PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 27 אוקטובר 2015, 21:03

פספסתי משהו לגבי ההיקף של הגראן טוריסמו החדש שאתם מסתלבטים עליו? אולי זה משחק עם כמות תוכן רגילה אבל לא המשך ממוספר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 21:06

bling כתב:KEO מאיפה אתה יודע שיהיו מכוניות מהפס3?

זה בטח יהיה סוג של פרולוג, במקרה כזה הם כולה יצטרכו לבנות איזה 20-30 מודלים, אני מהמר שכל המכוניות יהיו PS4.
וכן זו חברה סופר מביכה לצערי, נהיתה בדיחה והצל של עצמה.

גם בפרולוג לפס3 לא היו מכוניות מהפס2, רק במשחק המלא. בפרולוג הם צריכים לבנות 30 מכוניות, למלא הם "צריכים" 1000 אבל יש להם באמת משאבים לעשות איזה 200.

בנושא המכוניות הישנות בGT לפס4:
http://www.eurogamer.net/articles/2014- ... et-to-stay
אתה מוזמן לצפות בלינק שהבאתי עם הדיון על GT7 שלנו, הוא התחיל מהחדשה הזאת :)

קאז, האופטימיות שלך גרמה לי לחשוב לרגע שלאסקין כתב את ההודעה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 21:08

אמרת שעכשיו הולך לצאת GT חדש, התכוונת לספורט מן הסתם, אין סיבה שבספורט יהיו מכוניות "סטנדרט" כמו שהם קוראים להם אם הוא סוג של פרולוג עם 30 מכוניות.
ב GT7 ברור שיהיו מכוניות של PS3 :)

הנה הדמו של הוריזון לי שרוצה, כמו שחשבתי אכן מדובר בדמו מ E3 שהוצג בדלתיים סגורות:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 21:11

כן ברור שאני מדבר על המלא, פרולוג/ספורט זה סיפור אחר. דמו שלוקח להם 3 שנים לפתח, ביזיון מסוג אחר :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 21:19

דרך אגב, ה GT החדש בא לקדם את סצינת ה E-SPORT וספורט של GT שנקרא GT ACADEMY שהושק ב 2008 ונעשה בשיתוף פוליפוני וניסאן, זה מתחיל כטורניר של GT והמנצח בסוף עובר אימונים ונשלח להתחרות בתחרות מירוצים אמיתית בדובאי, זה משלב גם ריאליטי, התוכנית הזו נחשבת להצלחה ענקית וצפו בה יותר מ 100 מליון איש.

הנה ה STATES:
תמונה

אתם יכולים לראות לפי החסויות עד כמה זה גדול.

מה שאני רומז זה בעצם, אולי KAZZ צודק וזה אכן GT גדול ומלא וזה אכן הכיוון של GT עכשיו, הם לא סתם הלכו על הקונספט של ספורט, יש מצב שזה באמת משחק ראשי שמתמקד באלמנט התחרותי של GT, הוא גם נעשה בשיתוף ליגות ספורט גדולות, לא יודע, צריך לשמוע עוד פרטים.

ומומלץ לכם לראות את הסרטון ששמתי של הוריזון, גם אם ראיתם את הדמו, זה DEVELOPER WALKTHROUGH עם פרטים חדשים על המשחק.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 27 אוקטובר 2015, 21:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 21:21

יכול להיות שזה GT מלא. אם ככה אז הוא יצא עוד שלוש שנים במקרה הטוב ויהיה מפוצץ במכוניות מדורות קודמים :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 אוקטובר 2015, 21:22

ההדגמות של הורייזון נאות אבל כל פעם שאני רואה את זה אני חושב 'גיימפד עם סטיקים אנלוגים הוא חרא שלט לכיוון ודיוק אז בואו נשים אפקט סלואו-מו כל פעם שהשחקן צריך לדייק בירי שלו ולהתרכז בנקודות חולשה מסויימות'.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 21:24

KEO אבל הבטא בשנה הבאה, בטא זה מצב די קרוב לסיום לא?

ו KAZZ אני מתערב שגם עם PC היו עושים הילוך איטי במשחק הזה, זה לא משחק עכשיו עם סקיל על שדורש רפלקסים של אונלין תחרותי על ה PC, גם לשחקני PC לא רוצים "לחפור" עם כיוונון שיצטרכו לעשות במילי שנייה על ריבוע של 15 ס"מ.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 אוקטובר 2015, 21:28

bling כתב:
אני מתערב שגם עם PC היו עושים הילוך איטי במשחק הזה, זה לא משחק עכשיו עם סקיל על שדורש רפלקסים של אונלין תחרותי על ה PC, גם לשחקני PC לא רוצים "לחפור" עם כיוונון שיצטרכו לעשות במילי שנייה על ריבוע של 15 ס"מ.

יאפ.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 21:34

bling כתב:KEO אבל הבטא בשנה הבאה, בטא זה מצב די קרוב לסיום לא?

ו KAZZ אני מתערב שגם עם PC היו עושים הילוך איטי במשחק הזה, זה לא משחק עכשיו עם סקיל על שדורש רפלקסים של אונלין תחרותי על ה PC, גם לשחקני PC לא רוצים "לחפור" עם כיוונון שיצטרכו לעשות במילי שנייה על ריבוע של 15 ס"מ.

בתאוריה בטא אומרת שהמשחק גמור לגמרי וכל מה שיש להם לעשות זה למחוץ באגים. היום בתעשיה המילא בטא היא רנדומאלית לגמרי, לפעמים יש "בטא" בכלל אחרי שנגמרה תקופת הבטא והמשחק בגלל גמור. זאת מילה נרדפת לדמו היום לקהל הרחב. מה ההבדל בין בטא שהם עושים לבין למשל פרולוג? אני אגיד לך מה, שלוש שנים, זה ההבדל. אבל יאללה, "בטא" ב2016 והמשחק יוצא במקרה הטוב ב2017? כבר 4 שנים מGT6 ואני לא אהיה מופתע בכלל אם המשחק המלא הוא לא בדיוק GT מלא או לחילופין שהוא יצא ב2018 בכיף.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 21:52

קודם כל צריך לדעת פרטים עד כמה זה GT מלא, אם בכלל יהיה דבר כזה GT7 או שהם לגמרי ממוקדים באספקט התחרותי של המשחק.

וזה רק אני או שהמשחק של דייויד קייג', למרות שנראה מעולה ומבטיח, הוא עם השם הכי גרוע אי פעם? מה זה עוד הפעם דטרויד: להיות בן אנוש? נורא.
מה רע ב KARA? :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 אוקטובר 2015, 22:06

bling כתב:קודם כל צריך לדעת פרטים עד כמה זה GT מלא, אם בכלל יהיה דבר כזה GT7 או שהם לגמרי ממוקדים באספקט התחרותי של המשחק.

וזה רק אני או שהמשחק של דייויד קייג', למרות שנראה מעולה ומבטיח, הוא עם השם הכי גרוע אי פעם? מה זה עוד הפעם דטרויד: להיות בן אנוש? נורא.

האמת שגם הכתיבה בטריילר כבר הרגישה לי ממש דייויד קייג' ומעפנה. זה קצת מדאיג, למרות ההתלהבות מהpremise.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 22:31

bling כתב:קודם כל צריך לדעת פרטים עד כמה זה GT מלא, אם בכלל יהיה דבר כזה GT7 או שהם לגמרי ממוקדים באספקט התחרותי של המשחק.

כי Beyond: the two souls הוא שם כל כך אלגנטי :)

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 27 אוקטובר 2015, 22:36

Kazz כתב:פספסתי משהו לגבי ההיקף של הגראן טוריסמו החדש שאתם מסתלבטים עליו? אולי זה משחק עם כמות תוכן רגילה אבל לא המשך ממוספר.

גם אני לא מבין את פשר המסקנות הנמהרות של חברי הפורום הזה. אני ראיתי בו מיד משחק המשך לכל דבר, רק לא ממוספר. נדב הציג את 'ספורט' ואת 'פרולוג' כאותו דבר, וזה ממש לא כך. 'פרולוג' רומז להקדמה ו'ספורט' רומז למהות חדשה. נבצר ממני להבין כיצד הבינו ש'ספורט' זה סוג של פרולוג.

אני הופתעתי מאוד מההכרזה. לא ציפיתי לה. גם קיבלנו חשיפה של משחקה הבא של Quantic Dream, לכן ביחס לציפיות לא התאכזבתי כלל. למעשה קיבלתי יותר ממה שציפיתי, בפרט שהאירוע הבא של סוני יתקיים עוד כחודש. האירוע בפריז ישביע את תאבוני עד האירוע הבא שלה.

DrKeo כתב:יכול להיות שזה GT מלא. אם ככה אז הוא יצא עוד שלוש שנים במקרה הטוב ויהיה מפוצץ במכוניות מדורות קודמים :)

חחח נדב, אתה יודע למי ניתנה הנבואה, וציפיתי שלאחר הערכות ותחזיות כושלות רבות, תהיה קצת יותר צנוע. אולי תחזיותיך יתבררו להיות נכונות, אך אתה מדבר בלשון קביעה ואני חושב שמוקדם מאוד לכך. לא תמיד מה שהיה הוא מה שיהיה. זה כבר הוכח כמה פעמים בעבר.

נכון, לפוליפוני יש תחרות קשה ויש ויכוח (ואולי אין) אם ידה על העליונה כמו בעבר, אך אולי דווקא בגלל זה יש לה הרבה מה להוכיח. אולי השם 'ספורט' שהעניקו לו רומז לכיוון הזה.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 22:39

אני חושב שאני חוזה דווקא לא רע בכלל ועל תחזיות שקשורות לפליפוני אני גם מוכן לשים הרבה מאוד כסף איפה שהפה שלי כי מדובר בחברה עם ניהול כושל שלא מסוגלת להרים פרוייקט כמו שצריך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 22:53

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 22:55

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 23:01

אחלה תמונות של KARA, ברור לי שזה סכ"ה וידאו קונספט שלא מעיד הרבה, אבל הסקופ בוידאו נראה די גדול ובכל זאת הם בחרו בשם דטרויט אז מן הסתם שהרבה מהמשחק יתרחש בסביבה אורבנית, יש מצב שזה יהיה יותר פתוח מסביבות קטנטנות וחצי מסילה כמו שאנחנו רגילים מקייג'.

והנה קצת פרטים על GT SPORT מהבלוג:
But with GT Sport they’re looking to deliver more than that; to deliver a revolution in the way that people experience driving games, a figurative “rebirth” of motorsports.

FIA Gran Turismo Championships

In Gran Turismo Sport, there will be two FIA online championships running simultaneously. In the Nations Cup, players will be able represent their home country. Whilst in the Manufacturers Cup, players will be driving on behalf of their favorite car manufacturer.
Players will not only be able to race as drivers themselves, they’ll also be able to root for their home country or their favorite manufacturers teams.
The winner of the championship will be awarded in the same manner as real life motorsports champions, at the FIA prize giving ceremony. This will be a historic moment, the first time a video game will officially be recognized as part of the real motoring world.

FIA Partnership
Working alongside the historic FIA, to develop a game that continues to be more realistic and authentic, the online racing championships promise to offer something new for players.

נראה לגמרי ממוקד באספקט תחרותי, המשחק יהווה סוג של ליגה מוטורית רשמית שתוכר כספורט מוטורי, המנצח יזכה להכרה מצד ה FIA.

ובשבילך KEO:
With the beta expected to begin in Spring 2016, it won’t be long before players can experience all GT has to offer on the power of PS4.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 אוקטובר 2015, 23:04

bling כתב:KEO אבל הבטא בשנה הבאה, בטא זה מצב די קרוב לסיום לא?

כמובן שזה היה נשאר בגרסת המחשב. האטות מסוג זה תמיד נשארות. גם במאד מקס המשחק נכנס להילוך איטי כשאתה רוצה לירות את ההארפון (שזה יותר הגיוני כי אתה במקביל נוסע במכונית). אבל לא הבנתי מה הקשר משחק תחרותי, כל משחק סינגל פלייר על המחשב מבקש ממך דיוק ברמות דומות. מקסימום אפשר להיות נדיבים עם ההיטבוקס. בהחלט אפשר לעשות את מה שהורייזון מבקש בדרך שתדרוש יותר סקיל אבל עדיין אפשרית ביותר. פשוט שבהדגמות של המשחק זה כזה שקוף שההאטות האלה זה הפתרון הבנאלי שממהרים לפנות אליו בכדי לכפות על חסרונם של השלטים הסטנדרטיים.

מצב המולטיפלייר של אנצ'רטד 4 ירוץ ב60FPS ו900P.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 23:11

בדמו הראשון של הוריזון מהחשיפה בקטע של ההילוך האיטי השחקן ממש היה צריך להשחיל את החץ בריבוע קטנטן כי הדינו היה קשור ונאבק ורוב הרגל שלו כיסתה את האיזור הזה, אין להם רצון עכשיו שבלחץ של זמן כשהוא קשור זמנית השחקן יצטרך להוציא AIM עם דיוק כירורגי, זה משחק מיינסטרימי AAA לקהל רחב ורוצים שיהיה נגיש יותר, לא חושב שזה קשור לג'ויסטיק וגם אם היו מפתחים אותו בלעדית ל PC לדעתי היית רואה את זה.

אל תשכח גם שזה RPG לכל דבר, הדגש הוא על הדרגה של הדמות ושל הציוד, יש עניין גם של לשחק בצורה נורמלית, להתחמק מהתקפות וכו' כמו למשל בוויצ'ר, אם תשחק כמו מפגר בטח תמות (אלא אם אתה OP בצורה מגוחכת) אבל מה שחשוב זה באמת העניין הסטטיסטי של הדמות עצמה, פחות להקשות מבחינת סקיל אישי.

ודי מאכזב ש U4 לא ירוץ ב 1080P, דווקא למרות שבמולטי כביכול יש פחות חשיבות לגראפיקה מבחינה אסתטית, רזולוציה יכולה לעזור בירי מרחוק ככה שזה מועיל לגיימפליי גם שהרזולוציה תהיה גבוהה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 23:16

bling כתב:אחלה תמונות של KARA, ברור לי שזה סכ"ה וידאו קונספט שלא מעיד הרבה, אבל הסקופ בוידאו נראה די גדול ובכל זאת הם בחרו בשם דטרויט אז מן הסתם שהרבה מהמשחק יתרחש בסביבה אורבנית, יש מצב שזה יהיה יותר פתוח מסביבות קטנטנות וחצי מסילה כמו שאנחנו רגילים מקייג'.

והנה קצת פרטים על GT SPORT מהבלוג:
But with GT Sport they’re looking to deliver more than that; to deliver a revolution in the way that people experience driving games, a figurative “rebirth” of motorsports.

FIA Gran Turismo Championships

In Gran Turismo Sport, there will be two FIA online championships running simultaneously. In the Nations Cup, players will be able represent their home country. Whilst in the Manufacturers Cup, players will be driving on behalf of their favorite car manufacturer.
Players will not only be able to race as drivers themselves, they’ll also be able to root for their home country or their favorite manufacturers teams.
The winner of the championship will be awarded in the same manner as real life motorsports champions, at the FIA prize giving ceremony. This will be a historic moment, the first time a video game will officially be recognized as part of the real motoring world.

FIA Partnership
Working alongside the historic FIA, to develop a game that continues to be more realistic and authentic, the online racing championships promise to offer something new for players.

נראה לגמרי ממוקד באספקט תחרותי, המשחק יהווה סוג של ליגה מוטורית רשמית שתוכר כספורט מוטורי, המנצח יזכה להכרה מצד ה FIA.

ובשבילך KEO:
With the beta expected to begin in Spring 2016, it won’t be long before players can experience all GT has to offer on the power of PS4.

לא קראתי שם משהו שלא אמרו במסיבה עצמה. אני משער שה"Won't be long" שהם אומרים מעודד מצד אחד אבל זאת פליפוני מצד שני כך ש-won't be long יכול להיות 2018 וברור לכולנו שהוא לכל הפחות 2017. בנוסף אין לנו מושג מה הSCOPE של המשחק הזה, אם הוא מפלצת ויוצא בחגים 2017 אז מדובר באחד ההספקים הכי טובים של פליפוני.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 23:22

את האמת לפי התיאור של זה עם ההתמקדות על אונליין ותחרויות זה לא נשמע כמו מפלצת של תוכן, קשה לי להאמין אחרת הם היו מזכירים את זה, זה מרגיש לי כמו מוד אונליין גדול של GT, אני מהמר גם שזה לא משחק ראשי או ש GT שינו כיוון ולא יהיה בקרוב משחק ראשי, זה לא מרגיש כמו GT מסורתי מבחינת סקופ.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 23:25

מה שלוקח להם זמן זה מידול מכוניות ובנית מסלולים, כל השאר זה סתם מסביב. אז זה לא באמת חשוב אם זה אונליין או אופליין, מה שחשוב הוא כמה מסלולים יש וכמה מכוניות יש. אם המשחק מיועד ל2017 (והוא מיועד כי אמרו בבירור בטא ב2016, אם הם היו מיעדים ל2016 גם על המשחק היו אומרים 2016) אז יש לי הרגשה שהם לא בדיוק הולכים להספיק לבנות 1000 מכוניות פרימיום.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 23:31

מה זאת אומרת מה זה משנה, ברור שזה משנה, יש לא מעט מודים ל GT מלבד אונליין, לא מעט סוגי מירוצים, מבחני נהיגה שצריך לעבור, להוציא רשיונות, ראלי וכל מני שטויות, GT ראשי זה חבילת תוכן ענקית, אם הם יתמקדו באונליין אז הם לא צריכים 1000 מכוניות, זה לא כמו קמפיין מאסיבי של GT, מספיק מבחר מצומצם יחסית גם של מכוניות וגם של מסלולים.

זה פשוט לא נשמע לי משהו שדורש השקעה כמו GT מסורתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 23:37

bling כתב:מה זאת אומרת מה זה משנה, ברור שזה משנה, יש לא מעט מודים ל GT מלבד אונליין, לא מעט סוגי מירוצים, מבחני נהיגה שצריך לעבור, להוציא רשיונות, ראלי וכל מני שטויות, GT ראשי זה חבילת תוכן ענקית, אם הם יתמקדו באונליין אז הם לא צריכים 1000 מכוניות, זה לא כמו קמפיין מאסיבי של GT, מספיק מבחר מצומצם יחסית גם של מכוניות וגם של מסלולים.

זה פשוט לא נשמע לי משהו שדורש השקעה כמו GT מסורתי.

ראלי או F1 או GO CARTS צריך להופיע גם במולטי, לא היה אותם במולטי של GT6 למרות שהם היו בסינגל? בניה של אתגרים, רשיונות, גביעים וכו' זה הדבר הכי קל בפיתוח של GT. בסופו של דבר סינגל פלייר של המשחק מירוץ הוא כמו לשחק אונליין נגד בוטים, אין שם סרטוני מעבר של 9 שעות, תסרוט של קטעים מלהיבים או שלבים שצריך לבנות, זה לא FPS. כלומר הם יכולים לעשות GT אונליין רציני, 1000 מכוניות ו-50 מסלולים עם כל מני ראלי ושאר הירקות ואז זאת השקעה בדיוק כמו לפתח GT7 או לחילופין הם יכולים לחפף את זה לגמרי. בחירה שלהם, אבל שלא יצפו שזה ירשים אותנו אם יהיה משחק עם 70 מכוניות ו-10 מסלולים אחרי 4 שנות פיתוח, כאילו הם הפכו לחברה שמצליחה להרים פרוייקט כמו שצריך.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 35 אורחים