PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2015, 23:47

למה אתה צריך 1000 מכוניות בכלל? כל הקטע בקמפיינים של GT זה שאתה מתחיל כאיזה הומלס עם סוסיתא ולאט לאט בתהליך איטי וסזיפי (כולל דברים באמת הארדקור כמו להתחרות במירוץ של איזה 5 שעות) אתה מגיע לפסגה.

אם אתה רק בונה אונליין אין צורך בכל השיט הזה, מספיק כמה מכוניות ברמה גבוהה וייצוגיות לכל מוד, כמה מסלולים לגיוון וסלאמאת, מישהו בכלל מתחרה במשחקים כאלו עם פג'ו 206 משפחתית?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2015, 23:59

bling כתב:למה אתה צריך 1000 מכוניות בכלל? כל הקטע בקמפיינים של GT זה שאתה מתחיל כאיזה הומלס עם סוסיתא ולאט לאט בתהליך איטי וסזיפי (כולל דברים באמת הארדקור כמו להתחרות במירוץ של איזה 5 שעות) אתה מגיע לפסגה.

אם אתה רק בונה אונליין אין צורך בכל השיט הזה, מספיק כמה מכוניות ברמה גבוהה וייצוגיות לכל מוד, כמה מסלולים לגיוון וסלאמאת, מישהו בכלל מתחרה במשחקים כאלו עם פג'ו 206 משפחתית?

לא תרצה התקדמות באונליין?

בכל מקרה זאת בחירה של פליפוני, אם הם החליטו לעשות משחק קטנטן אז שיהיה להם לבריאות, אולי זה באמת מה שהסטודיו הזה מסוגל לעשות היום, השלימו עם המציאות.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 אוקטובר 2015, 00:03

bling כתב:בדמו הראשון של הוריזון מהחשיפה בקטע של ההילוך האיטי השחקן ממש היה צריך להשחיל את החץ בריבוע קטנטן כי הדינו היה קשור ונאבק ורוב הרגל שלו כיסתה את האיזור הזה, אין להם רצון עכשיו שבלחץ של זמן כשהוא קשור זמנית השחקן יצטרך להוציא AIM עם דיוק כירורגי, זה משחק מיינסטרימי AAA לקהל רחב ורוצים שיהיה נגיש יותר, לא חושב שזה קשור לג'ויסטיק וגם אם היו מפתחים אותו בלעדית ל PC לדעתי היית רואה את זה.

אל תשכח גם שזה RPG לכל דבר, הדגש הוא על הדרגה של הדמות ושל הציוד, יש עניין גם של לשחק בצורה נורמלית, להתחמק מהתקפות וכו' כמו למשל בוויצ'ר, אם תשחק כמו מפגר בטח תמות (אלא אם אתה OP בצורה מגוחכת) אבל מה שחשוב זה באמת העניין הסטטיסטי של הדמות עצמה, פחות להקשות מבחינת סקיל אישי.

תלוי באיזה גישה הוא היה נעשה אם היה מפותח בלעדית למחשב. בהחלט ייתכן שהם היו משאירים את ההאטות כי הם רוצים לתמוך גם במשחק עם שלט. אבל אי אפשר לפסול מצב שבו על מקלדת ועכבר זה היה מבטל את זה ועם שלט זה היה מוסיף, וגם נותן לך אפשרות לכבות או להפעיל את זה.

דווקא המכניקה של קשירת האוייבים יכולה להיות פתרון נהדר. אתה תצטרך פשוט לקשור את הדינוזאור בדרך שכזו שתאפשר לך מצב נוח לפגוע בנקודות חולשה שלו. כפי שאתה מפוצץ את התותחים שלו אולי אפשר גם לפגוע בחלקים שונים של הגוף שהיו מקלים על הפגיעה בנקודת החולשה. זה שנקודת החולשה קיימת והיא קטנה יחסית והיא בוהקת לאו דווקא אומר שהכוונה היא שאתה צריך לירות בה ממרחק גדול מהרגע הראשון.
אפשר אולי גם לחשוב על סוג של חץ מונחה שמאפשר לך לכוון את מסלולו לאחר הירי כדי לעשות את ההתאמות האלה. לא נראה לי שהם השקיעו מחשבה בשאלות שכאלה והלכו על הפתרון הנפוץ כמו רוב המשחקים כדי לכפות על החסרון של השלט. במידה והעלילה של המשחק הייתה מתאימה לכך, הייתי מציע שאת יכולת ההאטה יכניסו למשחק עצמו. נגיד consumable שגורם להאטה לזמן מוגבל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוקטובר 2015, 01:27

נראה לי לא תהיה בעיה אם הם רוצים להוסיף איזה צמח שמביא לה את היכולת הילוך איטית הזו, יש הרי מערכת קראפטינג, סביר שגם יהיה אפשר להכין שיקויים כמו הוויצ'ר, צריך לזכור שיש שם חבר'ה מ CDP, יכול להיות שהמשחק יקבל לא מעט השפעות מהוויצ'ר ואפילו בקטע הקרב שהראו יש לה תנועות EVADE שדומות לשל גראלט.

ו KEO, נראה לי בסוף תאלץ לאכול את הכובע מול לאסקין, GT החדש מיועד ל 2016 באופן רשמי (כתוב בכותרת בבלוג) בעוד שהבטא צריכה לצאת בתחילת השנה, בנוסף למרות שהם מדגישים שהוא ממוקד בסצינה המוטורית התחרותית אנחנו "יכולים לצפות לכל הדברים שיש ב GT", במילים אחרות, נשמע שכן יהיה קמפיין והכל, זה אכן עושה רושם של GT7 תחת שם אחר, לפחות ככה זה נראה כרגע, אם זה נכון וזה אכן יצא בשנה הבאה (ושוב, זו כבר כותרת רשמית, לא סוג של הבטחה באוויר) אז לאסקין צדק! :)

אה ו GT6, למרות השקה זוועתית, גילה רגליים ארוכות והוא יושב כנראה בסביבות ה 5 מליון, חישבו זאת לפי ההודעה שסוני הוצאיה לעיתונות אחרי ההכרזה שמדובר בסדרה שמכרה 75 מליון עותקים נכון למרץ 2015, הנתונים הקודמים היו 70 מליון, מאז בסביבות 5 מליון שייכים ל GT6, ככה שאין ספק שהמותג עדיין חזק מאוד ולא רואה בעיניים את הפורצות למיניהם גם כשסוני עשו כל דבר אפשרי כדי לדפוק את GT6.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2015, 03:45

bling כתב:נראה לי לא תהיה בעיה אם הם רוצים להוסיף איזה צמח שמביא לה את היכולת הילוך איטית הזו, יש הרי מערכת קראפטינג, סביר שגם יהיה אפשר להכין שיקויים כמו הוויצ'ר, צריך לזכור שיש שם חבר'ה מ CDP, יכול להיות שהמשחק יקבל לא מעט השפעות מהוויצ'ר ואפילו בקטע הקרב שהראו יש לה תנועות EVADE שדומות לשל גראלט.

ו KEO, נראה לי בסוף תאלץ לאכול את הכובע מול לאסקין, GT החדש מיועד ל 2016 באופן רשמי (כתוב בכותרת בבלוג) בעוד שהבטא צריכה לצאת בתחילת השנה, בנוסף למרות שהם מדגישים שהוא ממוקד בסצינה המוטורית התחרותית אנחנו "יכולים לצפות לכל הדברים שיש ב GT", במילים אחרות, נשמע שכן יהיה קמפיין והכל, זה אכן עושה רושם של GT7 תחת שם אחר, לפחות ככה זה נראה כרגע, אם זה נכון וזה אכן יצא בשנה הבאה (ושוב, זו כבר כותרת רשמית, לא סוג של הבטחה באוויר) אז לאסקין צדק! :)

אה ו GT6, למרות השקה זוועתית, גילה רגליים ארוכות והוא יושב כנראה בסביבות ה 5 מליון, חישבו זאת לפי ההודעה שסוני הוצאיה לעיתונות אחרי ההכרזה שמדובר בסדרה שמכרה 75 מליון עותקים נכון למרץ 2015, הנתונים הקודמים היו 70 מליון, מאז בסביבות 5 מליון שייכים ל GT6, ככה שאין ספק שהמותג עדיין חזק מאוד ולא רואה בעיניים את הפורצות למיניהם גם כשסוני עשו כל דבר אפשרי כדי לדפוק את GT6.

למה אני צריך לאכול את הכובע?
"לאסקין, די כבר לחיות בסרט על פלפוני! לקח להם 3 שנים לעשות את פרולוג לפס3 ואז עוד 3 שנים נוספות לעשות את GT5 עצמו, סך הכל 6 שנים. אז אתה חושב שפתאום באורח פלא הם יעשו לך פרולוג ומשחק מלא בחצי בזמן? ב-3 שנים? אין מצב. או שזה GT7 מלא בסוף 2016 או שזה סוג של פרולוג באמצע 2016 והמשחק המלא יצא הכי מוקדם בחגים 17."

ואחרי שסוויס ניסה לחמם עניינים ובקש התערבות:
"זה תואם למה שאמרתי מקודם, שב2006 הוא הוכרז אבל "לבנתיים" עשו פרולוג וב2009 חשפו את הטריילר הראשון ל5. חגים 2016 זה הכי מוקדם שהמשחק הזה יצא ולדעתי גם 2017 זאת אופציה מצויינת."

אבל אתה יודע מה? אני מוכן לכתוב עכשיו בת'רד ההתערבויות שבסוף 2016 אנחנו לא מקבלים GT7. כלומר או שהמשחק לא יוצא ב2016 או שהכמות תוכן שלו תהיה נחותה לGT6, סוג של נקודת אמצע בין GT6 למשחק פרולוג. אני גם ממש לא אהיה מופתע אם GT7, ממש GT7 אמיתי, יצא רק בסוף 2017 או אפילו 2018. אבל מבחינת הימורים, אני מוכן להמר על מה שאמרתי, או מאוחר יותר מ2016 או שלא מדובר במשחק בעל תוכן ברמה של GT6.

ובנושא המכירות, ואו פליפוני אבדו את זה לגמרי אה? המשחק הראשון בסדרה שמוכר מתחת ל10 מליון ומדובר ב5 מליון יחידות, הם מתקרבים למספרים של פורצה רק פעם ב4 שנים, לא כל שנה.

עריכה:
אנקדוטה משעשעת, כולנו דברנו על GT SPORTS עוד לפני E3, מסתבר שהייתה שמועה כזאת שפליפוני עובדת על משחק בשם GT SPORTS שיוצא ב2017 שדברנו עליו ביוני האחרון. שכחתי מזה לגמרי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אוקטובר 2015, 08:01

בקשר לGT SPORTS - צר לי להפריע לכם באמצע הבוקקה, אבל מישהו פה פשוט החליט על דעת עצמו שזה הולך להיות משחק בהיקף קטן מאוד ושהוא יצא רק ב2018, ושיהיו בו מכוניות מגירסת הPS2... לא חשוב שמות (;
בפועל, נראה שגם אם לא יצא ב2016 - לפחות הוא יהיה בבטא כבר באביב, וקשה לי להאמין שיישאר בבטא למעלה משנה וחצי, ולכן יותר סביר להניח שאכן יצא בחגים 2016 או גג קיץ 2017. אין לי מושג למה הגעת גם למסקנות שיהיה ממש מעט תוכן או מכוניות ברמה נמוכה... הטריילר נראה ברמה גבוהה ולא אמרו שום דבר שיכול לרמז על משחק קטן... פשוט נוטשים את המיספור.

בקשר לשאר התערוכה:
- אני ממש הופתעתי לטובה מDreams. אם הוא יגיע עם מספיק תוכן אז אפילו בלי יצירות הקהילה נראה שיש פה משהו מאוד מיוחד, ואני אישית הייתי שמח לקנות את זה ולעשות סוג של תאטרון בובות לילדה (:
זה גם בהחלט סוג של משחק הרפתקאות, ולא סתם דמו טכנולוגי הזוי.

הופתעתי גם שיש גיימפליי של Wild, ולא רק טריילר סינמטי נוסף. נראה באמת כמו משחק ענק... רק שאני ממש מקווה שיגיע מהר למחשב, זה נראה כמו משחק שהייתי מעדיף לשחק בו על ההגדרות הכי גבוהות כי יש עניין של LoD שהייתי שמח להעלים.

ועוד יותר הופתעתי שכבר המשחק של QD הוכרז והוא קשור לטק דמו שאהבנו.

ראצ׳ט וקלאנק נראה כמו אחד הרימייקים הכי מושקעים שהיו.

הורייזן באמת הרבה פחות מלהיב מWild כמו שצפיתי, אבל זה באמת בגלל שהראו שוב את אותו קטע...

גראביטי ראש 2 נראה כמו קנייה בטוחה, אם יהיה מגוון. פשוט נראה ממש מהנה ושונה מאוד ממשחקים ששיחקתי. אין לי נסיון עם הסדרה אבל ממש מש אהבתי את איך שהגיימפליי נראה. גם אשתי ממש תאהב אותו ^_^

המולטי של אנצ׳רטד נראה בהחלט הכי טוב שהיה, דרייבקלאב אופנועים יעשה כמה חברים שלי מאוד מאושרים, טקן וסטריט פייטר לא מעניינים אותי אבל נחמד, גם המשחקי אינדי החדשים נראים סביר, והסגנון של חיקוי מיינקראפט נראה מעניין, אבל זה עדיין חיקוי מיינקראפט (: אה, והטריילר של מלחמת הכוכבים... וואו.

משחקי המציאות המדומה נראים טוב אבל מן הסתם הדינוזאורים הזה ממש לא הגרפיקה שתהיה לנו אפילו במחשב בעוד שלוש שנים (:

סה״כ - תצוגה מאוד מפתיעה, היו הרבה יותר דברים ממה שציפיתי...
מה יישאר להם להכריז בPSX??? רק הפרוייקט של סנטה מוניקה (GoW) ואולי גיימפליי מגוון יותר מTLG... מה עוד? הצוות של TLOU2 בטח יכריזו משהו רק בE3 הבא... אז מעניין מאוד מה כבר יחשפו. אולי זו תהיה תצוגה שתתרכז במציאות מדומה ותתן תאריך ומחיר. זה יהיה קצת מבאס (:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוקטובר 2015, 10:15

DrKeo כתב:
bling כתב:נראה לי לא תהיה בעיה אם הם רוצים להוסיף איזה צמח שמביא לה את היכולת הילוך איטית הזו, יש הרי מערכת קראפטינג, סביר שגם יהיה אפשר להכין שיקויים כמו הוויצ'ר, צריך לזכור שיש שם חבר'ה מ CDP, יכול להיות שהמשחק יקבל לא מעט השפעות מהוויצ'ר ואפילו בקטע הקרב שהראו יש לה תנועות EVADE שדומות לשל גראלט.

למה אני צריך לאכול את הכובע?
"לאסקין, די כבר לחיות בסרט על פלפוני! לקח להם 3 שנים לעשות את פרולוג לפס3 ואז עוד 3 שנים נוספות לעשות את GT5 עצמו, סך הכל 6 שנים. אז אתה חושב שפתאום באורח פלא הם יעשו לך פרולוג ומשחק מלא בחצי בזמן? ב-3 שנים? אין מצב. או שזה GT7 מלא בסוף 2016 או שזה סוג של פרולוג באמצע 2016 והמשחק המלא יצא הכי מוקדם בחגים 17."

ואחרי שסוויס ניסה לחמם עניינים ובקש התערבות:
"זה תואם למה שאמרתי מקודם, שב2006 הוא הוכרז אבל "לבנתיים" עשו פרולוג וב2009 חשפו את הטריילר הראשון ל5. חגים 2016 זה הכי מוקדם שהמשחק הזה יצא ולדעתי גם 2017 זאת אופציה מצויינת."

אבל אתה יודע מה? אני מוכן לכתוב עכשיו בת'רד ההתערבויות שבסוף 2016 אנחנו לא מקבלים GT7. כלומר או שהמשחק לא יוצא ב2016 או שהכמות תוכן שלו תהיה נחותה לGT6, סוג של נקודת אמצע בין GT6 למשחק פרולוג. אני גם ממש לא אהיה מופתע אם GT7, ממש GT7 אמיתי, יצא רק בסוף 2017 או אפילו 2018. אבל מבחינת הימורים, אני מוכן להמר על מה שאמרתי, או מאוחר יותר מ2016 או שלא מדובר במשחק בעל תוכן ברמה של GT6.

ובנושא המכירות, ואו פליפוני אבדו את זה לגמרי אה? המשחק הראשון בסדרה שמוכר מתחת ל10 מליון ומדובר ב5 מליון יחידות, הם מתקרבים למספרים של פורצה רק פעם ב4 שנים, לא כל שנה.

עריכה:
אנקדוטה משעשעת, כולנו דברנו על GT SPORTS עוד לפני E3, מסתבר שהייתה שמועה כזאת שפליפוני עובדת על משחק בשם GT SPORTS שיוצא ב2017 שדברנו עליו ביוני האחרון. שכחתי מזה לגמרי :)

אם זה יהיה GT מלא ב 2016 אז זה די לא תואם את רוב הדברים שאמרת כלפי מה שיקרה, אמרת שיהיה פרולוג ואז GT מלא או GT מלא ב 2017 כנראה, בכל אופן, אתה עדיין דבק בזה שאו שזה לא GT מלא או שלא יצא ב 2016, אז נחיה ונראה :)

ועל מה אתה מדבר שפוליפוני איבדו את זה מבחינה מסחרית, המספר הזה מוכיח ההפך, זה מספר שהמפתחים של פורצה חולמים עליו בלילות, אתה שוכח שההשקה של GT6 היתה כושלת ברמה שמכרו כמה עשרות אלפים או משהו, זה הרגיש כמו משחק שהולך להתרסק ולא להגיע למליון אפילו, זה שבסוף הצליח להוציא 5 מליון על קונסולה מתה לגמרי שכמעט שום משחק לא מצליח למכור עליה כבר שנה לפני ש GT6 יצא רק אומר עד כמה המותג בכל זאת חזק שהוא גילה רגליים כאלו להשקה כל כך כושלת.

לאסקין מסכים עם רוב ההתרשמויות שלך (חוץ מההתלהבות כלפי DREAMS שאני לא שותף לה, רק חושב שהוא נראה מדהים גראפית), באמת מסיבה שהפתיעה לטובה ביחס לגיימסקום, לא אופייני לסוני להפציץ ככה בתערוכות בסגנון הזה, בדר"כ זה כמעט נטו אינדי עם מקסימום טריילר חדש למשחק גדול שהוכרז שסוגרים איתו את המסיבה.
בקשר לשאלתך מה נשאר להם ב PSX, יש כמה אופציות, GOW4 כמובן הוא מניה די בטוחה, טריילר סינגל פלייר חדש ל U4 זה גם די בטוח, יש את המשחק של החבר'ה מאינפמוס שאני שכבר עובדים עליו מאז 2013 וצריך להיות בשל מספיק, יש את המשחק עולם פתוח אימה של Sony Bend, יכול להיות שיהיה עוד שיתוף פעולה עם מפתחת צד ג' יפנית גדולה כמו FROM, וכמובן טריילרים חדשים למשחקים קיימים כמו TLG (אם הוא לא יופיע זה אומר שעוד הפעם צריך לדאוג בנוגע לכך שיצא בכלל ב 2016), שאנמו, אולי FF7 רימייק וכו', והרבה אידנים, כמו שגם ב PSX הקודם למרות כמה גדולים רוב התוכן היה אינדי, בקיצור יש להם מה להראות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אוקטובר 2015, 11:11

ההשקה של GT6 נבלעה לחלוטין בתוך הרעש של הדור הבא, יש לי כמה חברים עם PS3 שסיימו כל דבר קטן בGT5 ועדיין שואלים אותי לפעמים מתי GT6 יוצא :)
למותג עצמו עדיין יש שם חזק, ובוודאות GT:S ימכור הרבה מעבר למה ש-6 עשה.

בלינג, לדעתי אתה עוד תתהפך על DREAMS, זה נראה משהו ממש מיוחד... ולא רק גרפיקה יפה. מה שהראו בסוף היה נראה ממש מגניב, מפתיע, לא נראה כמו שום דבר אחר. לי זה נראה ממש מגניב לשחק בזה עם אשתי.
לגבי PSX - נכון, שכחתי לחלוטין מהמשחק הבא של צוות INFAMOUS. אני לא בטוח כמה של SONY BEND מוכן או כמה הוא מעניין אותי, אבל גם אופציה...
FF7 או שנמו?! אני בספק אם יש 1% מוכן מהמשחקים האלה, אנחנו אולי נראה טריילר של FF7 בE3 של 2017. אולי. כנ"ל שנמו.
טריילרים חדשים בטוח נראה, במיוחד הסופי של UNCHARTED 4 (סופי, עד הLAUNCH TRAILER כמובן) אבל *משחקים* חדשים, מלבד GOW וINFAMOUS - אני ממש בספק, חוץ ממשחקי אינדי כמובן.
לא ששני משחקי AAA זה כ"כ נורא, במיוחד כשאחד מהם זה GOW או משהו דומה לו מאותה חברה, אבל נדמה לי שזה כל מה שנשאר להם נכון לעכשיו, עד החשיפה של TLOU2

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוקטובר 2015, 11:45

אנחנו לא יודעים ממש הרבה על סוני BEND חוץ מזה שהם פעם פיתחו איזה משחק ל PSP, מן הסתם בתור חברה שמפתחת AAA לפס4 אין הרבה דימיון בין מה שהיתה אז להיום (זה גם עובד לצד ההפוך עם RAD שהיתה אדירה על ה PSP ונהפכה לזבל על ה PS4), חוץ מזה שהרקורד שלה לא רע והמשחקים שלה אז נעו סביב ה 8, ושוב זו באמת לא אינדקציה לאיך שיהיו על ה PS4 ככה או ככה.

חוץ מזה לא מעניין אותך אימה בעולם פתוח? זה נשמע קונספט מעניין שלא ראינו ממנו משהו משמעותי (בתקווה שזה סינגל פלייר).
בקשר לשאנמו, זה פיתוח קיקסטארטר, הם תמיד יכולים להראות משהו גם אם יצא עוד 100 שנה, זה כמו שהאלו מסטאר סיטיזן משחררים כל הזמן סרטונים גם של סתם נכסים למרות שמי יודע מתי המשחק יצא, כל הרעיון זה שקיפות בפרויקטים האלו, אף אחד לא מצפה בהכרח לראות גיימפליי סופי מלוטש.

וכן כנראה ש FF7 לא סביר, אבל אולי נקבל פרטים נוספים כלליים על הסקופ של הפרויקט, לא ידוע לנו כמעט כלום.

בקשר ל DREAMS, אני חושב שאנשים יצרו שם דברים מטורפים, פשוט לא נראה לי יהיה כיף במיוחד לשחק בהם, לאנשים שאוהבים יצירה (והוא נראה אפילו יותר ממוקד יצירה מ LBP), במיוחד עם האפשרות ליצור גם נכסים מאפס, אין ספק שמדובר פה בחלום, לאנשים שרוצים משחק טוב עם מכניקות ברמה גבוהה... לא בטוח.

עוד משהו בקשר ל GT, יש ממש ויכוח שרץ חזק ב GAF אם מדובר ב GT אמיתי או במשהו אחר, אתר GTPLANET (שם הקהילה של GT נמצאת) טוען שלמשחק יהיה מבנה שונה מהרגיל ושהוא כן יכיל קמפיין, לא ברור בדיוק מה הסקופ של זה אבל בהחלט יש תסריט שמדובר ב rebranding לסדרה ככה שהוא כן ראשי אבל מצד שני הוא לא בדיוק GT מסורתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אוקטובר 2015, 11:51

לא מעניין כי אני לא מת על אימה באופן כללי (אבל זה ישתנה עם VR), וכי אני לא לגמרי סומך עליהם :)
שנמו לא יראו כלום בקרוב, ספק אם יש להם בכלל סטורי-בורד כרגע, כנ"ל FF7... הם בדיוק באותו סטטוס, מעדיף לא לראות ולא לשמוע עד שיהיו חצי שנה לפני שיגור :P

מצויין שGT:S לא יהיה "משחק GT מסורתי". זה קצת נמאס. שוב עוד מאותו דבר בגרפיקה טיפה יותר טובה? צריך לרענן את הסדרה.
בכל מקרה שום דבר שהוכרז לגביו לא עושה רושם שמדובר במשחק שאינו גדול ומלא.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 אוקטובר 2015, 12:27

לא הייתי מתלהב יותר מידי מהכותרת של הבלוג של GT SPORT. פעם אחת, כי ברור מאליו שאי אפשר לסמוך בכלל על הלו"ז של פוליפוני ואף אחד לא מופתע כשהם דוחים משחק.
פעם שניה בגלל הסיבה הפשוטה, שהכותרת הזאת לא אמרה שום דבר על מתי המשחק המלא ייצא. אין באמת סיבה לחשוב שלא מדובר בהתייחסות לבטא עצמה. מה גם שזה שיש בטא לא אומר שהיא תהייה פתוחה עד יציאת המשחק. יכול להיות שזה פשוט יהיה פרולוג יותר גרוע מכל הקודמים, כי הוא גם יהיה מוגבל בזמן ויקח איזה שנה אחרי שהוא יגמר והמשחק עצמו ייצא.

צריך לראות עוד על המשחק, אבל נשמע שמדובר בגירסא רזה של GT, עם הגימיק של תחרויות FIA וכל השטויות האלו (שממש ממש לא שטותיות למי שבאמת אוהב ספורט מוטורי). נראה לי הכי סביר להניח שזה סוג של פרולוג עם שטיק ובטח לא GT ראשי. גם נראה לי הכי סביר להניח שהגירסא המלאה של GT SPORT לא תגיע ב2016.
בכל מקרה, נדב צדק לגמרי באותו וויכוח עם לאסקין.

אגב, נראה לי שהביזיון של שנמו 3 הופך לעוד יותר מעפן, ברגע שקולטים שיש מצב שהרימייק של FF7 ייצא לפניו. אני לא רואה מצב שיהיו יותר מידי אנשים מרוצים משנמו 3, בסוף הדרך. זו תהייה הפתעה ענקית וחיובית אם הוא ייצא סתם meh.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוקטובר 2015, 13:12

הכותרת בבלוג אומרת : "Gran Turismo Sport Coming to PS4 in 2016", לא חושב שאפשר לפרש זאת אחרת חוץ מהמשחק עצמו, אם הכוונה לבטא אז מדובר בניסוח מטעה מאוד, היה הגיוני שיכתבו Gran Turismo Sport Coming to PS4 ובכותרת הקטנה יותר "בטא ב 2016", בקיצור אני חושב שהם כן מתכוונים למלא בכותרת הזו.

והנה גיימפליי דיירקט פיד של המולטי של U4:

נראה כיף מאוד, למרות הכוחות המוגזמים, אין פה מהפכה גדולה מהקודמים, אולי מפות קצת יותר גדולות והשימוש בחבל, אבל הגאנפליי נראה יותר טוב, מן הסתם הגראפיקה יפה יותר, סכ"ה מוד כיפי ומושקע יחסית כמו הקודמים בסדרה, אני אהנה לעשות בו כמה סיבובים אחרי הקמפיין.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 28 אוקטובר 2015, 13:17

DrKeo כתב:אני חושב שאני חוזה דווקא לא רע בכלל ועל תחזיות שקשורות לפליפוני אני גם מוכן לשים הרבה מאוד כסף איפה שהפה שלי כי מדובר בחברה עם ניהול כושל שלא מסוגלת להרים פרוייקט כמו שצריך.

כך התנהלותה אכן הייתה בעבר ואפשר לקוות שהפעם זה יהיה שונה.

קרא את מה שבלינג הביא לכאן, פרטים חדשים על המשחק. נראה שהם מנסים גישה אחרת ודי מבטיחה. הוא אפילו שאפתני ומתגמל באמת במצב המקוון שלו, כי בפעם הראשונה בהיסטוריה משחק טלוויזיה יהיה חלק בלתי נפרד מתחרויות מירוץ אמתיות! אז למה להיות שלילי בכל מקרה? כשחברה עושה עוד מאותו הדבר מבקרים אותה, אך גם כשהיא מנסה משהו חדש זה לא בסדר.

גם הקונסולות של נינטנדו אכזבו בעבר, אך לפי השמועות החזקות הקונסולה שלה תהיה סוף סוף הגונה, אפילו אתה לא פוסל את רכישתה, אינך פוסל שמה שהיה הוא לא מה שיהיה. אז הצניעות וההגינות מחייבים להמתין לפרטים לפני שמתלוננים.

גם ל־Guerilla Games הייתה תדמית בעייתית בגלל קילזון, נחשבה חברה של משחק אחד, ודי ממוצע (לדעתך), לכן החשיפה של הוריזון המקורי העיפה ראשים, הפתיעה רבים. היא גם מעולם לא פיתחה משחק תפקידים, אני לא חושב שגם בגוף שלישי.

אז מה? תן קרדיט. חכה. מה בוער. יש לך היסטוריה של הגזמות וקפיצה למסקנות שהתבררו להיות מוטעות. גם אם אני 'אזרוק' עשרות הערכות לאוויר, יהיו רבות שאהיה צודק בעניינן :)

הנה, נוסף על הפרטים המאוד מעניינים שנחשפו, גם הוכרז שהבטא תשוחרר בסתיו 2016.

bling כתב:ו KEO, נראה לי בסוף תאלץ לאכול את הכובע מול לאסקין, GT החדש מיועד ל 2016 באופן רשמי (כתוב בכותרת בבלוג) בעוד שהבטא צריכה לצאת בתחילת השנה, בנוסף למרות שהם מדגישים שהוא ממוקד בסצינה המוטורית התחרותית אנחנו "יכולים לצפות לכל הדברים שיש ב GT", במילים אחרות, נשמע שכן יהיה קמפיין והכל, זה אכן עושה רושם של GT7 תחת שם אחר, לפחות ככה זה נראה כרגע, אם זה נכון וזה אכן יצא בשנה הבאה (ושוב, זו כבר כותרת רשמית, לא סוג של הבטחה באוויר) אז לאסקין צדק! :)

נהדר! לרגע חששתי שלא יהיה בו קמפיין גדול.

אבל בהחלט יש תסריט שמדובר ב rebranding לסדרה ככה שהוא כן ראשי אבל מצד שני הוא לא בדיוק GT מסורתי.

אז נדב צריך לברך על כך :)

גם אם ההכרזה גורמת לתחושות מסוימות, זו חשיפה ראשונית וטיבן של חשיפות ראשוניות להטעות. אנו גם לא יודעים מה מהות המשחק 'דטרויד' (עלילה, מכניקות ועוד). גם החשיפה הראשונית של Dream הייתה מסתורית יותר מאשר אמרה דבר. זה כך תמיד. המתינו.

Laskin כתב:בקשר לGT SPORTS - צר לי להפריע לכם באמצע הבוקקה, אבל מישהו פה פשוט החליט על דעת עצמו שזה הולך להיות משחק בהיקף קטן מאוד ושהוא יצא רק ב2018, ושיהיו בו מכוניות מגירסת הPS2... לא חשוב שמות (;

שמו מתחיל בנו"ן? :D
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 אוקטובר 2015, 13:19

זה לא GT7 אבל זה יהיה יותר מ'פרולוג'.

http://www.eurogamer.net/articles/2015- ... -turismo-7

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אוקטובר 2015, 13:29

או, לפי הכתבה ביורוגיימר אפשר לדעת הרבה יותר... וכן, זה די מעפן :)
אבל מצד שני, זה גם אומר שמאוד הגיוני שהוא יצא מבטא תוך כמה חודשים, ולא שנתיים :P וגם מקטין את הסיכויים שיהיו מודלים מדורות קודמים ^_^

בכל אופן - סוני צריכים לארגן את פוליפוני מחדש, דחוף

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוקטובר 2015, 14:13

רונן תקרא את הכתבה שקאזז הביא שמסכמת הכל, זה בערך התסריט שאמרתי שנראה יותר אפשרי, אבל זה לא באמת GT ראשי כמו ששיערתי, חשבתי פשוט הסדרה משנה פוקוס ומורידה/ משנה מהסקופ ומהמבנה המסורתי שלה וככה יהיו הכותרים הראשיים מעתה והלאה וזה לא נכון, SPORT הוא כותר צדדי בסופו של דבר, כן יהיה GT7 וזה לא SPORT אז יש צדק גם בדבריו של KEO ובסקפטיות שלו.

אז מדובר בסוג של פרולוג משודרג מאוד שגם יכלול מצב קמפיין, סביר שהמצב הזה יהיה בסקופ הרבה הרבה יותר מצומצם מ GT ראשי, המשחק יתמקד יותר בסצינה המוטורית, מי שיתמקצע ויהיה ממש טוב בזה יוכל אולי לפתח קריירה במירוצים (כמו GT אקדמי), וגם יזכה בהכרה מצד FIA ובפרס כספי, שזה משהו שמדבר בדיוק ל 0.01 אחוז מהרוכשים :)

בעיקרון אני מסכים עם המסקנה של לאסקין, פוליפוני צריכה רביזיה בצורה דחופה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2015, 14:29

חבל שמה שכתבתי בלילה לא באמת נכנס לת'רד התערבויות, אני יכול להקיא את הכובע כבר? :)

בכל מקרה פליפוני היא חברה ממש מוזרה שמוציאה דברים מוזרים. היו להם שני פרולוגים (לGT4 ולGT5), היה להם את GT HD שיצא בשיגור של הפס3 שהיה סוג של פרולוג לפרולוג, היה את GT קונספט שיצאו איזה שלושה כאלה ועכשיו יש את GT ספורט. אני חושב שהחברה הזאת כל כך איטית שסוני כופה עליהם לעשות את הדברים האלה בשביל תזרים מזומנים מהם. "מה? GT7 רק ב2018? מה נסגר אתכם? טוב נו, תוציאו 30% מהתוכן במצב אונליין ונקרא לזה GT ספורטס, נקח 40$. הולך?".

פוליפוני צריכה ראש חדש ולהתאים את עצמה לשוק המודרני. T10 יודעת מה היא עושה, שוכרים את ה150 עובדים המערבים האיכותיים למה שחשוב ועושים out source למזרח לבניה של המודלים של המכוניות. אם פליפוני מתחילה לעשות מיקור חוץ לבנית מכוניות כל הלו"ז של החברה הזאת הולך להשתנות.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 אוקטובר 2015, 14:34

המולטי של U4 לא יעשה שימוש בשרתים מוקדשים :|

http://www.vg247.com/2015/10/28/unchart ... d-servers/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2015, 14:36

וגם יהיו בו מיניטרנזאקציות מהיום הראשון.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 28 אוקטובר 2015, 14:37

bling כתב:רונן תקרא את הכתבה שקאזז הביא שמסכמת הכל, זה בערך התסריט שאמרתי שנראה יותר אפשרי, אבל זה לא באמת GT ראשי כמו ששיערתי, חשבתי פשוט הסדרה משנה פוקוס ומורידה/ משנה מהסקופ ומהמבנה המסורתי שלה וככה יהיו הכותרים הראשיים מעתה והלאה וזה לא נכון, SPORT הוא כותר צדדי בסופו של דבר, כן יהיה GT7 וזה לא SPORT אז יש צדק גם בדבריו של KEO ובסקפטיות שלו.

אז מדובר בסוג של פרולוג משודרג מאוד שגם יכלול מצב קמפיין, סביר שהמצב הזה יהיה בסקופ הרבה הרבה יותר מצומצם מ GT ראשי, המשחק יתמקד יותר בסצינה המוטורית, מי שיתמקצע ויהיה ממש טוב בזה יוכל אולי לפתח קריירה במירוצים (כמו GT אקדמי), וגם יזכה בהכרה מצד FIA ובפרס כספי, שזה משהו שמדבר בדיוק ל 0.01 אחוז מהרוכשים :)

בעיקרון אני מסכים עם המסקנה של לאסקין, פוליפוני צריכה רביזיה בצורה דחופה.

אז נכנה אותו משחק ביניים. בכל זאת יש בו קמפיין, פשוט כנראה לא יהיו מספר מסלולים ומכוניות כפי שהיו במשחקי הסדרה הקודמים. אז לא יהיו 1,000, יהיו 300. נניח. וסביר להניח שכולם פרימיום, אז נדב הפסימי יהיה מאושר :)

ואפשר להתעודד שהוא לא בא במקום 7, ושגם הוא מפותח בו־בזמן. לכן אני בכל זאת חושב שמוקדם לחלק ציונים לפוליפוני.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוקטובר 2015, 14:39

DrKeo כתב:חבל שמה שכתבתי בלילה לא באמת נכנס לת'רד התערבויות, אני יכול להקיא את הכובע כבר? :)

נו בסדר אז 1-0 ל KEO מול לאסקין.
אני בכלל צד ג׳ שנועד לחמם את האווירה, לא נכנסתי לשום התערבות :)

וביזיון עם ה P2P של אנצ׳רטד 4, ועוד אנשים חושבים שהתשלום שסוני ומייק הוגן עבור השירות שהם מספקים לאונליין, אפילו שרתים שבזמנו כששיחקתי בקלאן השכרנו באיזה כמה שקלים לחודש הם לא מוכנים להקים, עלוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2015, 14:41

זה בזוי שחברה דורשת ממך תשלום חודשי לשחק אונליין ואז עושה משחק P2P. זאת ההגדרה של PAY WALL, סתם ככה לנעול משהו מאחורי קיר תשלום. רוצים לעשות משחק P2P? אל תדרשו פלוס לשחק בו אונליין. זה לא יקרה כמובן אבל זה סתם מעצבן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוקטובר 2015, 14:50

הם רואים בשירות הפלוס גן עדן של מפגרים, הם בטח חושבים לעצמם שבכל מקרה האיכרים האלה לא יודעים מה זה P2P, אז למה להשקיע עוד הוצאות על שרתים כשאפשר פשוט לקחת את הכסף ישירות ולא לספק כלום בתמורה?
בכל מקרה הם לא ישימו לב שהם משלמים על כלום ועוד יאמרו תודה.

אפילו המשחקים החודשיים ירדו ברמה כזו שכבר ב 50$ יהיה זול יותר לקנות מה שמעניין אותך פעם במיליון שנה שיש שם משהו נורמלי וזהו, אין פלא שמייק מתמקדת מעתה בלייב, עושים שם כל כך הרבה כסף בהשקעה מינימלית.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 28 אוקטובר 2015, 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אוקטובר 2015, 14:51

נכון מאוד... אני ממש מקווה שזה יעשה מספיק רעש והם ישנו את זה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2015, 15:00

זה באמת מצחיק כי זה לגמרי שקוף למשתמשים, אין לאדם שהוא לא באמת סופר מקצועי דרך לדעת שהוא P2P ולא בשרתים מוקדשים. אולי בPC היה קל לדעת בזמנו אבל היום כשיש מערכות מטצ'ינג? אין לך מושג.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 35 אורחים