idan כתב:השלוש מארבע או ארבע מחמש מתייחס גם למה שאתה מזכיר לי עכשיו ולמה שהערת לצומת ליבי לפני כמה הודעות, ככה שאין באמת צורך להזכיר לי או להגיד לי שטענתי שזה לא פייר, נו באמת תקרא עוד פעם את ההודעה שלי.
חבל שאתה חוזר על טענות לא ענייניות שכבר הפרכתי. בין חמש סדרות כרטיסים האחרונות שדיברנו עליהם, שלוש amd הוציאו לפני, אחת נוידיה הוציאו לפני, והשנייה גם נוידיה הוציאה לפני אבל כתבתי את זה עם כוכבית, יותר מפעם אחת, שאולי המסלול עכשיו משתנה בגלל הפער הגדול מאוד בין השחרורים ואז מה שאתה מתאר זה באמת שיקרה על בסיס קבוע. אבל זה עדיין יותר הגיוני בעיני מלהשוות את ה 970 ל 290x ופרטתי למה. הכרטיס השני הכי חזק של נוידיה נגד הכרטיס הכי חזק בקבוצה האדומה הולכים ראש בראש, מעניין שבכל דור זאת בדיוק התוצאה שמקבלים ביחס לדור הכרטיסים הקודם של כל חברה. מקרי?
שים בצד את 900 נגד 290. לדעתך בילבלתי את הסדר וטעיתי בשאר ההשוואות שערכתי כמו Nucleus או שאני מדייק לחלוטין? כי אם אתה מסכים איתי, ונראה לי שאתה מסכים, אז קל מאוד להבין איפה בדיוק המעגל הזה נשבר, בין אם אתה מקבל את המסקנות שלי או לא.
אבל עזוב מצינו.
בקשר לכרטיסים החדשים, אני חושב שנקבל את הקפיצה הבאמת גדולה רק ש VR יהיה דבר אמיתי ואנשים ירצו להריץ את המשחקים הכי חדשים ב 90fps (נראה לי) או כמה שזה לא יהיה בשביל לקבל חוויה טובה.
idan כתב::lol:
בחמש שנים האחרונות דווקא פעמיים (בלי להחשיב את ה 390)
אבל לא ברור למה לשים מגבלות משונות של זמן חוץ מלהמשיך להתווכח על כלום? למה דווקא 5? למה לא 6 שנים כדי שזה יהיה 3-1 ל AMD ?
עכשיו תגידו לי למה אני מתעלם מהכרטיסים לפני ה 5xxx ואיזה פאנבוי אני של פיסת מתכת כזו או אחרת !!!! ואני יענה מראש שאני פשוט לא זוכר או יודע
(למרות שאני חושב על זה היה לי hd4770 שהייתי חייל תפרן, אז אני די בטוח שגם בתקופה ההיא הכרטיסים שלהם היו זולים יותר אם אני קניתי אותו , אבל אני לא רוצה להדליק אותך עוד יותר על דברים לא מבוססים
idan כתב:נו, אני קניתי 970 ולא 290x או 290 בגלל שלא רציתי תנור במחשב שלי, רציתי את הכרטיס היותר חדש שיתמכו בו לאורך יותר זמן וכי היו לו אחלה ביקורות במיוחד במשחקים שרצים ברזולוציה שאני משחק בה. גם המחיר היה טוב יחסית לשם שינוי. אני לגמרי יכול להבין למה רוב האנשים שמשחקים ב 1080p מעדיפים אותו, אף אחד לא פסל את זה. אבל במסגרת ויכוח מסוים שבו נטען ש amd מסורתית היא מותג זול יותר, במיוחד בארץ אבל לא רק (ושלוש אנשים אחרים משום מחזיקים גם הם ברושם הזה) , נטען שלא רלוונטי להשוות בין הכרטיסים - לא עכשיו שאתה הולך לקנות כרטיס (כמובן שאתה יכול וצריך להשוות בינהם) אלא במסגרת ויכוח גדול יותר על איזה מותג יקר יותר או פחות באופן כללי, ולמה בסיטואציה היחודית הזאת ש amd התעכבו מאוד עם הסדרה חדשה שלהם, זה לא רלוונטי להשוות בינהם בשביל להגיע למסקנות בנושא. גם אם אומרים עובדתית על כל דבר שני, גם שזה, ובכן, לא.
כמובן שמנתקים את מה שאני אומר מההקשר של הויכוח אפשר להציג את זה איך שרוצים, אבל זה בסדר למרות שאני פאנבוי ואוהד גדרות מושבע של AMD מסתבר, שבעיקר טוען שהמותג שהוא מעריץ זול יותר בדר"כ לא טוב יותר בניגוד לחלק מטיעוני הקש כאן, באמת שלא אכפת לי, זה סתם ויכוח טיפשי שאנחנו כבר מנהלים אותו רק מכוח האינרציה ואין לו שום תכלית.
idan כתב:משתלם זה עניין סובייקטיבי, הרבה אנשים מעדיפים לשלם כמה עשרות דולרים יותר בשביל לקבל את הכרטיס הכי חזק או את הכרטיס של החברה שמוציאה דרייברים מועילים יותר (ובזמן) או שיש לה פיצ'רים עדיפים. אני לא ירדתי לרזולוציות המדויקות ולחישובים המיקרוסקופים של דולר לביצוע ואני בספק אם גם אתה מכיר אותם באמת וערכת השוואה על פני סדרה של יותר מ 10 כרטיסים. מה שכן עובדתי פה, זה שסדרה 6000 הייתה זולה יותר בזמן ההשקה בכמעט כל כרטיס שלה מלבד הכרטיס סלי שעלה אותו דבר. ואני אפילו לא מדבר על מחירים של הארץ, אני מדבר על מחירי השקה בדולרים שכתובים בטבלה בויקפדיה.

Laskin כתב:לא מבין על מה הויכוח בכלל... לפעמים AMD זולים יותר ביחס לביצועים, ולפעמים NVIDIA. זו *עובדה*. מי שטוען ש"תמיד X זולים יותר" טועה באופן ודאי, וגם מי שטוען שY.
זה באמת עד כדי כך משנה לכם מי יותר פעמים היה זול יותר, שאתם מוכנים לבזבז על זה עוד ועוד מזמנכם החופשי?
Klayman כתב:Laskin כתב:לא מבין על מה הויכוח בכלל... לפעמים AMD זולים יותר ביחס לביצועים, ולפעמים NVIDIA. זו *עובדה*. מי שטוען ש"תמיד X זולים יותר" טועה באופן ודאי, וגם מי שטוען שY.
זה באמת עד כדי כך משנה לכם מי יותר פעמים היה זול יותר, שאתם מוכנים לבזבז על זה עוד ועוד מזמנכם החופשי?
נורא משעשע שאתה עושה עצמך "בוגר" ומטיף לאחרים שהם מבזבזים את הזמן בדיונים שלא מעניינים אותך, אבל חופר לא פחות בדיונים אחרים.
Laskin כתב:Klayman כתב:Laskin כתב:לא מבין על מה הויכוח בכלל... לפעמים AMD זולים יותר ביחס לביצועים, ולפעמים NVIDIA. זו *עובדה*. מי שטוען ש"תמיד X זולים יותר" טועה באופן ודאי, וגם מי שטוען שY.
נורא משעשע שאתה עושה עצמך "בוגר" ומטיף לאחרים שהם מבזבזים את הזמן בדיונים שלא מעניינים אותך, אבל חופר לא פחות בדיונים אחרים.
אני לא מנסה להיות "בוגר", פשוט לפעמים אני לא מבין על מה הויכוח, כמו במקרה הזה.
אין לי בעייה עם חפירות בפורומים, ממש לא.
idan כתב:יכלת להביא השוואה ברזולוציות גבוהות יותר שם ה 6970 עדיף על הגרסה הסטנדרטית של 570 בגלל שהיה לו רק 1.2 זיכרון למשל. אבל אני לא ינטפק, סתם מראה לך שאפשר לשחק עם המספרים.
לא יודע איך מעלים תמונה, אבל ב bf3 למשל, משחק קצת יותר חדש מחלק מהענתיקות שהבאת ה 6970 עדיף גם ב 1080p.
http://media.bestofmicro.com/G/U/316830 ... 201920.png
שים לב שבמשחקים קלים שהמשחק רץ הרבה מעל 60 ל570 יש יתרון מנופח אבל בלי ערך אמיתי. גם בסטלקר, גם מטרו וגם בקרייסיס, המשחקים הכי תובעניים ברשימה שהבאת - ה 6970 עדיף, גם אם בקצת. האם זה שווה את ה 20$ יותר שהוא עולה? יכול להיות שלא, אבל אני לא יודע איך עושים את החישוב הזה בשביל לקבוע חד משמעית שלא. כמו שאמרתי, זה מאוד סובייקטיבי. מה שבטוח, לפי הקו שלך זה יותר משתלם מ 130 דולר יותר(!) ש 580 עולה, בשביל לקבל בין פריים וחצי ועד 3 וחצי פריימים במשחקים הנ"ל. אתה עושה את העבודה שלי קלה:)
אני אפילו לא מדבר על זה שאפשר היה לקנות 6950 במאה דולר פחות ולפתוח אותו לרמה של 6970. חוץ מזה, וזה נכון לשנינו, לקחת כרטיס אחד מתוך סדרה של יותר מעשר כרטיסים ולקבוע עובדות על כל הכרטיסים זה לא באמת מוכיח שום דבר. ועדיין הסדרה הזאת מראה לי בדיוק מה שאני חושב - הכרטיסים של נוידיה הם כמעט תמיד למי שרוצה את הטוב ביותר ושל amd זה למי שעל תקציב. בכרטיס ספציפי כזה או אחר אולי זה לא בדיוק ככה, אבל בגדול מהנסיון שלי, במיוחד בארץ, זה בדיוק ככה.
idan כתב:זה לא מדויק, אבל אתה יכול להתעלם ממה שכתבתי, זה סתם היה ניטפוק.
אבל מה בקשר לשאר ההודעה שלי? למחיר של ה 580? לכך ש 6970 נותן ביצועים יותר טובים איפה שאתה באמת צריך ומחפש כל פריים, ומפסיד במשחקים שאתה מקבל פריימים של מאה פלוס? ואפילו לא כתבתי שלפי ההשוואה שאתה הבאת, ה 6950 (בלי לפתוח אותו) נותן ביצועים כמעט זהים באותם 3 משחקים תובעניים ל 570 שעולה 90 דולר יותר.
כמובן שאם אתה רוצה לשחק hawk (מה זה?) במינמום של 145 פריימים אז ברור ש 570 עד המוות.
bling כתב:אני זורק פה עוד גפרור.
KEO אתה יכול להסביר לי מה הכוונה בטופיק הזה ב GAF?
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1058295
לא ברצינות עכשיו, לא הבנתי על סמך מה הוא קובע את זה ואיך כרטיס יכול להתיישן יותר מאחר, כאילו לא כולם מתיישנים באותה מידה ביחס לכח שלהם?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים