סקר:
64% לא יקנו את קונסולות הדור הבא בתקופת החגים, ויש יתרון ל-PS4 על פני ה-One (26% לעומת 15%, בהתאמה). בקרב גילאי 40 ומטה, 41 מעדיפים PS4 ו-27% את ה-One.
גם פאכטר חוזה כך, אבל בדרך כלל כל מה שהוא חוזה מתברר הפוך, לא?
Golan כתב:השאלה מה אתה מגדיר "משחק השקה טוב". אין ספק שיש התחלה די חלשה עד אפריל 2014...
את זה תשאל את נדב, הוא זה שהגדיר אותה כפתיחה טובה.
והכל יחסי, כי בתור פתיחה, היא לא רעה בכלל, אפילו מעולה, ועוד לפני שספרנו את הבלעדיים: CoD ו-AC כבר לא אומרים דבר? ויש יותר מהם, כמו WD ונוספים. לא מבין מדוע התלונות. שימו לב שכמעט תמיד יש תלונות. גם כשבסדר יחסית, יש תלונות. המנטליות הישראלית.
DrKeo כתב:השקה בכלליות טובה מאוד אבל אין אף משחק AAA באמת מטורף בהשקה וכל הגדולים של צד ג' יוצאים לPC שיש לי כבר שמריץ את המשחקים טוב יותר מהפס4 והONE. גם לך אין מה לחפש בהשקה להתחשב בזה שכל מה שמעניין אותך זה WD ואתה לא מקבל שום יתרון בלהוציא 2500 שקל על פס4 כי גרפיקה וביצועים לא משנים לך והרי WD יוצא לפס3 שיש לך כבר.
השאלה מה זה "מטורף". הבנתי ש-AC מקבל רשמים ממש טובים, ו-CoD תמיד היה יוקרתי מאוד.
אבל חוץ מזה, כן, אף אחד לא מצפה שמשחקי ההשקה ישתוו באיכותם למשחקים שיצאו בחיים מתקדמים יותר של הקונסולה. לך זה מיותר. אני, לעומת זאת, אהנה מאוד, לכן אמליץ לך שוב לא לדבר בשמי, כפי שעצותיי אליך הן בהתאם לך. אתה תמיד מתבלבל וחושב שמה שנכון לך, חייב להיות נכון גם לגבי כל אחד אחר.
זה לא נכון מה שכתבת לגביי כי יש עוד כמה משחקים מעניינים בהשקה עבורי. אני פשוט בחרתי את הכי מעניין כי הקצבתי לעצמי משחק אחד בהשקה, למרות שיש לי מימון, זה לא סותר. האם רק מה שאני קונה הוא איכותי עבורי, וכל השאר לא? אותה אנלוגיה כושלת שביצעת כשרמזת שכל קונסולה שאינני קונה, משמע אינה ראויה (WiiU).
וחודשיים אחרי השקת הקונסולה יוצא אינפיימס 3. האם לא הגיוני להיערך בהתאם עם קונסולה כדי שאוכל לשחק אותו במועד השקתו? אז מה ההיגיון בהמלצתך אליי לחכות?
אני גם הסברתי היטב את ההיגיון בקניית הקונסולה בהשקה, אז למה אתה שוב מיתמם? הסברתי שקונסולה היא השקעה ארוכת טווח, ואם ממילא מתכוון לקנות אותה, מוטב לעשות זאת מוקדם ככל האפשר כדי לקנות את הגרסאות העדיפות ולא לנפח ספרייה של משחקים שממילא אפטר ממנה בקרוב. אמור לי, מר זיו, האם זה לא ה-ג-י-ו-נ-י??????
אויש, נדב, נדב. אני לפעמים מנסה להיכנס לראש שלך כדי להבין איך הוא עובד, ואני לא מצליח. כמו גם הביקורת התמוהה שלך שאני מביא רשמים מ-NeoGaf רק כי קיימים גם כאן (התעלמתי ממנה בכוונה כי יש גבול לקטנוניות, לשטויות ולחוסר הסובלנות), כאילו יש פסול בלשמוע מגוון דעות שמשלימות זו את זו. איפה הסתירה שלי, או יותר מעניין - איפה ההיגיון שלך

bling כתב:אבל הפוסט שהבאת של KEO בהחלט משעשע,גם הוא היה נאיבי בלחשוב שב 2010 אנחנו לקראת סיום הדור ואוטוטו יכריזו על דור חדש,הוא חשב ש GTA5 זה כבר יהיה משחק של הדור הבא ולא שיער שהקונסולות יימתחו להן עד כמעט 2014 ואנחנו עוד נשחק ב GTA5 על הפס360
נו, CBOAT!
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').