המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Laskin כתב:ספויילר: הצג
Laskin כתב:המשכתי, אבל שוב הפסקתי במלים "ספוילר לסיום העונה..." ^_^ אני לא רוצה לדעת שום דבר כזה!
Laskin כתב:לא יודע איך נגמר המשפט, אבל גם דברים כמו "הפרק הבא הולך להיות ממש משמעותי" זה ספוילר. אני לא סתם רגיש! מי שמפחד לקרוא הדלפות מE3 לפני שנחשפו באופן רשמי - הוא רגיש, מי שמפחד לדעת מתי לצפות למשהו חשוב במשחקי הכס - הוא אדם נבון, יש יאמרו צדיק, יש יאמרו קדוש, שצריך להגן עליו מכל ידיעה או הכנה לגבי הפרקים הבאים
Laskin כתב:לכתוב "וואו" אחרי הקודם - זה לא כמו "צפו ל"וואו" לפני הבא
DrKeo כתב:אני חייב לציין שאני מתחיל לשנוא אנשים שקראו את הספרים. כל הזמן זורקים דברים כמו "חכה לפרק 10" וכאלה ואחרי 4 עונות של זה אני מתחיל לפתח שנאה
Death_119 כתב:אני אעזור לך, כל סדרה שתראה איי פעם בחייך, חכה לשני הפרקים האחרונים של כל עונה לכל הפחות (חוץ מBreaking bad, שם גם שם אתה עלול לראות ששום דבר לא קרה).
DrKeo כתב:חוץ ממשחקי הכס ששם בדרך כלל פרק 9 הוא ענקי ופרק 10 סטנדרטי עד תת סטנדרטי.
Death_119 כתב:אני אעזור לך, כל סדרה שתראה איי פעם בחייך, חכה לשני הפרקים האחרונים של כל עונה לכל הפחות (חוץ מBreaking bad, שם גם שם אתה עלול לראות ששום דבר לא קרה).
SgtDonowitz כתב:וואללה?
אני חייב להגיד שאני אחד מהבודדים שממש אבל ממש לא הבין את ההתלהבות ממשחקי הכס. עשיתי ריצה על העונה הראשונה של הסדרה, לא אהבתי (חוץ מעריפת הראש של נד) עשיתי ריצה על העונה השנייה אחרי המלצות של חברים וגם אותה לא אהבתי. הסדרה תמיד הרגישה לי כמו סדרה שמנסה להיות חכמה - הן במשפטים מפגרים שמנסים להיות חכמים והן מבחינת עלילה. הקרדיט היחיד שהסדרה מקבלת ממני הוא על התפאורה.
אני מבין את התסכול שלך משובר שורות שהסדרה התחילה ממש איטי אבל המשיכה נהדר עם העונות ושלא כמו משחקי הכס היא קיבלה הד גדול ואהבה לא בזכות סצינות מין שלא יביישו סרט פורנו רך.
אגב - קראתי את הספר הראשון ונראה לי שזה אחד הספרים הראשונים שנטשתי באמצע- בערך בעמוד ארבע מאות פרשתי.
SgtDonowitz כתב:וואללה?
אני חייב להגיד שאני אחד מהבודדים שממש אבל ממש לא הבין את ההתלהבות ממשחקי הכס. עשיתי ריצה על העונה הראשונה של הסדרה, לא אהבתי (חוץ מעריפת הראש של נד) עשיתי ריצה על העונה השנייה אחרי המלצות של חברים וגם אותה לא אהבתי. הסדרה תמיד הרגישה לי כמו סדרה שמנסה להיות חכמה - הן במשפטים מפגרים שמנסים להיות חכמים והן מבחינת עלילה. הקרדיט היחיד שהסדרה מקבלת ממני הוא על התפאורה.
אני מבין את התסכול שלך משובר שורות שהסדרה התחילה ממש איטי אבל המשיכה נהדר עם העונות ושלא כמו משחקי הכס היא קיבלה הד גדול ואהבה לא בזכות סצינות מין שלא יביישו סרט פורנו רך.
אגב - קראתי את הספר הראשון ונראה לי שזה אחד הספרים הראשונים שנטשתי באמצע- בערך בעמוד ארבע מאות פרשתי.
Death_119 כתב:אם אתה צופה שאוהב 24 שחייב כל שנייה שראש של משהו יעוף, אז כן, כנראה פרקים 1-8, 10 במשחקי הכס הם לא בשבילך. אם אתה גם יודע להנות מדיאלוגים טובים והתקדמות עלילתית שלא קשורה לראש כזה או אחר, אז בדרך כלל פרק 10 הוא לא פחות טוב מפרק 9 בכל עונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים