Death_119 כתב:יש סיפור באיזה אחד מבין שלושת משחקי הסדרה האחרונים?
MGS FREAK כתב:נקווה שגם הכאפה הזאת, חלשה ככל שתהיה, תעורר את יוביסופט וכל חברה אחרת ותגרום להם להבין ששחרורים שנתיים זה לא משהו.
Laskin כתב:אני מוכן לקנות את זה רק אם אני יכול גם לרכב על טי רקס...
אני מניח שתהיה הרחבה כלשהי שתתפרע בכיוון דומה.
DrKeo כתב:כנראה שאכפת להתחשב בזה שהסדרה הזאת שרדה 12 שנים ו-8 משחקים על גבי שלושה דורות. זאת סדרת קומיקס עם קהל מעריצים אז היא תמשיך לחיות תמיד אני משער. למי אכפת מטורוק? אני משער שליותר אנשים מאשר עולם רנדומאלי X שיובי יבנו אם הם יעשו את המשחק הזה.
DrKeo כתב:Laskin כתב:אני מוכן לקנות את זה רק אם אני יכול גם לרכב על טי רקס...
אני מניח שתהיה הרחבה כלשהי שתתפרע בכיוון דומה.
לא צריך הרחבה, חלק מהLORE של טורוק זה להשתמש בדינוזארים עם טכנולוגיות חדישות למטרתך. כבר בראשון היה רפטורים ששלבו בהם חלקים רובוטים והם נשאו לייזר, בשני כבר רכבת על כמה כמו הפיל בFC4 ובשלישי אפילו עפת על גב של פטרוזאור. הבוס הראשון בטורוק 1 היה T-Rex עם עין לייזרית. להוסיף סביבה הריסה (אנחנו בדור הבא לא?) ודרכים לפתות T-Rex למחנה של אוייבים בזמן שאתה רוכב על איזה סנטרוזאורוס... אוי כמה בא לי
DrKeo כתב:קפקום מכריזה על שלושה משחקי Resident Evil לפלייסטיישן 4 ול-Xbox One לכבוד חגיגות 20 שנים לסדרה. בהחלטה מוזרה קאפקום החליטה להוציא את המשחקים בסדר הפוך כך שנקבל את Resident Evil 6 כבר ב29 למרץ, Resident Evil 5 יגיע בקיץ ו-Resident Evil 4 יגיע רק בסתיו. שלושת הגרסאות ירוצו ב1080P ויכללו שיפוצים גרפים קלים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים