המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
InterAl כתב:swiss-the-engine כתב:אינטר נו זה ברור ואני בטח בצד שחושד כפליים בפקידים עם כוח לפני שאני חושד באדם פרטי שמכר מוצר free willing לאנשים. עדיין... עזוב שפוליטיקה זה לדבר על בני אדם ולדבר על בני אדם זה קצת כמו לדבר על מזג אויר (או איזה complex system אחר שתבחר) וקצת מגלומני להגיד שדווקא אני יודע מאה אחוז כשיש כמות הזויה של אנשים שחושבים ופועלים שונה ממני. יש דבר כזה חכמת ההמונים... זה גם חלק אינטגרלי לדעתי בקפיטליזם אבל זה כבר עניין אחר.
עריכה:
ולעניין הספציפי של גלאס והדוגמא שלו... דוגמא שבורה לגמרי אבל כנראה שגלאס לא מרקסיסט... כנראה שהוא סתם סביר עם דעה סוציאליסטית/קפיטליסטית מעורבת ממוצעת...
אותה כמות הזויה גם תמכה במונרכיה, עבדות, שלילת זכות הצבעה אוניברסלית, אמונה בבדיות מיתולוגיות והרשימה לא נגמרת.
sharonbn כתב:מה שאתה מתאר, לאסקין, זה איך פייסבוק וטוויטר יכולות לעקוף את האכיפה המשפטית עליהן.
בוודאי שהן יכולות. זה ההבדל בין הרצוי למצוי.
אתה חושב שמכיוון שיש פער בין הרצוי למצוי אז עדיף כבר לוותר ופשוט לתת יד חופשית לרשתות החברתיות לחסום/לצנזר כאוות נפשן
לאן השיטה שלך תביא אותנו אפשר כבר לראות - למשל איך גוגל הסכימה לצנזר תוצאות חיפוש שלה בסין לבקשת הממשלה.
אפשר לדמיין את הארווי/ג'פרי אפשטיין משלם כסף כדי שפייסבוק תצנזר פוסטים שהוא רוצה...
swiss-the-engine כתב:InterAl כתב:swiss-the-engine כתב:אינטר נו זה ברור ואני בטח בצד שחושד כפליים בפקידים עם כוח לפני שאני חושד באדם פרטי שמכר מוצר free willing לאנשים. עדיין... עזוב שפוליטיקה זה לדבר על בני אדם ולדבר על בני אדם זה קצת כמו לדבר על מזג אויר (או איזה complex system אחר שתבחר) וקצת מגלומני להגיד שדווקא אני יודע מאה אחוז כשיש כמות הזויה של אנשים שחושבים ופועלים שונה ממני. יש דבר כזה חכמת ההמונים... זה גם חלק אינטגרלי לדעתי בקפיטליזם אבל זה כבר עניין אחר.
עריכה:
ולעניין הספציפי של גלאס והדוגמא שלו... דוגמא שבורה לגמרי אבל כנראה שגלאס לא מרקסיסט... כנראה שהוא סתם סביר עם דעה סוציאליסטית/קפיטליסטית מעורבת ממוצעת...
אותה כמות הזויה גם תמכה במונרכיה, עבדות, שלילת זכות הצבעה אוניברסלית, אמונה בבדיות מיתולוגיות והרשימה לא נגמרת.
אינטר זה להגחיך את הנקודה. וגם לא יודע כמה זה "הרוב" שתמך בנקודות שהעלת. אבל לא משנה אני חוזר לפופקורן:)
Laskin כתב:כתבתי תגובה ומחקתי, יש גבול אפילו בסגר כמה ניתן לבזבז את הזמן עבור מישהו שכותב מגילות שלמות של תוכן שבאמת נועד רק ״להגיד את המילה האחרונה״ ולשנות את הנושא המקורי עליו דיברנו רק כדי למצוא איזה משהו שאולי קשור... חרטטן כמו שאמרו פה. כבר היה את זה איתו בנושא אחר בווקסלים, יש לו דרך מאוד ״רוננית״ להתווכח, במשחקים אין לי בעיה כי זה בולשיט אבל בנוגע לזכויות בסיסיות וחופש פרט זה יותר מדי מגוחך כדי לבזבז על זה זמן נוסף.
.
Laskin כתב:אל תיקח קשה, זה לא אתה, זה אני שאין לי סבלנות בנושאים מסויימים
InterAl כתב:הסרטון הזה פשוט ענק.
sharonbn כתב:ואללה שכחתי לאיזה ג'ורה נפלתי
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים