשיט. יכול להיות שכל הדמויות סטרייטיות, ויכול להיות שכולן גייז. אם זה מספיק חשוב לך בחר אחת מהאופציות בעצמך"
אני שם כסף על זאריה *בורח*
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 35 אורחים