הדור הבא | נושא קנית המכשירים

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

Re: הדור הבא | נושא קנית המכשירים

הודעהעל ידי matangt8 » 30 ספטמבר 2013, 21:21

Golan כתב:
אחי, אני חושב ש-60FPS ו-1080P זה לא משהו מסובך בשנת 2013. קונסולה עם רכיבים עדכניים אמורה להריץ משחקים בנתונים האלה. זה לא הציפיות שלנו שהיו גבוהות, אלא זה האנרגיות של הקונסולות שהן נמוכות.

תלוי איזה משחק, אני בטוח שTLOU יכול לרוץ על 1080P ו60 FPS על הPS4 למשל. אבל אני חושב שאמרו פה בעבר שהמפתחים מעדיפים יופי גרפי על 60 FPS. אבל אני מסכים איתך שמשחק השקה שהוא לא 1080P זה ביזיון... (באטלפילד 4 למשל אבל לפחות הוא רץ על 60 FPS).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 ספטמבר 2013, 21:23

Golan כתב:
אחי, אני חושב ש-60FPS ו-1080P זה לא משהו מסובך בשנת 2013. קונסולה עם רכיבים עדכניים אמורה להריץ משחקים בנתונים האלה. זה לא הציפיות שלנו שהיו גבוהות, אלא זה האנרגיות של הקונסולות שהן נמוכות.

עוד הפעם, 1080P ו 60 פריימים זה אולי הגיוני על משחקי CROSS GEN למיניהם,אבל לא משנה איזה כח היו לקונסולות ברגע שהיו רוצים לנצל את הכח שלהן,גם אם יש בפנים 2 טיטאנים,היו מורידים את ה FPS וגם רזולוציה בשלב מסויים,זו בחירה עיצובית שמולידה את המשחקים הכי מרשימים ויזואלית בחומרה סגורה וקבועה וזה משהו שיקרה גם אם ינסו לסחוט מ PC ספציפי וחזק את הכח שלו.

בגלל זה קרייטק אמרו שרייז היה רץ ב 900P גם על הפס4,הם לא התכוונו שהפס4 לא מסוגל להריץ אותו טוב יותר מה ONE,הם אמרו שה TARGET עוד לפני השלבים המתקדמים של הפיתוח היה 900P ו 30 FPS כי הם חשבו שאלו הפרמטרים האידיאליים ליצור את המראה הכי EYE CANDY ומרשים למשחק,לכן גם אם היו מפתחים לפס4 הם היו הולכים על היעד הזה רק שאולי המשחק היה נראה טוב יותר כי יכלו להוציא יותר אפקטים אבל הבחירה היתה עיצובית לדבריהם ולא נבעה ממגבלות טכניות.

אבל הפוסט שהבאת של KEO בהחלט משעשע,גם הוא היה נאיבי בלחשוב שב 2010 אנחנו לקראת סיום הדור ואוטוטו יכריזו על דור חדש,הוא חשב ש GTA5 זה כבר יהיה משחק של הדור הבא ולא שיער שהקונסולות יימתחו להן עד כמעט 2014 ואנחנו עוד נשחק ב GTA5 על הפס360 :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2013, 01:21

bling כתב:עוד הפעם, 1080P ו 60 פריימים זה אולי הגיוני על משחקי CROSS GEN למיניהם,אבל לא משנה איזה כח היו לקונסולות ברגע שהיו רוצים לנצל את הכח שלהן,גם אם יש בפנים 2 טיטאנים,היו מורידים את ה FPS וגם רזולוציה בשלב מסויים,זו בחירה עיצובית שמולידה את המשחקים הכי מרשימים ויזואלית בחומרה סגורה וקבועה וזה משהו שיקרה גם אם ינסו לסחוט מ PC ספציפי וחזק את הכח שלו.

בגלל זה קרייטק אמרו שרייז היה רץ ב 900P גם על הפס4,הם לא התכוונו שהפס4 לא מסוגל להריץ אותו טוב יותר מה ONE,הם אמרו שה TARGET עוד לפני השלבים המתקדמים של הפיתוח היה 900P ו 30 FPS כי הם חשבו שאלו הפרמטרים האידיאליים ליצור את המראה הכי EYE CANDY ומרשים למשחק,לכן גם אם היו מפתחים לפס4 הם היו הולכים על היעד הזה רק שאולי המשחק היה נראה טוב יותר כי יכלו להוציא יותר אפקטים אבל הבחירה היתה עיצובית לדבריהם ולא נבעה ממגבלות טכניות.

אבל הפוסט שהבאת של KEO בהחלט משעשע,גם הוא היה נאיבי בלחשוב שב 2010 אנחנו לקראת סיום הדור ואוטוטו יכריזו על דור חדש,הוא חשב ש GTA5 זה כבר יהיה משחק של הדור הבא ולא שיער שהקונסולות יימתחו להן עד כמעט 2014 ואנחנו עוד נשחק ב GTA5 על הפס360 :)

לפחות צדקתי יחסית בשירותי הורדות ובקינקט 2 לעומת שאר התמימות שהלכה לה בהודעה הזאת (למרות שהקטע של ההורדות, ה180 של מיקרוסופט קצת הרס את זה). הייתי כל כך תמים שדברתי על הדור הבא שלוש וחצי שנים לפני שהוא באמת הגיע :?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 אוקטובר 2013, 01:54

DrKeo כתב:לפחות צדקתי יחסית בשירותי הורדות ובקינקט 2 לעומת שאר התמימות שהלכה לה בהודעה הזאת (למרות שהקטע של ההורדות, ה180 של מיקרוסופט קצת הרס את זה). הייתי כל כך תמים שדברתי על הדור הבא שלוש וחצי שנים לפני שהוא באמת הגיע :?

לא היית תמים. היית הגיוני וחשבת שהתעשייה תלך בכיוון הטוב ביותר לגיימר הכבד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 01 אוקטובר 2013, 18:51

אין SSD. אין משחקים על SD. אני צדקתי. נדב טעה. :twisted:
אמנם מיקרוסופט לא עברה למודל של זכיונות חומרה אבל הקונסולות הן PC, כמו שחזיתי ואנחנו כנראה הולכים לראות מודל של זכיונות חומרה בסטימבוקס.
אני צריך לעשות הסבה לעתידנות... :ugeek:

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 אוקטובר 2013, 10:55

סיבוט!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2013, 11:17

omerkot כתב:אין SSD. אין משחקים על SD. אני צדקתי. נדב טעה. :twisted:
אמנם מיקרוסופט לא עברה למודל של זכיונות חומרה אבל הקונסולות הן PC, כמו שחזיתי ואנחנו כנראה הולכים לראות מודל של זכיונות חומרה בסטימבוקס.

דווקא יש SSD בONE ואפילו יש SSD היום בפס3 בגרסה הכי זולה 8-)

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 01 אוקטובר 2013, 11:59

DrKeo כתב:דווקא יש SSD בONE ואפילו יש SSD היום בפס3 בגרסה הכי זולה 8-)

לא מוצא לזה שום התייחסות.
כל מה שאני רואה זה ששתיהן מגיעות עם דיסקים של 500GB. הן לא מגיעות עם SSD של 500GB ועל זה אני מוכן לחתום.
יכול להיות שדחפו שם איזה SSD קטנצ'יק בשביל caching אבל זה קשקוש מקושקש, זה לא יפתור לך בעיות של loading time ושוב, אני לא מוצא לזה התייחסות למעט אנשים שאומרים שהם ישדרגו בעצמם את הדיסק של הPS4 לSSD.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 אוקטובר 2013, 12:14

אם אני זוכר נכון אז דובר על 12 גיגה של פלאש כמו מה שיש 4 גיגה ב360 ארקייד.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 01 אוקטובר 2013, 20:19

PS3 12 גיגה זה פלאש, אנשים קונים את המכשיר ואז עושים לו הרחבה עם הכנסת כונן וזה אפילו לא פוגע באחריות

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 01 אוקטובר 2013, 12:31

טוב, זה סתם זכרון פלאש פנימי שמתנהג יותר כמו כרטיס זכרון. כזה גם היה בתוך הWII...
SSD זה לא והם אפילו לא טוענים את זה.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 01 אוקטובר 2013, 13:01

סקר: 64% לא יקנו את קונסולות הדור הבא בתקופת החגים, ויש יתרון ל-PS4 על פני ה-One (26% לעומת 15%, בהתאמה). בקרב גילאי 40 ומטה, 41 מעדיפים PS4 ו-27% את ה-One.

גם פאכטר חוזה כך, אבל בדרך כלל כל מה שהוא חוזה מתברר הפוך, לא?

Golan כתב:השאלה מה אתה מגדיר "משחק השקה טוב". אין ספק שיש התחלה די חלשה עד אפריל 2014...

את זה תשאל את נדב, הוא זה שהגדיר אותה כפתיחה טובה.

והכל יחסי, כי בתור פתיחה, היא לא רעה בכלל, אפילו מעולה, ועוד לפני שספרנו את הבלעדיים: CoD ו-AC כבר לא אומרים דבר? ויש יותר מהם, כמו WD ונוספים. לא מבין מדוע התלונות. שימו לב שכמעט תמיד יש תלונות. גם כשבסדר יחסית, יש תלונות. המנטליות הישראלית.

DrKeo כתב:השקה בכלליות טובה מאוד אבל אין אף משחק AAA באמת מטורף בהשקה וכל הגדולים של צד ג' יוצאים לPC שיש לי כבר שמריץ את המשחקים טוב יותר מהפס4 והONE. גם לך אין מה לחפש בהשקה להתחשב בזה שכל מה שמעניין אותך זה WD ואתה לא מקבל שום יתרון בלהוציא 2500 שקל על פס4 כי גרפיקה וביצועים לא משנים לך והרי WD יוצא לפס3 שיש לך כבר.

השאלה מה זה "מטורף". הבנתי ש-AC מקבל רשמים ממש טובים, ו-CoD תמיד היה יוקרתי מאוד.

אבל חוץ מזה, כן, אף אחד לא מצפה שמשחקי ההשקה ישתוו באיכותם למשחקים שיצאו בחיים מתקדמים יותר של הקונסולה. לך זה מיותר. אני, לעומת זאת, אהנה מאוד, לכן אמליץ לך שוב לא לדבר בשמי, כפי שעצותיי אליך הן בהתאם לך. אתה תמיד מתבלבל וחושב שמה שנכון לך, חייב להיות נכון גם לגבי כל אחד אחר.

זה לא נכון מה שכתבת לגביי כי יש עוד כמה משחקים מעניינים בהשקה עבורי. אני פשוט בחרתי את הכי מעניין כי הקצבתי לעצמי משחק אחד בהשקה, למרות שיש לי מימון, זה לא סותר. האם רק מה שאני קונה הוא איכותי עבורי, וכל השאר לא? אותה אנלוגיה כושלת שביצעת כשרמזת שכל קונסולה שאינני קונה, משמע אינה ראויה (WiiU).

וחודשיים אחרי השקת הקונסולה יוצא אינפיימס 3. האם לא הגיוני להיערך בהתאם עם קונסולה כדי שאוכל לשחק אותו במועד השקתו? אז מה ההיגיון בהמלצתך אליי לחכות?

אני גם הסברתי היטב את ההיגיון בקניית הקונסולה בהשקה, אז למה אתה שוב מיתמם? הסברתי שקונסולה היא השקעה ארוכת טווח, ואם ממילא מתכוון לקנות אותה, מוטב לעשות זאת מוקדם ככל האפשר כדי לקנות את הגרסאות העדיפות ולא לנפח ספרייה של משחקים שממילא אפטר ממנה בקרוב. אמור לי, מר זיו, האם זה לא ה-ג-י-ו-נ-י?????? :lol:

אויש, נדב, נדב. אני לפעמים מנסה להיכנס לראש שלך כדי להבין איך הוא עובד, ואני לא מצליח. כמו גם הביקורת התמוהה שלך שאני מביא רשמים מ-NeoGaf רק כי קיימים גם כאן (התעלמתי ממנה בכוונה כי יש גבול לקטנוניות, לשטויות ולחוסר הסובלנות), כאילו יש פסול בלשמוע מגוון דעות שמשלימות זו את זו. איפה הסתירה שלי, או יותר מעניין - איפה ההיגיון שלך :)

bling כתב:אבל הפוסט שהבאת של KEO בהחלט משעשע,גם הוא היה נאיבי בלחשוב שב 2010 אנחנו לקראת סיום הדור ואוטוטו יכריזו על דור חדש,הוא חשב ש GTA5 זה כבר יהיה משחק של הדור הבא ולא שיער שהקונסולות יימתחו להן עד כמעט 2014 ואנחנו עוד נשחק ב GTA5 על הפס360

נו, CBOAT!
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2013, 14:36

רונן כתב:סקר: 64% לא יקנו את קונסולות הדור הבא בתקופת החגים, ויש יתרון ל-PS4 על פני ה-One (26% לעומת 15%, בהתאמה). בקרב גילאי 40 ומטה, 41 מעדיפים PS4 ו-27% את ה-One.

גם פאכטר חוזה כך, אבל בדרך כלל כל מה שהוא חוזה מתברר הפוך, לא?

את זה תשאל את נדב, הוא זה שהגדיר אותה כפתיחה טובה.

והכל יחסי, כי בתור פתיחה, היא לא רעה בכלל, אפילו מעולה, ועוד לפני שספרנו את הבלעדיים: CoD ו-AC כבר לא אומרים דבר? ויש יותר מהם, כמו WD ונוספים. לא מבין מדוע התלונות. שימו לב שכמעט תמיד יש תלונות. גם כשבסדר יחסית, יש תלונות. המנטליות הישראלית.

השאלה מה זה "מטורף". הבנתי ש-AC מקבל רשמים ממש טובים, ו-CoD תמיד היה יוקרתי מאוד.

אבל חוץ מזה, כן, אף אחד לא מצפה שמשחקי ההשקה ישתוו באיכותם למשחקים שיצאו בחיים מתקדמים יותר של הקונסולה. לך זה מיותר. אני, לעומת זאת, אהנה מאוד, לכן אמליץ לך שוב לא לדבר בשמי, כפי שעצותיי אליך הן בהתאם לך. אתה תמיד מתבלבל וחושב שמה שנכון לך, חייב להיות נכון גם לגבי כל אחד אחר.

זה לא נכון מה שכתבת לגביי כי יש עוד כמה משחקים מעניינים בהשקה עבורי. אני פשוט בחרתי את הכי מעניין כי הקצבתי לעצמי משחק אחד בהשקה, למרות שיש לי מימון, זה לא סותר. האם רק מה שאני קונה הוא איכותי עבורי, וכל השאר לא? אותה אנלוגיה כושלת שביצעת כשרמזת שכל קונסולה שאינני קונה, משמע אינה ראויה (WiiU).

וחודשיים אחרי השקת הקונסולה יוצא אינפיימס 3. האם לא הגיוני להיערך בהתאם עם קונסולה כדי שאוכל לשחק אותו במועד השקתו? אז מה ההיגיון בהמלצתך אליי לחכות?

אני גם הסברתי היטב את ההיגיון בקניית הקונסולה בהשקה, אז למה אתה שוב מיתמם? הסברתי שקונסולה היא השקעה ארוכת טווח, ואם ממילא מתכוון לקנות אותה, מוטב לעשות זאת מוקדם ככל האפשר כדי לקנות את הגרסאות העדיפות ולא לנפח ספרייה של משחקים שממילא אפטר ממנה בקרוב. אמור לי, מר זיו, האם זה לא ה-ג-י-ו-נ-י?????? :lol:

אויש, נדב, נדב. אני לפעמים מנסה להיכנס לראש שלך כדי להבין איך הוא עובד, ואני לא מצליח. כמו גם הביקורת התמוהה שלך שאני מביא רשמים מ-NeoGaf רק כי קיימים גם כאן (התעלמתי ממנה בכוונה כי יש גבול לקטנוניות, לשטויות ולחוסר הסובלנות), כאילו יש פסול בלשמוע מגוון דעות שמשלימות זו את זו. איפה הסתירה שלי, או יותר מעניין - איפה ההיגיון שלך :)

נו, CBOAT!

אין באמת יותר מדי הגיון במה שאתה אומר. כלומר אין לך שום סיבה לקנות את הפס4 בלחץ של ההשקה ולהסתכן בבעיות טכניות של דור ראשון רק בשביל ״להיות מוכן״. זה בסדר, מותר לך להגיד שאתה מתלהב מהטכנולוגיה החדשה וזה שתשחק בwd בגרפיקה יפה יותר, אף אחד לא ינשך אותך.

עמר, מה אני אגיד לך, הייתי תמים ואופטימי. לא ציפיתי שהדור הבא יהיה רק פס3 עם gpu וcpu חזקים יותר.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 01 אוקטובר 2013, 14:50

DrKeo כתב: עמר, מה אני אגיד לך, הייתי תמים ואופטימי. לא ציפיתי שהדור הבא יהיה רק פס3 עם gpu וcpu חזקים יותר.

אתה לא באמת צריך להגיד שום דבר... כל ההתקשקשות הזו היא בגלל שסתם יש לי היום מצב רוח לטרולינג א-לה דודי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 אוקטובר 2013, 16:22

מגניב, יש מטבע לשון על שמי.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 01 אוקטובר 2013, 19:54

זה באמת "מסוכן" לקנות קונסולה בהשקה בגלל החשש לבאגים רציניים? עדיף באמת לחכות לחנות בארץ כדי גם לקבל אחריות?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 01 אוקטובר 2013, 22:27

Yahel12 כתב:זה באמת "מסוכן" לקנות קונסולה בהשקה בגלל החשש לבאגים רציניים? עדיף באמת לחכות לחנות בארץ כדי גם לקבל אחריות?

אני לא חושב שיש מישהו בעולם שקנה xbox 360 בשנה הראשונה לחיים שלה והיא לא התפגרה לו כשלרוב זה קרה בתוך כמה חודשים.
אתה מוזמן לעשות פה סקר בפורום...

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 02 אוקטובר 2013, 18:22

Nucleus_Dawn כתב:
Destiny לא הוכרז לPC, אבל הוא כן הוכרז ל360 ולPS3, ככה שגם הוא לא מהווה סיבה לשדרג עבורו קונסולה, בהתחשב בכך שההבדלים כנראה יהיו גרפיים בלבד, כמו MGS5.

צודק. איך שכחתי מזה. זה בדיוק אותו המקרה כמו MGS 5 :oops:
טוב, אז Destiny 2 ו-MGS 6 ב-2016?

omerkot כתב:אין SSD. אין משחקים על SD. אני צדקתי. נדב טעה. :twisted:

גייב בתאכלס יוצא מיקרוסופט, לא? אז אתה יכול תמיד to pull a cboat ולהגיד שזה מה שהתכוונת אליו.
אבל בשורה התחתונה יוצא שאני הכי דייקתי בתחזית שלי:
"בכל מקרה, אני לא יודע מה הולך להיות בדור הבא"
http://forum.vgames.co.il/showthread.ph ... 832&page=4
100% דיוק. לא יאמן שאנחנו פחות מחודשיים לפני יציאת הקונסולות ועדיין חלק מהפרטים לא ידועים.

אבל הכי מרשים זה swiss, שמשום מה עדיין לא התגאה בתחזית שלו:
http://forum.vgames.co.il/showthread.ph ... 832&page=5
"מה עם CLOUD COMPUTING , אולי בדור הבא יהיה אפשר להאריך את התוחלת חיים של המכשיר בכך שיהיו דברים שירונדרו דרך הלייב, זה יכול להיות נחמד אתם לא חושבים?"
ומשם הדיון כבר התדרדר לדור הנוכחי (עדי למשל מסביר לנדב למה הקינקט לא תמכור כשיש Wii ב-50 דולר פחות) אז אני לא יודע אם היו עוד הימורים מוצלחים

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 אוקטובר 2013, 10:40

כמה זמן לא ראיתי את העיצוב של ויגיימס.... כבר מרגיש לי נוסטלגי.

איפה היציאת וידאו הכפולה שלי! חארות. תאכלס אחרי שקראתי קצת את הדיון שלנו שם אין ספק שהדור הבא מבאס :x.

לפחות נראה שהרצון שלי שהאקס בוקס יקבל אישיות יתגשם בדמות המערכת CORTANA הזאת שהם הולכים להוציא שנה הבאה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 02 אוקטובר 2013, 10:50

אישיות?
לPC היתה אישיות כבר לפני שני עשורים : http://www.youtube.com/watch?v=sV3pYZZ2jEw
חוץ מזה, אם אתה קונה סטימבוקס אתה מקבל במקום קורטנה את גלאדוס. זה הדבר האמיתי!

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 02 אוקטובר 2013, 21:49

omerkot כתב:אני לא חושב שיש מישהו בעולם שקנה xbox 360 בשנה הראשונה לחיים שלה והיא לא התפגרה לו כשלרוב זה קרה בתוך כמה חודשים.
אתה מוזמן לעשות פה סקר בפורום...

אני לא אתווכח איתך גם אני יכול להעיד שה-360 היא לא קונסולה אמינה גם על פי אורך החיים שלה (RROD ועוד מיליון בעיות אחרות) וגם על פי ניסיון אישי.
אני לא יודע אם זה יהיה ככה בONE,אבל דיברתי עם חנות בתל אביב שנקראת VGS אם אתה מכיר הם נחמדים אמינים פעם קניתי אצלם את ה-360 שלי.. בכול מקרה השאיפה שלהם היא להביא את הקונסולה עד סוף 2013 והמחיר המשוער הוא 3000 שקל.. אם זה ככה אז המחיר של אמזון נמוך רק ב200 שקלים בקושי,ואני גם מקבל אחריות על הקונסולה ככה שאני מכוסה מבאגים והתפגרויות.. נכון? האחריות מכסה גם את זה?

KYR SL33PY
Padawan

הודעהעל ידי KYR SL33PY » 05 אוקטובר 2013, 14:36

שלום לכולם.

אני מעוניין להזמין את ה-XBOX ONE מחו"ל, ורציתי לברר את זה פעם אחת כדי שאוכל באמת להבין מה קורה במשלוח, דרך אגב אני מזמין דרך AMAZON.

יש להם שתי אפשרויות שילוח, האחת STANDARD, והשנייה שהיא גם היקרה יותר היא GLOBAL PRIORITY.

הבנתי שאם בוחרים ביקרה יותר,אז אמאזון גם מכניסים בפנים את תשלום המכס ולא אצטרך לשלם מכס כדי לקבל את החבילה,רק לחכות כמה ימים ואז היא מגיעה באמצעות שליח לבית שלי.

האם הדבר הזה הוא בדוק 100%? מישהו פעם בחר באפשרות זו ולא שילם מכס ובאמת הגיע לבית שלו עם שליח והכול? צריך לשלם תשלום נוסף לשליח? או שזה בכלל לא מגיע עם שליח אני לא ממש יודע זה פחות חשוב,אבל השאלה העיקרית היא האם באמת אני לא חייב כלום למכס ולא מע"מ אחרי שבחרתי באפשרות ה-GLOBAL PRIORITY?

תודה!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוקטובר 2013, 15:42

KYR SL33PY כתב:שלום לכולם.

אני מעוניין להזמין את ה-XBOX ONE מחו"ל, ורציתי לברר את זה פעם אחת כדי שאוכל באמת להבין מה קורה במשלוח, דרך אגב אני מזמין דרך AMAZON.

יש להם שתי אפשרויות שילוח, האחת STANDARD, והשנייה שהיא גם היקרה יותר היא GLOBAL PRIORITY.

הבנתי שאם בוחרים ביקרה יותר,אז אמאזון גם מכניסים בפנים את תשלום המכס ולא אצטרך לשלם מכס כדי לקבל את החבילה,רק לחכות כמה ימים ואז היא מגיעה באמצעות שליח לבית שלי.

האם הדבר הזה הוא בדוק 100%? מישהו פעם בחר באפשרות זו ולא שילם מכס ובאמת הגיע לבית שלו עם שליח והכול? צריך לשלם תשלום נוסף לשליח? או שזה בכלל לא מגיע עם שליח אני לא ממש יודע זה פחות חשוב,אבל השאלה העיקרית היא האם באמת אני לא חייב כלום למכס ולא מע"מ אחרי שבחרתי באפשרות ה-GLOBAL PRIORITY?

תודה!

אם בחרת באפשרות שכוללת בתוכה את המיסים אז כן, זה יגיע לך עד הבית והמיסים כבר מכוסים, מה ששלמת לאמזון זה המחיר הסופי.

אה, וברוך הבא לפורום :)

KYR SL33PY
Padawan

הודעהעל ידי KYR SL33PY » 06 אוקטובר 2013, 02:03

DrKeo כתב:אם בחרת באפשרות שכוללת בתוכה את המיסים אז כן, זה יגיע לך עד הבית והמיסים כבר מכוסים, מה ששלמת לאמזון זה המחיר הסופי.

אה, וברוך הבא לפורום :)

תודה (-: האפשרות שכוללת בתוכה את המיסים היא AMAZON GLOBAL PRIORITY? והבנתי שאם מביאים אותו מאירופה (אני מתכנן מAMAZON UK) אז צריך לקנות מין כזה מתאם לחשמל אבל הבנתי שאפשר למצוא אותו בכול חנות חשמל,נכון?

ועוד שאלה, מי עוד קונה פה את ה-ONE?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוקטובר 2013, 19:50

KYR SL33PY כתב:
תודה (-: האפשרות שכוללת בתוכה את המיסים היא AMAZON GLOBAL PRIORITY? והבנתי שאם מביאים אותו מאירופה (אני מתכנן מAMAZON UK) אז צריך לקנות מין כזה מתאם לחשמל אבל הבנתי שאפשר למצוא אותו בכול חנות חשמל,נכון?

ועוד שאלה, מי עוד קונה פה את ה-ONE?

אם קנית אירופאי אז כל מה שאתה צריך זה מתאם לתקע כי ברוב מדינות אירופה השקעים בצורה שונה משלנו אז התקע פשוט לא יכנס לך לשקע, אם קונים מארה"ב ששם החשמל שונה זה כבר סיפור אחר לגמרי. כן, המשלוח הזה של אמזון כולל את המיסים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים