נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2023, 13:36

נדב: הכי מעניין פה, זה עד כמה הם נחושים להשיג לעצמם את נינטנדו מבחינתם, זו הדרך היחידה שבאמת תביס את סוני, קשה להאשים אותם, נינטנדו עם חומרה מתקדמת+ תמיכה של צד ג'+על היום הראשון בגיימפאס זה אובר קיל שאפילו לסוני יהיה קשה מולו.
ARM לא יעשה בעיות עם BC ?

יפה מאוד שTES6 בלעדי אמיתי לאקסבוקס הבאה,זה כנראה יהיה הדור הכי טוב שלהם מאז ה360 רק על סמך העובדה הזו,שאר הליינאפ כמו שנחשף פה לא ממש מעניין ולא ממש יעזור להם בדור הזה. אבל לפחות אינדיאנה ג'ונס זו טרילוגיה וכנראה שwolfenstein עף לבויידם שזה מעולה.

דיסוהונרד? 3 ? פיהוק. מעניין מה הIP המפורסם הזה שהם עובדים איתו. גוסטוייר טוקיו כנ'ל פיהוק. הדור הזה לא יהיה טוב למייקרוסופט, אבל הבא יהיה אדיר רואים את זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ספטמבר 2023, 13:42

glass man כתב:הדור הזה לא יהיה טוב למייקרוסופט, אבל הבא יהיה אדיר רואים את זה.

אני שומע את זה בערך 3 דורות כבר חחחח

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2023, 13:59

לא, לא, בדור הבא זה יקרה באמת.

לא משנה איזה משחק השקה סוני תביא לפס6, הוא לא יהיה גדול ומרשים כמו TES6 במיוחד השקה שלו תביא להם מומנטום שאף פעם לא היה להם, בלי לראות את TES6 אני יודע שאפילו אתה תשחק בו Day one רק על סמך זה שהאוורד אומר שהוא מביא רעיונות שגדולים בהרבה ממה שהדור הנוכחי יכול להריץ.כשאתה תראה את הליטוש של הגוף שלישי של סטארפילד, ושל הירי אתה לבד תבין שאתה רוצה להיות על TES6 על היום הראשון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2023, 14:24

Laskin כתב:הו, וואו!
זו הדלפה מאוד מאוד רצינית, מי לעזאזל ירצה לקנות עכשיו כשהוא יודע מה מגיע?
פסיכי. אולי חסר תקדים בפירוט...
עכשיו סוני גם יכולה להתכונן טוב טוב, מהרבה בחינות... עזוב את הדור הבא, אלא לגבי שנה הבאה.

אה, ויש שם גם משהו לגבי RDR2 לדור הבא (משמע הזה)... יאללה נדב - תכנס אליו בהזדמנות הזו ;)

אגב, לגבי משחק הקצב - זה בטח היה הקוד של HI FI RUSH, לא?

כן בהחלט יש מצב שזה היה HI FI RUSH. הוא כתוב שם מולטי-פלטפורם אבל אלה דוחות מ-2019 ו-2020.

Uncle Pey'j כתב:לגמרי חסר תקדים, לא זוכר הדלפה בסדר גודל כזה.
כל התוכניות העסקיות, הפיתוחים,הזמנים הכל חשוף עכשיו למתחרות כמו סוני. פיל ספנסר בטח רותח.

זה לא יאומן. עדין לא הבנתי אם ה-FTC או בית המשפט הדליפו את זה. מה שקרה הוא שהעיתונות קבלה אוסף של מסמכים חדשים מהמשפט עם ה-FTC ובטעות צרפו אליהם את כל המסמכים הסודיים הללו. מטורף, טעות פקיד שיכולה לעלות מליארדים.

glass man כתב:ARM לא יעשה בעיות עם BC ?

תהיה להם עבודת אמולציה מאוד קשה בשביל לשיג BC טוב. אבל אין ספק שעם ARM הם יכולים להשיג לא מעט. בסופו של יום ARM ארכיטקטורה טובה מ-X86 למטרות שקונסולה מכוונת אליהן.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ספטמבר 2023, 15:02

glass man כתב:לא, לא, בדור הבא זה יקרה באמת.

לא משנה איזה משחק השקה סוני תביא לפס6, הוא לא יהיה גדול ומרשים כמו TES6 במיוחד השקה שלו תביא להם מומנטום שאף פעם לא היה להם, בלי לראות את TES6 אני יודע שאפילו אתה תשחק בו Day one רק על סמך זה שהאוורד אומר שהוא מביא רעיונות שגדולים בהרבה ממה שהדור הנוכחי יכול להריץ.כשאתה תראה את הליטוש של הגוף שלישי של סטארפילד, ושל הירי אתה לבד תבין שאתה רוצה להיות על TES6 על היום הראשון.

גם חשבתי שסטארפילד יפציץ, והנה הוא - ממוצע 83 ;)
אני פשוט לא חושב שטוד הווארד יביא אי פעם שוב את ה"סקיירים" שלו... וכנראה שTES6 יהיה המשחק הגדול האחרון שלו.
הלוואי, לא יהיה מאושר ממני... ובכל אופן משחק אחד שכזה לא יעשה את ההבדל. אני תולה יותר תקווה בPLAYGROUND שיביאו מתחרה ראוי לסנטה מוניקה ונוטי דוג, בעתיד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ספטמבר 2023, 15:05

אגב, מהדליפה הזו תכל'ס הכי מעניין אותי עדיין זה RDR2 בתנאי שיהיה לו PT או משהו כזה, וכמובן השלטים החדשים. רציתי לקנות עוד 2 שלטי אקס בוקס ועכשיו אמתין.

איזה נזק הדליפה הזו, לא ייאמן. ואין להם דרך לתקן...
זהו - הלכו כל ההפתעות שלהם לשנתיים הקרובות בערך.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2023, 15:24

לאסקין אני לא מצליח להביא את זה לפה. אבל מהמסמכים החדשים דלף סופית את מה שידענו תמיד (ומה שנדב אמר גם לאחרונה) סטארפילד הוא סופית משחק פס4/ONE
כתוב חד משמעית באיימל הפנימי של 2020 שעד ל2020 המשחק פותח לפס4/ONE/PC ולא נעשתה עליו שום עבודה על הדור החדש, זה מסביר הכל את ה83 את מסכי הטעינה... הכל מובן.

אם אתה מסתכל על סטארפילד כמשחק פס4? אפילו אדם עם ציפיות מטורפות כשלך, הודת שהתרשמת מהפיזיקה במשחק לפעמים. אתה חייב להודות שכמשחק פס4 מדובר במשחק פסיכי, אתה פשוט לא ניסית אז אין לך מושג כמה אתה תאהב את הירי תריץ סיבוב ותבין שזה שונה מכל מה שאתה חושב שזה.

אתה תולה את התקוות בפייבל? מזכיר לי את עצמי שתליתי תקוות בגרילה שיביאו לי RPG טוב משום מקום, כי גנבו קצת טאלנט מCDPR ותראה איפה סיימתי, בלינג עדי שעשיתי פאקינג הייפ להוריזון בערך מ2013 עד שיצא ותראה איפה סיימתי, זה שהם מוכשרים טכנית פליגראונד לא אומר שיש להם את הKnow How לעשות משחקי RPG.
כמו שאתה אומר לא יהיה מאושר ממני לטעות אם פייבל ייצא פנומנלי.. אבל קשה לי להאמין שלא תעוף על TES6.

נחכה ונראה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2023, 15:33

DrKeo כתב:
Laskin כתב:הו, וואו!
זו הדלפה מאוד מאוד רצינית, מי לעזאזל ירצה לקנות עכשיו כשהוא יודע מה מגיע?
פסיכי. אולי חסר תקדים בפירוט...
עכשיו סוני גם יכולה להתכונן טוב טוב, מהרבה בחינות... עזוב את הדור הבא, אלא לגבי שנה הבאה.

אה, ויש שם גם משהו לגבי RDR2 לדור הבא (משמע הזה)... יאללה נדב - תכנס אליו בהזדמנות הזו ;)

אגב, לגבי משחק הקצב - זה בטח היה הקוד של HI FI RUSH, לא?

כן בהחלט יש מצב שזה היה HI FI RUSH. הוא כתוב שם מולטי-פלטפורם אבל אלה דוחות מ-2019 ו-2020.

Uncle Pey'j כתב:לגמרי חסר תקדים, לא זוכר הדלפה בסדר גודל כזה.
כל התוכניות העסקיות, הפיתוחים,הזמנים הכל חשוף עכשיו למתחרות כמו סוני. פיל ספנסר בטח רותח.

זה לא יאומן. עדין לא הבנתי אם ה-FTC או בית המשפט הדליפו את זה. מה שקרה הוא שהעיתונות קבלה אוסף של מסמכים חדשים מהמשפט עם ה-FTC ובטעות צרפו אליהם את כל המסמכים הסודיים הללו. מטורף, טעות פקיד שיכולה לעלות מליארדים.

glass man כתב:ARM לא יעשה בעיות עם BC ?

תהיה להם עבודת אמולציה מאוד קשה בשביל לשיג BC טוב. אבל אין ספק שעם ARM הם יכולים להשיג לא מעט. בסופו של יום ARM ארכיטקטורה טובה מ-X86 למטרות שקונסולה מכוונת אליהן.

באמת? כמו מה? זו פעם ראשונה שאני שומע על זה. יותר FPS גם?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ספטמבר 2023, 15:42

לא חסרים משחקים שהתחילו כמשחק דור קודם ועברו לדור הנכחי בבלעדיות או במקביל, ואין להם זמני טעינה על הדור הנכחי ויש להם RT ועוד ועוד… שום תירוץ לא יכול להתקבל כאן, בטח אחרי שדחו אותו בפאקינג שנה שלמה. מה אכפת לי אם יש לו פיזיקת תפוחי אדמה מרשימה ביחס למשחק פס4, אם הוא יצא בבלעדיות לדור הנכחי? ואגב, גם כמשחק פס4 יש לו מודלים זוועתיים.

והורייזון עם ממוצע 88 או משהו, והוא קרוס ג׳ן…
פייבל לדעתי יהיה מדהים, בהחלט, לפלייגראונד יש רקורד מטורף ולא רק טכנית, הפ בהחלט צריכים להוכיח את עצמם אבל זה נכון לליטרלי כל סטודיו שיש למיקרוסופט כרגע, ופייבל נראה פסיכי ברמה אחרת.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2023, 16:03

זה אמור לעניין אותך, כי אמרת שכמו רבים הסיבה שלא נהנהת מבטסדה זה גם בגלל שממש לא הצלחת להנות מהירי שלהם והגיימפלי אז הם פתרו את זה לגמרי, זה לגמרי אמור להרשים אותך ולעניין אותך.

עוד דבר, שנים הגוף השלישי היה afterthought אצלם והוא סוף סוף ברמה של התעשייה והדרך המועדפת עלי לשחק, כל הדברים האלה אמורים לעניין אותך כי יש להם השפעה ישירה על כמה שאתה תהנה מהמשחק.... אני לא יודע למה אתה לא נותן להם הקלות, הרי ידוע לנו איזה פרמיטיבי היה הCPU של דור הPS4/ONE והמשחקים שלהם הם לחלוטין תלויי CPU...

על ה88 של הורייזן... נו באמת... הרי ידוע לכולנו שסוני מקבלת אקסטרא נקודות...אם ספיידרמן 2018 היה משחק של יוביסופט הוא אף פעם לא היה מקבל את הממוצע המטורף שלו. הוריזן 1 אם היה של יובי בחיים לא היה יושב על ממוצע 89 אלא יותר כמו 83... אם סטארפילד היה יוצא כאקסקלוסיבי לפס5 (כמו שתוכנן על ידי סוני במקור) הוא היה מקבל ממוצע של 89 לפחות כולנו יודעים את זה.

אני לא אומר שלסטארפילד מגיע ממוצע של 96 לא מגיע לו כי הוא מאכזב בטירוף בתחומים שבטסדה הכי טובים בהם שזה רוחב יריעה ועולם ענק מהפנט, אבל הוא גם יותר טוב מהוריזון 1+2 אז לא מגיע לו 83 ולהם לא מגיע 88/89 פרוטקציות של סוני, והעובדה שרוב הגיימרים והמבקרים הם סוני פאנבויז.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ספטמבר 2023, 16:18

מעניין שפלייגראונד עוברת את ה-90 בקבוע, גם היילו כשהוא לא מאכזב בטירוף, וגם דאבל פיין וגירס והיי-פיי ראש מתקרבים לשם… אבל משום מה הפעם סטארפילד לא, וזה הכל סוני פאנבויז ו״פרוטקציות״ כי סוני חברה הרבה יותר עשירה ממיקרוסופט, או משהו.

ולא הגבתי את ״למה זה אמור לעניין אותי״ על שום דבר מלבד התירוצים למצב הטכני, שזו הייתה עוד הודעה משונה שלך.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2023, 16:31

אז אתה מכחיש שסוני מקבלת ציונים מנופחים מהמבקרים? כן בוא תסביר לי באיזה עולם דטלופ שווה ממוצע 88 וR&C שווה ממוצע 88.ראינו אותה אינסומאנייק בדיוק, כשהיא אצל מייקרוסופט בחיים לא מגיעה לציונים האלה. סאנסט אוברדרייב יושב על פאקינג ממוצע 81. סוני זוכה לאובר אהדה מהמבקרים ובגלל שהוא מדלג על סוני, המבקרים השתלחו בסטארפילד.

פלייגראונד עוברת בקביעות את ה90 כי זה משחק מירוצים נו, אפילו למבקרים ידוע שרק מייקרוסופט דוחפת את ז'אנר המירוצים בימנו טכנית אז מה הם ישפילו את החברה היחידה שטורחת להתאמץ?

סתם סימנת את סטארפילד, המשחק קורבן של הפאנבויז של סוני ומבקרים צבועים שגם הם פאנבויז של סוני. אני מוכן להישבע שאני מאמין בזה בפוליגרף, רק תקבע לי יום ושעה.
סטארפילד היה ראוי ל89 ושתשחק אתה גם בטח תחשוב ככה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 19 ספטמבר 2023, 17:10

סטארפילד נפל בביקורות כי הוא אכזב. דת׳לופ הצליח כי הוא הפתיע. לציפיות יש פקטור בציון, מה לעשות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ספטמבר 2023, 19:05

כן, ברור שאני ״מכחיש״ או יותר נכון - חולק על הטענה המופרכת הזו. לדעתי גם ראצ׳ט וגם הורייזון משחקים מצויינים ואני מעדיף אותם על פני סטארפילד, זה פשוט עניין של טעם וזה שרוב המבקרים לא חופפים לטעם שלך זה לא מראה על שום דבר אחר מלבד זה.

ומה שאינטר אמר. זו גם הסיבה שהיי-פיי ראש קיבל ציונים כל כך גבוהים - הוא יצא ביום שהוכרז, והיה ב״חינם״ בגיימפאס אז הוא הפתיע הרבה אנשים… אני סיימתי אותו וזה משחק של 7 נמוך בעיניי, אבל המכניקות מגניבות והוא בכלל נוטף סטייל אז הפתיע ממש לטובה, לעומת סטארפילד שציפו להרבה הרבה מעבר, במשך שנים, והוא אכזב.

בנוסף - מבקרים אוהבים ליטוש, וסינמטיות… ופה סוני מצטיינת בעקביות. המשחקים שלהם מאז אמצע דור הפס3 פשוט נראים ברמה אחרת מ-99% מהתעשייה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2023, 20:50

glass man כתב:באמת? כמו מה? זו פעם ראשונה שאני שומע על זה. יותר FPS גם?

יש ל-ARM הרבה יתרונות על X86, אבל אחד הגדולים והפשוטים להבנה הוא ש-ARM צורך פחות. זאת הסיבה שניידים קטנים כמו הסוויצ' או טלפונים מעדיפים להיות על ARM. גם קונסולות ביתיות נבנות על תקציב כוח/חום מוגבל, וזה אומר שאם יהיה לקונסולה מעבד ARM ו-X86 זהים לחלוטין, את מעבד ה-ARM יוכלו להריץ במהירות שעון גבוהה יותר על אותו תקציב חום/כוח.

יש יתרונות להיות על ARM, יש גם יתרונות להיות על X86 שאחד הגדולים הוא תאימות - גם לאחור וגם בין הקונסולה ל-PC והפס6 מה שיקל על פורטים ו-BC. קשה לי להאמין שהם ילכו עם ARM, אבל מי יודע.

בכלל מקרה, המצגת היא דיבורים באויר. היא פחות או יותר מ-2020, אנחנו מדברים על 8 שנים לפני השיגור של הדור הבא. זה המקביל ללדבר על הפס5 ב-2012, הרי הפס4 אפילו לא שוגרה והרי זה לא שהיה שמץ של מושג למישהו מה זה RDNA2 או שיהיו בקונסולות RT או SSD. זה שיש להם goals של AI ו-RT זה ממש נהדר, אבל מדובר בדברים שהם די מתבקשים, לא? הדיבור על ARM הפתיע, אבל יכול להיות שזה סתם דיבורים באויר שנים לפני שבאמת צריך להתחייב למשהו. לא עולה כסף לזרוק רעיונות באויר עשור לפני שהקונסולה יוצאת.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 ספטמבר 2023, 00:16

ספנסר צריך להפוך את הדליפה ל-"ספנסר Moment", נראה שהוא מתחיל קצת - הוא כבר הודה שהכל נכון בטוויטר. הוא צריך להכריז על הכל בDirect קרוב, לפחות המשחקים הברורים של בת'זדה שנחשפו, להכריז על השלט והקונסולה החדשה ללא כונן, ולהתבדח שידעתם גם ככה הכל מעל הבמה וזה יסגור את הסיפור מבחינת הצרכנים ולא יפגע במותג.

לא יודע אם לרצון לרכוש את ניטנדו יש השלכה, ולגבי מתי יתחיל דור הבא: סוני ומיקרוסופט יודעות טוב מאוד סביר להניח מתי כל אחת משיקה, זה לא איזה סוד גדול ברמת התכנון שלהן סביר להניח.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2023, 06:46

יש בעייה להכריז על מכשיר חדש שיוצא רק בעוד שנה, עם נפח גדול יותר, כנ״ל שלט משופר משמעותית, כי אז אנשים פשוט יהיו בקטע לקנות את הקונסולה או השלטים הנכחיים. זו הסיבה שסוני לא מכריזה רשמית על הסלים שלה שלכאורה יוצא עוד איזה חודשיים, או הפרו שלה שיוצא עוד שנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2023, 08:58

גם במסמכים של סוני מהמשפט נחשף שהם מתכננים על 2028, אז לא נראה לי שזה סוד תעשיה גדול. החלק של סוני אפילו לא היה דליפה, הוא היה זמין לעיתונאים חופשי.

זאת ההתיחסות של ספנסר שדודי מדבר עליה:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2023, 10:41

ה-FTC אומרים שמיקרוסופט הם הגורם לדליפה הגדולה.
https://www.eurogamer.net/the-ftc-would ... -documents

מיקרוסופט העלתה את המסמכים לאתר של בית המשפט, והאתר של בית המשפט פתוח לכולם. כנראה שיש אזור חסוי ואזור פתוח באתר של בית המשפט, ומי שהעלה את המסמכים במיקרוסופט העלה הכל לאזור הפתוח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2023, 11:46

והנה משהו שפספסתי, הייתה גם שקופית ל-TIMELINE של הפיתוח של הקונסולה.
- עד סוף 2023 - להחליט ARM - כן או לא?
- עד סוף 2024 - העיצוב של ה-SOC
- עד סוף 2026 - להיות במצב של TAPOUT B01

זה אומר שכבר ב-2027, אולפנים פנימיים יקבלו גישה לקונסולה הכמעט סופית ויהיה להם משהו כמו שנה וחצי לעבוד איתה עד השיגור. אבל אין פה הפתעה גדולה, ידענו שלרוב מפתחים מקומבנים כמו צד א' וצד ג' ענקי מקבלים גישה לחומרת PC מטרה כמעט 3 שנים לשיגור, וגישה לחומרה האמיתית כמעט שנתיים לשיגור (שכמובן תעבור שינויים ושיפורים עד השיגור). חצי שנה לשיגור המכשיר כבר ביצור מלא במפעלים, כך שבערך שנה לשיגור יש כבר לצד א' ערכות פיתוח סופיות לגמרי.

עריכה:
אוקיי, אפילו לא צריך לנחש, אשכרה יש במצגות את הטיימליין של העבודה עם המפתחים.
- סוף 23 - סיבוב פידבאק ראשוני ממפתחים על הקונסולה החדשה.
- סוף 24 - סיבוב פידבאק שני על הקונסולה החדשה.
- סוף 26 - ערכת פיתוח ראשונה.
- אמצע 27 - ערכת פיתוח סופית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2023, 11:53

בא לי שAMD יפשטו רגל לגמרי לפני סוף 2025, רק כדי שהקונסולות הבאות ישתמשו בכל זאת בכרטיסי Nvidia

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2023, 11:59

Laskin כתב:בא לי שAMD יפשטו רגל לגמרי לפני סוף 2025, רק כדי שהקונסולות הבאות ישתמשו בכל זאת בכרטיסי Nvidia

הם אמורים לסיים את העיצוב של ה-SOC עד סוף שנה הבאה אז AMD יצטרכו לפשוט רגל לפני שנתיים כדי שזה יקרה :)

אגב, עוד שקופית שמצאתי על כל השימושים שמיקרוסופט רוצה לעשות בקונסולה עם AI:
- שיפור רזולוציה סטייל DLSS
- יצירת פריימים סטייל DLSS 3
- שיפור הזמן תגובה של משחקי ענן בעזרת AI חוזה
- Matchmaking
- AI לאוייבים וחברים במשחקים עצמם
- יצור תוכן
- QA
- פיסיקה
- IK
- דיאלוגים של דמויות
- שירותי תמיכה וסינון שחקנים רעילים
- שיפורי מונטיזציה
- שיפורים של engagement ושימור

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2023, 13:04

והנה עוד פרטים כיפים משקופיות שפספסתי:
- למכור את הקונסולות ב-299$ ו-499$ עלה למיקרוסופט 1.5 מליארד דולר.
- הם חושבים שיש קהל לבערך 200 מליון קונסולות שימכרו סה"כ (אני חושב שהם מתכוונים בלי נינטנדו כי נינטנדו וסוני לבד חוצות את ה-200) שזה זהה לדור הקודם.
- היו להם שבועות שבהם הקונסולות החדשות מכרו X20 לעומת ה-X1.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ספטמבר 2023, 14:45

הבאנו את זה שדלפו הערכות של מייקרוסופט מהמסמכים כמה היא תצטרך לשלם להביא משחקים מסוימים Day one לגיימפאס? המחירים של חלק מהמשחקים זה טירוף, חלקם כמו ג'די זה אשכרה לממן את כל הפיתוח של המשחק בשביל להביא אותו תראו איזה מספרים.

כשאני רואה את המספרים האלה, אני מתקרב יותר לנדב בהשקפה, כאילו אני עדיין חושב שרמדי ודומיה לא יתרמו הרבה למייקרוסופט אבל זה עדיין יותר רווחי מלשלם מחירים כאלה על משחקים שיום אחד גם ככה יעזבו את הגיימפאס.
Lego Star Wars: The Skywalker Saga: $35 million
Dying Light 2: $50 million
City Skylines 2: Unknown
Red Dead Redemption 2: $5 million per month
Dragon Ball: The Breakers: $20 million
Just Dance: $5 million
Let's Sing ABBA: $5 million
Return to Monkey Island: $5 million
Wreckfest 2: $10-$14 million
Baldur's Gate 3: $5 million
Gotham Knights: $50 million
Assassin's Creed Mirage: $100 million
Suicide Squad: Kill the Justice League: $250 million
Star Wars Jedi: Survivor: $300 million
Mortal Kombat 1: $250 million
Grand Theft Auto 5: $12-15 million per month
Blood Runner: $5 million
Net Crisis Glitch Busters: $5 million

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2023, 15:17

אני משער שהמחיר של יחידת המתאבדים השתנה מאז :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים